Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
krehucky...
1. nepolohuje sa
2. lahko sa prevrati
3. super sa sklada
4. je lahucky
tilly..ty si maniak 😀 😀 😀
ja sa neviem rozhodnut pre sportiacik 😅 ..ale ved casu dost, este je zima a kym nesedi drobec
tiily -ABC nepoznas?
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7621542&tab=1
Mne sa tento ABC paci: http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7532937&tab=1 😵 😵
Tilly, ten Buzz je zaujimavy a ma uzasnu farbu.
Strapco, kebyze mam nieco s mandlami, to by som necitila?
Ja som taaaak unavena, hroza, oci cervene ako kralik, no proste Sjogren nie a nie sa umudrit. Ja uz fakt po 6.mesiaci skoncim s odsavanim a idem za reumatologom, lebo to akosi neviem rozchodit.
Dnes sme boli u nasich, dostala som k 30-tke wellness pobyt podla vlastneho vyberu pre dvoch, ze deti postrazia, woooow, ja umriem... takze manzel mi wellnes kupovat nemusi, moze mi kupit kocik. 😀
deina 😀 😀 😀
deina..pri reumatolog. ochoreniach je dolezite odstranit /preliecit lozisko infekcie, ktore nemusi vobec boliet, ani o nom nemusi pacient vediet..lozisko infekcie..mandle, dutiny, mocove cesty, gynekologicke, zuby, zaludok, creva..cize je to kolotoc lekarov 😅
tilly tak keď vysvetlíš malému že z bruška sa nedá hrať na hracej deke tak to potom prosím príd vysvetliť aj našej Viki tá robí to isté položíme a hups už je na brušku a potom sa jeduje že nevie čo ďalej 🙂
Dobre ranko. Ja neviem, co sa to stalo s nasim krpcom, prestal nam dobre spat. Asi tyzden, dva sa opat budi v noci a rano je o pol siestej vyspaty. No bodaj by som sa potom necitila ako matoha cez den... 😠 Ja sa nanho normalne hnevam za toto, aj ked on za to asi nemoze. Neviem, preco to robi, ked uz krasne spal celu noc. Nestaci mu uz mlieko? Mozno uz potrebuje prikrmy, mozno mi vela spi cez den? A lenivy je az des, ani za svet sa nepretoci a to nas caka rizikova poradna v stredu. ☹
A teraz mi tu krici v lehatku, kym odsavam, neviem, co chce...
deina nezufaj, ja som na tom tak isto .... barborka chodi spavat mesdzi osmou a deviatou a rano kedysi spavala tak do osmej a teraz posledne dni vstava o siestej .... a to som jej dnes v noci chodila od polnoci kazdu hodinu podavat vypadnuty dudel .... a kedze ja som isla spat o jedenastej tak som suuuuuper vyspana 😝 a cez spi max. 3 hodiny
Skybaby, no preeesne, uz som sa mu vyhrazala, ze mu ten cumel prilepim lepiacou paskou. 😅
ja proste dufam ze to budem casom lepsie 😉 musiiiii 😀
dobre ranko... 😉
no mate to baby vesele... 😒
my sme sa dnes v noci raz zobudili na papanie...ale v pohodke...len som sa zabudla a isla spat o pol noci...takz pockam kym slecna zalomi a kava to isti... 😀
ma cela ruka z exemu svrbi... 😠 ale uplne nepricetne... 😠 nemala by som to skrabat, ale nemozem si pomoct... 😝
No musiiii, ale snad to bude coskoro, inak ma odvezu... 😝 😅
Adka, to poznam. Ekzem sice nemam, ale mavam velmi suchu pokozku a ze neskriab sa, ked to je taaak uzasne sa poskriabat, ked to svrbi. A potom mam nohy do krvy vyskriabane, no krasa...
Ci ten nas maly nie je taky nepokojny preto, ze sme ho nechceli? Ja som normalne oplakala test, ked som ho nasla pozitivny. 😖 Az neskor som sa nanho zacala tesit, ale aj teraz si chuda uzije, najma z manzelovej strany (ze naco su nam dve deti? a pod).
Viete, co ranajkujem? Cokoladovu tortu. 😀 To ako na upokojenie... ideme sa poobliekat, pozehlim si vlasy a prevetrame sa vonku, to by malo pomoct.
este stale si na matka mm nezvykol? ☹
wau pozeram reprizu sprav, bo som vcera nekukala a ze 270g-ove miminko zachranili...nehnevajte sa, ale obrazok toho miminka ma teda nenadchol... 😕
my tu mame -15 tak zatial nevyjdem von ani keby mi zaplatili...ja sa chystam na puding na ranajky... 🙂
270g? 😕 Clovece, to je vobec mozne? A kde? 😨
No zvykol, nezvykol... uz ho ma radsej, aj ho vypusinkuje - ked je dobrucky, najlepsie cerstvo vyspaty, vtedy je nenarocny. Inak je to narocne babetko, celkovo sa on nikto "nebije" tak ako o Miska (babky, dedovia, tato), ten bol velmi dobre babetko, kde si ho polozila, tam spal alebo sa tisko hral. Chuda moj malicky, jeho si napr nikto nepyta k sebe, ze postrazim vam ho na den a pod. Niezeby som sa ho chcela zbavit, len vidim, ze sa mu dostava ovela menej pozornosti ako Miskovi.
