icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

mamacat
9. mar 2010

ukulele, s tym refluxom mame aj my problem. leo furt grcka. niektore dni strasne vela niektore trochu menej. na 4 m kontrole povedali ze sa to upravi same, ze v tomto veku sa ho uz neoplati davat na anti refluxove lieky. on pribera na vahe aj ked trochu pomalsie ako by mal. kedze ma aj mierny ekzem a stale tu seboreu tak nechcem tlacit na prikrmy skor. (doktor hovoril ze mozno ked zacne s prikrmami tak bude menej vrackat ale nie je to iste). tak chcem pockat este do toho 6. mesiaca.

slovakia13
9. mar 2010

strapco
mne sa stalo minuly rok .normalne sme nasadli aj vzlietli ,ale asi po hodine letu nastal nejaky ruch.....ze porucha,no to sme my cestujuci nikto netusili 😕 normalne sme pristali ale na miesto viedne opat na heathrowe 😀 😀 😀 oni to otocili...vsetci sme boli inak vyvaleni
reflux mame aj my ,ale ked priberame nik neriesi...
a mame 6128g a 65cm 😀

zuzu1980
10. mar 2010

slovakia, my sme mali minule taky let z dubaja do amsterdamu, ze ma normalne otrieskalo o okno. Nebolo mi vsetko jedno... este som tak kukla na mapu ze kde sme, ze hadam pristaneme niekde keby bolo zle, ale boli sme nad Irakom...hadam by nas niekto zostrelil nech sa netrapime 😀 😀 😀 kokso, aj som na to zabudla, teraz som si spomenula, zase nebudem spat v noci 😠

deina
10. mar 2010

Dobre ranko. 🙂 No, bohvieako sme sa nevyspali, krpec bol castejsie hore, ma teplotu a ideme do poradne (tentokrat rizikovej, s obidvoma), nadhera. 😝 Ale ved nejako to zvladneme...

deina
10. mar 2010

Ozaj, Miskovi sa farba oci natrvalo zacala menit az pred 1.rokom. Predtym mal take svetle, sivo-modre, potom mu zacali tmavnut a dnes ich ma zeleno-hnede. Pekna farba, bohvie, po kom ju ma. 😅 Ja mam sivo-modre a manzel hnede. 😀 Ale napr moja sestra ma tiez zelene a tiez nevieme, po akom susedovi... moji rodicia su obaja modrooki.

Matko ma zatial modre, ale take nie cisto modre, dost tmave...

slovakia13
10. mar 2010

zuzu
:DDD

Mia ma sivomodre 😀 netusim po kom ja mam zeleno-hnede,sion cierno-hnede a celej rodine nikto modre.hadam este stmavnu 😅

tatuska1
10. mar 2010

čaute kočeny!!!!!!!že som chcela včera kuk seriál no iste zaspala som sko medveď tak si ho kuk teraz ráno 😉
naša herla dnes vstala o piatej že mama som vyspinkaná 😠 😠 😠 ale scucla trošku liečka a ešte si dala 20minútovku 😝 a potom už od 05:45 bola nadobro hore tak sme sa hrali a o pol ôsmej sa už riadne napapala a hneď aj uložila do hajan.ja som už stihla poumývať podlahy a vypiť kávu ešte by to chcelo uvariť niečo ale to má čas.

ajkaag
10. mar 2010

dobre ranko devenky 😀
tatus, ja som ranne drobcekove usmevy prenechala na ocka, on aj tak okolo pol siestej vstava do prace, tak ak sa malinky niekedy po piatej zobudi, berie si ho na starost on a mna nechaju spinkat, akurat mi ho obcas pricucne, ak chce malinky papat a okolo pol siedmej ked mm odchadza som akurat schopna otvorit jedno oko 😀
ale dnes nie a nie zaspat 😠 mame taky cas ranneho zaspavania medzi pol osmou a pol deviatej, no dnes sa od siedmej tvaril, ze teda pomalinky ideme spinkat a zaspal bojujuc o deviatej, no mala som dost 😔

ukulelembo
10. mar 2010

Bre ranko kocenky 😀 No tak mi sme len raz boli hore, dufam, ze ten tyznovy skrat u krpca pominul-co vsttaval aj 3krat 😒 Teraz tu chrni vedla mna v autosedacke 😵 Ajkaag: co si vcera dala ten tip na vikend tak ta cena je len na jednu osobu predpokladam?. Bola som kuk v teme stretka a take linky tam hadzali najcastejsie a Marcovky09 maju na prvej strane v stretkach asi 15 linkov na vselijake penziony, tak kukenzi bitte, ak chceme teda nejake stretko spachat, lebo potom uz nebudu ani volne miesta ,keby si nieco vyberieme 😉

ajkaag
10. mar 2010

no ved prave, ze ked sa nas nazbiera kopka tak to uz mozme mat aj problem

ukulelembo
10. mar 2010

sak ja kocenky uz od januara znasilnujem 😀 ze nech sa vyjadria co, ako, kto, s kym a kam 😉 vacsina zo stretnutych si vybrala tento penzion- teda tie baby co uz mali stretka http://www.penzionsustiak.sk/ ale ze tam im ten majitel nedal ani 1 euro zlavu 😠

tatuska1
10. mar 2010

a kde by bolo to stretko a ja ceeeeeeeemmmmmmmmm

adka_praha
10. mar 2010

ahojte...

