Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
adka z porodnice to mas, aspon teda nas upozornovali, ze po troch hodkach zobudit na papanie, inak si otoci den a noc 😉
a posli depku do kelu a muza s nou, ved mas nas, sexik Ti sice nenahradime, ale pokecas s nami lepsie ako s muzom, no nie? 😉 😎
strapco aj ja som uzsia, on to myslel dobre, lepsie ako byt porodom vytahana, no nie? 😀 (sa smejem, ale som sa toho celkom bala, predsa len druhe dieta)
janka..ak nezabudnem,tak zajtra brnknem kamoske pediatricke..ked zabudnem, tak mi to pripomen
kkiki no stale je to viac menej o tom istom... 😖 a ja sa uz fakt citim ako ja ta vadna...uz ozaj nemam slov...dpc keby som od neho nebola fin zavisla, tak padam... 😠
ajkaag..to je pravda
som sa ta uz davno chcela spytat..v porodnici Ti dokrmovali maleho? ak ano cim? flaskou alebo striekackou...lebo v teme baby friendly hospital som nasla ze v GA casto prikrmuju...mojho prikrmili iba raz, i to s mojim suhlasom..velmi schudol a nemala som este mliecko, a pekne so striekackou
adka vyrozpravaj sa kludne , vsetko co mas na srdci ... to pomaha ...
strapco veď práve, že on sa ešte nevie zahrať sám, možno na takých 5 minút a aj to len niekedy. Ja keď chcem niečo robiť, napriklad žehliť, dačo uvariť atď, tak si ho vezmem do autosedačky do kuchyne, položím na stôl, aby na mňa videl, zavesím mu nejakú hračku nech sa hraje, ale záujem je takých 5 minút, potom začne mrnčať a je po mojej robote. Už som skúšala, že ho nechám sa vymrnčať, ale on začne revať a to mi tak trhá srdce a aj uši. Revať ho nenechám.
a čo je to za spanie tých 30 minút pre také malé dieťa? nič, to je len také driemkanie. Ja si myslím, že keď sa poriadne nevyspinká, tak preto je taký umrnčaný a nevie sa sám zahrať. Už som skúšala po prebudení ho ďalej uspávať, ale po takej hodinke som to vzdala. Ale možno, keď bude starší, tak sa to zmení 😒
Adka-praha závidím ti ako ti Terezka pekne spinká - jasné, že v dobrom.
adi nie nie, z nemocky isto nie...tam mi nic take nevraveli...dakde som to citala, nie som si ista ale asi v mamine...a mas pravdu s vami si pokecam lepsie 😉 ...aby sa to mohlo obratit, museli by sme sa s mm zacat rozpravat ako ludia a nie len o tom akeeeee autooooo chce mlady pan... 🙄 teda to si vedie svoj monolog a ja len kyvnem plecami alebo ze hmmmmm ako naznak ze som aspon vnimala ze nieco splietal... 😕
kwaka no ved ale ten prvy mesiac a daco bolo to najhorsie peklo... 😖 sak som chodila ako matoha a uz mi tak hrabalo z nevyspanku ze niekto povedal nieco a ja som pocula totaaalne nieco ine a podobne haluze... 😅 tak teraz si to terezka asi zehli... 😀
kkiki dik...uz mam pocit ze kazdeho len otravujem... ☹ ozaj okrem vas, nemam s kym pokecat... a sice neviem ci to teri vnima, ale vzdy si poviem, ze mozno hej, tak ta pretvarka pred nou, ze vsetko ok a snazim sa aby zo mna nervozitu necitila...normalne mi je zo mna na grc...kde su moje zasady... 🙄
adka a to ti sama tak začala spinkať? z ničoho nič po tom prvom mesiaci ?
mne svokra hovorila, že ona svojím deťom, keď boli cez deń umrnčaný dávala nejaké tabletky na spanie- no hruza, to sa dakedy robilo? také detičky bezdôvodne drogovať tabletkami !!!
adka chlapi su ako male deti ... a tvoj je mladucky a ako sa vam narodila terezka tak ma pocitasi ze uz je ti fuk ... tak trucuje ... ja viem je to tazke pre teba aj ty potrebujes aby si ta obcas niekto vsimol, ale si zena a matka a hold je to osud ... mozno to chce velmi malo a bude to oka ...
kwatka..takze mas narocne babo...tak skus nosic alebo satku...ja uz som parkrat zehlila a varila s malym v satke..ja mam ring sling, malemu sa v nom paci
aj som si minule vynadala, ked mal maly ten hodinovy plac, ze som satku neskusila..ale vypol mi v tedy mozog 😅
adka a ved ked o aute toci , zacni snim ze ked raz bude kam pojdete na vylet a tak .... zacni zase snivat 🙂
adka...mas to blbe..ale sme tu pre teba 😉 skusila si si s nim v klude pohovorit o svojich pocitoch alebo je to hrach na stenu hadzat..kolko ma vladstne tvoj chlap rokov, ked kkiki pise, ze je mladucky?
