icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

strapco13
6. mar 2010

ahojte

tak my mame spat nas dobry rezim 😵 ..konecne...najneskor o 9 vecer spinka, zobudil sa nieco pred 3 napapal a lahol spat, potom 6:15, napapal, to uz ostava u nas v posteli a potiahli sme takmer do 8..a kedze som vcera zalahla o 10 uz, tak som vyspinkana..tento system by si mohol udrzat..ja nejak netuzim potom aby prespal celu noc, kym kojim, lebo inak mi praskne prsnik a odsavat teda nemienim v noci..uz ked zacnu prikrmy, to bude ine..ale nato my mame este cas..momentalne sa bojim, ze zachvilu nam dalsie ockovanie tento pekny rezim rozhadze

miska..hod sem svoje meno s FB a ja ti doporucim ostatne novembrovky

nas matej ma svoju izbicku, ale zatial sa neviem odhodlat ho tam supnut 😅 ..

ja idem kuknut kocik teutonia solano..oranzovy..kto ho pozna???

janka1874
6. mar 2010

deian tie bolesti poznám aj ja s tým mám v poslednej dobe problém
podľa mňa si kľudne jeden dať môžeš len nie hodinu pred kojením aspoň tak vraveli mne 🙂
mayka to je dobré že majú vlastnú izbu sradna

deina
6. mar 2010

No babky... spomienkovy optimizmus uraduje. 😅

Strapco, ten tusim mala Tilly. 😉

janka1874
6. mar 2010

strapco aj ja chcem náš pôvodný težim
ja som si pospala poobede a teraz sa mi spať nechce ale mala by som lebo keď si predstavím tú noc tak by to bol asi najlepší nápad

adka_praha
6. mar 2010

deina toto sa uz neda nazvat optimizmom ale cistym sci-fi... 😀 😀 😀

akurat rozoberame so sesterkou babku... 😀 no ciste psycho... 😀

gashtanka
6. mar 2010

Ahojte baby, dlho som tu nebola a nemam sancu precitat, co ste tu vsetko obkecali. Po mojom pravoprsom probleme prisla laktacna kriza, ktoru sme nakoniec nejako zvladli no a samozrejme, aby dlho nebolo dobre, tak teraz riesime priserne vystrajanie pri kojeni...mala si bude radsej cmulat palec ci pasticku, ako by som ju mala ukecat na prso. Dnesny vecer bol horooorrrr... 😖 Zienky cirocisto kojace, mali ste cosi podobne, ako to riesite?

Jedna intimna otazka...neviete, ci ma kojenie nieco nejakym sposobom spolocne s hemoroidmi...? Ja to mam uz minimalne dva mesiace, na vecku zakazdym krvacam, ale myslela som, ze to prejde...no a posledne dva dni uz neviem ani chodit poriadne a to sedenie pri kojeni mi tiez moc nepomaha...pardon, ak som negustovna.. 🤐

slovakia13
6. mar 2010

baby ja mam tiez lenivca 🙂 vsak este mame cas.prikrmovanie ma vobec este nebere .mlieka mam hadam aj pre 3 ,tak mia bude iba o mliecku.
detsku mam ale zapratanu krabicami 😀 😀 😀 a obyvacka o tom istom.zijem iba v spalni a v kuchyni 😅 ,teraz sa chystam zariadit obyvacku a dorobit kuchynu ,tak sa vytesujem 😵 😵 😵
strapco
teraz som ho kukala 😉 mne sa strasne paci tento:
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/serv...

deina
6. mar 2010

No idem si supnut jeden ibalgin a potom do postele... dobru noc, baby. 🙂

strapco13
6. mar 2010

ukulembo..dnes som robila tu babovku, co si sem hodila recept..je supeer...teda bola..uz sme ju sezrali 😀

mayka..nas pes nema vlastnu postel..okupuje tu nasu

adka..mas superbabku 😀

deina...ty mas reumatolog. ochorenie..kedy ti naposledy kontrolovali ASLO, CRP, RF..mandle este mas?

adka_praha
6. mar 2010

deina dobru... 😉

strapco no bud to alebo totalne neschopne dieta... 🙄 😅

deina
6. mar 2010

Strapco, vsetko este mam, mandle, slepak, nic mi nevzali. 😅 No a poslednej kontrole je uz dobry polrok. Mame taku dohodu so sestrickou, ze kebyze je zle, mam hocikedy prist, ani sa nemusim objednavat... ale zatial sa drzim, len obcas ma to takto chyti, mozno aj ta prechodena nadcha naposledy, nebol cas to vylezat a nejako sa z toho neviem dostat... A mozno citim len zmenu pocasia, aj to sa mi stava.

