Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
meli..zajtra idem do mesta a kupim malemu mobil 😀 😀
Ahojte. 🙂 Boli sme cele doobedie vonku, Misko uz spi a Matko este spi v kociku, nejako sa nie a nie prebrat, tak ze sa kuknem sem, potom sa ho opytam, ci este bude spat. 😅 Parada, ked je taketo pekne pocasie, uz sa tesim, ze bude este krajsie, vezmem mlieko, hippky a doma budeme len spat. Ani bordel tu nebude, ked nebudeme doma. 😀
Mne sa obcas v noci maly budi na papanie, co predtym nezvykol. Ako nepreberie sa, len sa tam vrti, kope nohami - tak to radsej vstanem, donesiem mu mlieko a ani ho nevyberam, dam mu ho, scucne a spi v momente dalej. 😕 Nerobi to kazdu noc, ale doteraz to nerobil vobec, proste spal... tiez neviem, co to ma znamenat, zeby sa mu uz malilo mlieko? Nuz, este musi 3 tyzdne vydrzat.
Ozaj, ale Novofruct vyzivy nekupujte, ok? Tusim Ovko, tak sa to vola (ovocne). Manzel tam kedysi robil, odvtedy mam zakaz tieto kupovat (tusim ich davaju aj pod znacky ako Tesco, Clever a pod). 😅 Zuzu a tvoja mama co kontkretne robi? S ktorou znackou?
strapco: oki 😉 povej malej, ze zajtra jej zavola jeden fesak 😀 😀 😀 bude sa tesit 😀
ale ako citam, tak asi vsetci spunti maju v noci zurky... aaaaaaaa prave ma mala ocikalaaaaaaaaaaaa.... 😀
no veru,si pamatam,ked mal kiko okolo roka,tak ovko aj stahovali z predaja,volaco tam bolo,ale nekupovala som ich,nechutili ani mne,nie este malemu,kupila som raza a citila som z nich taky nahnity zapach alebo co,tak fuuuj
inak,ja som zas pocas skoly bola na brigade v konzervarnach a masokombinate v cechach,pasteky som potom tri roky nejedla 😀
a dzemy ani nehovorim...
dzemy-jahodkove-tak dobre jahody sa potriedili na tri velkosti,isli na kompotyhnile a obite isli do kade s kyselinou,tam sa precistili a isli do dzemu a sirupu..... 😝
no a o pastekach podrobnosti nechcite vediet radsej 😀 😀 🤐 🤐
ženy nebláznite ako Vás tak čítam tak o chvíľu zas nebudeme nič jesť 🙂
meliska tak im urobíme konferenčný hovor všetkým a hotovo 😀 😀 😀 😀
ten náš sused mi asi robí naschval už niekoľko dní začne vrtať rovno na obed o 12-tej včera si zmyslel že na chodbe si bude vŕtať prah tak som ho bola poprosiť nech to odloží o 2 hodiny no ja nechápem a dnes zas vŕta moje nervy to mi robí naschval?
Sakura. 😀 Ale presne takto vyrabali (neviem, ci nadalej, snad nie) aj detske ovocne vyzivy - z nahniteho ovocia, no fuj, tak preto mam zakaz ich kupovat. K tomu vzdy urobili niekolko flasiek aj z kvalitneho ovocia a to slo kade tade na testy. Ina mne akurat Ovko chuti, take sladke. 😅 Asi je tam kopec cukru.
Hm, Misulo mi tieto nove Sunarky velmi nechce, ale Hipp ovocne zje. 😨 A pritom to tiez nie je ciste ovocie, ja ho nechapem. Akurat mi zlupol dve jablkovo-cucoriedkove a siel spat.
sakura preeesneee, nebola si v Hame? my sme tam s kamoskou vydrzali 3 dni ta taku alergiu na plesne chytila, ze sme museli ist domov
Inac, ja by som si daku pastetu aj dala... 😝 Maly stale spi v kociku, sa bojim zacat varit, lebo sa urcite zobudi uprostred. A uz som hladnaaaa (slohla som druhemu malemu Pribinacika).
