Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
Chvilocku mi obe deti spia. 🙂 Ale Matko uz bude zachvilku hore... Misko teraz zalahol.
Aj my musime kupit novu stolicku. 😠 Totalne je ta nasa stara znicena, ja neviem, co tam ten krpec robil, ale vyzera hrozne. Drevenu nechcem, nedaju sa polohovat a ani sa mi nezdaju take stabilne, ja radsej plastovu, asi kupim taku istu, aku sme mali (Fabula: http://www.bambini.sk/sk/product/257/babypoint-...), nic extra, ale staci, polohuje sa a hlavne, ze je dobre stabilna.
Este Concordy sa mi pacia, velmi: http://www.bambini.sk/sk/product/237/concord-vy..., ale sa bojim, ze to nie je dost stabilne.
Tilly, tvoj Adamko ma ake miery? Vyzera byt veliky. 🙂
Deina tak tu Fabulu som chcela aj ja, ale teraz ked maju taku dobru cenu na tu Baby ono tak si myslilm že to je jedno aka bude značka, nevieš nahodou či na všetkych tychto stoličkach sa da prat ta vložka, to by sa malo dat nie?? Aj ja som pozerala Adamka že jaky je velilky, šikovny je 😉
To asi na vsetkych. Ja ani neviem, kde tu vlozku mam, dlho som ju nepouzivala...
ukule ale coby...praveze sa mi desne drolili... 😖 no mozno este skusim pohladat iny recept...ak nebudem vediet co so sebou... 😅
Kto je Majka P. (z FB), niekto odtialto?
A co si tie platy nekupila, hm 😉 aspon by si si usetrila nervy Strapco: dakujem za prejavenu doveru s tou mojou temou o receptoch 😵 Ale aj ty si odmietla lakavu ponuku na temu: dakujeme Strapco 😀 No mne nastastie svagrina minule povedala, ze stolicku na papanie, hupacie kresielko mi da zadara po malom Jak fajn
deina cca. 70 cm a 7 kg.. nie je moc velky... ale to mne sa nezda, lebo mam stale v oku dominika...
idem varit, nejako stale nic nestiham
majka p. je tusim miska2220 z Alp
Caterine aj ty pojdes na stretko? Ak ano tak nam napis do temy stretnutia
aká téma o receptoch to ma zaujíma
čaute kočeny čo,čo sa tu kuje už som písala aj ja že ideme na stretko 😀 😀 😀 ale ešte som sa nedočítala že čo ste vybrali.
o chvíľu ideme vonku mladá dáma od rána spinkala asi pol hoďku a teraz si zdriemla no zobudím ju cestou sa stavím na obočko som objednaná lebo vyzerám ako opičáááááák 😀
Ale Janka som im vcera v tej nasej teme o stretnuti zas hodila dalsi jednoduchy a vyborny recept Tak Strapco mi navrhla ze sak temu mi zalozia- no neni zlata 😅
ukulele no lebo to v tomto zapadakove nemaju a povedat mm aby mi nieco doniesol z mesta, to je nieco hrozne...ale jedneho dna ho poslem pre smrt... 😀
reagovala som na to preco som si tie platy nekupila, keby nahodou, bo kukam, ze pisem jak tatar... 😅
sak chapacka 😉 pre smrt neblazni sak ona si nas sama vyhlada 😔
no lenze ked poslem jeho pre smrt, tak sa jej nedockam... 😀 chapes? 😅
už som to našla
neviem ako to tá Viki robí ale vždy keď si zalejem kávu tak vstane nechápem to 😒 🙂 😉
sak ,,nechapava" chapes 😀 😀 😀 😀 😀
😀 😀 😀 😀 😀
ahojte,
janka: ja mam doma taky isty barometer 😀 ked si zalejem Caro Hanka je hned hore 😀
meliska aj ty si pisala ze ak bude stretko tak ides tak sa supni do nasej stretko temy a dopis sa tam 😉
baby..porosila som mm nech mi donesie klobucik na kojenie ak bude stihat z roboty...zacinam sa bat kojenia z toho prsnika 😢 ,alebo vyvarim odsavacku a budem kojit iba z jedneho prsnika zatial, ak mi klobucik nezozenie
ja zatial neriesim stolicku..riesim bugy 😀
strapco neboj ak to bude ten obyč tak by sa nič nemalo zmeniť a normálne budeš kojiť aj z toho prsníka
pošlite niekto perinbabu na dovolenku lebo toto padanie toho bieleho bordelu mi už ide fakt na nervy 😝
ha! a terezka zaspala... 😀 utekam do sprchy, nech sa ma poobedna navsteva nezlakne... 😅
caute baby,
moje dieta spi uz 2 hodiny!!!! uz som si aj kavu zaliala aby vstala a ona furt drichme 😀 😀 😀
navarene, poprate, povesane, poskladane, kupelky vydrhnute, druha kava dopita...viva la vida 😀 😀
aspon mam predstavu ake to je, mat spokojne babo, alebo aspon take co spi 😉 potom sa zobudi, napapa sa a hura vonku, lebo na rozdiel od vas, tu mame slniecko a 12 stupnov 😵 😵 take dllllllllllllllllllllhe prechadzky teraz robime, 3-4 hodinove, lebo mama sa rozhodla chudnut a dari sa mi 🙂 🙂
mala si kukuckuje z kocika a mama sa poti a funi 🙂
ukulele, ty si hodila recept kedysi na babovku s bananmi alebo take cosi, snazim sa to hladat ale sa mi nedari 😝 😝 hodis to sem znovu? prosim prosim.
strapco, au ked som citala co sa ti deje. ked som kojila stalo sa mi to iste ☹ ☹ bolelo to jak svina, sa mi cernelo pred ocami 😒 je to po slovensky? ze cerniet...
ja som nakoniec skusila klobucik, ale ten ee a potom odsavacka to istila, s tou sa to dalo vydrzat.
a musim kuknut to stretko, ja sa chystam domov teraz na prelome april maj a potom v auguste na 2 tyzdne..a potom september spat do prace 😒 😖 😢 😔 😕 🙄 😨
catalin neprovokuj... 🙄 😀
no asi skor cierniet alebo tak dako spytaj sa didiany... 😀
catalin..tu sa hovori..ze zatmelo sa mi pred ocami..no ja skor vidim hviezdicky alebo vsetkych svatych 😅
ja chceeem teploo..dnes nejdem s krpcom von...sa mi nechce tu pada taky snehodazd 😠

Ahojte devenky 😀 Adka lepia sa tie platy ked ich valkas co? 😉