Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
catalin..idemeeeee 😀
nech sa na teba pozrie..chiropratka by ta mohla napravit, ak je problem v chrbtici
aj my sme už davno krstili tiež niekedy pred vianocami.....skybaby to je ešte dobre že ti zjedla len par lyzičiek na začiatok to uplne stači, aj ja mam kupenu tu nestle ryžovu a aj ryžovo mrkvovu, takže to ma byt redšie, dobre vediet aby som nezostala prekvapena....aj ja som rozmyšlala že dat cez flašu ale nech sa radšej uči hned na lyžičku, možno ked mi dojde trpezlivost tak dam do flaši, inak ja planujem začat od piateho mesiaca prikrmovat a skusim asi najprv mrkvu............baby budete varit doma drobcom alebo davat kupovane??
sakura ozaj všetko naj k narodkam dodatočne 😉 , hlavne vela zdravička.... a čo mala sa ma ako po nastrelení naušničiek, neni nijaky problem, aj ja planujem asi o mesiac ist dat nastrelit, idem aj s kamoškou ona ma malu o 4 mesiace staršiu ako moja, jej prepichovali ešte v porodnici ale jej to strašne hnisalo tak jej ich vybrala a už sa jej to zarastlo, tak teraz jej chce dat nastrelit
ahojte
tak ako som zbežne prečítala dnešná noc bola u viacerých super 🙂 naša Viki zalomila o cca okolo 20.30 a potiahla až do nejakoej 4-tej som skoro odpadla pri pohľade na hodinky ja som sa síce klasika prebrala aj okolo druhej ale bolo ticho tak som ihneď zaspala ďalej no a potiahla ešte do tej 6.30 a potom ešte do 7.30 takže som supeeeeer vyspatá
ale toto počasie tu u nás to je horšie ako keby bol šalený apríl cca pred 15min. taaaak husto snežilo že total bielo a teraz už zas krásne svieti slnko čo toto má znamenať fakt nechápem
slovakia, catalin neprovokujte... skoro ma odfuklo teraz a to nemam 50 kg... a bohuzial ani 60 ani 70 😝
sissinka R1 😉
http://www.hartan.de/produkte/kinderwagen.php?m...
takze nebudeme posledni, OK, tak som pokojna
kocky, to uz davate prikrmy??? ja som sa pytala detskej a ze este nie... o tyzden mame 5 mesiacov a vraj az od pol roka...no ktovie ci jej moje mlieko staci ked sa zacala budit aj v noci uz... a cez den papa aj kazdu 1.5 hodku... ale to skor ako ukludnenie a pomojkanie mam pocit... no a do postielky ani za svet, iba ked ju uz tuhu prelozim a aj to sa vacsinou preberie a rev... ach jaj... ako som to vychovala??? 😖
Tilly pekne faro Und wieviel euro?
bleelka príkrmy sa už dávajú detičkám čo sú na UM tie čo kojíme ešte nedávame aspoň teda neviem o nikom 🙂
janka, dik za info, nevedela som...
ahojte...
ja som sice spala do deviatej, ale to bol taky spanok, ako*****... 🙄 furt sa mi snivalo a ked sa mi nesnivalo, tak som sa furt budila...no do blba... 😖
mne terezka zbastila pol misky mrkvy na prvy sup... 😅 a potom davala tak, ze mozno zo dve lyzickenky ostali... 😕 😅
zajtra ideme na poradnu, rovno aj s ockovanim, a na nozicky...a v stredu skusim uz zemiak s tekvicou...uvidim, ci ma s tym neposle slecna do teplych krajin... 😅
inak mala je dene uplakana, nervozna, by sa nosila...hruza...no neviem co s nou...dasna zaaas odpuchli...si robia srandu z nas...
a pekne pocasie????? ako nam tu sype od rana... 😝 a vcera chvilu prsalo, chvilu snezilo, chvilu daco medzi tym...desne pocasie...no nejak prestavam verit tomu, ze by malo byt cez vikend tych 17 stupnov... 😖
bleelka...ja kojim a zatial neprikrmujem..ale asi malemu este netreba..cez den vydrzi 3 hodky, v noci 1x potiahne celkom dlhy spanok...
inak do vcera nechapal naco je lyzicka..teda davam vigantol a biogaiu..to bol boj..museli sme ho klamat, strkat akoze prst do pusy a supnut tam lyzicku, nepacilo sa mu teda vobec..a vcera zbadal lyzicku a pekne otvoril usta..supla som vigantol..myslela som, ze nahoda, tak som este odtriekala mliecko a dala biogaiu..a zo srandy mu hovorim..no a urobime haaam..a drobec zas pekne otvoril usta a spapal..no uvidim, ci to do vecera nezabudne 😀
baby..ako ohrievate prikrm..lebo vsak neohrejem celu flasku naraz, co ked ju nezje..a zas si neviem predstavit, ze drobcovi bude chutit, bude chciet pridat a ja budem ohrievat, vsak mi prasknu od jeho revu bubienky 😅
ha vcera som citala, ze v 3. mesiaci dieta zacina mat zmysel pre jednoduche zarty..som nevedela, co si mam pod tym predstavit..ale uz viem...prehanat mamu po dudlik a bavit sa na tom, vytrhnut mame zbytok vlasov je tiez podla neho strasne vtipne 😀 😀
nechce nam zmiznut seborea z hlavicky..zajtra idem ku koznej....chcela som mu minule kupit excipial, ale v lekarni mi ho odmietli predat..raz sa tvarim ako bezny pacient, chcem si dat poradit a furt zle dopadnem 😠 ..lekarnik ma nahovoril na Leciderm od altermedy..a doma som zistila, ze je to na kozne prejavy bez supinatenia...a tom som mu vyslovene vravela, ze mame supinky na hlave...viac do lekarne v kauflande nejdem..a ked tak jednoducho poviem, ze chcem to a to, a ziadne rady 😠 ..teda nezavidim beznym pacientom...ved vas mozu lekarnici odrbkat jedna radost..minule mi tvrdili, ze nutrilon B je od narodenia..je az od 6 mesiacov..jednoznacne treba citat pribalove letaky
adka tu už od rána bolo asi všetko slnečno a o chvíľu na to sneženie no horšie ako šalený apríl 😀
veru jani...uz chcem leto...
