icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

zuzu1980
19. mar 2010

sakura, moj vzdy velmi skaredo pozrie ked mu dam nieco nove, ako keby citron papal... a potom uz len otvara pusinku a prehlta s monologom...hummmm...hummmm....nammmmm...yammmm

adka_praha
19. mar 2010

co je biely medved?

ale hadam to pojde... 😉 jablko byva take trocha aj kyselkave...aky bol ten hipp?

inak myslite ze mozem dat malej zajtra trocha presnedavky na skusku? 😕

adka_praha
19. mar 2010

zuzu presne 😀 ja sa na tom vzdy desne uchcavam, potom rozosmejem malu a mozem sa cudovat, preco je jej jedlo vsade... 🙄 😅

sakura77
19. mar 2010

🙂 🙂 no,ved uvidime,este sa len na to chystam,mozno o nejaky tyzden zacneme,uz zacala papavat viac,tak jej pridam aj nieco ine uz

zuzu1980
19. mar 2010

joj, nepaci sa mi toto, nemozem normalne aktualizovat stranku, furt mi to vyhadzuje nejake haluze, a tie prispevky tam dole vzdy ostanu...

adka_praha
19. mar 2010

zuzu ten prispevok zmaz dole co mas napisany a uz ti tam nebude naskakovat po obnoveni...inak ta tabulka aj mna stve... 😝

a co si myslite o tych presnedavkach???? 😕 😅

sakura77
19. mar 2010

adka,šampano s vodkou ,mnam deluxe huberta zboznujem,boze to vyznelo totalne alkoholicky toto 🤐 🤐
vyzivky sa niektore mozu uz aj od ukonceneho 4.mesiaca,myslim ciste jablkove asi len alebo jablkovo marhulove tusim...ale nepokusaj moc,aby ti potom nad zeleninkou neohrnula nos 😀

tinika
19. mar 2010

ahojte, ako sa mate, nemala som teraz vela času kedze aj pracujem ako rastu drobci? nas je zlatučky, pekne spinka, len mliečko nam nerobi dobre :( testujeme nove uviedime čo bude bo nejako nechce papat ale pribera pekne

zuzu1980
19. mar 2010

zmazala som, aktualizovala, a aj tak je tam ten prispevok zas... tak ho budem ignorovat. Ale ta tabulka mi lezie na nervy...

ake presnidavky myslis? tie jablckove vyzivky? mne chutia, mnam. 😀

adka_praha
19. mar 2010

😀 ja moc buble ee...boli ma potom zaludok...to radsej strik nejaky a tak...

no ako vtipne je, ze slecna nam moc mrkvu nechce... 😅 ale zemiak zmiesany s tekvicou, to sa len zaprasi... 😅

tinika
19. mar 2010

ako ste na tom s prikrmovanim, kojenim? my sme uz skusali mrkvovu stavu, mala uspech 🙂

adka_praha
19. mar 2010

no mam nejake ze od stvrteho mesiaca... 🙂 ale viac menej mam na to ja chut, tak ze by som sa s malou podelila... 😀

adka_praha
19. mar 2010

tinika, my sme od konca 1. mesiaca na UM a od zaciatku 5. mesiaca prikrmujeme...zatial papame mrkvu (no papame ako papame- moc sa jej nepaci), zemiak a tekvicu... 🙂

zuzu1980
19. mar 2010

tinika, ty uz pracujes? ja sa chystam tak od septembra...

s mlieckom sme na tom podobne...

adka, ty este davas aj kasicky, ci uz len zeleninku? ja som rano ravala aj kasicku, ale nejako mu to nerobilo dobre, tak som to zrusila. Len 1x na obed zeleninku a dost. Dneska uz bolo lepsie...

