icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

deina
22. feb 2010

Janka, to je sranda. Mne to maly tiez robieva. 😀 😀

No neskutocne ma boli to ucho, este sa mi nepodarilo dostat tam kvapky... maly je dnes furt hladny.

mayka
22. feb 2010

kokos naschvilu clovek vypadne von a vy tu toho popisete... 😀

catalin ani nasa sa este nepretaca z chrbatika na brusko aj ked vcera sa jej podarilo nabok ale dalej eeee. 😀 A sama sa tiez zahra len velmi kratko tak tiez sa hrajkam aj ja. Dokonca mi nevydrzi dlho ani na hracej deke pod hrazdickou. Nebavi ju to a povazuje to asi za trest ked ju tam dam.

deina
22. feb 2010

Moj je taky isty, este sa nepretaca a hrazdicka ho bohvieako nebavi. Bavi ho vsetko sledovat, paci sa mu, ked nanho ludia rozpravaju a strasne rad sa nosi (tvarou dopredu, musi mat vyhlad).

mayka
22. feb 2010

baby ked vas tak docitavam tei nase deti su ako cez kopirak. 😀

tu je u nas stale krasne pocasie. Dufam ze to vydrzi. Po dlhej dobe som nemusela mat na rukach rukavice na prechadzke. 😀

mayka
22. feb 2010

deina aj nasa sa rada nosi a nakiuka cez plece alebo tvarou vpred to je pre nu upna pecka. A tak sa pri tom muuudri. Sranda ako zmenia mimiku tvare tie deticky ked sa snazia kukat a natahovat krk. 😀

tilly
autor
22. feb 2010

sneziiiii????? no snad nieeee, u nas je 11 stupnov a nenormalne slnko, som bola tri hodky vonku, nenormalne super uzasne pocko, milujem to...

ale este necitim jar vo vzduchu...

adka_praha
22. feb 2010

ze 11! aj ja chcem...to by som sa uz ani so zimnou bundou neobtazovala... 😅 my sme sa zasekli na 4,5... 😕

janka1874
22. feb 2010

tilly ako je Vám super
no mne obe babule práve vstali a Sendy bez nehody jupíííí bez plienky a bez nehody juj to je radosti

ukulelembo
22. feb 2010

baby aj u vas tak fuka?

mayka
22. feb 2010

tilly aj u nas je cca tolko .nadhera. jazvecice maju nufaky zaryte v mysich dierach. vecer bude velke kupanie. 😀 SOm zvedava ci ten sneh dojde aj na dolniaky . Ale zajtra hlasia este teplejsie. Tak snad nie.
Idem si psravit cro. Da si niekto so mnou? 😉

adka_praha
22. feb 2010

doteraz nejak moc nefucalo ale uz sa dviha vietor... 😒

jani blahozelame k uuuspechu... 😀

adka_praha
22. feb 2010

ja si dam normalnu kavu... 🙂

tilly
autor
22. feb 2010

u nas pofukuje, ale len trosku, nic dramaticke... juuuj, milujem juuuh, cloveku je hned lepsie, posielam trosku slniecka so svojou super naladou aj k vam 😉

gabika11
22. feb 2010

ahojte, vobec nemam cas reagovat u vas, lebo vecer si vas len precitam a vypinam pc, taka som unavena.
Chodime na cistenie miesta po ockovani proti tbc, nam to zahnisalo, cize ockovanie sa odklada. Nadalej treba balit nasiroko a cez dve latkove plienky, lebo nemame osifikovane jadierka a dnes som obla u ortopedky, tka idemem cvicit od piatki vojtovou metodou.
Tie co kojite, stava sa vam, ze uprostred kojenia, ked si stlacite ten prsnik tak vam z neho nic nejde, az ked ponosim maleho, alebo ho prelozim na druhy prsnik, a ked si ten povodny opat stlacim, tak z neho ide. Maly sa potom jeduje trosku, ked mu nejde, tak neviem, co to je. tak asoi zacinam brat castejsie tie kapsule pMore Milk Plus a objednavam si nove.
U nas snezi ☹

adka_praha
22. feb 2010

dakujem...nalada dorazila ale to pocasie asi slovenska posta sprivatizovala... 😅 kon mi pred chvilou vypadol...aj vam blbne?

