Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
mayka..ja som s drobcom bola v restike uz v decembri 😅 😅 ..na predvianocnych vecierkoch, na zac januara bola rodiina oslava..babka mala 85r., a ked som chodila s drobcom na rehabku, tak sme koncili akurat v case kedy chodill mm do takeho cinskeho bistra s kolegami na obed, tak sme sa pripojili
pudo..to oblecko je strasne cislovane..my mame napr. jeden taky overal, ze 68..na dlzku nam bolo este dlhe /pred 3 tyzdnami/ ale samotne telicko bolo cca vo velkosti 56, takze sa nam tak zarezalo do plienky, ze drobec vyzeral jak dievcatko..no tak sme ho ani nenosli...druhemu dietatku ho dam v porodnici a na nozkach urobim uzliky aby mu bolo dobre 😀 😀
deina..sjogren je blby..ale rovnako Ta chceme pochvalit, ze este stale si nestratila trpezlivost a odsavas a odsavas MM..len tak dalej...a co najmenej atakov sjogrena
co sa tyka oblecenia drobca..cez den ho mam len v dlhorukavovom bodycku a v teplacikoch, alebo v overaliku..cize jedna vrstva, ked ide spinkat, tak mu k tomu supnem rukavicky a dudlik..hra sa bez rukaviciek, niekedy ma studene rucicky, ale keby som ho viac obliekla, tak mi place, ze mu je teplo
adka pampersky, taku akciu mali ze 132 plienok 4iek po vsetkych zlavach za 17 eur, isli sme ako vianocny stromcek odtial xixi
no to vies, on bol presvedceny ako to dobre vymyslel a Ty ho takto kontrolujes, to si ako predstavujes???
😀 😀 😀 😀 no hnusnaaaaa som... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale ja som vedela ze klame, lebo akosi mu doteraz necvaklo, ze klamat nevie...uz len ten sposob ako to povedal a ako sa u toho zakoktal... 😀 ved ked klamem tak tak, aby sa mi na to nedoslo, nie?... 😅
tak to ste sikovne nakupili... 🙂
preeesneee, ale to on nevie, ze nevie klamat 😀 😀 😀 tak sa uz nanho nejeduj, viete obaja, ze si ho sakra rychlo odhalila, tak snad nabuduce bude mat rozum, tak si nekazte vecer 😉
strapco, dobre ze hovoris, normalne som mala dojem ze sme nejaki dlhotrupovi 😀 😀 😀 nic nerobim len vyradujem vecicky, co nezapneme v rozkroku... dnes som mu dala pyzamko ze 6-9 mesiacov, mamina na mna pozera ze co nacvicujem, ved to mu bude velke a na trupe len len... samozrejme ale ze rukaviky musi mat vylomene a nozky sa plantaju 😠
tatuska..tie renalke koliky su hnusne, chuda..skore uzdravenie
joj a na noc mam maleho v kratkorukavovom body a v takom hunatom spaciom vaku s dlhymi rukavmi a fixujem este dekou, alebo ked je v druhom spacom vaku, ten ma vrch len ako tielko tak ho davam do overaliku.
bleelka..ak mas mykozu tak ta bolia alebo palia bradavky a su take akoby dofialova s bielou hlavickou..ale skus sa skontaktovat s annag alebo kukni na jej stranku a do jej albumov..ma tam fotky zapalenych bradaviek a aj podrobne popisy...myslim ze som tam videla niekde aj fotku detskej ritky s mykozou..tak si budes vediet porovnat
kolotoc sem tam vyuzivam, a postielku cestovnu este len budem zhanat, lebo ked pojdeme ku svokrovcom na vychod tak nemam tam kam dat drobca spat, a miesto lehatka pouzivam autosedacku, to vajicko..a hodim pred neho hrazdu s hrackami alebo som na drziatko so stuzkou priviazala hracky 😀 😀
ivka ja kremujem od Bubchenu Wind and Wetter creme
adi to iste aj my... 😅 tiez na mna vsetci kukaju ze ma dlhe rukavy a nozicky ale tak dokelu nech ju skusia narvat do tych minibodyciek... 😅 a nemusim si kazit vecer...ja sa tu na tom teraz dobre bavim..."klamar" spi na gauci...zaspal snad skor ako terezka... 😀
mayka kup si whirpool 6sense ci jak sa vola ... su aj zabudovatelne aj volne stojace ... tam je aj varenie v pare ... robi to lepsie ako parny hrniec ... mam to vyskusane ... a este ma aj kopec inych super funkcii a whirpool nie je taky drahy a kuchynske spotrebice su ok ...
adka, tak vidis ako ho vycitky svedomia zmohli? 😀 😀 😀
mayka toto je ta volne stojaca ... mama ju ma maximalne spokojna ... ja ma zabudovanu .. http://www.whirlpool-slovakia.sk/?p=mikrovlnne_...