v nemecku... uz ma babo ze 8 mesiacov a velmi dobre vyhliadky do zivota...
jaj... 😒 chapem co myslis... 😔
dobre ranko baby ... my vstavame pravidelne uz asi dva tyzdne (ak nie viac) 6 30 ... uz som si nato zvykla ... ale tesim sa uz ked bude dlhsie svetlo, posuniem to aspon o 2hodky ... lebo teraz mi odpadne jak kabela o 7 o tretej sa zobudi naje a spi do 6 30 ... a to my codime spavat o 1 v noci 🙂)) ...
deina neboj vsetko sa raz napravi, ked uz bude velkac a budu sa moct s miskom hrat ... 🙂
deina urcite to nie je kvoli tomu
ja mam kamosku, ktora az do porodu to svoje babo nechcela a vybrala sa aj na potrat .... a ten chlapec bol veru inak zly
no moje dvojicky mali cez 700g a nezvladli to , ale teraz s odstupom casu si myslim ze je to takto lepsie
to je mi luto... ☹
baby chcete pocut vtip? dnes cakam mrchu...ale zatial len cakam... 😠
je baby dnes je veru den zien... 😀 😀 😀
bre ranko, kocky. My vstavame pred siestou, to Kajka je taky ranostaj, manzel chodi do roboty pred siestou, a to ju budi, aj cez vikend je uz o siestej hore, ale mne je to v podstate jedno, Davidko mi tiez tak rnao nespi, len by na prse vtedy bol, takze vstavame vsetcia.
Tu su -2 stupne, no, ked bude nad nulou, ideme von potom, krasne slniecko svieti.
adka, ja ju zatial este nema,, pri Kajke som nekojila dostala ich, ked mala Kajka 3 mesiaciky 😉
jeeej, aj som zabudla, ze je dnes Den zien. Ale kedze mm je neprekonatelny romantik, tak od neho nic necakam...
ja som mala prvu mrchu mesiac... 😅 a teraz len dufam, ze tabletky nezlyhali, lebo ma asi zradnik chyti... 😕
😀 😀 😀 no tak nejak... 😝 mala som slubene skvarko ale asi mozem len snivat... 😅
ahojte
deina: urcite to nie je kvoli tomu, aj my mame doma narocne dietatko (aspon podla definicii v mama a ja 😉 ) a to sme ju planovali 😀 takze nie si sama... obcas som zrela na psychiatriu, ale ten bezzuby usmev ma vzdy odzbroji 😉
bre ranko...tak som tu konecne po dlhsej dobe... ani neviem, kde zacat 😉
DEINI - my sme na tom podobne... absolutne nezajem o pretacanie, ani o ine motoricke aktivity 😅 ...jedine, co nas ultra bavi je nosenie na pleci alebo na rukach otocenu dopredu, aby mohla kukat...akurat vcera konecne vydrzala v satke asi 15 min. A hlasny usmev a smiech mame - avsak len vtedy, ked sa kuka na seba do zrkalda - maly lenivy narcis, co uz... Prvadepodobne sme aj jedini, kto este nebol ockovany, lebo to TBC furt nie je zahojene...
Co sa tyka rezimu.... myslim, ze na nas zufaly nema nik... my uz zaspavame pomaly o 17.00 a hore buntosime o 4.00 - a zaspavame vzdy nacucnuti na didku. Takze ja musim byt pri kazdom spanku dlho pri nej (ja som uz tolko knih precitala na materskej 😀) a fakt ze si pri nej uz o tej 17tej aj pospim. Je to psycho, ale fakt to nejde casovo posunut, potom je taka umrncana, ze dovi.
Sledujem, ze riesite kociky... vas obdivujem...mna to ultra nebavi cely ten baby-marketing okolo deti. Ja na to nemam ani nervy ani chut.
My sme chceli trojkolku, s otacacou sportovou castou a polohovacim sportakom. Vyberali sme medzi Teutoniou Spirit a Gesslein Vision. Nakoniec vyhral Vision, lebo ma odradila uzsia sportova cast na Spirite - a kedze sa nam ho podarilo kupit od jednej baby z Nemecka s komplet vybavou za 250 Eur (u nas by to bolo pravdepodobne 800), tak nebolo o com. Mame tento starsi model, a som uplne happy... http://www.maderna.sk/wdengine/thumbgen/open-im...
Mna dost odradza (aj pri ABC) sporotova cast, ktora nema polohovatelny chrbat a je tak v celku polohovatelna... podla mna sa tam dobre dieta nevyspi
SLOVAKIA - ten cosatto mobi maju nasi kamosi, len v modrom... poviem ti, nic moc teda, vanicka vyzera ako nakupny kosik a sportak je tiez ten nepolohovatelny model
STRAPCO - ja som maniaaaaaak na oranzovuuuuuuu...ta je u nas vsade
ZUZU - super napad tie tasky, aspon budem mat tip na darcek... aj mne sa najviac paci skulavy pes (okrem toho, ze je to oranzova taska)
ADKA - ze -15 ???? neblaznite tam na severe... ja by som sa tu uz zcvokla
KKIKI - my sme von kazdy den, a pokial nam to nas zufaly rezim dovoli, tak priblizne okolo 13.00 sme stale v medickej

tilly vidis ty si mala zapp aky je ?