sakura, ajkaag: aj ja som bola na brigade v Hame, nakladali sme uhorky a kapiu....kysle uhorky som do ust 5 rokov nedala... ani domace... 😀 😀 😀 a kapiu doteraz este nemusim
kočeny taaaaaaaaaak máme doma kočárek 😵 😵 😵 😵 😀 😀 😀 😀 😀
hneď ako som ráno dopísala príspevok tak mi ho kuriér doniesol malá spala tak som ho hneď zložila som nadšenáááááááááááááááááááááááááááááááááááááá je super ľahulinký a táááááááááááá farba jémine
idem hodiť fotoš ale len také skúšobné a potom hodiť krajšie 😉
baby idu nam zuby ... celu noc hore , umrncany fuuuurt sa stazuje ... na olina strasne nezvykle polakava si ... a hadam ma v puse uz aj postielku strcenu ... nechala som ho nech sa hra a mam vysielacku, ale to je des cisty ... uz sa aj toci ako vrtula, no v dvoch dnoch musi prist vsetko ...
kkiki,napodobne,aj u nas...jak keby mi dieťa vymenili 😅
tatus,nadhera 🙂 🙂 🙂 🙂
sakura co su tie nase dve deti napojene ... hnacku maju rovnako, zuby sa im deru ... jedine olino sa narodil 9 a mal sa 14 🙂))
tatus vyzera to tak ze sa jej naozaj velmi paci 🙂)) mala hvizda 😀 😀
Tatuska, nadherny je! 😵 😵 😵
kkiki,no,neviem,neviem,uvidime ci z toho volaco nebude v puberte 😀
tatuska kráááásny je
no neviem neviem sakura , este su aj vlasate , bielokoze 😀 😀 😀 😀 😀 je to sranda tak naraz ...
tatuska, ten kocik je super 🙂 a preco si kupovala novy? ved ten predtym bol aj sportiak ci nie?
cez vikend nas brasko trosku pofotil nech mame aj rodinne fotky k nasmu zajtrajsiemu 10 rocnemu vyrociu 🙂
pridala som do albumu 😉
supeeer výber tatuska, my máme presne tento ružový, ale flyer a každý, uplne každý, koho som doteraz stretla, mi nad ním híka, že aký je krásny ružovučky 😀 😀
podla mna, najkrajší kočík pre babu 🙂
Bleelka, pekne fotky. 🙂
Datkova, ako sa ti jazdi s Flyerom? Ake su tie kolieska? A ako ide s prehodenou ruckou?
deini, dakujeme 🙂
aj mne sa ten kocik velmi paci 🙂
deina, mne osobne velmi dobre, je obratný, mame ho už od narodenia aj s vaničkou, opačne som ho mala len raz(otočený ako sportak), ale v pohode... kolieska sa mi po tom otrasnom zimnom počasí prestali zrazu otáčat, ale muž ich vytiahol(ide to uplne jednoducho), namastil a super... už ide lahučko, ako ked bol nový...
mala by si o taký zaujem?
v navode píšu, že flyer je kočík vhodný do lesa!!!!!! ale minule sme natrafili na taký lesný terén a vobec som necitila, že by bol rozdiel v jazde po chodniku, alebo po trave, hline atd...... takže asi to bude fakt tat 😝
ahojte,
tak hlasim ze mame po ockovani. Chuda moje tak srdcervuco plakala. Veru mala som na male.
A nase miery su 64 cm a 6330 g. 🙂 Narastla o 4 cm. Aj sa mi zdalo ze sa viac natiahla do dlzky ako do sirky.
tatuska krasny kocik. 😉
Ja uz teiz cim dalej tym viacej sondujem buggynky do auta a na leto. Ale ochotna som dat za buggy 150 eur. Viac ani fuka. Som spokojn a s kocikom co mam ale na prenasanie je tazky. Zatial sa mi paci abc design giro alebo amigo ale aj red castl cytilink, alebo inglesina trip. Len niektore tusim nejdu do uplneho lahu.
Baby myslite ze to je dolezite?
nas prekvapila moja mama a kupila nam buginu do mesta 4baby novu za 20 Eur, povodna cena 80 Eur... no nekup to 😀 takze o vybehnutie len tak do mesta mame postarane 😉
mayka, nas caka preockovanie o tyzden, tak sa zas "tesim" ako budem cely zvysok dna malu chlacholit a odputavat pozornost od bolestivych noziciek ☹

juj a k spaniu aj nám sa to nejako pobabralo dnes bola malá tiež oveľa častejšie hore o 0.00 potom o 2.00 potom o 5.00 a potom asi každú pól hodinu nechápem čo to malo byť