♥ Piešťanky IV:o)))
taaaak novým dnom otvárame novúúú temu.....vitajte:o)))veríme že sa zase zídeme v hojnom počte a zdravíme aj šmíračky:o)))
dakujem lucka som velmi rada ze si mi napisala k narodeninam a pozdravuj alexika a maxika 😉 lucka 🙂 🙂 😉
čaute čaute 🙂
ňák to tu už nefičí 😀..niet speedových veveričiek už 😀 😀 😀?
mrňátko nám konečne zaspalo 😎 ,doobeda sme boli na bicykloch,stavili sme sa aj na trhu,tak sme nakúpili zeleninky mňam mňam 🙂
Ahojte.
Lucke aj ja prajem všetko najlepšie k narodeninám. 🙂
Veru nejak to tu viazne. 😝
dakujem Luci,odkážem.... 😝 už sa musíme konečne stretnúť 😵
apropo,dobrý nick 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
čaute 🙂 😎 😎
HannahMontane želám všetko naj k narodeninkám 😵 😵 😵
Dada,a to si ona sama vybrala taký nick ?? 😕 😝 😀 😀 😀 obľúbený seriál,čo ?? 😝 😅 😀
Lucka ďakujeeee 🙂
andy,áno 😎 a teraz jej chodí každé ráno,tak sa vytešuje.K narodkám dostala aj tričko s Hannah,tak s ním bude asi aj spať 😀 😀 😀
tá búrka bola fakt riadna 😖
kto je hannah montana, akosi si asi sedim na kabli
dadulkina dcera alebo čo, neviem
😀 😀 😀 😀 😀 😝 ,Emily 😕 😅 😝 😀 😀
ja ten seriál tiež nepozerám,ani nepoznám,ale na MMB je kopec vecí s tematikou Hannah Montana 😀 😀 😀 😝
ahojte,
dnes som bola pozret na kupalisku . na eve. ale teda nic sa tam nezmenilo co som tam nebola ale 5 rokov. prisli sme tam o druhej a o tretej sme isli domov lebo zacinala burka. nastastie ten dazd nas lapol az v aute. ale ani na cestu som nevidela ako lialo. tieto burky nemusia byt. ved sa ani nikam neda ist.
a mima si na prazdninach?
dadulka tusim raz si spomenula , ze chodis do diany na bazen? bola si tam aj teraz niekedy?
emily 😀 ...,ale máš pravdu 🙂
nika,tento rok sme ešte neboli,ale decká sa tam už pýtajú,takže pri lepšom počku určite pôjdeme 🙂
ahojte
kamoske lucke prajem velmi vela zdravia, stastia a zabavy.
ako sa mate? tesim sa, ze su prazdniny
mohli by sme sa dakedy stretnut
hannah,
ides v lete do tabora?
Ahoj hviezdička,
dám to zajtra Lucke prečítať a odpovie ti,teraz už spinká 😉 ,papa
nika,ja si vôbec nepamätám ani koľko bolo minulý rok 😒 ..a tuším je vstup len na hodku či dve 😖 ....treba sa objednať 😎
ahojte...
vsetkym oslavencom vsetko NAJ k sviatku....
nika....nie...nie som na prazdninach...boli sme dnes s malou na poradni....tak som bola u nasich cely den...
dobre ranko.
no to je aj dost do toho bazena ☹ najlepsie je mat svoju zahradu a nejaky aj maly bazen 🙂
ahojte
baby tak ma zase boli zub 8micka vpravo dole vlavo mi ju vytrhli a teraz zase tato a zubar co mi ju ma trhat ma dovcu. a inak bola som v tom hlohovci a ze vycistenie kanalikou ludovo trhanie nervov 1kanalik 66euro 😖 a su tam dva tri a niekedy az 4. cena jak blazen. 😝
tak som presla druhemu zubarovi lebo 300eur nenecham u zubara a za par rokov ho vytrhnu. 😝
dneska to vyzera ze nebude prsat ale vcera u nas aj krupy padali v piestanoch zevraj nie. to bolo jak v sudny den 🙂
nika a na slnave sa uz nekupe myslim v hoteli alebo hotel maj?
peta asi sa kupe na slnave,ale neni to vonku. v maji len ked si ubytovana alebo zamestnanec- mama tam robyla. inak hlasia aj na dnes burky.
moj spi od pol 12 ale uz bol asi tri krat hore jest sa mu nechce len stale pije sak v takom teple ani ja som nejako neni hladna.
inak dadulka vcera som ta videla na trhu na bicykloch aj baby boli s tebou len si bola daleko a nechcelo sa mi v takom teple vracat k tebe.
jaj ako mi je teplo my pojdeme asi ked sa vybuva nebude bura na bicykly von to je taky relax lebo ked chodi peso som ustata-beham za nim lebo mi zbiera spačky. 😠

ahojte
no veru mrtvo tu je ☹ ja sem tiez nestiham chodit 😒
tak aj my uz prazdninujeme...deti mali vysvedcenia dobre Majko 3 dvojky a Barbi 2 dvojky 🙂 takze sme spokojni 🙂
kazdu chvilu ma k nam prist domiesavac...zaliat podlahu na tu terasu....vykopana je uz davno,ale pre to pocasie sa nedalo zaliat ju 😠
tak dufam,ze dnes nebude uz ziadna burka,lebo nam vyplavi beton 😖
zelam vsetko naj oslavencom...Lucindinym chlapcom a aj ostatnym....Lucke a aj ostatnym...nemam prehlad 🙂 😉