icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

monkey3
17. feb 2010

caute kocky, vidim ze vcera tu bolo rusno 🙂 boze, tu zase zacal padat sneh a ja ze co som taka nervozna. vzdy ked ma snezit alebo prsat, tak sa budim s nervoznymi nohami 😀

moja mala este stalo velmi casto cez den spi, niekedy mam pocit ze spi skoro stale .. ale vcera sme tu mali frajera, tomaska o tri mesiace starsieho ako tami a mali ste vidiet ake oci na neho hadzala . ti mali sa na seba usmievali, boli neuveritelni... 🙂 🙂 🙂

tie vahy a vysky co tu uvadzate ... ja ked klesnem pod 70, budem kocka 😀 😀 😀 65 som mala na strednej a bola som vychrtla, asi tazke kosti .. pri 68 vyzeram ze som chuda, mam 181 cm 😎

zajtra je dalsi pokus o ockovanie, asi sme jedini, kto este ockovany nebol... kvoli soplom, no pridal sa kasel, som velmi zvedava co na to pani dr.

monkey3
17. feb 2010

nie miska, vsetky varia, peru a upratuju, len ja sa tu pozeram na ten binec, mala zase spi ...

sakura77
17. feb 2010

ahojte
🙂 tak nas dneska caka ockovanie,jajha,uz sa "tesim" 😖 chuda,nevie co ju caka...a som aj zvedava kolko vazime...
sofinka prisla najnovsie na to ze flaska s mliekom je super hracka,takze kym sa napapame,tak je 10 krat vytiahnuta,ochytana a este sa na nu aj rehli 😀 sranda jak uz vsetko chyta a snazi sa s tym nieco robit.. 🙂
a vcera sme sa prvykrat pretocili z chrbatika na brusko,tak snad uz zacne ....lebo my tiez len opacne zatial

gastanka,aj ja mam doma leva 😅 ale ja som spokojna,ja mam rada takych zdravo sebavedomych chlapov 😉
na sono na nozicky idemem buduci tyzden,tak dufam ze to budeme mat ok,ja nebalim,mali sme dobre na prvej kontrole,tak snad sa to nejak nepokazilo,to by ma teda mrzelo...

miska2220
17. feb 2010

ale ved ja viem,ja som len srandovala monkey 😀

sisinka76
17. feb 2010

ahojte 🙂

tiez som kukala na tie vahy a vysky, co udavate 🙂 ja mam 177 cm a momentalne 74 kg, pripadam si ako take male prasiatko, ono ked som oblecena, tak to nie je take desne, ale ked mi zrkadlo ukaze skutocnost, tak som z toho smutna ☹

tilly, ty si spominala to cvicenie vo vacushape, segra na to chodila od novembra a schudla sice na vahe len 3 kg, ale v cm to bolo ovela viac a hlavne to bolo na nej pekne vidiet.
a tie ceny co si spominala, to je nejako vela 😲 v BA v Slender centre stoji 11 cviceni 69,9 a teraz maju akciu, 22 cviceni za 109,9, co je podla mna super a rozmyslam nad tym aj ja.

sakura77
17. feb 2010

co to je vacushape?

monkey3
17. feb 2010

baby, ake sme tu vsetky vysoke ..

a tazke 😀 😀 😀

monkey3
17. feb 2010

to ti ja neviem, u mna su vacushape moje tri deti 😀 😀 😀

sakura77
17. feb 2010

uz som si to nasla 😉 akurat j u nas som bola minule na take daco pozriet,ale ale toto je ze behanie a u nas co je tiez v takom "vajci"podtlakovom-ale bicykel a stoji 60 eur na 11 krat-hned by som isla,ale ako fakt nemam kedy 😠

sisinka76
17. feb 2010

a neda mi to, ale musim sa este postazovat na nase zdravotnictvo 😠

v pondelok rano, ked nas viezla sanitka na Kramare / Risko nemohol dychat /, tak po vysetreni mi bolo povedane, ze mam bud pockat 2 hodiny na sanitku alebo ist taxikom 😕 parada, trojmesacne dieta, ktore nemoze dychat, zistia mu zacinajuci zapal priedusiek a povedia, zavolajte si taxik, ked nechcete cakat. a muz nemohol dojst, lebo bol doma so Samkom a toho nechcel tahat, kedze ten anginuje. otras, taka som bola nasrata, ze az.