adka_praha
22. feb 2010

gabi a pred tym ste mali problemy s klbikmi? 😒 hento je neprijemne,,,drzim palce aby sa to co najskor upravilo...

tilly
autor
22. feb 2010

aj mne blbne...

gabika, mne sa to nestava, neviem, ale babo ked taha, tak taha lepsie ako ty stlacis... teda ak taha tak ako ma...

no, idem sa najest a na prechadku, musim vyuzit pocko

gabika11
22. feb 2010

adka, kajka mala, som ju do polroka mala vo freykovej perinke a musela som snou cistit, lebo tiez mala obmedzenu pohyblivot v klbikoch, ako ma teraz maly, ale nie je to az na tu freykovu perinku ako u nej.
Tilly, neviem, co to je, je to zaujimave, ale este chcem kojit, nechcem pristo mlieko 😒

zuzu1980
22. feb 2010

strapco, tu papierovu vreckovku som myslela nie pocas kupania ale po nom, len tak jemne vsunut kornutok do uska, ono to vytiahne vodu co ostala vo vnutri. jasne ze mu nebudem zapchavat usi pri kupani 😀 to by ma ani nenapadlo 😀 😀 😀

idem vas docitat, ste toho zase popisali...

janka1874
22. feb 2010

aj mne zblbol

adka ďakujeme náramne ma to potešilo možno aj viac ako Sendy 😀 😀 😀
malá sa trošku napapala ale nie moc a rehni sa na mňa pri tom no nechápem čo to chce byť ale na silu do nej pchať nebudem

gabika blbé ale nevadí upraví sa to určite treba veriť vojtovka určite pomôže aj keď to bude ťažké obdobie

kávu si idem aj ja urobiť lebo mo rozbolela hlava z toho počasia zas

gabika11
22. feb 2010

oprava, namiesto cistit, cvicit 😀

ukulelembo
22. feb 2010

som sa naobedovala na druhy krat lebo prvy si maly zmyslel ze je hladny 😅 tak aspon nepriberiem ked to mam na viac porcii- dufam?! 😀 Adka a co pecies? Janka a na noc skusas tiez bez plienky? ja ked som Alexeja oducala tak akonahle uz cez den vydrzal bez tak aj noc som ho dala uz bez Sak su plachty aj nepremokave a naucil sa a jaky bol stastny 😅 Znamej malá do 4roch rokov mala na noc plienku a cez den nic, ze aby sa nahodou nepocikala do postele 😖 ale mala si bola ista ze ma tu plienku v noci tak sa nemusela vobec snazit 😝 😠 no a ked som robila v DE tak casnickin syn mal 4 roky a nosil aj cez den aj v noci a aj kadil do plienky A ich nazor ze sak ked bude chciet tak sa odnauci 😝 No ako to brutal vyzeral taky stary corgon s plienkou 😖 To bolo pred 8 rokmi tak mozno tie plienky uz nenosi

kkiki
22. feb 2010

baby co sa vas uz davnejsie chcem spytat ? ma niektore vase babo mongolsku skvrnu ?

janka1874
22. feb 2010

ukulele aj v noci má už často suchú ale začínam najprv dňom ale nie dlho a pridáme aj nočné spanie bez plienky teraz mala skoro týždeň suchú plienku stále až dnes v noci ju pocikala no čo už občas sa stane ale to už je málokedy no do 4 rokov to určite nie

catalin
22. feb 2010

mayka, aj nasa ma tendenciu ist nabok ale dalej tiez eee, ale sak to pride, ja mam skor pocit ze Mia zacne zachvilu rozpravat, lebo tie zvuky ktore produkuje...naramne mi to pripomina mna ked k nej hovorim, aj intonacia..a zretelne pocut Ahoooooj, Ano, Hej, Kuku...idem ju zjest ked zacne tu svoju chvilku poezie 😀 a pusinka jej ide a ide a ide 😀

catalin
22. feb 2010

janka, gratulujem k suchej plienke, ake malickosti nam vedia spravit den, vsak?

