icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

adka_praha
4. mar 2010

😀 no tak som zvedava co z toho vznikne...dufam, ze to budu "len" zubky... 😉

no a k tomu gebreniu, niekedy mam pocit ze prestane cikat ze vsetko vyslinta... 😀 a co je sila, ked ju zdvihnem a na mna dopadne taaaaaka slina... 🙄 😀 a mala je z toho ocividne happy... 😅

inak ukulele ja jej kasicku davam na obed... 😅

adka_praha
4. mar 2010

baby kukali ste spravy na jojke??? 😀 😀 😀 ze novy dj co na neho ani tiesto nema a to babicka... 😀 😀 😀 tusim 68 rokov vraveli ze ma?... 😀 a babka vlasy nagelovane natupirovane...no koniec... 😀

ukulelembo
4. mar 2010

sak ja viem ze jej davas cez obed 😅 ale mozno jej potom vecer staci len nieco ,,light" 😀 aby drzala liniu 😀

adka_praha
4. mar 2010

jaaaj zeby som jej bola dostatocne odstrasujuci priklad?... 😅 😀

strapco13
4. mar 2010

tilly..kamoska, co zije v nemecku mi to prelozila takto: kocik je do piatka rezervovany, hned ako budem vediet, ci je predany alebo sa uvolni, ohlasim sa u Vas.
mne z toho vyplyva, ze je rezervovany pre niekoho ineho ☹ ..daj vediet, ci sa ti usiel

inak..mne sa tiez podarilo presvedcit mm, ze na leto potrebujeme nejaky lahky skladny kocik, taku buggy alebo golfacik..ale ja budem hladat na bazaroch, tu v okoli..holt financie idu na plienky, stravu a uver ☹ 😠

ukulelembo
4. mar 2010

Adka no este to tak 😵 My krasne , stihle , mudre 😀 a ze odstrasujuci priklad- nehrozi 😀

adka_praha
4. mar 2010

😀 no tak ja krasna, stihla, mudra si idem napustit vanu... 😀 ak sa neutopim, co by som nemala kedze som mudra, tak sa tu este zakopnem ked muzik zaspi... 😀

kkiki
4. mar 2010

no baby olino buva ... ja som dala vanu s thaiskou solou ... na ksicht vsetko co sa da ... teraz tu sedim a vyzeram ako mim ... a robim si manikuru ... ma to dost zacalo bavit mat stale nalakovane nechty, ale nie dlhe take nemam rada aj koli ociam. lebo keby si stym mam vytiahnut cocku asi rozrezem rohovku ... no a mam taku paradnu sadu vsetky bazy podkladove potom a neviem co a dobre sa to aplikuje a vydrzi ta manikura 4dni a to som v plnom nasadeni ... to ja len tak schne mi baza c.2 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

deina
4. mar 2010

😀 😀

Ja mudra a krasna som nejaka skapata... Dnes mam tak trochu blby den, to je taka nalada, co uz so mnou. Svokra zase nestastna, ze aky je Misko chory, clovece, nic mu nie je, trochu kasla, nadcha mu krasne ustupuje a ona sa sprava akoby mal minimalne zapal pluc. 😝 To vsetky svokry su divne? Aj my raz budeme divne? 😅

kkiki
4. mar 2010

deina su aj horsie 😀 😀 😀 aku si mam dat farbu ? hnedu alebo cervenu ?

deina
4. mar 2010

Cervenohnedu. 😉 😅

mayka
4. mar 2010

jooj baby to bol strasny oj som ju donutila jest. Ale s takym placom. ja to fakt nechapem. Mliecko krasne tecie a ona nechce papat. Snad mas Adka pravdu ale ja uz mam z toho dokusane bradafky. 😖

Adka, zeby vazne uz zubky sa vam risovali? Uvidis rano ako to bude s tou teplotou ale ked nema sopliky a tak nemalo by to byt nic vazne. A teplota 37,2 je v pohode nie?

Tilly ,este ze ti chlapi su taki dokonaly vsakze? Ja som si az v stredu poplakala ked mi muz nadhodil ze mam doma bordel a som doma Vyletela mi do luftu totiz sklenena pokrievka ako som ju vyberala zo skrinky a rozbila sa. Tak mi to doslo luto. Hlavne ze on si po sebe ani ponozky nezdvihne. 😖

deina
4. mar 2010

Ale radsej cervenu ako hnedu, nieco zivsie na jar.

zuzu1980
4. mar 2010

deina, ved musi z neho vychovat spravneho chapa-dat mu pocit ze nadcha je smrtelna choroba 😀

kkiki, ja som vzdy mavala nalakovane nechty, az doteraz. teraz ked 100x denne umyvam riady (neviem kde sa furt v umyvadle beru...asi mam doma nejakeho skriatka co ich spini) a ked mi drobec ocucava prsteky, tak som sa laku na cas vzdala...

