Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
nechce to otvorit lebo to nehodilo cele ako jeden odkaz takze si to musis rucne skopirovat a vlozit...ono tam nehadze to ,65 ci co to tam na konci je... ale tie tasky su genialne... 😀 to ako z vonku je jedna varianta a zvnutra ta druha? 😅
adka, mne sa zda ze na jednej strane je jeden obrazok a na druhej strane druhy... ked si das ten obrazok zvacsit uplne tak tam na rucke je to vidno... ja uz som sa namotala na skulaveho psa...pisem nasim nech mi kupia 😀
😀 ja by som najradsej vsetky... 😀 perfektne su.. 😀
boooze terinka si strcila prsty az do krku hadam...az ju naplo...uskrn na mna a zaaaas... 🙄 teraz nastastie pasticku celu nie prsty do krku... 😕 😅
Tak ja ked zacnem pisat, akurat je drobec hore Hegina mi sme 14teho tak asi niektora ina tu pisala Ja som pisala ze mi sme asi najkratsi a najchudsi 😅 Zuzu, tie tasky su cecene ale tu so psom som tam nevidela Inak minule ako si pisala o tej babe ze co jej volali : mame vase dieta a aj manzela, tak mm sa tu sulal, ze pekna haluz 😀 Dominika sla kamoske vcera a ostava tam spat do zajtra Tak bacujeme ja, maly a Alexej a spime v jednej posteli 😅
Baby,
chodím sa kukať na malého a mám dilemu či mu nie je teplo, ako ich zvyknete obliecť keď ich dávate iba na terasu spať? Dala som mu na dupačky len overal a má fusak v taške od kočíka a deku ale je na posteli takže od spodu mu nie je zima. Raz sa už prebral ale pohojdala som ho tak zaspal. Mám do korán otvorené okno ale ukazuje že je v izbe 19 stupňov tak sa bojím že sa spotí, čo vy nato?
hegi ja malu nejak vela neobliekam ked je doma pri okne, lebo nikdy nepadne teplota v izbe nejak moc dole aby sa vyrovnala teplote vonku, takze ja ju polozim na postel, dam ju do overali, jarnu ciapocku a zakryjem dekou...postel mame kusok pod oknom...a vzdy jej je teplo...mozno az horuco, ale bojim sa ju obliect menej...
Adka,
dík za odpoved. Medzitým sa už aj zobudil, takže spal len 1,5 hodiny namiesto 2,5 aj to s malou prestávkou. Som zvedavá ako vydrží do pol 8mej zostať hore.
tak ja v tomto nepomozem 😒 terasu nemam, balkon tiez, a okno nechat otvorene nemozem, lebo mame gamatky a ked by bolo dlho otvorene tak hicujucu jak o zivot - cim viac kosa tym viac si pridavaju 😵 takze mi ked nejdeme von tak ziadna nahrada nehrozi 😒 šimik teraz chrapka tu pri mne v autosedacke predtym spal od 11 do 13:30 a teraz spi od 16:15 tak uvidime dokedy 🤐 A dnes ked som ho prebalovala tak sa mladenec prvy krat supol z chrbatika na bok 😅 Na obed som zbuchla frankfurtsku polievka a zeleninove rizoto, a dorazili sme pernik od utorka 😅
baby nechce teda niektora tie kupony z DM na UM viac v IP
baby vy ste sa dnes ako rozsupli!!! teraz som vas konecne docitala. taka som dnes umreta, nist sa mi nekce, ani s malinkym von sa mi nechcelo, ale som sa dokopala a tak tam bolo hnusne 😠
hegina straaaasne som sa pobavila na vasich zemiakoch, na nas sestricka tiez pozerala, ze to ste od minula pribrali dve kila?!?!?! no a? sak ho len kojim, tak ako hovoris, nezavdacis sa za 😠
kkiki bavorakova story tiez fajn, tak ale ked uz je clovek vo svungu, no nie?
zajtra rano ideme svokrovcom do kosic, tak to snad prezijeme, ale asi sa ukazem az po vikende. Som celkom zvedava, ako tam bude malinky spinkat, lebo bude celu noc medzi nami, tak ci nebude chciet byt cely cas pricucnuty 😀
ozaj babure ostalo mi asi tristvrte balika dm-iek plienok 3-jok, ale malinkemu nesadli, tak ak niektora pouzivate ozvite sa, nech ich nevyhadzujem
jo a takisto DMkupony na UM nam pozostavali, takisto IP
uf, docitala som vas... u nas sa spinkanie aj nervozita zlepsili (klop klop na drevo), v noci spinkal rekordnych 9 h od 21 do 6, vtedy papal a este do 8.30 potiahol, ale to uz sa mrvil tak ja som nedospala... Baby, ked citam ako vam deti o 6 rano vstavaju, ja mam vtedy este hlboku noc. Preto drobca davame spat neskor vecer, nech radsej rano dlhsie spinka... Ale uz aj ten vecer posuvam na skorej, podla ranneho vstavania. Vzdy ked rano zacne dlhsie spinkat tak ho dam vecer skorej. Boli casy ked chodil o pol noci, potom o 23, doneddavna o 22 a teraz okolo 21-21.30. Parada, mne to tak vyhovuje.
