icon

♥ Piešťanky IV:o)))

lucinda7
21. jan 2009

taaaak novým dnom otvárame novúúú temu.....vitajte:o)))veríme že sa zase zídeme v hojnom počte a zdravíme aj šmíračky:o)))

elise
17. feb 2009

ja robím perkelt zo zeleniny s cestovinou aj tak sa dá 😀 😀 😀 teda väčšinou majú chlapi maso ale mne stačí bez mesa nie som veľmi mäsový typ ale lukasko ľubi mäsko 😉

zuzidr
17. feb 2009

dada hej aj na ten hríbový som myslela 🙂

MM tiež nevie tancovať nejako profesionálne ale aj svadobné solo zvládol a aj na plese si zatancoval 😀

dadulka19
17. feb 2009

zo zeleniny?...ako??..prosím receptík 🙂

dadulka19
17. feb 2009

človek nemusí vedieť tancovať,hlavne že sa baví 😉

zuzidr
17. feb 2009

dada ved to MM sa vie baviť až až,ale hovorím,odtancuje si vždy každú zábavu,takže som s ním spokojná 😀 😀 😀 😀

elise
17. feb 2009

dadulka koreňová zeleninu uvaríš ako mäsko a zatrepku spravíš a máš perkelt bez mäsa 😀 aspon takto robím ja. cibulku na krájam udusím pridám koreňovú zeleninu na kružky nakrájanú viacej mrkvy+ brokolicu a karfiol trošku presmahnem na cibuľke zalejem vodou a dusím potom pridám korenie sol balazku a spravím zátrepku do kyslej smotany dám muku vymiešam a hodím to do podusenej zeleniny prejde k varu a odstavím medzitým robím cestoviny tie široké rezance alebo kolienka. 😉

dadulka19
17. feb 2009

super,tak to má byť 🙂 .....

dadulka19
17. feb 2009

elis,díííííky 🙂

elise
17. feb 2009

dadulka nemáš zač 😉

dadulka19
17. feb 2009

no,práčka mi dotočila,idem povešať.....ahojte neskôr 🙂

elise
17. feb 2009

u nás letí aj mleté mäso so zeleninou. cibulku osmahnem a pridám mleté mäso miešam až chytí bielu farbu pridám zeleninku aj mrazenú a potom pridám kukuricu podusím a papáme zo zemiačikmi 😉 tiež veľmi rýchle

milhaus
17. feb 2009

ja nie som moc na zeleninu a lucka ma tiež rada mäso
napríklad včera sme dojedli pečienky, to ja zbožnujem

elise
17. feb 2009

ja ešte robím z pečienok pašteku tiež super a viem čo tam dám 😝 😝

milhaus
17. feb 2009

paštiku nelubim a ani oškvarky

elise
17. feb 2009

ja milujem aj oškvarky tie mäskové tvrdšie. 😝 babulky dajte recept na osvedčené cesto na lokše lebo mne vždy lokše stvrdnú. 😉

nika2
17. feb 2009

tak zase varite 🙂 um take lokse a k tomu kacaciu pecienku to by som sidala 🙂
malu som dala spat na balkon. lebo sa mi nechcelo ist do toho snehu 🙂 urcite neni vsetko odhrnute.

lucinda7
autor
17. feb 2009

no my už sme napapkaní,brušká plné,môžme hodiť šlofika.....

ja robím z kuracej pečienky falošnú husaciu 😀 😀 😀 😀

lucinda7
autor
17. feb 2009

Nika,cesty sú vraj hrozné 😒 MM bol po obchodoch ale že sa blbo jazdí ☹

elise
17. feb 2009

mne sa už ráno šmýkalo ked som šla do roboty a to máme zimné gumy a jazdím fakt opatrne, na kruháči ma to trochu hádzalo čo odhrňače neboli asi sa spamätávajú zo šoku že sneží pritom na jesen sa chvália že su pripravení 😠

nika2
17. feb 2009

luci to verim. ale hlavna je tusim mokra. teda aspon tuto pri kauflande.

dadulka19
17. feb 2009

pečienku aj my ľúbime,paštečku si robíme 🙂 mňam mňam 😎

Lindulu mám tiež na balkone 🙂 ,snáď ju zase tie psiská nezobudia 😠

zuzidr
17. feb 2009

no dajte recept na tú paštéku 🙂

a cesta možno hlavná je odhrnutá ale bočné otras,som išla šmykom do roboty,a predomnou išiel odhrňač a lyžicu mal zdvyhnutú vo vzduchu,som sa pobavila,hlavne že naftu mínajú 😠 😀

dadulka19
17. feb 2009

zuzi hodím,ale až večer,MM to má niekde odložené... 😀

elise
17. feb 2009

dadulka ďakujem🙂

zuzidr ja dám variť pečienku na husacej masti bez osolenia až do zmäknutia vodu ku koncu dám vypariť potom to rozmixujem dosolím dokorením podľa chuti dám stuhnúť do chladničky 😉

dadulka19
17. feb 2009

no samozrejme,že ten primitívny pes Lindu zobudil 😠 😠 😠 ,úžasné,psa si venčí každý deň na ploche,kde sa decká hrávajú 😠 😠 😠 ....som tak n.a.s.r.a.n.á 😠 😠 😠

elise
17. feb 2009

dadulka mala si po ňom niečo hodiť mna by to naštvalo tiež. 😠

nika2
17. feb 2009

dadulka mate balkon na osmicku?

milhaus
17. feb 2009

ešte stale ste pri receptoch?

zuzidr
17. feb 2009

mili Lucka ti spí?už tam máš mamu? 😅