icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

monkey3
8. mar 2010

no, to je dost. prepravu mavaju v ramci nemecka zdarma, ja tam kamosku, ta mi ho doniesla .. 🙂

inak baby, nestiham vas citat, ale kamoska mi poslala zaujimavy link o prikrmoch, mozno ste to uz preberali..

http://www.bedekerzdravia.sk/?main=article&id=508

zusska80
8. mar 2010

baby, my sme boli na druhej strane, neuveritelneeeee 😲

zusska80
8. mar 2010

zeby jarna unava?

ved tu snezi... 😅

zusska80
8. mar 2010

inak sranda na tom fcb. som si vas popridavala vsetky a vobec neviem, ktora ste ktora... hlavne teda tie, ktore tu nemate foto... takze mam co robit, aby som na to prisla 😅

janka1874
8. mar 2010

no ženy dnes sme boli s Viki pobehať doktorov no poviem Vám zas som sa len vytočila poradňa všetko super aj nás zaočkovali už 2 x a váha 6,4kg no a na gastre ma sfúkla že malá je tučná že má nadváhu (no je normálna veď to dieťa malo pri narodení 4,2 čo jej nemám dávať jesť alebo čo veď pribrala len niečo cez 2kg za 4 mesiace mne to skôr príde že málo) a že ju mám začať prikrmovať a vlastne ani neviem prečo vraj má trošku menej želza ale nie o veľa a potrebuje zeleninku no tá umelina čo teraz predávajú neviem či sa dá vôbec nazvať zeleninou no fakt žasnem nad vyjadreniami tej dr.

bambolina
8. mar 2010

janka, co mu sibe?tak moj maly ma 7700 g a este nema styri mesiace, a nikto nepovie ze je tucny...pije len mm, tak co...presne u nemam dat jest alebo co...a ze prikrm...ty kojis?

sakura77
8. mar 2010

jani,to co je za kravu na tom gastre? my tiez uz amme urcite taku nejaku vahu-ale s tym rozsielom ze mala sa mi narodila2,8 kg a nikto mi nepovedal este ze je tucna 😕 😕 no mam dost...

baby,prave som si doupratovala auto,no normalne sa hanbim co za bordel tam zil 😀 ale v takej kose sa mi to nechcelo veru,ale som donutena,v stredu idem na prvu garancnu prehliadku,tak nech tam nepridem jak čune 😅 😅 este behnut do umyvarky "upravit fasadu" ,auto zaveziem-idem do nitry,necham ho tam a medzitym si so segrou vybehneme na nakupy oplachnut nejake tie eurace na "strasne potrebne" veci 😀 normalne sa tesim,konecne troska zmena-no a kiko bude v skolke a malu necham u mamy,takze vegeeeeeet 😅

bambolina
8. mar 2010

no sakura, ty sa mas...zavidim, vsetkym, ktore mate kde odlozit trosku deti...my sme spolu 24 hod. a potom svokra ze ako je na teba zaveseny, nespusti z teba oci....ved ked cely den vidi len mna 🙂 uzi si to a kup vsetko strasne potrebne 🙂

tilly
autor
8. mar 2010

ti bude dobreee, zavidim 😀

sakura77
8. mar 2010

aj ja si zavidim 😀 😀 len este aby som tam do tej nitry aj dosla,ja taka soferka 😀 😀

ajkaag
8. mar 2010

janka pani doktorka je ale velice sikovna, tucna je ale prikrmuj ju, no a vyber si!!! vies co niekedy ma ti lekari ale tak seru!!! my sme mali v 3 mesiacoch 7,65 a teraz co? vsade kojte na poziadanie a potom sa ma sestricka pyta, to vam od minula pribral 2 kila?!?!??! jaaaaj tiez sme mali dost, neboj 😉 a ides prikrmovat?

sakura aj ja kcem na nakupyyyy

adka_praha
8. mar 2010

bambolina ja tiez pocuvam hentake kecy...a presne...ked sme stale spolu same doma, tak co sa vsetci divia... 😕
saku zavidim... 😀 aj ja by som brala take, ze vyrazit niekam a kupovat tie strasne potrebne veci... 😀
ja este len teraz robim obed... 😅 mala bola akasi besna, nie a nie zaspat...tak sme vybehli na postu a potom som ju len prelozila do postele opatrne, tak chrni...ja som zdula kavu a obed bude najskor za taku hodinu...a ja som hladna jak bota... 😅

ajkaag
8. mar 2010

bambolina, my sme teraz boli cely vikend u svokry, kedy mohla vtedy ho mala na rukach (aj by ho bola najradsej kojila 😀 ) a potom ze nooo je nauceny na rukach 😎

ajkaag
8. mar 2010

baby my za dva tyzdne krstime a ja si nemam co obliect a stale sa do starych nemmestim pomoooc

sakura77
8. mar 2010

aj my chrnime,ale budem ju musiet zobudit ked pojdem pre kika,tak rozmyslam ,ci ju "nalozim" do kocika alebo behneme autom...

