icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

strapco13
6. mar 2010

mayka..dik za info..takze ten kocik padol ☹ skoda a bol oranzovy..ale ja chcem taky, ze d lahu
a ten ABC pozna niekto?

strapco13
6. mar 2010

mayka..to ta tehu demencia 😀

gashtanka
6. mar 2010

Strapco> mala som volakde stary katalog teutonie, ale netusim teraz, kde ho hladat a ci sme ho uz nahodou aj nevyhodili. Ale nie su tie Teutonky kategorizovane podla podvozkov? Myslim tym to, ze Spiritka je trojkolka, Cosmo je stvorkolka, Lambda je stylova, Elegance je retro... menia sa iba podvozky, to, co je hore, je vzdy rovnake (myslim technicky, farebne si to samozrejme mozes zvolit); a kedze to, co je hore, je vzdy rovnake, tak ti mozem zarucene povedat, ze do lahu sa ta sportova sedacka dat da, pretoze ju mame a dokonca teutonka ako prislusenstvo poskytuje take cosi ako "predlzovaci nadstavec" na sportak, z coho ti vyrobi vanicku, takze v zime ti tam moze maly spinkat a nebude mu oziabat nohy; no, hovorim ako hotentot, mas to tu http://www.kocarky-teutonia.cz/products/kocarek... . Keby sa sportak nedal dat do lahu, tak take cosi neponukaju, nie? 😀

Co sa vahy tyka, neviem posudit, lebo ako hovorim, je to moj prvy kocik, ine som neskusala, nedvihala. Jazdi sa mi s mojou spiritkou velmi fajne, riadim kludne aj jednou rukou bez problemov. Podvozok nechavame v kocikarni, vanicku trepem na druhe poschodie, kedze nemame vytah. No co uz 🙂

gashtanka
6. mar 2010

Mayka - si predstav, ze uz som dnes rano pisala Annag takisto, len do internej posty 😀 😀 😀

Mozem si ja davat, co len chcem, aj tak na tom vecku krvacam, ci mam zapchu alebo nemam, bohuzial ☹

Sportak vyberal tatino, ja som vyberala vanicku, a tak to aj dopadlo, on s nou nechodi vonku kocikovat, lebo sa mu ten dizajn vraj nehodi k jeho outfitu a musi si pockat, kym prejdeme na sportak, to vraj zacne chodit s malou von aj on, takze uvidime, ci zasa nekeca 🙂

mayka
6. mar 2010

kkiki, mozno to bude tym vapnikom. u sa asi 3 mesiace chystam kupit nejaky vapnik a vzdy ked som v lekarni tak ma to nenapadne. 😠 Ale tiez to mavam niekedy aj rano ale hlavne vecer. Pricviknuty nerv to nebude. A na kontrolu sa chystam ale neviem kedy. 😅

teutoniu pixel ani nepoznam.

strapco ja tiez budem kojit na verejnosti ak bude treba. A sme fakt diskriminováne v tomto. aspon v obchodnych centrsch by mohli tak miestnost spravit.

strapco mne sa strasne pacia buggy od red castle citilink. Maju krasneoranzove buggy. Ale nazivo som ich nevidela.
http://www.redcastle.fr/en/translate-to-anglais... pozri ten oranzovy . na tom som slintala. 😀

kkiki
6. mar 2010

strapco ja viem to som len tak dodala na margo teutonie ze ju chcem predat len som leniva podat inzerat 🙄

strapco13
6. mar 2010

no ved uvidim, ked ho kuknem

gashtanka
6. mar 2010

Tak uz teraz neviem> ale ked Mayka pisala predajcovi a povedal, ze az od 6 mesiacov ten Solano, tak asi az od 6 mesiacov. Nejako sa mi to ale nevidi. Schvalne zajtra presnorim byt a najdem katalog 🙂

kkiki
6. mar 2010

mayka keby niekto povie teutonia pixel tak poviem ze ju nepoznam 😀 😀 😀 ale tilly kukala fotky a ze ci mam teutoniu pixel 😀 😀 😀 no ved je to 6 rokov ... inak zachovala velmi lebo ja som potom ficala na bugyne . teraz ju pouzivam ked sme v pn ...