no baby ja by som teraz nevedela na 100 pro povedat ci pojdeme... ☹ takze tak... 😒

a k spanku ako my sme boli dnes v noci co 2 hodky hore....booooze mi ide hlavu roztrhnut do vsetkych svetovych stran... 😖

a vcera som myslela ze ma roztrhne od smiechu ked som kukala panelak... 😀 ako mohli zamenit deti??? 😀 😀 😀 😀

ocicka mame take tmavomodre s primesou trochy hnedej, takze tipujem, ze bude hnedooka slecna nasa...

tatuska1
10. mar 2010

naša malá modrunké a teraz sú zeleno-nedé dufam že jej nestmavnú na celkom hnedé nech má tatove okále 😀

adka_praha
10. mar 2010

ten penzion vyzera dobre... 🙂 baby a budete brat aj chlapov resp. cele rodinky, ci ako?

ukulelembo
10. mar 2010

ano Adka niektore si beru aj mangelov a tieto nase deticky novembrove si vezneme Sak nech uz aj pozasnubovat mozme, no néééééé 😀 ja by som navrhovala taky jun alebo september, lebo prazdninove mesiace uz budu asi pooobsadzovane 😖

sisinka76
10. mar 2010

ahojte babulky 🙂

aky super penzion ste vybrali, osobne ho poznam, babka ma dom asi 4 domy od neho 😀

ajkaag
10. mar 2010

adka sak dvaja blbeckovia sa stretli 😀
my mame take hnedomodre ocka, ale budu tmavohnede po ockovi, som si objednala 😀

ukulelembo
10. mar 2010

sak dajte aj vy nejake navrhy na ubytko niekde A aj Zuzu chcela ist len si neviem spomenut ze ktory mesiac doje na sk- musime pockat kym sa zobudi 😵

tatuska1
10. mar 2010

tak počkajme na zuzu čo povie baby ak je tu niektorá organizátorka tak nech sa do toho pustí ja už na také nemám nerv lebo stále v škole som niečo vybavovala už ma to nebavý

adka_praha
10. mar 2010

ten penzion za mlynom sa mi moc nepaci...ten kunerad vyzera fajn...
inak asi by bolo lepsie jun ako september, nie? v septembri uz byva viac asi take kakopocasie, nie? 😕 ci? 🤐

adka_praha
10. mar 2010

adiii presne... 😀 😀 😀 no som zvedava co s nimi dnes spravia... 😀 😀 😀

ukulelembo
10. mar 2010

Adka ani mne sa ten za mlynom moc nezda a je tam tusim menej lozok, tan kunerad je tak v tichom prostredi-aspon nam drobci nezdrhnu na discu 😀

adka_praha
10. mar 2010

😀 co drobci, ale chlapi... 😀

ukulelembo
10. mar 2010

no mne sa šimonko dolefetil aj chrbat aj fusakle 😀 no to sme tu este nemali A vcera sa prevratil prvy krat z chrbatika na brusko uz minuly tyzden sa mu podarilo na lavy bok supnut a vcera to dorazil 😅 Ajkaag: ten perre cardin mam uz od januara vyhliadnuty tiez cierno oranzovy v HC ho budem asi kupovat a este mm sa paci chipolino perfecta

ukulelembo
10. mar 2010

sak im hadam tie parohy budu stacit ako vystraha co ich moze zastihnut 😀 A ozaj v pondelok sme boli na sono noziciek a o.k. a ze mame balit tak jak doteraz-hmmmm a co sa budem priznavat ze maly nikdy ortopedicke gate nemal na sebe 😅 a bolo nas tam asi 50 bab s krpcami, nakolko dva tyzdne bola nemocka zavreta- tiez musim byvat akurat v TO , ale nastastie Alexejovho spoluziaka mama tam je sestricka, co som ani netusila tak nas poslala vchodom pre dr. a bola som asi 5ta 😉

adka_praha
10. mar 2010

my ideme s nozickami buduci utorok tak som zvedava kolko naroda tam bude... 😖 😝 aj na poradnu pojdeme...koxo som zvedava ci malu budu ockovat, lebo ma este opuchnute a zacervenane to po tbc...ale uz jej to nehnisa a kazdym dnom sa mi to zda lepsie... 😕

slovakia13
10. mar 2010

baby aj ja chcem 🙂))))
ja saprisposobim 😉 no chcem prist v lete nech si uzijeme teploooooo 🙂

slovakia13
10. mar 2010

a este kunerad mam skoro ako doma 😉