icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

ajkaag
12. mar 2010

este budes nakoniec alergicka na plienky 😀

adka_praha
12. mar 2010

adi dnes sme nepapali nic...som jej chcela dat ochutnat dynu ci jak sa tomu nadava, ale vykaslala sa mi na to, tak sme mali len mliecko...zajtra mm naskrabe zemiaky a uvarim jej a zmiesam dokopy...resp, dam do misticiek namrazit a potom si to aktualne nakombinujem...
nekupem ju v olejicku ale potom ju treba natriet... 😉 takze to uz mm odrazu berie vsetko jednym vrzom a ja len kukam... 😒 ja najviac zboznujem to natieranie po kupkani... 😅

ajkaag
12. mar 2010

jaaaaj, lebo my neolejujeme, tak som myslela, ze jej davas taky ten olejicek do vody. Tak si ju uchmatni, okupkaj, potom jej sprav nasucho masaz a tak nech ju manzel naolejuje - alebo si ju uchmatni aspon na tu masaz 😉

strapco13
12. mar 2010

adka..mrazene zemiaky su hnusne..vymrazi sa z nich voda a zostanu take praskove 😝

adka_praha
12. mar 2010

strapco, mam doma gelik na dasna, ale kedze ta mlada zaba co bola v lekarni mi akosi pozabudla povedat ze je to od piatich mesiacov, tak mi je asi na dve veci, ze? 😖 malinkej dasienka opuchli spodne...

adka_praha
12. mar 2010

jaj tak to zajtra zmontujem so zemiakmi ked bude mm doma a potom neviem...budem zemiaky skrabat v rukaviciach... 😀 mozem napr s brokolicou, nie? 😕

strapco13
12. mar 2010

no radsej jej to nedaj...ak je velmi nervozna-..skus jej dasienka potriet jemne bielym vinom..ale neopiju ju 😅 ..len tak na prste, alebo gazicku..alkohol znizuje opuch, trosku stiahne cievky a skludnuje..ale iba v malom mnozstve..mozes skusit aj alpu..ale ta moze stipat

strapco13
12. mar 2010

zemiaky mozes kombinovat kludne s kazdou zeleninkou..len ich nemraz..raz som to skusila..fuuuuj, hnusne boli

adka_praha
12. mar 2010

no a nemam ani jedno ani druhe... 😅 zajtra pojdeme do metra tak sa najprv zastavim v lekarni, ci je nieco aj od skorsieho veku na dasienka a ak ma zrusia, jak ziadost na byt, tak kupim biele vino a rovno si aj my s mm dame... 😀 ma to dost opuchnute...ked som to videla az mna rozboleli dasna... 😝

ajkaag
12. mar 2010

jo a zosladnu mrazene zemiaky - taka divna chut to je potom
alpa ju bude asi hodne stipat, mozno to biele vinko by mohlo byt rozumnejsie, adka pohar bieleho vinka, trosku malinkej na dasienka a zvysok maminke do bruska 😉
a pridavaj vzdy jeden druh zeleniny z par dni, ak by mala reakciu aby si vedela z coho

strapco13
12. mar 2010

tak aspon studenou prevarenou vodou..tu doma mas, ci nie? 😅 😀 😀

adka_praha
12. mar 2010

ja som myslela ze tu dynu ci co to vlastne bolo skombinujem s brokolicou...zemiaky teda mrazit nebudem...dobre vediet...dakujem... 😅

adka_praha
12. mar 2010

to hej... 😀 😀 😀 este aby to nie...uz potom aby elektriku vypli a sme v dobe kamennej... 😅

adka_praha
12. mar 2010

adi hej viem o tom (len som sa teraz pozabudla)...sak by mi to zajtra cvaklo...ako moze chutit dyna s mrkvou?... 😅

strapco13
12. mar 2010

kludne to podla mna mozes..ked robim zapekane cestoviny tak tam davam obidve, ked mam a nevadi ta kombinacia..takze urcite sa da..alebo si zamraz do mensich kelimkov kazde zvlast a tak potom mozes kombinovat
ale pridavas malej postupne kazdy 3. den novu vec..skor by sa nemalo, keby skodilo nahodou