Ja som ho vcera vzala von na nakup (len v autosedacke z auta do obchodu a naspat) len v normalnom obleceni, puncosky, teple nohavice, cizmicky, hore dlhe body, tenka bundicka a vetrovka (tiez nie moc hruba) a ciapka samozrejme. A este aj tak sa spotil... Ale hlavne ziadne overaly ani deku nemal... Proste velky chlap 😀 Ale do kocika radsej overal a deku a v tom uz len minimum oblecenia...
baby, myslite ze namiesto zimnej hrubej ciapky mozem zacat davat tenku ciapku? Ked ho dam do kocika tak ma aj tak overal s kapucou... lebo ta hruba ciapka je vzadu vzdy totalne prepotena, bojim sa ze prave z toho prechladne... ale u nas je len okolo 0 C, tak preto sa mi zda skoro...
zuzu ja pokial j 0 a viac tak davam tu jarnu...presne ako hovoris, pokial je este kapucna tak nevidim dovod, preco by sa mrnuskovi mali skvarit "zavity"... 😅 a do kocika nefuci, je tam mimi kryte, tak ze by malo tensiu ciapocku prefuknut, o tom sa tiez neda povedat...moj nazor... 😀
zuzu ja som tak davala aj ked bolo pod 0 lebo ten moj vlasacik mal tiez vzdy mokre vlasy a aj ciapku a mame ten hunaty overal cherokee s kapucou a aj tak mal aj tu tenku ciapku spotenu ked bol zababuseny a chytil jedy, tak ako myska mokry 😅
dik kocky, tak dnes dam len tensiu capicu a uvidime...
no tak my sme sa uz aj zobudili, stihli najest aj pogrcat mamu 😀 Baby vam zavidim ze ten nutriton nemusite uz davat ☹ Mne sa maly pogrca vzdy ked mu to zarobim len do trochy mm, a potom, ci predtym nakojim alebo aj ked som to s vodou zarabala na tu hustu kasu a potom nakojila tak vsetko riedke vygrcal 😖 Ale ked mu dam komplet davku odsatu 150-180ml mm a zahustim az 5-6 odmerkami tak je vsetko o.k. a nastastie kaka kazdy den niekedy aj 2* 😅 Janka ten nutriton by sa mi aj sikol ale posielat jednu krabicu na druhy koniec sk no neviem, neviem 😕
ahojte kocky, chcem sa vas spytat ci vam deti po ockovani odmietali papat . Nasa Terezka dnes jedla len raz a aj to som si odsala mliecko 60ml a dala jej to z flase, lebo po prilozeni na prsnik strasne vrieska. Ale uz tyzden mi strajkuje pri jedeni ale nie az takto ako dnes. ☹
tak moja zofa nie a nie spat 😠 a teraz ma nervy....
mayka
mozno ma nepapacie obdobie ,nam sa to strieda s papacim 😉
ja aj ked mrzlo iba tenku capicku,na overaliku bola kapucna a idem docitat 😀
mayka nasa mala to prezila uplne v pohodke...takze ja ti asi pomoct neviem... 😒
a ja potrebujem radu, resp. vas nazor...mala je nekludna tak som jej zmerala teplotu a ma 37,3 (uz po odpocte)...co s nou? neidem jej nic davat od toho, jedine ak by vystupila...ale ak sa bude teplota drzat takto zvysena, mam ju zajtra zobrat k dokine, alebo mam este pockat, ci este nevystupi? co by ste robili vy? ja osobne rozmyslam, ze pockam, budem jej teplotu premeriavat a ak by to nejako nevystupilo a nic sa k tomu nepridruzilo (co sice neviem ako by som u nej zistila), tak by som s nou k doktorke neliezla...asi jej len doobeda zavolam, ze co a ze ci bude mat sluzbu cez vikend (primarka na novorodeneckom) a ked tak keby sa zhorsilo by sme isli tam za nou...co myslite?
ahojte koceny, ja som dnes nejak vypluta, mm mi vynadal, ze som stale doma a nemam co robit... hmmm
idem si pozriet spravy...
ten moj maly posranec je stale posr... ja uz nechapem, furt kaka...
tilly co uz, asi mal blbu chvilu ... chlapi su super telepati ... cely den su prec, ale presne vedia co si robila nerobila 😎
Adka to mozu byt aj zubky- ta zvysena teplota, niektore deti maju teplotu, ked sa im zubky tlacia 😵
no viem...ako v podstate by to vsetko za posledne dva dni na tie zuby sedelo co ste tu pisali o priznakoch atd ale to by sme v noci nespali, nie??? 😕 ked cez den je jak urvata z retaze, ale teraz krasne zaspala (asi riadne vycerpana) a uvidim ako bude gabat...vcera bola podobna akurat ze papala v klude a spala celu noc bez zobudenia...teraz vecer mi uz ani nejako papat nechcela...ale asi tou unavou...ale pred tym toho tiez moc nezjedla...
a nemame veru ani dasienka opuchnute... 😉 hadam to nic nebude...
adka..vyzera to nadejne na zubky
ja som sa bola vyvencit do tesca..otrepala vela, vela euracikov..ale spokojna, ze som bola medzi ludmi 😅, zlanarila som bratovu frajerku, nech ide so mnou pokukat detske veci
ajkaag..ja pouzivam babylove plienky z DM..ale my sme uz na 4
strapco myslis? ale ked ste vraveli ze deti su vtedy aj v noci nekludne...? ci to nemusi byt?
no mozno je zasytena z tej kase a preto sa uz tak nepotrebuje natlacit Adka a mojmu prvorodenemu ked sli zuby tak sme ani nevedeli pekne spal, ziadna teplota, ci hnacky-len gebril jak bernardin 😀

eh, ten link mi nechce otvorit tie detske tasky, ale vsak si to tam najdite na www... ja chcem tu oranzovu so skulavym psoooom 😀