mayka
6. mar 2010

gastanka to solano je ako buggy a maju na vyber len 4 farby nie ako u spirit alebo mistral atd. A dokonca mam pocit ze to stiahli z vyroby asi sa moc nepredavali. NIekde sm to tusim citala v tej teme.

strapco abc design som nazivo nevidela ale paci sa buggy giro alebo amigo a tiez vo farbe oranzovocierna.

😀 Ale kvalitou neviem ake su . Chcem si neikedy spravit vylet a omaknut si nejake bugyny. lebo na obrazku mozu vyzerat pekne ale su na prd.

gashtanka
6. mar 2010

Uhm, pozeram, ze ten Solano vyzera tak trochen inak :D Ok, vzdavam sa :D

strapco13
6. mar 2010

lenze..ja sa do kocikov nevyznam..len tolko, ze ci sa mi pacia, alebo nie 😅 ..ako zistim, ci je kvalitny? 😖 ..lebo to, ze ci sa da dat do lahu, ze je lahky..a pod..to nie je o kvalite ale o funkcii

mayka
6. mar 2010

kkiki hod foto pixelu. nikde osm ho nenasla ani cez google. 😀

babulky, idem do hajan. Uz j vela hodin. ked si predstavim ze o cca siestej vstavam. 😝 a medzitym krmenie 2x ... 😝

Prajem vam dobru noc.

strapco13
6. mar 2010

mayka..bru noc

iank nas drobec spi lepsie, odkedy sme znizili v noci teplotuv dome z 21 na 20..ak postupne znizim na 10 budeme spat celu noc 😀 ..ale to neplanujem 😀

mayka
6. mar 2010

strapco aj ja tak vyberam kocik. 😀 Ale v zivote som ziadnu buggy nesoferovala. 😀

No padam. Majte sa

mamacat
6. mar 2010

ja mam Graco Ipo buginu. neviem ci sa u vas predava.
http://www.gracobaby.com/Products/Pages/Product...

da sa dat uplne vodorovne ale to je asi vsetko co na tom kociku mam rada 😅 no a asi este to ze je sprtany na cesty lietadlom uplne idealny. inac sa snim velmi tazko manevruje, na to ze je to maly kocik. moj vacsi sportovy kocik sa tlaci ovela lahsie. napriklad v BA po nerovnomernom terene (niektore chodinky v meste) mi teda dal zabrat. nema vobec dobru ochranu proti slnku a dazdu. musela som prikupit na to este taku striesku ktora sa da natiahnut az k noham. a podla mna jej aj nephodlny kedze ta opierka nie je vystuzena, len taka latka s takym papundeklom. no jasminka sa na to nestazovala, to len ja som si myslela ze to moze byt nepohodlne😉
inac jasminka v nom jazdila asi od 10m. leo sa mi zda este maly na tento kocik. davam ho do vacsieho spotoveho kocika.

strapco13
6. mar 2010

idem spat aj ja teda..bru noc

mamacat
6. mar 2010

u nas su najpopularnejsie buginy znacky Maclaren. stoja ovela viac ako tento moj Graco ale asi to stoji za to 😉

kkiki
6. mar 2010

mamacat maclaren su aj tu a je to taky skryty adept ...
mayka asi preto ze som napisala iba jedno x http://www.google.sk/search?client=safari&rls=e...