adka_praha
12. mar 2010

jaj a este som chcela, asi som divna ale mne premrznute take nasladle tie zemiaky chutia... 😅

adka_praha
12. mar 2010

mrkvu sme papali od soboty a az dnes som robila pokus s dynou...viem ze 3-4 dni treba pockat, keby sa objavila nejaka alergia alebo nieco...no dynu som zamrazila do takych malich kelimkov (mali v tescu po eure, ze 6 v baleni, tak akurat sa to hodilo...hned som dve balenia zobrala prave pre toto 😀 ) a zajtra dorobim k tomu mrkvu a uvidim ci to bude take papat... 🙂

ajkaag
12. mar 2010

a adka my mame taky gelik ze dologel a ten bol myslim od 3 mesiacov

strapco13
12. mar 2010

adka..ine je namrznute...a ine ked uplne vymrznu...take namrznute, trosku nasladle mi tiez chutia

dyna..asi myslis cukinu alebo tekvicu /nepredpokladam, ze momentalne myslis na melon 😅 /..s mrkvou moze byt dobra..podla mna sa da skombinovat kazda zelenina s kazdou

adka_praha
12. mar 2010

zapisane... 🙂 zajtra sa spytam ak by sme vyrazili na nakupy... 🙂 dufam, ze hej... 😀 uz ani neviem ako to funguje pri pokladni... 😀 😀 😀

ajkaag
12. mar 2010

adka, ved lahka pomoc, zamraz zemiaky a potom ich po rozmrazeni budu chutit, daj ochutnat aj malej a mas to vybavene 😉

adka_praha
12. mar 2010

tekvica!! presne...nevedela som tomu prist na meno tak som to nazvala hentak... 😅
a co si myslite o tej hlbokomrazenej zelenine? je podla vas pouzitelna? alebo radsej nedavat...lebo som rozmyslala ze ked tak kym bude normalna zelenina (kym zmizne jarna), ze by som si kupila vrecko brokolice a tak...ale je v tom daky rozdiel?

strapco13
12. mar 2010

adka..ale najprv jej davaj dynu 3 dni samotnu..az potom miesaj..lebo budes vediet, ci jej zle robi iba dyna alebo kombinacia

adka_praha
12. mar 2010

aha, nooo tak tekvica si chvilu v mrazaku pocka, lebo dnes mi princezna jasne dala najavo, ze to jest nebude..ale mozno mala len blbu naladu...skusim to na nu zas zajtra... 😀 ma nenapadlo, ze by mohli sarapatu robit este aj jednotlive kombinacie... 😕

strapco13
12. mar 2010

hlbokozmrazena je preto, ze sa kazdy kusok mrazi sam..ja by som to nedavala..az od roka asi..ale neviem preco 😅
kup si radsej brokolicu, uvar ju, pomixuj a tak zmraz

ajkaag
12. mar 2010

jeeej dnes pisem ja ako tatar, som chcela napisat ze a po rozmrazeni ochutnaj 😎

adka_praha
12. mar 2010

oki... 🙂
adi nemozem byt za tatara kazdy den ja...musi ma niekto vystriedat obcas... 😀

strapco13
12. mar 2010

ajkaag..pochopila som 😉

spachala som krupicnu kasu 😅 ..uz som ju asi 2 tyzdne nejedla...mnam aka dobra

adka_praha
12. mar 2010

😀
ja sa uz aj bojim cokolvek zjest...akosi ma prehana... 😝 a to na mna kuka z chladnicky marlenka... 😅

ajkaag
12. mar 2010

adka, som rada, ze Ta mozem obcas odbremenit 😎 ja sa zas bojim hocico zjest kvoli malinkemu, hned ma hlieniky v plienke alebo grcka ak mu daco nesadne, ale marlenku by som asi mohla mnaaaaaaaaaaaaam posles mo prosim? 😀
ani krupicovu kasu nemooozem bleeeeeee