icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

caterine
17. mar 2010

ozaj ten paralen čipok možem dat aj ked nema taku vysoku teplotu, už som jej dala o 16-tej dokyna kazala,to som dala len polovičku, ale asi o 20 minut nato sa mi pokakala tak neviem či to malo nejaky učinok

zuzu1980
17. mar 2010

caterine, ja ani nechcem vediet co vsetko u vas kontroluju na poradni, lebo ma zase chyti panika ze tu sa to flaka. My sme u Dr asi minutku, odmeria a odvazi sestricka, opyta sa na par otazok ci je vsetko ok, a ako papame... Dr len prehmata klbiky,kukne do plienky, zasvieti do ociek, skontroluje uska a dost.

caterine
17. mar 2010

no tak zuzu ukludním ta, moja dokyna malu len odvazi pomeria, opyta sa teda ja sa pytam ona odpoveda, do očiek nesvieti uška nekontroluje, no idem už lebo mala sa chce pestovat,dobru nocku

slovakia13
17. mar 2010

baby to fakt nepojde kon 😅 co budem citat 😒 pisanie je vyssi level ,tam sa vzdy nedostanem 😀 😀 😀
zuzu
ty si super matka 😀 😀 😀 peroxid vyskusam 😉

baby od rana sa hram s tlaciarnou ,neviem nastavit wireless 😠

strapco13
17. mar 2010

tak, drobcek spinka, asi sa pojdem najest..zas 😀 😠
nasa poradna je asi takato: odvazia, odmeraju, dr sa popyta, popucuva maleho /srdiecko, plucka/, prehmata brusko, vajka, kukne do pusy /ak sa podari/ a potom pokecame, ze co a ako
mojmu nekuka do nosa, usi..ved to viem lepsie ja 😅 ..nieco tu smrdi 😀 😀

slovakia13
17. mar 2010

tak my poradne nemame 😒 max raz za 2tyz. ideme na vazenie....pediatra sme videli v porodke a to bolo prvy aj posledny raz.inak sa chodi k nor.doktorovi.ked som tam bola naposledy ,ze mame zabku ,tak si to vyguglil a povedal mi to co som si nasla aj sama-des.keby nebolo konika tak neviem. tyto takzvani doktori prveho kontaktu hruuuuza

strapco13
17. mar 2010

drobcek bol dnes cely den super 😵 ..len som skoro pri nom ohluchla..dnes bol taky uskriekany 😀

ozaj..ako prebalujete drobcov?..lebo u nas to zacina byt vesele, bud sa mi toci, alebo ked mu chytim nohy, tak robi mostik a ostane sa podlozky dotykat len lopatkami a hlavou..a nehovoriac o zuzlani vsetkeho co dosiahne /pyzamo, plienka, hracky, moje ruky/, kopka tak, ze kolkokrat som mu miesto zadocku natrela paty 😀

strapco13
17. mar 2010

slovakia..blbe, a kto skusa drobcovi reflexy a hodnoti ako postupuje jeho psychomotoricky vyvoj?
mimo temy..preco mas v nicku 13..lebo aj ja 😀 ..u mna je to moje osudove cislo

slovakia13
17. mar 2010

aj u mna 🙂)))
nikto.....musim na to prist sama....

strapco13
17. mar 2010

to je chore..ved nie vsetky maju vystudovanu medicinu alebo zdravotku...a nie kazda chodi na MK

zuzu1980
17. mar 2010

hm, tak to sme tu na tom asi este dost dobre s lekarmi 😉

strapco13
17. mar 2010

zuzu..dnes rano v telke davali nejaky slovensky kostol v montreali..tusim si odtial, alebo sa pletiem 😅 ,,som kukala, ci ta tam nahodou nezazriem

slovakia13
17. mar 2010

zuzu
UK ma najhorsiu uroven zdravotnictva z krajin EU.
kontrola po sestnedeli spocivala v tom ,ze sa ma spytalia ci krvacam .nikto nas tu uz nekontroluje....
ale ja mam dlhe roky problem s krckom mam 3B co gynekolog na SK chyta nervy so mna,tak tu som chodila kazde 3 mes na colposcopiu...no ale zostala som tehu,tak som nebola a teraz mi zas odlozili az na maj 😅 dost ma vytocili,neviem si predstavit co by bolo s malou ak sa to tam zvrhlo na raka....tu sa operuje krcok uz az ked su rakovinove zmeny

slovakia13
17. mar 2010

fakt zlate SK zdravotnictvo 😵

strapco13
17. mar 2010

slovakia...to nemas bohvieaky nalez ☹ ..ale to neznamena, ze sa tro musi zmenit na raka😉
ja mam ist po cca3 mesiacoch po sestonedeli na kontrolnu cytologiu..moj gynekolog to vraj robi kazdej po porode...teraz neviem, ci je to rutina u vsetkych gyn alebo len u mojho 😅 ..ale je to istota
inak mne robil cytologiu kazdy rok..ale ja mam dobru 🙂

kkiki
17. mar 2010

slovakia a nikdy si nerozmyslala ze by si sa chcela vratit ? inak vsetok obdiv ti ... ja som sa tiez nechcela vratit, ostala som so stellkou v ba ale co to je to len 80km na druhej strane nikoho tam 3 ludi co mi ako tak pomohly, mama sa vtedy aj tak liecila na raka ...
teraz ked mam zase usporiadanu rodinku zacina mi byt luto ze byvam v ba a nie v pn ... co uz minimalne este 4 roky musime vydrzat, alebo jedine zeby sme vyhrali lotto 🙂))))