STRAPCO, ty ako lekarka, prosim, porad - Risko sa v noci dusi tymi hlienmi, odsavam mu to, v nose ma toho malinko, ale ostava mu to v puse a nevie to dostat von, kedze on to ani nevie poprehltat. na pohotovosti mu to odsali aj z pusy a kazali mi to aj doma odsat z pusinky. ale jeho pediatricka to zakazala, vraj to robia len lekari, lebo ked sa to urobi zle moze dojst ku stiahnutiu hrtana a zaduseniu. a tak neviem, co s tymi soplami v puse, on nevie poriadne spinkat, vcera v noci spal celu noc na mne, to bola jedina poloha, kde sa nedusil. aj postielku ma vyvysenu,ale tam odmieta a place. a strasne kasle, ale to asi z tych soplikov, neviem 😖
a dali mu Ambrobene na vykaslivanie, Pamycon do nosa a Spiropent na tie priedusky. Dakujeeeeeeeeeeeem za radu 😉

sisinka76
17. feb 2010

sakura, toto je vacushape

http://www.slender.sk/

sakura77
17. feb 2010

sisinka,tak na tej prvej fotke to asi mna odfotili 😀 tu s tou celulitidou myslim 😖

sisinka76
17. feb 2010

sakura, leta a plaviek sa bojim aj ja 😀

sakura77
17. feb 2010

no sak,no sak..tak do leta stihnem aspon jednu kuru,sakra....sak to je hrozne ked sa na to pozriem... 😝

monkey3
17. feb 2010

sakura, ja sa na to nepozeram 😀 😀 😀 sladka nevedomost, ale tusim co tam je 😀

sakura77
17. feb 2010

😀 monkey,tak presne to tam je! 😀

kkiki
17. feb 2010

sakura toto chcem .... to je v petrzke oproti ulk .... nebude nikto chodit so mnou ?

kkiki
17. feb 2010

inak sme tu pekne kobylky vsetky ... ma tu niekto pod 170 ?

sisinka76
17. feb 2010

kkiki, ja tam chcem chodit, ja byvam kusok od toho centra. ty si z Petrzalky?

kkiki
17. feb 2010

sisi z niv ale chodila som tam do ulk na laser ... budeme chodit ? lebo sa na seba nemozem kukat ...

sisinka76
17. feb 2010

ja isto, len sa musia chalani dat trosku do poriadku a pojdeme na to 😉

kkiki
17. feb 2010

tak podme nato jy by som navrhovala po prazdninach 😀

sisinka76
17. feb 2010

to by sa dalo 😉

kkiki
17. feb 2010

no tak sa vyzdravte cim skor ... idem si ja na kosicku po zrkadielko do auta .... konecne im po 2m prislo ... 😒

gashtanka
17. feb 2010

Nie sme vsetky kobylky, ja mam 157 cm 🙂 Za tehu som nabrala asi desat kil, uz je to prec, len by som potrebovala spevnit, lebo ked ma drahy plesne po zadku, este sa tri dni trasiem :D no ale kde na to nabrat cas. Za to ramena mam pevne, ziva, vyse 5 kilova cinka pekne vyformuje :D

My ockujeme v pondelok a asi by som sa na to mala nejako teoreticky pripravit. Aj prakticky. Nakupit paraleny a tak, nastudovat si, ako znizit babu horucku, este sme nic take nikdy nerobili...

carmen86
17. feb 2010

ahojte baby nasa mala je po ockovani v pohode vecer mala zvysenu teplotu 37,1 ale potom pred spanim uz ju nemala a nozicka nejavi ziadne znamky opuchu ani zacervenania 🙂 tak som rada ze to tak zvlada, no a v pondelok ideme na ockovanie proti rotavirsom do druhej nozicky, jaaj ale som si vcera poplakala v ordinacii ked ju ockovali, preventivne som zacala bulit uz v cakarni a manzel sa zo mna smial a aj doktorka, jaj ved ste porodona asistentka,ze to nezvladam... ☹ , ale to je moje dieta a nie pacientky v robote.....
K tej vahe a vyske co ste sa tu bavili, tak ja som z tych mensich ludi mam 155cm a momentalne 54kg, ale chcem ist na 50kg, uz par rokov mam taku rovnaku vahu, tak do leta to dam hadam dole.....No idem si vas ako tak docitat...

gashtanka
17. feb 2010

Carmen vitaj v klube nizkopodlaznych dubacikov :D

carmen86
17. feb 2010

gashtanka dakujem pekne, vies ze sa hovori ze dobreho vela nevyrastie... 😉

gashtanka
17. feb 2010

Veru, a co je male, to je mile :D :D :D

strapco13
17. feb 2010

carmen..rotavirusy sa davaju do pusinky..take kvapky

sisinka..aku mas odsavacku?..silnejsia je ta na vysavac..a k tej liecbe..chybaju mi tam klasicke nosne kvapky..Nasivin,. Otrivin, Olynth a pod..zrejme ma upchaty nosik, preto to neviete odsat azateka mu to hrdielka...takze nakvapkaj nieco z tychro kvapiek, pockaj 10 min, potom daj nejaky solny roztok..Libenar, Vincentka, Mar plus..ten zriedi hlieniky, bud ich maly prehltne a lebo to budete vediet odsat.. po chvilke posobenia poodsavaj len z nosika.../z pusinky neodsaj, lebo ak sa dotknes toho capika a celkovo sliznice, tak moze pripuchnut , a maly by sa zacal dusit..a potom do takto vycisteneho nosteka daj pamykonm..pokial nosik nevycistis a nedas kvapky na odpuchnutie, tak sa pamykon..antibioticke kvapky nedostane na sliznicu ale len do hlienov a tym padom nelieci.
A este by som pridfala Fenistil kvapky alebo Trifed sirupcek..uvolnuje dychacie cesty