janka1874
6. mar 2010

strapco tú bábovku od ukulembo robievame pravidelne a nikdy nevydrží do ďalšieho dňa
no žienky lúčim sa lebo malá už aj revala tak idem radšej rýchlo spať nech aspoň pár hodín spánku mám 😒

deina
6. mar 2010

Tak ja uz fakt bezim do tej postele (este som cakala na jeden recept na pizzu...). Dobru noc. 🙂

strapco13
6. mar 2010

adka..no babka nemoze po tolkych detoch normalne mysliet..bet to tak, ze my tu mame 1,2 a3 a tehudemencia funguje este stale

gastanka...moj maly vymyslal kazde rano na prsniku..vzdy len to jedno kojenie....ja som to zacala ignorovat..kolko sa napil, tolko som ho nechala a uz nevymysla..kym som ho nutila, tak sa len rozplakal, ja mala nervy v kybli, nemalo to vyznam..nechaj ju, nech si urci kolko chce..ak bude hladna, tak si vypyta skor..
myslim ze kojenie s tym priamo nic nema...skor nepriamo..to ze vsetky tekutiny idu do mlieka..a tiez sa nemozeme riadne stravovat..ako strukoviny, coze mame dost malo vlakniny...ja trpim na zapchu odkedy som otehotnela..mne pomaha ovsene vlocky s mliekom, acidko..vyskusaj..v tehu som si musela davat vyvar z lanovych semiacok, ale ten nechcem teraz, lebo sa bojim, aby maleho nejak velmi neprehnalo

adka_praha
6. mar 2010

no baby dobru nocku... 😉

adka_praha
6. mar 2010

😀 😀 😀 strapco veru... 😀 😀 😀 sesterka vyhlasila, ze nakolko je to jej jedine pravnuca, ze ma o nu starost... 😲 😅 co som upir? 😅 😀 😀 😀 booooze... 😀 😀 😀
idem radsej aj ja... 😅 dobruuu... 😀

strapco13
6. mar 2010

deina..lebo mandle ak je v nich lozisko infekcia, tak zhorsuju reumatolog. ochorenia...daj sa skontrolovat ak to neprejde, ked sa umudri pocasie

gashtanka
6. mar 2010

Strapco> inac, pytala si sa na Teutoniu; ja mam Spiritku a som spokojna, ale zasa je to moj uplne prvy kocik v zivote, takze nemam s cim porovnavat. Zatial samozrejme pouzivam iba vanicku. No ale sklada sa to lahko, dobre sa s tym manipuluje a este to aj pekne vyzera. Vanicku mame takuto http://www.kocarky-teutonia.cz/products/fashion...

a sportak takyto: http://www.kocarky-teutonia.cz/products/kocarek...

strapco13
6. mar 2010

baby..nechodte spat..ja som este tuuuu 😀

inak tehudemencia je logicka..tym, ze narastie brusko a babo ´, tak sa musi aj prekrvit..co sa gravitaciou odkrvi..mozog...no a teraz sice bruska splasli /aspon o babetka 😅 /--ale prekrvili sa prsia..cize mozgu sa zase este neuslo..tak sa mozu vyhovarat kojace mamicky...ale vy co ste na UM..uz len na nevyspatost to mozte hodit..ale ako pisete niektore, tak ani na to...tak asi sucitite s nami kojacimi..a nechcete sa vyvysovat svojim IQ nad nami 😀 😀

mayka
6. mar 2010

strapco tak to spinkanie zavidim aj ked mne vyhovuje ze nasa hviezda uz o pol osmej drichme.

a psy tiez s nami spavali ale ako prisla Terezka akokeby same pochopili ze uz tam nemaju co hladat a prestahovali sa do byvalej hostovskej - teraz jazvecej detskej izby. :o)

teutonia solano sa mi paci. Ale vyrabaju ju este? Na ich oficialnej stranke z tusim neni. ja som nad nou uvazovala miesto buggy ale je dost tazky na buggy.
Ty to chces ako sportak? Nie som si ista ci ide do uplneho lahu. Myslim ze nie.

a ked je uz rec o bolesti tak okrem chrbtice ma dost bolievaju vecer chodidla. Nechapem z coho. Ale niekedy chodim ako kacica. A tie moje klby co som s nimi mala problemy stale nemam 100%. Bolia v urcitej polohe. A v kolenach ma sem tam picha.