kkiki
4. mar 2010

jaaaaj a na drzovku som si otvorila ruzove prosecco, lebo henten sa len tara a mna uz nebavi byt sama .... dnes ma to sere .... cely den do noci sama ... lebo musi rychle vsetko postihat . aby v klude mohol na lyzovacku ... a ja sprosta som si oholila nohy ... 😀 😀 😀 inak baby keby mi niekto ponukne ze zajazd k moru zajtra hned nevaham , len asi by som sa zahrala na moslimku, lebo tie sunky co su na mne no hnus hnus hnus ...

deina
4. mar 2010

Zuzu, to sa jej nepodari, zatial je silny po mne, ziadne vzychanie v posteli, lieta hore dole, no a ja ho nelutujem, ze ty chudacik malicky, takuto nadchu mat... mi ho nepokazi!!!! 😀

kkiki
4. mar 2010

zuzu ved to zliezal aj mne lak tak ma to nebavilo ale jak som dostala tento balicek vselijakych before a after 😀 😀 😀 tak to drzi jak hluchy dvere ...

jaaaaaaaj to aj ja cakam ze mi uz coskoro povie ze je bordel , len nech to nerobi dnes lebo dostane vyhubovane jak henten s bavorakom ....

ale kramy budem mat coskoro tak hormon riadi ... inak ked povie ze je bordel, tak ho poprosim ci by bol taky laskavy a zajtra bol aspon 3hodiny s olinom a isli von alebo sa hrali aby som mohla ten bordel upratat .... jaaaaaaaaaaaaaaj idem zmyt masku ... keby je penazi baby beriem vas vsetky do besenovej alebo kam a tam by sme sa cez vikend rochnili aj s deckami a bez chlapov ... no napisem do modreho z neba ... hahahahahahahahah ... ojebavac vilo ... no nasrata som startuje ma 🙂))))

zuzu1980
4. mar 2010

kkiki, aj ja chcem ist do besenovej...myslis ze mi v modrom z neba preplatia letenku?

mm sa nikdy nestazuje ze je bordel, ani keby tu bomba vybuchla vobec by si nevsimol

deina
4. mar 2010

Kkikki, rochnili BEZ deciek a bez chlapov, ok? 😉 Mne chlapik slubil wellness vikend, ked skoncim s odsavanim, tak som zvedava... ja by som asi radsej ten novy kocik, hihi... 😀 😀 Hrozna som.

kkiki
4. mar 2010

deina kasli na kocik , co si pipi ... ja by som radsej dala ten pobyt .... ulava vsade ... 😀 😀 😀 len ja nemam skym ist ....
zuzu inak ved ked budes doma mozeme dat besenovu ... ale nie tatralandiu , tam ma skoro j..... vsade polak , hlava na hlave no a hladaj decko vo vode 🙂)))

kkiki
4. mar 2010

idem si zaliat stiplavhu thajsku polievku ....

zuzu1980
4. mar 2010

kkiki, dnes mas thajsky den?

kkiki
4. mar 2010

ANO !!! uz len thajska masaz chyba ... arirang je thai ne ?

mayka
4. mar 2010

kkiki ,aka to bojova nalada. 😀

Baby alebo take kupele v Piestanoch. predlzeny vikendik. By som si veru dala povedat. Len tie kila navyse. asi by som si dala nejaky redukcny vikend. hihi

kkiki
4. mar 2010

mayka v piestanoch nic neporiesis ... tam su sami hrbaci .... ja som za besenovu ... inak vazne teraz ... taky vikend bez deti aj ked si to naozaj neviem predstavit .... ale strasne dobre by mi to spravilo ....
mayka hej bojova ... ale dam ostru polievku bude dobre ... 😀 😀 😀

mayka
4. mar 2010

no ja sa chystam buduce leto na babsku jazdu - tradicnu dovolenku bez deti a chlapov - vlastnych. 😀 Mame to zauzivane medzi kamaratmi ze idu chlani aj baby zvlast. Tak uz sa teraz tesim na leto 2011. Ved Terezka ma aj otca. 😀

jaj baby idem od vas. majte sa a dobru noc.

ukulelembo
4. mar 2010

jaj KKiki , hned by som sla ani minutku nezavaham,keby sa da 😠 😀

kkiki
4. mar 2010

ved to keby sa da aj s detmi ze tam maju pestunky alebo co ...

strapco13
4. mar 2010

baby..co je praktickejsie...trojkolka alebo 4/8 kolesovy sportiacik...a golfove palice alebo s klasickym drzadlom
ja mam pocit, ze asi 4 kolesovy s klasickou ruckou..este keby bola prehadzovatelna...nechcem vela..a este to chcem lacno 😅