slovakia13
17. mar 2010

ja by som sa aj vratila,ale kto by mi platil hypoteku 😅 ,ja mudra ked boli najdrahsie byty som jeden kupila 😠
zdravotnictvo tu je o nicom ,ale zas kopec inych veci tu je lepsich...ale aj tak mi SK chyba

adka_praha
17. mar 2010

ze kon mimo provoz...no to zas budeme v piatok utarane... 😀

my akosi blbo znasame toto ockovanie...ako sme to minule uz na druhy den nevedeli, ze terezka dostala vcelicky, teraz je to des...vcera uplakana, dnes este viac a vecer 38... 😒 hadam to nestupne uz viac...dostala cipok, co sposobilo dalsie revy, lebo nieco cudzie zrazu v ritke, tak sa ho snazila vytlacit, ale nastastie sa jej to nepodarilo... 😕
ak bude zajtra nejak moc teplotovat, tak asi zavolam radsej okolo obeda doktorke, ze co s nou...teploty maju byt max. 24 hodin po ockovani, ze? 😕

slovakia no to su "vtipni" doktori v uk... 😖

slovakia13
17. mar 2010

strapco
ze sa to porodom moze aj zlepsit,co tajne dufam 🙂

strapco13
17. mar 2010

slovakia.. kedy ides na kontrolnu cytologiu...nech vieme drzat palce 😉

adka_praha
17. mar 2010

strapcoooooo ako dlho mozu byt teploty po ockovani? 😅 som dakde citala (uz neviem kde), ze max. 24 hodin od ockovania...???

adka_praha
17. mar 2010

uz ste zdrhli vsetky do postele? do mam za to, ze zavislacim na them hospital... 😕 😅

chruminka
17. mar 2010

baby tak mi sme dnes uz boli bez teploty,ale zato boli jezibaby cely den umrncane ,urevane,nervozne,hlavne teda alexia ta plakala skoro cely den,urcite ju daco boli len neviem dojst na to co,lebo nozicky som jej skusala chytit a vtedy ani moc neplakala,ale pre istotu dostala na nozicky studene obklady,a stale si vsetky hracky tlaci celou silou do pusi hlavne tvrde hrkalky,hryzatka a jeduje sa pri tom,reve tak neviem neviem ci to nebudu aj zuby.
Viktoria mrncala tiez ale u tej vobec netusim co by to chcelo byt ci este dozvuky po ockovani alebo len tak preventivne,ze vsak ked segra reve tak aj ja 😀

adka zevraj teploty po ockovani mozu trvat aj 3-4 dni ,volala som dnes preventivne nasej dr.,lebo nad ranom sme museli volat 155,alexia mala zasa 38,9 a uz som jej nemohla dat na teplotu nurofen,prepojili ma na pohotovost a tam mi povedali co s nou robit,takze sme o 2:00h behali po byte a robili zabaly a mala som jej dat polovicu panadolu capiku,lebo to je az od 9kg a ona ma len 6kg,ale zabralo to a teplota klesla ,nastastie a vlastne odvtedy teplotu uz nema.

adka_praha
17. mar 2010

jaj no tak dakujem...tak nebudem volat doktorke...usetrila si mi kredit... 😅 a hoooodne stresu... 😕 a to akoze studene zabaly????? pre boha, neviem ci by som to dokazala... 😲 viem ze by som musela, ale...
chudiatenko alexia... 😖
no ja dufam, ze nam teplota nevyleti, lebo najskor mozme dat okolo tretej cipok...

inak s tou pusou...terezka tiez vsetko rve do ust a casto sa stava, ze hned ako si trocha kusne tak sa hrozne rozplace...ale pritom ich zaaaas nema opuchnute...uz aby mali fakt taky rok a pol...ja radsej budem za nou cely den lietat, len nech neplace, ked mi neviem ani naznacit co jej je... 😒

kkiki
17. mar 2010

adka theme hospital ahaaaaa milovala som ked praskali hlavy ... inak tieto stare hry mali do seba ... ale theme hospital by mohli veru aj novu spravit .... ja od kedy som dostala svoj prvy pc a to teda bolo pekne davno, to ficali este tie male disketky hahahhaaaaaa ze 4mb na disketu .... a tam som sa stala zavislacka na supaplexe ... prva strategia duna (neuveritelna hra a potom sa to uz viezlo, ale asi najviac som stravila hodin za caesar a potom simcity .... simsov viac menej na stavanie domcekov 🙂)))))) no a teraz je zavisla uz aj stella ... ju musim kontrolovat 🙂)))

adka_praha
17. mar 2010

kkiki som si chcela stiahnut transport tycoon ze spomienka na nasu staru 486-ku... 😀 ale nechcelo mi to spustit tak som sa uspokojila s hentym... 😀 genialne je to... 😀 ale vytacaju ma v tych vyssich leveloch blbe zemetrasenia...mi rozbijaju zariadenie... 😠 😀

adka_praha
17. mar 2010

idem do hajan...hadam do vecera konika spravia... 😉 tak dobru noc...papa 🙂

kkiki
17. mar 2010

adka ze stara 486 haaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaa , olivetti 286 a prva nainstalovana hra ZOH 😀

tilly
autor
19. mar 2010

tak som tu prva v novej verzii???

adka_praha
19. mar 2010

uz som tu aj ja... 😀 mne sa tato verzia paaaaci... 😀 krasne je to graficky spravene... 😀

kkiki ZOH sme mali aj my... 😀 aj to som teraz vynurala na nete, tak som sa bavila... 😀 ale musim aj mm na to dnes nahovorit, lebo samu ma to moc nebavi...sme na tom s brachom a tatkom vzdy zavislacili... 😀