Deina hja si tiez myslim ze ibalgin si mozes dat po odsati. Ale keze budes az rano odsava tak preco nie.

adka_praha
6. mar 2010

strapco doviedla si to k uplnej dokonalosti... 😀 uz som sa chcela ozvat ze ja nekojim... 😀 a ze spime celu noc... 😀 ale mas pravdu...sucitim... 😀 😀 😀 a uz ozaj padam... 😀 papa 😉

strapco13
6. mar 2010

gastanka..pekne

ja mam polsky kocik...som spokojna..len sa tazko sklada do mojho auta, je velky...ale za 5,500 sk co by som chcela 😅 ..je v tom vajicko do auta, prenosna taska, kocik sa da pouzivat aj ako hlboky aj ako sportovy, taska na prebal. potreby, rucka je prehadzovacia...jedine, ze sa vajicko neda nakliknut na podvozok...ale je super, len tazky..ale ked ho podvazim..ze je len na kolieckach blizsie ku mne, tak ho viem ovladat aj jednou rukou

strapco13
6. mar 2010

mayka..len ho idem kuknut k jednej babe, co ho predava..takze je tazky, a neda sa dat do lahu ☹ ☹ no skoda, taky nechcem..tazky uz doma mam 😀 --no aspon kuknem ajkaag..takze sa mi urcite oplati vyjazd 😀

a k tvojim klbom..nemas zase´knuty nerv niekde...ked ta takto bolievaju..bola si uz s nimi na kontrole?

mayka
6. mar 2010

gastanka, ja som presne ten problem s nepapanim mliecka risila predvcerom s anna q, kšed si pozries odpoved co mi pisala tak zistis co treba.
AKo pise strapco nemame babo nutit papat lebo ono si vypyta a vraj v takomto obdobi krizy staci aby babo papalo 3-4x denne.
Aj nasa sa horzne jedovala asi tyzden ale od vcera poobedia je zasa vsetko ok aj ked este trochu vymysla.
Obmedzila som aj dudlik len na spinkanie. Precitaj si jej odpoved pre mna v teme daklujeme annaq. 😉

s hemeroidmi mam úroblem aj ja a ka ti mozem poradit tak skus kupit v lekarni gravimilk. CHuti to ako kakao, je na tvorbu mliecka a ja vzdy ked si dam rano tak do polhodiny letim uradovat na wc. 😀

sttrapco krasne si opisala tehudemenciu. Som sa pobavila. Lebo fakt si pripadam jak dement niekedy. Sa neviem ani poriadne vyjadrit a hladam slova. 😠 😀
A som sa o tom bavila s kamoskou tiez s kojickou a tiz mi poveala ze to je syndrom kojacich matiek . 😀

kkiki
6. mar 2010

mayka tak ako kacica chodim aj ja a dokonca rano ked sa zobudim mam normalne problem kracat ... uz som rozmyslala ci to nemoze byt vapnikom ... uz aj mato si ma doberal ze co tak drobcim a dupocem ... tak som mu povedala ze ma tlste stehna a sa mi suchaju a nedokazem robit dlhe kroky ... 🙂
teutoniu ja mam po stellke 6 rocnu pixel (tilly vedela nazov ja som ho nevedela ani pri kupe 😀 ) a inak ju chcem predat, keby ste vedeli ze ma niekto zaujem tak sa ozvite ... tam je vana aj sportiak, inak sportiak velky ze do 4 rokov uplne v pohode ... a dobry kocik , kvalitny ....

strapco13
6. mar 2010

mayka,..to je len medicinske vysvetlenie bezneho javu 😀 a izolacie mamiciek doma....ludia este stale vedia zazerat na matku, co koji mimo svojho domova..vonku, v restike...ale miestnost na to vytvorena nie je nikde...ale ked mama da flasku babatku na ulici je to normalne...prsnik nie ☹ ..vsak to nie je odhalovanie a nie vystavovanie sa na obdiv /no uz len kto by obdivoval moj poúpraskany prsnik, vysiaci k pasu 😀 😀 😠 ☹ ☹ 😀 /..je to "len" nakrmenie babatka, splnenie jeho zakladnej poziadavky

mayka
6. mar 2010

gastanka, tu farbu sportaka som mala vybratu aj ja ked som uvazovala o teutonii. 😀

strapco toto mi napisal tono z babymarketu ked som sa pytala na solano

Pre mayka
Aktuálna stránka výrobcu: http://www.teutonia.de/produkte/solano/misc/des...
Tento kočík sa nedá napolohovať úpne do ľahu, čiže použiteľný až od 6 mesiacov dieťa...

Dalej som to neskumala.

strapco13
6. mar 2010

kiki..ja chcem len sportiak...asi som sa rozhodla, pre ABC design moving light 2010..farba kivi...takze ked bude druhe dievcatko /dufam/..tak by v tom mohla byt..skoda, ze nie je v oranzovom, frcim na oranzovej 😀

mayka
6. mar 2010

tu som nasla info - je tam aj vaha 10,2 kg 😉 Na buggy sa mi to zda byt dost.

mayka
6. mar 2010

aha link som zabudla tuknut 😀
http://www.babymania.cz/teutonia-solano-3250