♥ Piešťanky IV:o)))
taaaak novým dnom otvárame novúúú temu.....vitajte:o)))veríme že sa zase zídeme v hojnom počte a zdravíme aj šmíračky:o)))
čaute 😝
tak ja som sa dnes videla prvýkrát naživo s Mimou 😝 😝 😝 sme na seba natrafili v Kauflande 😝 milé stretnutie 😵 malá SABINKA je nádherná 😵
a ako sme vychádzali videla som aj Niku s M aj malou,len ona si ma nevšimla 😒
ahojte..
luci 😀 😀 ....sme pozerali na seba jak trubky....🙂 som mamine hovorila ze syncekovia maju ake krasne mena...a ona hned ze aki su podareni...🙂
inak...pekne fotoze z dinoparku 😉
aj ja som videla niku...len si nas teiz nevsimla...🙂
náááhodou sme sa spoznali "na druhý pohlad" 😀 😀 😀 😀 😀
tu som fotos nedala ani....sa mi to nechce zmenšovať 😒
Ahojte,ja by som už tak išla domov ☹ nuž ale dvaja konatelia hrajú vo viedni golf,konatelka je v paríži,kolegyna na Malorke niekto predsa robiť musí,že? 😅 🤐
a inak dobre ste sa pohoršili,že cez deň ,nechodíte chápem,ale blicujete aj po večeroch 😖
andy je na dovolenke? 😕
a mili tiež už nechodí 😢 😠 nuda tu je 😕
ahojte.. Luci akedy si tam bola? my sme s malym boli tiez ale tak okolo desiatej... v kauflande a potom doradu tesco a billa a ani trt nemali co som chcela.. jaaaj tooolko obchodov a nic..
ahojte 😝
horkooooooo 😝
ja om deckám dala na balkon bazenik tak sa vyrochnili 😀 😀 😀 😀 a malý hned zaspal 😵
juj,už aby sme mali ten dvor 😠
Zuzi,vydrž aj na teba príde a dovču si pekne užijete 😵
no flákajú to tu viaceré 😝 nechcem menovať ani 😀 😀 😀 😀
Dani,my sme boli v tom Kauflande okolo 17 tak nejak bolo 😝 potom sme šli na Lodenicu ešte 😵
od stredy som v chtelnici a akosi neni čas, doobeda vybavovačky a poobede vonku do večera
včera sme doobeda boli v tt v tesku a dneska doobeda v pn, Rado prišiel o doklady tak sme boli na polícii i s malou
ahojte,
aj ja som dala malej na balkon bazenik 🙂 . a dnes je nejako teplo nato ako ma byt chladno. som zvedava ci bude tak skaredo ako hlasia.
ahojte,kočky 😎 😎 😎
Zuzi,nemám ešte dovol.,ale už rátam dni 😎 😎 😉
vy kedy odchádzate do toho Chorv. ?? 😕 😅 😝
inak nič nové,nemám ani čo písať,viac som v "Depkách" tuším 😀 😝 😅
Mili,no to je radosť,vybavovať doklady 🙄 😖 😒 nezávidím 😒
ja dnes periem 4 práčky,dúfam,že mi to do večera poschne a že to budem mať priebežne kam vešať,teraz mi končí druhá----a večer žehliť....mohlo by sa aspoň navečer ochladiť,lebo v byte už ráno sme mali 29 st. 🙄 🙄 🙄
k obedu máme smáž.karfiol,decká majú aj polievku,a malá má kura na paprike-teda už mala-ale nejak jej to nezapasovalo a dala to von....a to už mala zjedené,podbradník/dávam plastový kvôli tomu častému vrackaniu/ už mala dole...takže som mala dosť roboty s čistením vecičiek,stoličky na kŕmenie,aj kobercu sa niečo ušlo 😖 ☹
a potom sa taká hladná pýtala spať,ale spala len 3/4 hodky...hore je od pol 6..... 🙄 😝 😀 ,ale ešte do pol 8.vydržala v posteli,kým sme s MM vstali 😝 😅
a už by sa mohla začať aj pýtať,dnes ráno reku,že jej dám gaťky..ale MM je dal plienku ráno a dobre spravil,lebo o nej "naložila porciu".. 🙄 🙄 😖
kebyže jej dám gaťky s Minnie,tá by si užila 😀 😀 😝
to sú stále jej naj postavičky-celý Klubík mIckey Mouse,všetkých ich pozná,aj pesničky vie naspamäť,aj si ich spieva 😝 😀
aspoň že tá reč je celkom fajn,lebo s plienkami sa moc chváliť nemôžeme a papanie tiež nič moc...ale to v tomto horku asi všetkým menej chutí 😖
.... a čo je s Dadkou,Zuzanočkou,Idorou a ďalšími ?? 😕 😕 😕
žeby boli na dovolenke,či len nestíhajú ?? 😕 😝 😀
Ahojte 😀 MM dnes išiel do roboty 😠 ja som hned ráno dala prať periny,doobeda trochu poschli ale asi neuschnú ked je tak zima 😠
normálne sa schladilo a lejéééé,a to sme sa poobede chceli kúpať 😒
okolo 11tej sme išli s Emmou do kaufáču na nákup,potom som robila plnenú papriku a Emmka buvá,tešila sa na papriku,tak ked vstane sa napráska guličky s omáčkou 😀 😀
ešte popracem a na večer "možno" behneme do TN po nákupoch 😅 🤐
Zuzi a kedy to idete na tú dovolenku ?? 😕 neodpísala si mi 😝 😕
Aj MM bol dnes v "robote",dostali aspoň jednu zákazku,inak robotu stále nemajú 🙄 🙄 😖
veru,leje,prádlo som pozvesovala,čo-to poschlo 😉 žehlenie asi odložím na zajtra 😝
vnútri máme stále 29 stupňov.... 🙄 🙄 😲
andy ideme v piatok večer okolo 22HEJ 😀 😀 a neskutočne sa teším,asi sa zbláznim tento týžden ešte v robote 😠
ja budem tiež žehliť asi až zajtra 🙂
a vy kedy idete?
Zuzi,IP 🙂 😉
ozaj,a tie vyšetrenia s tým žalúdkom ako ti dopadli ? máš už všetky výsledky ? 😕
dúfam,že ti tie problémy už prestali 😒 😕
ahojte.. aj my sme mali 28 stupnov vo vnutri a to mame barak nie byt hruza... ale uz mame 26 vertame o dusu nech sa toho tepla zbavime ide to na nervy
ahojte babule
ja som prave u maminy na trajane pisem s brachovho nootbooku. MM ostal doma malovat uz len parkety polozit a spalna a obyvka je hotova. 😀 😀 😀
v stredu ide rado rano zasa preč a ja na myjavu a je vo hviezdach kedy zasa pride, teraz šiel k rodičom a je vo hviezdach kedy pride domu
ahojte babulky 😉 prišla som vás pozdraviť. ešte s ozvem a popíšem viacej😉 jasličkári majú tablo na nitrianskej oproti devínbanky v tom deckom obchode bližšie k orange 😀 lukasko je ten v motíliku 😀
Lindi,vitaj,dúfam že je to u vás už o.k.
ja ani netuším kde v PN je Devínbanka 😕 😕 😕 😕 😕 😕 a ešte k tomu na Nitrianskej 😕

replo=teplo 😀 😀 😀