adka_praha
8. mar 2010

ja sa do starych veci zmestim ale vyzeram v nich ako riadny spekacik, takze co som si kupila gate, ked uz mi boli tehu velke po porode, tak len v nich chodim stale... 😖 sa za chvilu rozpadnu... 😕 😅 ale ked v ostatnych starych sa necitim dobre este a nechcem si kupovat nove lebo si vzdy poviem, ze sak co nevidiet mi budu dooobre a uz si to hovorim 3 mesiace... 😅

ajkaag
8. mar 2010

adka asi tak, ale som sa vytesovala, ze si nejake satocky kupim, no neviem, ci radsej na dajake vreco dury na ruky nevystrihnem 😀

sakura77
8. mar 2010

😀 adka,tak to si hovorim aj ja a "fuuuuurt" nic 😅

janka1874
8. mar 2010

ajkaag kašlem ja na prikrmovanie veď to čo je teraz v obchode je samá umelina a nie kvalitná zelenina tak sa nemienim ponáhľať radšej ja budem brať niečo na železo aby sa jej to dostalo do mliečka a dlabem nejakú múdru dr.

ja mám o jedno dieťa zatiaľ menej lebo Sendy je u našich tak mám veget a Viki chúďatko dospáva celé doobedu

slovakia13
8. mar 2010

sakura aj ja chcem 🙂
bambolina
co by som ja dala za 1hod slobody 😵 😝 a asi vsetky co sme vonku 😅
janka to mete fakt cudnu doktorku 😕
deina
ta stolicka super az na tu cenu,ja kukam ,ale tak do 100libier

my uz budeme mat pas 😀 😵

tilly
autor
8. mar 2010

no hej, ja tiez fuuurt nic 😠 nezerem, chodim na vibrator a prd z toho... chodim dost a rychlou chodzou... chcela by som aj na zumbu chodit, len to uz by asi stareho slak trafil...

janka1874
8. mar 2010

ženy o chudnutí ani nehovorte ja to nestíham pojsť cez deň dobieham večer fuj ale aj keď večer nejem tak nič ale asi by som fakt mala so sebou niečo robiť
no na gastre máme takú múdru dr. no čo už narobím ale čumela som na ňu že čo to trepe a radšej som bola ticho a drahý radšej išiel vonku ku sestričke aby nič nepovedal pre istotu

sisinka76
8. mar 2010

ajkaag, my krstime uz teraz 14. a som zufala z mojho satnika, teda skor zo seba, oblecko je fajn, len telo sa akosi nechce scvrknut 😀

sisinka76
8. mar 2010

janka, fakt divna doktorka 😲

janka1874
8. mar 2010

mne by ženy stačilo keby sa aspoň to brucho scvrklo

sisinka76
8. mar 2010

ja stale nosim tehu gatuse a do toho klokanieho vrecka to brucho skryjem, ale jar ma odhali ☹

adka_praha
8. mar 2010

ja som tiez chcela chodit na zumbu, aj sme boli s kamoskami dohodnute, ze ked budem moct, tak sa spolu prihlasime ale potom som hovorila s jednou babou, co tam par krat bola a vravela, ze nech tam ani neideme, lebo nemaju nejaky limit na pocet ludi, ze je to mala sala a strasne vela ich tam je...ze za jedno, ze sa tam ledva da cvicit a za druhe hned je to tam vydychane... ☹ no tak som dosla...ale ja akoze svaly mam uz ako tak spevnene len co z toho ked to sadielko ma ma tak rado... 😠 😀 a do nejakej drastickej diety sa dokopat neviem...a aj tak by sa mi to ako vzdy vratilo vsetko nazad... 😝

ajkaag
8. mar 2010

janka, ked mam taky dojem, ze s Tvojim mlieckom sa jej zelezo nedostane, skus sa radsej spytat Vasej Dr., si Vam nepredpise nejake kvapky, vies ked jej davas vigantol, ze by si jej aj zelezo davala a hotovo, lebo zacat ju o dva mesiace skor dokrmovat, to by sa mi teda nepacilo, nech si uzivaju mliecka 😉
tilly pomaha Ti vybrator? nasa kozmeticka to ma, tak tam cele mesto chodi, no chyta ma davova psychoza, tak ci sa mam dat zlakat 😅
zumbu mam doma na 4 DVD, len este som sa nedostala k tomu, aby som cvicila lenivaaaaaaaaa som

sisinka76
8. mar 2010

adka,ty nekojis, vsak? lebo kamoska mekoji, vrhla sa na 90-dnovu dietu, ma nejaky 26. den a uz 4 kg dole. tak tisko zavidim 😀

sisinka76
8. mar 2010

joooooj, nekoji mekoji 😀