♥ Piešťanky IV:o)))
taaaak novým dnom otvárame novúúú temu.....vitajte:o)))veríme že sa zase zídeme v hojnom počte a zdravíme aj šmíračky:o)))
to teda je. vsade len kopu, ze ani prejst sa neda ☹ este , ze pojdeme do toho jana. tam je tatralandia a hadam pocasie bude priat 🙂
dobre rano...
v tatralandii je super...🙂
no kupaliska su tu naokoli veru neni ziadne...a o HC som ani netusila ze tam je... 😕 😕 v celku schopne to vyzera....
nika....teraz je to vsade rozkopane ale ked to spravia...tak to bude uz trosinka lepsie vyzerat 😉 🙂 🙂 dufam ze tam budu nejake dobre obchody s oblecenim a tak 🙂
ozik...neviete mi niekto poradit...mala spala na nasej posteli...a nejako sa jej ,,pohybala,, plienocka a ocikala nam matrac 😅 😖 😖 ...s cim by som to mohla vycistit....alebo je nejaka cistiaren kde sa daju matrace cistit? 😕
ani ja som nevedela, ze v HC je kupalisko. a na foto je to celkom dobre. mozno niekedy tam behneme pozret.
mima dufam aj ja , ze tam budu schopne obchody.
aj na myjave je kupalisko vonkajšie a je tam i volačo pre deti na tom kupalisku a v tt su tri kupaliska co ja viem ale neviem presne ako sa tam da dostat
čaute 😎 😎 😎
Luci,tiež som pozerala link na to kupko v HC-ale je to ešte aktuálne ?? 😕 😕 😕
tá stránka je z r.2006 a ceny sú tam moc ľudové 😝 😀 😀 a v korunách 😅 😝 😀
fakt je to hanba,kúpeľné mesto a kúpaliská....no comment 🙄 🙄 🙄
tej SĹňavy je škoda 😒 ☹
a v tej Diane kde je zvonka bazén ?? my sme to nedávno celé obišli a nevideli sme žiaden vonkajší bazén 😕 😕 😕
Andy,dnes som videla tvoju maminu s obidvomi detmi a TM stál za mnou v rade na pošte 😀 😀 😀 😀 😀 😀
to kupko netuším,do HC nechodím....
a vonkajší bazen v Diane nevidíš lebo to je vo dvore 😝 tam z ulice vidno neni....
Včera keď som pozerala televízne noviny zostala som zaskočená, že v PN je už len Eva aj tej hrozí, že ju zavrú ☹ . Dúfam, že nie ale preventívne vám dávam linky na trnavské kúpaliska
Sú to tieto
Bývala Lokotka, sú tu 2 detské malé bazény nie su na obrázku http://www.slovakia.travel/entitaview.aspx?l=1&...
http://www.kupaliska.sk/Bazeny-letne-kupalisko-...
kúpalisko Slavia je tam ale studena voda
http://www.turistikaonline.sk/index.php?m=32&id...
a kúpalisko kamenný mlyn neviem posúdiť nebola som tam
http://www.slovakia.travel/entitaview.aspx?l=1&...
najčastejšie chodíme na lokotku alebo do Senca do aquaparku. Po diaľnici s PN to nie je až tak ďaleko
http://www.aquathermal.sk/v2/galeria.php?jazyk=sk
http://www.aquathermal.sk/v2/galeria.php?jazyk=sk
ahojte
mima aj nas ked bol babetko sa na posteli pocikal vrch som vytepovala s vanišom.
no my sme boli na eve v sobotu ale aj to je bieda dost malo ludi tam bolo. 😖
no my v sobotu zaciname prerabat sa tesim na ten bordel 😒 😝
okna nam uz od ulice zamerali ale dodanie az o 5 tyzdnov.
ahojte.
ako vidím riešite kúpaliská.No áno u nás v HC je kupko.My sme tam boli minulí rok len raz,lebo tam je hrozne studená voda.a momentálne funguje len malý bazén.Veľký plavecký bazén opravujú.
tak pridite na Myjavu ale byva tam dost ludi a detsky bazen je tam a i tobogan a neaky maly domček plastovy pre deti ale neda sa tam moc schovat do tiena, je to z cesty vidiet
dobre ranko,
stanka teda asi nic moc to kupko v HC.
vcera som bola vonku okolo tretej. ale take bolo horko, ze sme boli len hodinku. malej som potom dala na balkon vanicku a trosku sa omocila 🙂 . ja som sa na vecer na rukach tak vyhadzala. take drobne. teda neviem ci zo slnka alebo z coho. a pritom som sa aj natrela kes sme isli von.
peta neboj, ked budes mat prerobene bude potom pokoj 🙂 .
stale sa tak dlho caka na okna aj ked je kriza?
ahojte.
nika2 máš pravdu momentálne kupko v hc nič moc.ja osobne by som tam nešla,no neviem aký názor majú ostatný.radšj pôjdem niekam dalej kde to bude aj pre deti lepšie a hlavne teplá voda.
aj my ideme v hc prerábať balkón a na okná čakáme už 3týždne.