strapco ja chodim zasadne do lekarne, kde robi moja znama...a v tescu...tam su tiez fajn...doteraz som s nimi nemala ziadnu zlu skusenost...
Ahojte kuratka🙂))
Tak som vas chvilocku pocitala...ale len tak zbezne...Som rada, ze nase novembrove pokladiky rastu v zdravi a robia radost rodicom🙂 My ideme zajtra s Ivuskom na ockovanie...sme kojeni...je to uzasny chlapcek...Pridala som fotky do albumu...
no nellye ze sa ukaaaazes... 😀 ako spinkate? 🙂
🙂 Adka...krasne buvinka...v noci vycajne papa okolo 3-tej, ale hned zabuvka a spi do 6tej, 7mej ako kedy...cez den rad buvinka v kociku...Ani brusko nebolieva...Len moje po pas dlhe vlasy idli pod kombajn ako sa vravi...strasne mi padali:(
nadherny je nellye... 😀
no veru...ale mne uz celkom prestali padat... 🙂 ja som sa dala strihat na kratko este pred porodom...a ak by mi nezacali zas padat, tak to skusim na chvilu zas s dlhymi... 😅 sak ked tak to neni problem ostrihat... 😅
ake mas vlasy dlhe teraz?
dakujem🙂)) ved ako vsetky nase pokladiky🙂)) on je taky dotykovy, bozkavaci 😀 to ma raaad🙂
aj my sa radi pusinkujeme... 😀 a este radsej strkame mame jazyk do pusy vtedy... 😀 akosi to ma pomylene... 😅
nelly..ze sa ukazes 😀 , kukni do temy stretko a daj vediet
adka..mne este padaju..ale zachvilu nebude mat co padat 😠
Teraz po lopatky asi...ale neda sa mi zapliest zapletany cop...takze su dost kratke🙂 Vzdy, ked idem okolo zrkadla, je mi dost luto, ale ved to nevaa...dorastu🙂 mozno🙂 Hlavne, ze malinky je v pohode🙂 a nakupili sme vodiciek proti padaniu vlasov, tak mame vzdy na vecer o zabavu postarane🙂))
Ahojte. 🙂 My sme boli vonku, oplieskala som peniaze v Pre deti (super zlavy maju, kupila som nejake body Matkovi, aj Miskovi, aj pyzamko Miskovi - ja som rada, ked ma dupackove, ale v jeho velkosti ich uz vela nie je, aj take frajerske platenky Miskovi, ze 3 eura, no necham ich tam? 😀 ).
No ja este tiez neprikrmujem, ale dnes asi ideme na to. Vydrzali sme dlho len na mm, ale posledne 2 tyzdne mu uz pravidelne davam aj UM 1-2x denne, tak mu dam aj tu mrkvu, lebo neviem, neviem, ci mu staci mlieko. Nejaky je hladnejsi. Chyba nam este jeden tyzden do 6.mesiaca, ale to uz snad nevadi... podla doktorky som kludne mohla zacat s mrkvou hned, ako som mu dala UM.
Nelley, vitaj. 🙂 No skoda vlasov... Ivusko je zlatucky. 🙂
My nekrstime. 🙂
adka..nase oblubene pusinkovanie v poslednych dnoch vyzera takto..ja mu bozkavam bradu a on sa mi na oplatku pricucne na moj nos 😀
Strapco, Deina 🙂
..ani my nekrstime...
Vlasy mi ani nespominajte, este furt mi padaju, vsak to su uz takmer tri mesiace. 😠 Nepamatam sa, kedy to pri Miskovi skoncilo... Ale chystam sa ku kadernicke, lebo vyzeram fakt hrozne, chcem novu farbu, melir, aj ostrihat, asi aj ofinu ostrihat takto dopredu, ako ju mam v pase (teraz ju mam nabok a hentak sa mi to viacej paci). A patrilo by sa zobrat aj Misula na strihanie, ale to si neviem predstavit...
baby mna by zozrali kebyze nekrstime tak radsej tak... 😅 my sme okrstili ked mala terezka 3 a 1/2 tyzdna a bolo... 😀 sme to odflakli ale aspon mam klud od mojej pojasenej rodiny,... 😀
mna terezka vzdy minimalne olizne... 😀 trubka mala...
idem si kavu spravit... 🙂
tak si ideme teda kavu spravit🙂)) ano...lepsie sa pije prinajmenej vo dvojici🙂))
Uz sme neboli 2 dni vonku, to sa este nestalo:( ked tak velmi fuka, ani mne sa nechce:(

ideme sa vencit, mladsi zbojnik sa zobudil a strasi uz demoluje byt, tak nech sa ide vyventilovat na vzduch 😀
ahojte zatial 🙂