adka_praha
19. mar 2010

baby inak ako tak kukam, tak mame doma cudne dieta... 😅 vsetkym vasim drobcom chuti mrkva, len nam viac ide ten hnusny zemiak... 😝 😅

sakura77
19. mar 2010

adka,to ja som sa vzdy cudovala ako moze kristianko zjest s takou chutou tie hnusne zeleninove gebuziny neochutene co som mu varila 😀 ja som sa to neodvazila ani ochutnat 😀

zuzu1980
19. mar 2010

adka, zajtra otestujem zemiak, ak sa mi bude chciet varit... inac mam kupenu flasticku so sladkym zemiakom, tu to detom strasne chuti, mne to teda vobec e-e. Tak to mu mozno dam. Ale sa bojim ze po tom sladkom uz normalny nebude chciet, asi skusim radsej najskor normalny zemiacik.

adka_praha
19. mar 2010

zuzu davam len zeleninku na obed, ale som rozmyslala, ze kebyze doobeda dat ovocie, na obed zeleninku, poobede kasicku a pekne rano a vecer mliecko, tak by to mohlo ist, nie? ale jasne ze to hned od zajtra jej nenaplacam vsetko... 😅 ale chystam sa robit tak, ze na obed jej necham zeleninu, potom papa 1. svaaacu, to dam mlieko, potom ma 2. svaaacu, to dam asi kasicku a pred spinkanim mliecko...a potom ked zacneme s ovocim, tak doobeda miesto mliecka to... 😕 😅

sakura77
19. mar 2010

zuzu 😀 ze ak sa mi bude chciet varit 😅 nooo,s tym jednym zemiakom budes mat strasne vela roboty 😀 😀
🤐

adka_praha
19. mar 2010

zuzu daj zemiak s mliekom a mas...mala to slupla jak by smet... 😅 a tekvicu samu nechcela ale so zemiakom to sroti jak keby tyzden nemala dostat jest... 😀 ale ked som jej dala zemiak s mrkvou, tak zjedla sotva polovicu a potom plula jak 15-rocny harant... 🙄 😅

adka_praha
19. mar 2010

saku ja vzdy vsetko ochutnavam...ja som taky pokusny kralik a az potom tym napchavam mimi... 😅 aj umele mlieka... 😀 aloe to len taky srk malinky...ale zodpovedne mozem prehlasit, ze beba je menej sladka ako nutrilon... 😀

sakura77
19. mar 2010

baby,ja som tu z toho magor,kde si zaktualizujem stranku?nevidim to tu... ☹

zuzu1980
19. mar 2010

sakura, skor som to myslela tak, ze ak budem stihat... 😉 lebo sobota doobeda byva sialena, mame tolko veci vybavit ze az, este aj byt prenajimame tak nam sem chodia ludia, no ako v blazninci. No a drobec obeduje tak okolo 12.00, tak neviem ci dovtedy budem varit, pre nas varim az neskor...

adka aj ja vzdy vsetko skusa na sebe, ved aj peroxid do ucha som si kvapla, nech viem ako to bublinkuje..riadna haluz 😀

adka_praha
19. mar 2010

saku but hore ze obnovit alebo prave tlacitko a obnovit... 😅

adka_praha
19. mar 2010

no tak toto mi nikto neuveri... 😀 pripila som sa z jedneho stamprla a uz ma chyta aj kocovina... 😲 😅 booze to som dopadla... 😕

sakura77
19. mar 2010

ja nevidim ze obnovit,kde??

sakura77
19. mar 2010

jajha ,blondina,pochopila uz 😀

zuzu1980
19. mar 2010

inac tu aktualizaciu a tie prispevky co sa ukazuju uz niekto nadhodil adminom, tak to hadam opravia...

adka_praha
19. mar 2010

ako mas internet spusteny, explorer alebo mozillu, tak v lavom hormom rohu je taka sipka, modry (asi aj na exploreri je modra- ja mam mozillu tak neviem isto) to zmacknes, vyhodi ti taku pripecenu tabulku, bla bla, a das ze znova odoslat... 😕

sakura77
19. mar 2010

no nic,babule,lucim sa,idem drichmat .-) zajtra ma caka priprava oslavy,mame doma jozefa,tak uz sa "tesim" jak beham okolo chlebickov a tak...zatial sa majte pekne,dobru noc a nech krpci prespia celu noc 😅