Piešťanky s termínom pôrodu júl 2012
Ahojte tehulky pridajte sa spolu nám to rýchlejšie utečie....
@martinal01 ahoj ja som s Boroviec a na exkurzii v nemocnici som nebola nakolko som tam bola už dva krát ale to veeeelmi dávno tak po tom netužim pretože sa tam určite pri našom zdravotníctve nič nezmenilo....
@katka1903
@stes
@martinal01 ....no tak sme všetky s okolia ale sa v nemocnici asi nestretneme každá iny týžden.....asi by ste tiež už chceli aby to už bolo tak ako ja ja sa už s mužom neviem dočkať malej velmi sa tešíme len keby to rýchlejšie utekalo...viete už aj vy čo budete mať????
@kukucka78 chlapceka, Jakubko...a velmi sa na neho tesime, je to nase prve babetko, nasa laska..
3 dietatko, ufff super mamina, budes mat co robit....
@martinal01 super a pekné meno...mne tretie nevadí nakolko mám už velké samostatné deti toré mi pomôžu a všetci mi pomáhaju aj teraz....naše tretie nie je že hop stalo sa je to planované dieťatko
Dobre baby napíšem, ale vy už to máte za sebou, to mne by ste mohli rozdávať drahocenné rady 🙂 😉
@martinal01 neboj Maťka tak porodíš ani sa nenazdáš a ver tomu že žiadne drahocenné rady nebudeš ani potrebovať pretože ked uvidíš a budeš držať drobca v naručí ten moment sa s teba stane mama ktora bude vedieť všetko....fakt to príde samé
ahojte dievčatá, pridávam sa k vám. TP mám od 7.7. 11.7. a chcela by som rodiť v PN.

Ahoj aj sa chystam rodit do pn v juli.. 🙂