strapco je náročnejší, vyžaduje stále pozornosť, ešte že manžel robí na smeny a je doma aj cez deň, on sa s malým v pohode zahrá aj prebalí ho, takže aspoň vtedy dačo porobím, ale my bývame so svokrovcami a svokra je super žena-navarí,uprace, takže ja len keď nie je svokra doma tak varím a tak. Veľmi mi pomáha aj svokra a aj manžo samozrejme
adka on je teraz taky strateny, ty mas teraz kopu starosti a radosti s malinkou a on ma asi pocit ze to je zenska zalezitost (choroba niektorych chlapov) alebo proste len nevie ako sa k Vam dvom namontovat (to samozrejme nie je vyhovorka) tak sa tvari nenapadne a riesi auta alebo spi 😒
strapco dokrmili ho tiez raz - tiez sme hodne schudli a nebolo este mliecko, tak sme nepriberali, sestricka sa prisla spytat a ja som suhlasila, ale dostali sme flasu a mna trubu ani nenapadlo si pytat striekacku - som uplne antinemocnicny typ, takze som tam bola uplne nesvoja a hrabala sa domov ako sa len dalo... ale vypil asi len 30 a viac flasu nechcel
adka..alebo si najdi ake auto chces ty a ze chces vodicak a zacni mu tym pilit usi
ozaj strapco my sme dnes zas mali rev zo sna a zabrala oblubena uspavanka, aku som mala radost?
adka inak to s tym vodicakom je uplne super napad 😉
strapco tolko co ja ma...a on chcel tiez drobca takze akosi je to mimo...a presne je to hrach...uz som tolko nahovorila, ze si pridem ako blba ze to stale skusam znova a znova a znova... 😠
kwaka sama zacala tak spavat zrazu... 🙂
kkiki ved ked o niecom basni tak sa rada pridam a vies aka je odozva? "na to nie su peniaze!" 😠 iny od*eb... 🙄 ako on moze basnit a ja asi nie...a co malo? porad...
kedykolvek mala spi alebo sa sama hra, by som si ho rada vsimala, ale ked bud spi alebo je u pc...a vtedy ani nevnima...asi fakt chlapi nezvladaju viac veci naraz... 😨
baby na to nie su prachy teraz... 😒 inak vodicak hned ako bude moznot je prva vec...a o aute ani nehovorim...sak som tu ako odsudenec na alkatraze...
adi a aka je oblubena uspavanka vas? nam staci ked zacnem hmmmkat akukolvek melodiu...hlavne ze daco brblem... 😅
a ked sa ho inak spytam, ci chce malu trebars osusit, natrieta tak ked uz nechce kupat razdej zdrhne...ku plienkam ho nedostanem ani za milion a ked by sa s nou mal hrat, tak ju strci pod kolotoc alebo pod hrazdicku...ked je nekludna, myslite ze ku nej ide? radsej pocka, kym stratim trpezlivost a odlozim rozrobenu robotu a idem ku nej ja....a to v tedy akoze vystartuje, ze ako je ku nej rozbehnuty a potom sa po dvoch krokoch otoci, ze tak ked uz ides ty... no to je ozaj super...
adka aj ja len hmkam taku tu mozartovu spinkaj moj malý princ spi... ale nasla som len cesky text, tak mu ju len hmkam a hned sa skludni 😉
no mne osobne ide hmmmkanie lepsie ako keby som to mala normalne spievat takze radsej neriskujem ze terezke privodim sok... 😅 ale aj s hmmmkanim je spokojna... 😀 nenarocne to dieta... 😅
no ved ja tiez ked zacnem spievat v aute nahodou, tak mi starsi oznami, ze mami nekaz im to 😀 😀 😀
ja to volam ze kdyz to neumis, tak to nedelej... 😀
adka je mi ľúto, že mate s manželom nedorozumenie vo vzťahu, držím palce, aby sa to čím skôr urovnalo a všetko bolo ok.
Ja som prvé 2 týždne odkedy som prišla z pôrodnice, bola nevyspatá, nervózna, ubolená z pôrodu a uplakaná jak ťava a manželovi vtedy všetko vadilo, ešte že aj zle riad umyjem a také somariny tak sme sa vtedy furt hádali ale našťastie sa to urovnalo.
ajkaag ja mam tiež zakázané spievať drobčekovi, lebo neviem. ja mu spievam, len keď sme sami dvaja a on sa pri tom tak krásne smeje 🙂
kwaka vtip je v tom ze vtedy prve dva tri tyzdne bol z mm hotovy poklad...a teraz? asi mu mozog niekto niekde vymenil...no hadam sa to dako uklepe...len uz neviem co mam skusit...uz som sand vsetko mozne vyskusala...
no adka blbá atmoška je teda u vás nezávidím ale asi by to chcelo vážny pokec nejaký

kkiki..ja mam pocit, ze mi pri vchode trochu viac pritiahol sitie..skusim to rozmasirovat...teraz uz dociahnem..v tehu som si masaz hradze nemohla spravit..nedociahla som