áááááahojte babenky 🙂)))) 😉
no ako sa my tu máte????ale pomaličky si to tu idem prečítať, a dozviem sa 😀
aby som hneď na začiatok nezabudla všetkým narodeninovým a meninovým prajeme len a len to najlepšie.
pozerám, že tu riešite kúpaliská. tak vám môžem odporúčať v Galante- Galandiu. boli sme tam teraz v nedelu. Je to tam veľmi pekné, a ani nie tak drahé ako v Senci. 😉
Nášmu Rastíkovi sa tam veľmi páčilo. A to by som ani nečakala koľko známych sme tam postretali.
A nieje ani Vincov les na zahodenie. 😉 😉
My teraz máme zaváraninové obdobie, lebo všetko ovocie dozrieva. Takže džemy a kompóty frčia o 106.
Mima to ja som na teba mávala, keď sme išli z Lopašova. nebolo moc vidieť do auta. 😀
Milka a ty už si zas u rodičov????
ahojte 😝
Peti,my sme na okná čakali tiež vyše 5 týždnov....ale naše sú až z Košíc....včera docestovali do BA a v piatok už snád budú aj na domčeku 😵
Keti,vy ako pokračujete??? 😝 som nepostrehla na streche žiadne nové fotos 😅
ešte stale som u rodičov, nkie že už zas, lordovi sa nechce domu iba na mna si vie usta otvarat
mal prist v pondelok, potom to presunul na teraz piatok a dneska povedal že nepride a vyplata eštťe nie je tak je otazne či sa vôbec vratim do chtelnice ked nebude vyplata, co tam budem jest
Ahojte.
Veľa ste toho nenakecali.
Ja som sa dnes bola v tescu, celkom slušné akcie na textil sú. 🙂
ahojte,ja vás vôbec nestíham,ale ved vidím že o nič ani neprichádzam 😅
dnes sme boli ešte s MM vybaviť jemu občiansky a vodičák,lebo vodičák mal ešte ružový a občiansky v hroznom stave 😖
potom som dala piecť strehná,ryžu a šalát,najedli sme sa,MM sa hral hral s malou a ja som žehlila 😀 ale už mi je teplo,nechám si aj na zajtra 🙂
no konečne náš drobec už zaspinkal 🙂
Luci konečne pivnica hotová. dnes nám priviezli železo. Tak urobíme armaturu. a ideme na deku. Len ju budeme robiť aj na 3x. takže prvá bude pivnica.
som pozerala tvoje fotky ako to chlapom dobre ide. ty už máš teraz iné starosti. A to zariadovanie 😀 😀 😀
my si ešte trošku počkáme. Akurát som MM hovorila, že by som tam rada oslávila 30-tku, a to je na druhý rok.
povedal, že šak osláviť môžeš. ale ešte asi bývať nebudeme. 😅
Ozaj ten ŠFRB sme dostali. teda poviem vám toľko papierov čo sme poposielali. Ale chvala božku máme. 🙂
Miruss aj my sme boli na výpredaji v tescu. A hlavne drobcovi sme tam dosť oblečenia pokúpili.
Jéééj a aj v tom tescu na tej inventúre som bola, ale bolo to poriadne únavné. no a ráno som sa vytešovala ako si pôjdem na obed ľahnúť s drobcom.
luci tuším ty si písala, že tam bola aj tvoja neter??? A kde??? ja som bola na odevách. Som hneď popozerala detské oblečenie. takže som bola v obraze, kde čo je. Lebo keď idem s M tak len rýchlo, rýchlo to čo treba.
ach to mám zas dlhokánske príspevky. 😀 Dobieham zameškané 😀 😀 😀
ahojte...
keti...ja som videla iba TM...az potom som neskor zaregistrovala teba ked si tam tak maavala o dusu 😀 😀
tak super ze sa vam dari s domcekom.... 😉 drzim palce...
ty si od andreja starsia?? nechodili ste nahodou spolu do triedy ? 😕 😕 😅
no tie papiere...my hovor...my sice sfrb nemame...ale aj tak papierovacky nemali konca kraja...
Mima chodili, ale mne vychádzajú zle roky
ja som sa smiala, a aj MM. Že chudiatka veď ani nevedia kto to tu na nich máva. Ale musíš povedať, že som sa fakt snažila. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
drobec tiež so mna nechápal, len tak pozeral. Čo tá moja mama zas vyvádza 😀 😀 😀 😀 😀 😀
mima nechodíš na facebook???? ja som tam teraz bola stále strčená. Keď som nechodila na MK 😉
je tam občas sranda. Keď tam postretáš toľko ľúdííííí. no paráda 😀 😀 😀 😀

dakujem luci.