♥ Piešťanky IV:o)))
taaaak novým dnom otvárame novúúú temu.....vitajte:o)))veríme že sa zase zídeme v hojnom počte a zdravíme aj šmíračky:o)))
inak aj v Sturove je tusim dobre kupalisko. len je to uz dost daleko. MM bude mat buduci tyzden dovolenku tak mozno niekam behneme.
Ahojte.
Lucka všetko najlepšie k narodeninám. Veľa zdravia, šťastia a lásky. A nech ste čo najskôr v novom. 🙂 🙂 🙂
Zuzanočka ahoj, tak mrne dáva zabrať. Aj z tej mojej začína byť šinter. 🙂
ahojte 😝
Dada,dík,ja potrebujem dať len sedačku a Lexikovu postel vytepovať a dať MM kolegovi "uskladniť" 😝 my nič iné/z nábytku/odtialto neberieme 😵 všetko kupujeme nové,,,,
Mirka,aj tebe dík....
no ako tak badám,je to syndrom druhého dieťaťa u každej....títo druhí majú asi o 100% lepšie baterky 😀 😀 😀 😀 😀
neznasam ked mi rado nedviha telefon, hlavne že je na skype ale neozve sa ani ked mu pisem
čaute.....
ale bola v noci burka 😕 😕 😕 😕 a vetriskoooooo 😠
Zuzi,šťastnú cestu a užite si to tam pekne spolu 😵
ahojte 🙂
to teda fakt bol v noci nenormálny vetriskoooo 😖 ...u susedov niečo stále trieskalo na balkóne 😠
mirka a tiež okrúhliny?
ahojte,
teda to bola noc ☹
susedom asi padol kvetinac a potom nejake sklo padlo na chodnik. som mylslela, ze niekom okno tresklo. no otras. este aj mala zle spala. furt sa prehadzovala a stala o druhej. dala som jej mliecko a spala do siestej.
dnes je vonku fajn nato aka bola noc. a dnes zase take nieco hlasia. zajtra mame ist opekat ,len dufam, ze nebude moc skaredo.
Ahojte.
Dada, tak tak. Už aj mňa si "30" o chvíľu nájde. 😝
Aj u nás bola v noci búrka. 😝 Pováľalo mi kvetiny. 😒
zuzka,ahoooj 🙂 🙂 🙂
mirka,veď najlepšie roky ešte len začínajú 😉
dnes bolo poobede vonku celkom fajn,keď prišli mraky 😎 ,no ale snáď už taká víchrica nebude,ako poslednú noc 😒 .Ste videli tie záberi zo Záhoria?...brrrrr 🙄
dobré ránko....
JAKUBKOM všetko naj k dnešným meninkám želáme 😵
ahojte 😉
jakubkom všetko najlepšie k meninkám prajeme aj my 😵 😵 😵 😵
lukasko spinká my sme po obede, mali sme luskovú polievku a zemiakové pyré s pangasom obaleným v múke a paprike 😝 😀
manžel má poobednú tak ked sa luky zobudí tak asi vyrážame na malú prechádzku po dedine 😀 dnes je na eve benátska noc ale to počasie ma odrádza 😅
zuzidr dúfam že ste na letovisko prišli v pohode a užívate si slniečko a more 😉
ahojte...
aj od nas Jakubkovi vsetko NAJ k sviatku... 😉
zuzanocka...dakedy davnejsie si spominala recept na tuniaka s kukuricou a este nejakymi prisadami...ale nechce sa mi tu hrabat ,,tristo,,stran dozadu... 😅 😅
neposkytnes mi ho? dakujeeeem 😉 😵 😵
Ahojte.
Ďakujem za Jakubka za priania. 🙂
A Peťkinmu Jakubkovi prajem všetko najlepšie k meninám. 🙂
My sme Kubka vzali do cirkusu a aj na poníkovi sa povozil. 🙂
Zajtra budeme oslavovať so svokrocami aj moje narodky rovno. 🙂
Zuzka má piaty zub.
🙂
teda miruss...vy mate riadnu selmu zubatu.... 😀
nam sa este len vcera prerezal prvy zubok...aj to iba trosinku vykukol.... 😖
ahojte,
dnes mala Viki teplotku 38 aj soplik trosku zacal. zajtra asi behnem doktorke. ani moc nechce jest len vodu a cajik. mozno aj z toho pocasia je tak nachladnuta. ved najskor 35 a potom 25 stupnov. nastastie teplota klesla.
ahojte...
nika...tak Vikinke skore uzdravenie... 😉 aj nasa zacala dneska dako kychat...soplik ma trosku...ale teplotku zatial nema...vcera mala trosku zvysenu...ale idu jej zubky takze asi z toho...
miruss....nezapametala som si kedy presne to mas narodky ale radsej skor...vsetko NAJ k tvojmu sviatku...hlavne vela zdravia stastia a lasky s tvojou rodinkou 😉
mame zopar novych foto...tak mrknite ked chcete 😉 🙂
dobré ránko....
chorôbkam skoré uzdravenie...veru tie prechody počasia 😒
Mimus,facebookové idú pozrieť myslím len registrovaným 😝 ale krásnučké je SABINKA.....baba velká 😝
ahojte!
aj my začíname byť zase chorý 😢 😢 😢
Mimus, mne to otvoriť nejde, hoci som na facebooku registrovaná ☹

zuzi,aj ty máš narodky?kedy?
á,na kupká sa chodí 🙂 ,no ja čakám balík so zbytkom plaviek,lebo mi prišiel len vrch 😀 😀 😀
Luci,a nebudú vás sťahovať origoš sťahováci?Tí majú tie igelity,u nás ich teda veľa spotrebovali 😝
zuzidr,prajem krásnu dovolenku 🙂 🙂 🙂