♥ Piešťanky IV:o)))
taaaak novým dnom otvárame novúúú temu.....vitajte:o)))veríme že sa zase zídeme v hojnom počte a zdravíme aj šmíračky:o)))
keti sak vy takymto spôsobom postavite skôr ako svagor ale ten to stava svojpomocne
ak sa spravne domnievam to jarkovi idete gratulovat že, pozdravuj ich a stisni mu za nas ruku
O.k milka. Aj my ideme stavať svojpomocne. A to nás asi ani toľko nikdy nebude čo u tvojho švagra.To som zirala, keď som ešte aj tvoju svokru videla makať.
mima nemo závidím,že vám domček už stojí.Lucinda aj nám nech už stojí a nohy vyložené .Pohodička 😀 😀
pekný dníček u nás je dosť veterno 😒 inak naša noc super. mám rozvarený obed, kvasnicovú polievku rozmrazujem masko budem ho dusiť s kukuričkou a zemiačiky. 😝 😝 idem vás dočítať včera som zalahla spať s malým o 19-tej
jej bavite sa o dome mám našťastie stojí už strecha nad hlavou ale ešte nás čaká plot a iné práce ale my to chceme postupne pomaličky aby sme sa vždy potešili z maličkosti 😉
tak som to našla v dokladoch....a je to tak-skoro 20 tis.dokopy-13500 sk bola skrina+zapojenie+atest, 5495 sk priamo ZSE za "pustenie šťavy" 😔
teraz by mu mali ist robit plynovu pripojku a aj elektricku, ma to už zaplatene a mal by robit prstenec ale to skorej ako o mesiac nebude, musi nasetrit
lucka a to vám dali skrinku vykladadali svarovským? mohla si sa ozvať zapojenie s protekciou reviznej správy by si mala za max 6000 sk aj zo skrinkou 😉
Linduš,zas tolko nie,lebo najlacnejšia skrinka stojí 5000 sk 😝 teda čo viem 😖 my máme ELKo Trebatice myslím 😝
no mala si skôr kričať 😀 😀 😀 😀 😀
lucka máme lepšie zdroje 😉 prípadne píš do IP ak budeme mať kontakty dám vedieť 😉 poskytnem číslo a tak 😉 inak elektrikár je môj muž 😉
emily,ale čooože zas??? 😝
u nás už sme po obede....segedínsky bol výýýborný.....a točí sa tretia práčka 😒
nemali by sme sa prehodit do modrej strechy ked je rec odome? 😀 😀 my mame tiez s Elka trebatic....a vas vysla ta skrinka asi tak draho preto lebo ked mate vsetko na elektriku a nic na plyn....to su potom trosku ine skrinky...
MM ma tiez vyhlasku na elektriku....elektriku robil M v celom dome...
mili a co je zase? uz je po dobrej nalade?
no mna zase chyta nadcha 🙄 🙄 uz bez kvapiek ani na krok 🙄
mimus prípojková skrinkačo máš vonku a v tom elektromer je jedno či máš plyn alebo len elektriku a taktiež vo vnutri je to tiež jedno vždy aj ked máš plyn by si mala mať v nej nejakú rezervu my máme vo vnutri v skrinke poistky na zvonček, kotol prípravu na podkrovie.... 😉
Ahojte 🙂
tu sa staviaaa 🙂 ..luci a niekedy ani po známosti moc lacno nevybavíš 😒 ...každý sa chce len nabaliť a vtedy ozajstný kamarát je asi len málokto 😠
my máme na obed kapríka 🙂
Lindi,ty máš tiež všetko na elektrinu????tiež máš tu vyhodnú tarifu+nočný prúd??? 😔
luci,chytil,ale už dávnejšie 😀 .Musím trochu mrazák vyprázdniť 🙂 .Segedím plánujem o týždeň 🙂
ahojte
vidim,ze tu "staviate" 🙂 aj my sme mali skrinku z Elka Trebatice,ale ja si cenu uz nepamätam,zda sa mi to daaavno 🙂 ale roboty na dome mame este dost.V lete sme robili murovany plot zo spodu a zo zadu a teraz na jar by sme chceli robit terasu a potom mozno muriky z predu,ale tie budu asi stat viac.A este oblozit pivnice 😒
Keti druzstvo MM dnes nehralo,ale keby aj, uz je chory aj MM...lieci sa,prave spi s Paulinkou 🙂
ja som dnes robila cestoviny so sunkovo-sampionovou omackou...ja v sobotu varim len rychlovky 🙂
zajtra asi mäso na sampionoch,ryzu a kapustovy salat s kukurickou(Katka ten co bol na plese 🙂 )
No Dani ani my sme dokonca na to ihrisko nestihli ísť.Išli sme k naším a tam už chlapci boli vonku a tak to nejak rýchlo ubehlo, že už sme išli aj domov 😀 😀 😀
Švagrinká robí výzdobu tak Jarko nám ukázal koľko má balonikov a tak...
Lucidka ja ešte varím, lebo na obed sa doje to čo bolo včera, teda ryžový nákyp a večer už bude segedíín a samozrejme aj na zajtra a basta fidli 😀 😀 😀 😀
Si to ale zjednodušujem, čo?
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Milka čo sa stalo.Zas neni Rado doma???že??
lucka ano máme nočný prúd nadáva sa tomu hb 😉 inak pozor aby ťa zaradili medzi malé domácnosti 😉 my platíme 2750 sk mesačne zálohu a vždy nám aspon 5000 sk vrátia 😉
na elektriku máme komplet všetko ja nemám s plynom nič spoločné 😀 😀 😀 😀 iba vedie potrubie pred nami 😉

no mIMA toko to teraz vyšlo....a to zapojenie dokonca po známosti 😝
našťastie my plyn mať nebudeme 😝 budeme plneelektrifikovaný 😀 😀 😀 😀 😀