icon

♥ Piešťanky IV:o)))

lucinda7
21. jan 2009

taaaak novým dnom otvárame novúúú temu.....vitajte:o)))veríme že sa zase zídeme v hojnom počte a zdravíme aj šmíračky:o)))

milhaus
19. feb 2009

ja mam odložene ustrižky odkedy sme kupili byt za plyn a elektriku

milhaus
19. feb 2009

pytala si tak som jej dala langoš, prečo zasa take smailiky?

kluara
19. feb 2009

milhaus, asi preto, že si napýtala, že si vyžobrala a nie vypýtala

milhaus
19. feb 2009

to ano ale hned takych smailov hadzať nemusí

andy.a
19. feb 2009

čaute 🙂 😎 😎

Luci,blahoželám k výhre 🙂 😵 😝 supeeeer 🙂 😉 kto veľa lúšti,taj aj vyhrá aspoň raz 😀 😝 😝 prajem vám to 🙂 😉

zajtra nám držte pace 😝 v robote ma čaká zasa ťažký deň 😉 🙂 😝 krpci obaja idú ráno na pol 8.na odbery krvi 😒 ☹ ja mám poobede zubára,takže musí odísť z práce prv 😝 a naši idú na pohreb,takže varovať potom bude asi brácho 😝 😝 takže náročný deň pre všetkých 😖
ešte že je piatok 😀 😀 😝 to jediné ma drží v akej-takej nálade 😀 😀 😀

andy.a
19. feb 2009

..a hlavne aby malej nevyskočila zasa tá alergia na BKM ☹ 😒 to by ma asi rachlo,zasa sa vracať k tej sójovo.-ryžovej diéte 😠 😠 😖

Mili,Idora to určite zle nemyslela 😝 len to zne vyznelo,keď si napísala,že Lucka si ten langoš "vyžobrala" 😀 😝

idora
19. feb 2009

Milhaus musim, neda mi to! 😒
Na seba si citliva az az, a na Lucku povies, ze si vyzobrala langos? Mozno to ani tak nemyslis, ako to hlupo napises, porozmyslaj! 😖

idora
19. feb 2009

Andy, takze sa zajtra vsetci drzte, nech Vam den dobre dopadne, 🙂

idora
19. feb 2009

Mili, preco o mne pises v tretej osobe?Skusme pokecat!Spolu...

andy.a
19. feb 2009

Díky,Idora 🙂

Nika,káričku chceš s golfovými rúčkami ?? My máme tiež Chicco,ale s plnou rúčkou..golfové palice by som už nechcela,zle sa s tým manévruje/mali sme Jané Millenium golfové palice/
teraz chodíme v zime von s Casualplayom,ale to je ťažké jak ho..do 😠 😠 😠 ale zasa do Chicca malú vo fusaku nenapchám 😖 ten je tak na leto 😉

ešte šťastie že malá celkom dobre obsedí v kočári 🙂 to na pešo s ňou ísť je horor,uteká nám,resp.sa zatne a ostane stáť..takže ďaleko s ňou nemôžeme chodiť 😝 😅

andy.a
19. feb 2009

kočky,čo ste tu spomínali včera tú babu s nickom afry..už písala aj do "Depresie"..ja som tie jej diskusie nesledovala..nestíham..len čosi,že nevládze a pýtala vecičky pre dieťa-má synčeka s nejakým Afričanom ??
o čo tam vlastne išlo ? v skratke ?? 😕 😝

milhaus
19. feb 2009

neviem, volačo že nemôže s nim byt ale nečitala som všetko

dadulka19
19. feb 2009

ahojte 😉

luci,to je fakt super výhra 🙂 ,gratulujeme 😵

tak,horúčku má pre zmenu Linda 😖 ....

máme tiež golfáč a naposledy som dobre nervačila,keď sme s ním boli vonku 😠 😠 😠

kluara
19. feb 2009

andy, držím teda palce 🙂

dada, Lindule skoré uzdravenie 😔

lucinda7
autor
19. feb 2009

dík všetkým za gratulations.... 😝

andy tebe nech zajtrajšok dobre dopadne...máte to nadupané teda 😒

a Lindule skoré uzdravenie.....ono ked je to raz doma.....aj u nás...vždy do 2 dní to chytí ten druhý 😠

milhaus
19. feb 2009

čitala som posledne 2 strany depresie, .............................. 😖

lucinda7
autor
19. feb 2009

.......a máš z toho depresiu 😀 😀 😀 😀 😀

milhaus
19. feb 2009

už nie 😀

dadulka19
19. feb 2009

maťka,luci dík 😉 ...čakala som,že to chytí aj ona 😖

andy,tak snáď to bude o.k. 🙂

nika2
19. feb 2009

andy ano chcem golfac. ten na jar a leto staci. a uvidime ako bude buduca zima. keby nieco mam karicku z kocika co ju aj tam teraz vozim. tento golfac bude stacit.a lahko sa sklada do auta.

mimusbe
19. feb 2009

ahojte...

ano nika...bola som v PN...a mamina mi hovorila ze ta videla ....

mimusbe
19. feb 2009

zaregistrovala som nejakych marodov...tak im prajeme skore uzdravenie...

luci...gratulujem k vyhre... som to citala v tom casaku 😉

nika2
19. feb 2009

mima no nejak sa stale obchadzame 🙂 dnes to bolo asi ochlp 😀

nika2
19. feb 2009

a nevedela som ci ma tvoja mama este pozna. ale bolo mne blbe ist okolo ked viem kto to je a nepozdravit 🙂

dadulka19
19. feb 2009

nika a okolo mňa ti neni blbé chodiť? 😀 😀 😀 😀 😀

nika2
19. feb 2009

dadulka a kedy som isla? pripomen.

dadulka19
19. feb 2009

nika,no už dávnejšie.Až potom som videla tvoj album a reku,veď túto babenku s kočíkom stretávam 😀 (ešte som to aj Lucke spomínala)......a ty si už dávnejšie písala,že ma vydávaš z okna.Takže ma poznáš 😒 ...

mimusbe
19. feb 2009

jasne ze ta mamina pozna...ona hned hovorila ze aaa...stretla som Veroniku ...ze mas krasne babinko a ze to je uz velika slecna 😉

no veru ...nejak sa stale obchadzame....sak hadam sa raz stretneme 😉

idora
19. feb 2009

Andy, v pripade Afry islo o to, ze babam pisala, ako je na tom velmi zle( muz Nigerijcan- azylant, v Rakusku, nemozu byt spolu) financne, ci by jej nemohli poslat veci po detoch, ktore nepotrebuju, ale ked jej napisali, co by jej mohli poslat, tak si dost vyberala a aj jej odpovede sa niekedy zdali podrazdene, zvlastne reagovala. No a neskor niektore baby zistili, ze tie veci, kt. jej niekto posle predava na bazare. Aj kocik vypytovala a na bazare jeden ponukala na predaj. Zrejme si takto chcela vypsit financnu situaciu. Do tej jej temy pisala aj baba, ktora ju pozna a vysvitlo, ze Afry klame v niektorych veciach. Admina jej potom tie inzeraty vymazala.

idora
19. feb 2009

vypsit- vylepsit 🙂