😀 😀 😀 😀 no veru asi mu spravim rano aj ranajky a svacinu do roboty za to... 😀 😀 😀 😀 😀
boooze mam chut na kafo... 😅 ale neviem co by som celu noc robila... 😅 no aspon bude chutit viac rano... 😀
si sprav caro, asi si idem aj ja spravit 😉
ty brdo kkiki to vyzera sikovne...este tak prachy na to mat... 😅
ja take nemam...kedze nekojim tak pijem normal kafo... 🙂 ale rozmyslam, ze ked si ju spravim s cukrom, nebudem mat problem zaspat...vtedy mam akosi opacny problem...kavu s cukrom nepijem, lebo ked si ho tam nagebem, tak normalne ze zaspim... 😲 😕 😅 divne? ja viem... 😅
kkiki whirlpoolky su dobre mikrovlnky, ja mam tu moju uz sedem rokov a funguje paradne klop klop 😉
ivka..my mame taku autosedacku, ze tam je vlozka pre novorodencov a taky vankusik..uz som to odtranila, takze ma miesto drobec
nas drobec pri hrackach nezaspi..proste ho musim niekam prelozit do vodorovnej polohy /kocik, postieka, fusak na gauci/ a tam hned spinka
my sme zaspali len raz pod hrazdickou...doteraz nechapem ako...ale inak mne staci dat troha cajiku, cumel, plienku ku licku a kym sa otocim pre decku, vacsinou je slecna uz ko... 😀
baby kukate niektora life-najbohatsi policjat? ako ta postava je dobre ujeta... 😅
a kedy toide, adka, dnes nebodaj, lebo manzelik si prepol na joj plus, kde ide ta dvojica bud spencer a ten druhy si nepamatam akosa vola 😀
ajkaag ano ja o tiez vravim, isty cas mali zle pracky a to im zacalo kazit meno, ale kuchynska technika je velmi dobra ... a o polovicu lacnejsia a nic im nechyba ... ja som do kuchyne davala pred pol rokom od w tu najvyssiu triedu, nech to vydrzi dobre vyzera a bolo to neporovnatelne lacnejsie ako zakladne ponuky od akoze TOP kuchynskych spotrebicov ... aj tak kazdy vyrobca odporuca po 7 rokoch menit spotrebic ... no a somara co serie dukaty doma nemam ... a mama ked videla co dokaze ta moja mikrovlnka chcela tiez a islisme kuknut a mali tuto volnostojacu a to sa jej este viac hodilo ....
jaaaj, uaz som si spomenula, terence hill, nie?
teraz to ide na jojke...ale co chvila to uz bude koncit...tusim su ale dva diely po sebe tak ten jeden ak si ukorystis ovladac este uvidis... 😀
no, uz zachrnel, tak uz ho pozeram aj ja
ja sompozerala ordinaciu, ale cast z nej som nevidela, maly mi spal v kociku dnu az do osmej asi, som mu dala trosku pocuckat, pochodila s nim, a sla kupat a kojit napostel, ale dala som si nahravat ju, i ked neviem kedy bude cas si to znova pozriet.
ja som ordinacii nejak na chut neprisla... 😅 ale ten life je psycho... 😀 prvy diel nemal chybu, ked nevedel co je mobil, mail atd veci pre nas uuuuplne normalne... 😀
ozaj, mozno to bude na youtube, skusim najst, viem ze som to chcela pozerat vtedy ale som zaspala na sedacke... 😒
by ma zaujimalo, co vylezie z tej jeho steny co vzdy na konci dopisuje a kuka...asi kto ho dostal do basy, ze?... 😅 ale odpoviem si sama...vsetci co to kukaju, vedia iba tolko co ja... 😀
inak gabi ja som mala akurat pred tym desnu noc, ze som skoro nespala, toooolko kavy som do seba cez den naliala aby som to nepresvihla... 😀 no som bola zvedava... 😅
bleelka..aj ja mam hrazdicku, kde su vysoko hracky..tak cez snurky, kruzky a pod som nadviazala ine hracky
a v pohode zehlim, ked mam maleho v satke /ring sling uviazany na kriz/..maly spinka..ale doma ho davam do satky len vtedy ked je nervacik alebo ja potrebujem nieco dokoncit a on uz sa nudi
a ako vibracvne krsielko pouzivam seba 😀 😀 dam maleho na seba a trasem nohami a bruchom..maly sa na tom super bavi a rehoce..a ja posilujem pritom
strapco a ma to efekt? zeby som aj ja take zacala provozovat... 😅
adka, kto je ten chlap co s nim zije v jeho dome?

no veru makoniec som ten nakyp zvladla dorobit bez urazu mojho aj jeho... 😀 ostala uz len taka vzorka z celeho plechu... 😅
no jeden myslel a vieme ako to dopadlo... 😀 bohatstvo ale neznasam ked mi niekto klame...udobrovanie sa zatial nekona, lebo vooobec ho netankuje ze klamal a ocividne nemieni nic spravit preto aby to napravil (aspon ciastocne)...este to vyzera tak, ze je urazeny ze som ho zase raz zrusila (ze som mu na to prisla)... 😕 no ma poser... 😀
hehe ja obcas tiez robim vedecke vyskumy... 😅
strapco to ste mali ozaj den blbec...a noc, no aj my mavame obcas taku debilnu, ale kym len obcas tak je to ok... 😉 nemozu byt nase deti az take dokonale... 😀
adi ste kupili babylove? my sme mali aj tie, su dobre, ale teraz mame nakupene zasoby pampersiek... 😀