catalin
22. feb 2010

kkiki, co je mongolska skvrna?

caterine
22. feb 2010

Ahojte baby cely vikend som tu nebola až teraz som vas dočitala, no včera bolo vonku krasne tak sme boli dlho vonku a neodhadla som to s oblečením a mala bola totalka spotena, dúfam že mi neprechladne, ako ju obliect.... moj večny probleeeeeeem 😠 , ale čitam že aj vy s tym mate starosti, dneska je sice pekne ale fuka dost studeny vietor, oproti včerajšku sa to neda porovnat. Gashtanka tak to je super že si to tak rozpumpovala, čo ti to odsavanie pomohlo? Deini pisala si že ta aj uši bolia, maly mal aj pamycom predpisany nie, skus si kvapnut do ucha, mne to dokyna vždy davala ked som mala anginu a uši ma z toho boleli, možno zaberie, skus. Baby mam problem, neviem či mi budete niektora vediet pomoct, mam podozrenie že mala ma reflux ale skryty lebo skoro vobec negrcka, strašne sa jeduje pri papani, minuly tyžden bol hrozny to bol až hystericky plač, tiež sa mi zda taka viac zahlienena, niekedy jej po papani tak chrči na chrbatiku a to su priznaky refluxu ako som čitala, už som to spominala aj dokyne a ona nato nič, že to by musela grckat, ale pri skrytom sa negrkca to sa len ta kyselina vracia naspat, možem skusit zahustovat s nutritonom moje odsate mlieko lebo si odsavam, manžela som poslala kupit gastrotus že vraj aj ten pomaha, strapco nevieš či jej ho možem davat lebo v lekarni mu povedali že je to až pre deti od 12 rokov, ale tu je tema o tom gastrotuse a davaju ho aj babenam a ževraj to pomaha. A ešte večer byva strašne nepokojna tak sa prehyna v chrbatiku ako keby chcela mostik spravit a plačka, niekedy to robi aj pri papani, som si myslela že je to kolika lebo sa to objavovalo len vo večernych hodinach ale zhoršuje sa to može byt aj to priznak refluxu. Jaj baby aspom že sa mam s kym podelit o problemy 😉

adka_praha
22. feb 2010

ukulele to len spackam dokopy- som kupila taky kolac v prasku v tescu cokoladovy...uz sme to raz mali a bolo to velmi dobre... 😅 a mala som na to chut...uz tam len dohodis vajce, mlieko a maslo alebo margarin, zmiesas, hodis do truby, potom polejes cokopolevou a hotovo...obcas pacham aj taketo...nie vzdy sa mi chce s niecim hrat a chut na sladke neoblbnem... 😅

babyyy co mala pred chvilou vyklobasila... 😀 😀 😀 😀 som ju dala past konicky, pred nu som hvizdla hrazdicku a ona sa tak pozapierala, lebo sa chcela dopracovat k tym hrackam na nej, ze nakoniec sa dostala na "styri" a za chvilu jej vypovedali rucicky, tak skoncila hlavou zarvata do madraca a zadok hore... 😀 tak si vymyslela iny sposob, ze hlavu da dole a bude sa nohami zapierat a tak po troche posuvat... 😀 😀 😀 obcas davam pod nu vankusik, ma lepsi vyhlad a potom vydrzi aj pol hodky past... 😅 a som myslela ze dnes cez neho hodi kotrmelec... 😅 😀 cise psycho... 😅

caterine
22. feb 2010

adka ty mas malu akrobatku, ze pol hodku tak to je super, moja 10 minut a aj to v poslednom case nepasie ale robi lietadlo 😠