icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

adka_praha
4. mar 2010

baby ja by som asi bez terezky ani ten vikend nevydrzala, nieto este dovolenku niekde... 😅 hrozna som... 😕 malinka sa zatial tvari, ze bude pokojna noc tak idem znasilnovat.... 😀 paaaaaaaaapaaaaaaaaaa 😀

strapco13
4. mar 2010

a minule ste sa bavili, ze jeden z kocikov je smejd..len teraz to neviem najst..Bertini alebo Bertoni...alebo tak nejak..co z toho je smejd

ukulelembo
4. mar 2010

Strapco- Bertoni su smejd Bertini stoja okolo 300e len sportove 😉

janka1874
4. mar 2010

strapco golfky sa ťažko ovládajú jednou rukou to musíš stále držať dvomi a v terajšej dobe mobilnej komunikácie je to dosť od veci 😀
no idem Vás dočítať

slovakia13
4. mar 2010

asi klasicke drzadlo pre mna.mozes prehodit hocico cez rucku ...s trojkolkou sa lepsie manevruje....som strasne hladna tak vyzieram pringles a zapijam fantou

slovakia13
4. mar 2010

testujem ,ak mala bude v pohode zajtra skusim kyslu kapustu 😵

zuzu1980
4. mar 2010

slovakia, ja som minule okostovala trosku kyslej kapusty, maly vpohode, ale take kapustove prdiky hadzal, fuuuuj 😀

strapco13
4. mar 2010

ja mozem hrasok a kukuricu..mala som v cestovinych, na pizze a v polievke...a maly nemal problemy 😵

ukulelembo
4. mar 2010

Slovakia ja tlacim do seba Slovakia chipsy 😀 a zapijam mineralkou, pivko uz doslo 😒

janka1874
4. mar 2010

už aj ja som skúsila hrášok aj kukuricu a pohoda

kkiki no tedy ten výlet v bešeňovej by som brala okamžite len ešte niekam vykradnúť banku 😀 😀 😀

ukulelembo
4. mar 2010

ja kukuricu aj hrasok mo nemusim lebo mna samu potom duje 😝 ale zajtra chcem urobit kapustne fliacky z hlavkovej na sladko, to som uz sto rokov nejedla, mam na to slinu 😵

ajkaag
4. mar 2010

baby v besenovej je supeeer, sme tam boli v lete, pobehovala som tam s pupkom 😀 jaaaaj hned by som isla, ale ked ja som starsieho kojila 28 mesiacov, tak neviem ako dopadnem s tymto nasim skriatkom, ale videla by som to na tie pestunky kkiki, alebo aspon nejaky baby klub 😉
strapco, za trojkolkarov mozem povedat, ze je to super ovladatelne, ale zase to nikdy neposkladas na take malinke ako golfky (uz som pokukovala na bumbleride flyer na nakupy, az kym som nezbadala cenu 😖 )

ajkaag
4. mar 2010

ukulelembo neprovokuj, vies ako by som si dala??? cely vandlik by som zmastila 😠

zuzu1980
4. mar 2010

hm, asi zalezi aj na tom kolko tych strukovin/kapusty pojeme... trochu hrachu na pizzi neuskodi, ale 3 dni vkuse sa ladovat hrachovou polievkou, to by asi nedopadlo dobre 😉

ukulelembo
4. mar 2010

a co ti brani Ajkaag? Ci ty by si hned teraz maskrtila 😀 ale najradsej mam ked su take sladko stiplave a omastene-mnamky 😝

ajkaag
4. mar 2010

zuzu asi tak ako ja ked som sa tri dni ladovala tvarohovym kolacom faaaaaaaaaaaakt nedoporucujem ☹

ajkaag
4. mar 2010

ukulele sa bojim ze by malinkeho brusko bolelo, na kapustu som hakliva aj ja aj mm, ale taaaaaaaak sa jej vzdycky prejem 😅

janka1874
4. mar 2010

aha k tým taškám normálne že sada aj s detskou super
http://www.mabets.sk/?308,envirosax-rodinn%FD-b...

ukulelembo
4. mar 2010

jaj tak to potom opatrne s prejedanim 😉

strapco13
4. mar 2010

ajkaag..ale je to skladne do sedana..myslim trojkolku...tu po dedine budem pouzivat tento co mam..da sa prerobit na sportiak..len je tak akurat, ze natlacim do kufra a tazky...no a skor ukecam mm na novy kocik ako na nove auto 😅

strapco13
4. mar 2010

zuzu..ja som mala 3 dni za sebou zapekane cestoviny s hraskom a kukuricou a polievku kde som dala tak za 2 hrste hrasku..bolo jej tak na 3 dni pre 2 osoby..no a maly ten napor zvladol

ajkaag..ja uz som robila rezance s tvarohom nasladko aj na slano aj tvarohpovy kolac..to mozme tiez bez problemov
inak maly ..ako uz ma kakino v poriadku?

strapco13
4. mar 2010

ajkaag..prave som si predbezne dohodla jednostretko v seredi ohladom kocika na stredu poobede..ak bude casu..mozem Ti brnknut, ze by sme skocili na caj?

janka1874
4. mar 2010

no Viki tiež tvaroh nerobí dobre
idem ja do hajan majte saaaaa

ukulelembo
4. mar 2010

jaj vam zavidim ze sa niektore aj stretnut mozete 😒 ja som tu jedina z Topolcian ale sak asppon ze o nas v mediach dost o nas hovoria 😠 😀

ukulelembo
4. mar 2010

idem ja do rise snov Alexej kuka Mafstory a caka na mna ze kedy pojdeme hajat 😅 tak dobru 😔

ajkaag
4. mar 2010

strapco jasneeee, tesime, cely tyzden bude mm chodit az vecer, tak budeme trosku sami ☹
a aky kocik ides kuk? Ty si ale sikovna, len tot si o nejakom zacala uvazovat 😉

kakame uz v pohode, trosku nas este trapi reflux, ale to mame take vo vlnach, chvilku lepsie chvilku horsie

ukulele, pri topolcanoch mam babku 😉

zuzu1980
4. mar 2010

ukulele, ze z topolcian...co mam potom ja povedat? najblizsie mam mamacat, aj ta je tak 6 hodin lietadlom ☹

zuzu1980
4. mar 2010

jeeej, baby, drobec uz je vesely, uz hodinu je pod hrazdickou a rehoce sa neviem na com...uz je po nervozite...asi to neboli zubky, len spln...aj sa mi zdalo divne ze vsetky deti naraz sa takto "pokazili"

ajkaag
4. mar 2010

zuzu neboj nic raz sa nastveme a prideme ta vsetky pozriet 😉 😀
ale nie je to zvlastne, ze to na vsetky nase slniecka tak silno posobi?

ajkaag
4. mar 2010

no nist idem aj ja bubat, bru nooooooooc