slovakia13
7. mar 2010

ahoj spachtosky 😉
idem sa spytat,uz davnejsie som si vsimla na miinom pravom ocku-bielku vyraznejsie zilky.je to normalne?
lave ma ok bez ziliek

tatuska1
7. mar 2010

ahojte kočeny!!!!!!!tak my už zase spinkáme hňeď zalomila ani neprotestovala od rána kričala na hračky vrieskala až taká bola zlatá 😀
adka a s tým jedením no nepolepšilo sa kedy ako raz spapa všetko raz iba polovicu aj dnes ráno stačilo jej 90ml 😒
včera som sa tak na oslave obžrala že som mala čo robiť večer aby som zaspala lebo som pažravá tak mi treba 😖 ale suprové jedlo mala kmotruška 🙂

skybaby
7. mar 2010

dobre ranko 😉
slovakia barborka mala na jednom ocku take cervene zilky ale po par dnoch jej to zmizlo, ja som to nejako neriesila ... hadam to aj mii zmizne
tatuska uz sa vozite v sportaku, lebo ja mam tiez bumbleride ale zatial sme vo vanicke
inak baby ste ma tu nalomili s tymi kocikmi, ja som sice maximalne spokojna s tym nasim, ale vselijake dobre ste tu podavali .... kedy som tak mohla mat dva 😝 ale to by mm nepochopil 😀

adka_praha
7. mar 2010

ahojte... 🙂
my budeme mat dnes vraj den otvorenych dveri...najprv asi pride chlapik spravit net aby neblbol, potom pride mm byvaly spoluziak kuknut a potom kamarat...no bude haluz...ja som stihla popratat...mam podozrenie, ze mame doma skriatkov, co ked zaspime, vylezu zo skryse a urobia bordel... 😅
terezka bola dnes taka mila, ze nas nechala do pol siedmej este podriemat...vnimala som ju, ze si brblala v postielke, ale papat este nechcela...az o tej pol siedmej...potom sme ju nechali este u nas v posteli a este nam nieco vysvetlovala, kym sme driemali a lenosili do pol osmej... 😀

tatuska1
7. mar 2010

skybaby ešte nie počkáme na tepljšie počko sky keby som bola vedela kupim si iba ten bumbleride cely aj s vaničkou no som rada že sa mi splnil sen mať aspoň šporťák bumbleride 😉 fakt je skvely no ty by si mi vedela o tom písať,že? 😉 😉 😉

skybaby
7. mar 2010

tatuska fakt je uzasny 😀 😀 len vanicka nam uz zacina byt uzka, dlha je dost, ale kedze barborka ma uz urcite okolo 7 kg a narvata v zimnom overale a fusaku sa tam uz pomaly nezmesti ale este do konca marca asi nejako vydrzime 😉
a zime fakt aj po snehu a vselijakom terene som kocikovala s jednou rukou 😉

adka barborka ma rada ked je u nas ruch, aj cez tyzden musim vymyslat program aby sme sa same doma nenudili 😉

tatuska1
7. mar 2010

skybaby radosť je to čítať teším sa 😉
adka u nás je dnes tiež návštevný deň mm mal ešte vo februári narodky a ešte stále niekto chodí 😀
idem ja variť tak sa mi nechce 😒

bleelka
7. mar 2010

gashtanka, presne ten isty problem mam aj ja uz asi 3 mesiace... kazdou stolicou ma roztrhne 😢 manzel ma uz posiela na chirurgiu pre to krvacanie... ja nie hemoroidy, ale ranka vo vnutri 😒 mastim, no nepomaha...neviem co s tym.... zatinam zuby zakazdym ☹

slovakia13
7. mar 2010

a este som chcela presne pred rokom som zistila,ze som tehu 😀 😀 😀 no poviem iny sok 😅

skybaby
7. mar 2010

slovakia u mna to az taky sok nebol, kedze sme to tuzobne cakali, pamatam si ze na teste bol len taky tienik, tak este mm to okontroloval ci mi nehrabe a teraz ten tienik spinka v postielke 😵 😵

bleelka
7. mar 2010

no my sme mali tento krasny zazitok zistenia tehu 3.3 na nase vyrocie zasnub 🙂
no a tento tyzden 4.3 sme oslavili 10 rokov co sme spolu a uz ako traja, mala sa nam krasne nahlas smiala v kaviarni az sa vsetci otacali a usmievali na nas 🙂 krasny darcvek 😵