icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

zuzu1980
26. mar 2010

jezis, som to napisala ako madar... ta nova nokia co uz mam rok, tu som doteraz nepouzivala, az teraz som zacala a neviem co s nou... aby sme sa pochopili.

U nas sa da zazalovat hocikto za hocico, je to taky narodny sport

a hej, ja si prave robim prdel ze zazalujem banku kde mm poziadal o hypo + pozicku, lebo odo mna nemaju ani jediny podpis (mm robi v tej banke na uverovom, tak to vybavil vsetko cez kamaratov...) ale teda akoze si predstavte ze by mi bez mojho vedomia narobil taketo dlhy... kokso, by som ine prachy vysudila od banky. Esteze som so vsetkym suhlasila, ale aj tak je to trosku divne, nie?

miska2220
26. mar 2010

jejha cipuska a to ste ako na to prisli ze ma jednu kratsiu? 😕

slovakia13
26. mar 2010

zuzu
tu ked som bola tehu nechceli predat ani blbe kvapky do nosa bez potvrdenia od doktora 😝 co sa bali. pravny system tu je taky isty ako v amerike a kazdy zaluje kazdeho s ocakavanim velkych penazi 😀

slovakia13
26. mar 2010

baby tak tetno rok a koniec minuleho bol mimoriadne plodny 😀 vsetky kamosky su tehotne 😀 😵 tu aj na SK 😀 mia bude mat vela kamosov a kamosiek 😵

strapco13
26. mar 2010

drobce spinka, tak mam klud
na dedine som klobucik nezohnala, tak som letela do mesta..myslite, ze sa drobec prisal 😠 ..ani bohovi...tak som kojila z bolaveho zas, sice po spusteni mlieka sa pricucol aj na klobucik, lenze po spusteni mlieka to uz neboli, vtedy nepotrebujem chranice..ja potrebujem prave na zaciatku, kym mlieko este netecie..takze flaska na nic, klobuciky nanic, lyzicka nanic ☹
zajtra skusim este striekacku, vnoci ho nechcem stresovat

cipuska..neboj sa, nebude to nic vazne s tou nozickou 😉 ..mozno budes musiet viazat nasiroko, zrejme nema rovnako vyvinute bedrove klbiky

zuzu1980
26. mar 2010

strapco, vcera som kukala nejaky program v TV kde vraveli ze mykoza sposobuje aj to zapalovanie nechtovych lozok... takze zahada vyriesena 😒

inac mne na mykozu pomohlo fakt uz len nezrat sladke. ja uz sa s tymto trapim roky, ziadne lieky nepomohli, som dufala ze po porode to prejde ale vobec, bolo to este horsie. Tak som sa veeelmi tazko vzdala sladkeho a fakt je to lepsie. Samozrejme ze neda sa prestat uplne, niekedy si nieco dam, ale som to obmedzila na minimum a pomohlo.

strapco13
26. mar 2010

zuzu..toto sa mi stalo prave v case, ked som si stupila do svedomia a obmedzila sladke 😕 ale az tak som si zas do svedomia nevliezla, to musim uznat
lebo ak vynecham sladke vlocky s mliekom, tak mi roztrhne prdelku na WC, co ma tak ucpe 😠
inak momentalne nechty mam v poriadku..aspon nieco..u mna sa to strieda 😒 ..

catalin
26. mar 2010

caute baby,

ja mam tiez depku, neviem co mi je..vsetko mi lezie na nervy, uz potrebujem dovolenku, tesim sa na slovensko..aj ked to bude zahul, lebo tolko veci mi treba vybavit ze si isto neoddychnem..neviem ci je spln ale fakt mi je uplne na hovno...

cipuska, nic si z toho nerob, aj ja chodim po ortopedoch s malou, resp. rada by som...len tu kym sa dostanem na rad...v Corku, kde byvam(druhe najvacsie mesto irska) nieje jediny detsky ortoped!!! ktory by sa zaoberal dysplaziou alebo problemami s klbmi u malych deti...je tu jeden, ktory chodi z dublinu raz za mesiac...teraz cakam na rentgen, aj ked som citala ze ten aj tak nic neukaze, tam neviem...ze utz je lepsi ale tu sa proste na vsetko caka...
na Miin pas cakam uz 4 tyzdne, keby som ho mala, uz davno som doma a obeham vsetkych doktorov, dam malu pozriet od hlavy po paty...

dnes sme boli na poradni, mame 6.6kg a 67 cm, takze Mia rastie do krasy 🙂 a v nedelu bude mat 4 mesiace 🙂 🙂 ten cas leti...

a dalsia pozitivna sprava je, ze sa mi zmenila pracovna doba, budem pracovat pekne od 9 do 5, no nebe a dudy 🙂 som sa bala ako to bude ak by som sa mala vratit k tomu prac.casu co som mala predtym...to by som Miu ani nevidela..aspon toto ma tesi aj ked sa to tyka prace 😖

jo, a mala uz sa pretaca z bruska na chrbatik, aj opacne, ale este musi docibrit detaily 🙂 a ked je na brusku tak uz sa natahuje za hrackami, take doteraz nehrozilo...

kolko sa vase deti smeju? moja mi obcas venuje usmev, hlasny rehot iba po vypati vsetkych mojich sil..

joj som sa rozpisala, sorry, len som si chcela ulavit

janka1874
26. mar 2010

catalin tak naša rozdáva úsmevy vo veľkom ale nahlas sa musíme tiež poriadne snažiť

slovakia13
26. mar 2010

catalin
v poho...ja si tiez chodim ulavit na konika 😅 tu je zdravotnictvo na hovno tiez ,ale na scan klbikov ma poslali okamzite ako som povedala ,ze som mala problemy z dectva 😝
sa mi zda ,ze drobci davaju zabrat 😝

kkoperni
26. mar 2010

dobry vecer 🙂
strapco fakt vyskusaj klobucik mne to velmi pomohlo , a vobec sa mi nezastavila tvorba mlieka...držim palceky....
didi teda gratulujem k zubku, no aj Ninka strasne slinta tak tiež ocakavame že kazdu chvilku....

slovakia13
26. mar 2010

tak my sme mali v utorok 6300g mam pocit ,ze Mia bude taky drobcek 🙂 my sa smeje stale ,ale za to sa vobec nepretacame ....ani ju to netrkne....ked som sa pytala HV ci je to ok ,tak mi povedala ,ze ked budeme mat 7 mesiacov nam skontroluju co ako vieme....tiez dost neskoro

strapco13
26. mar 2010

kkoperni...on odmieta aj klobucik ☹ ..proste cokolvek umele....nema niekto zvysnu bradavku??? dam ju na flasku 😅
zaujimave, ze dudlik mu nevadi..ale ked je hladny, tak chce len maminu didu

didi..gratulujem k zubku 🙂

mna by slak trafil, keby ze ma teraz drobec este rafne do tej bradavky..ja este nechcem zubate dieta

catalin
26. mar 2010

zuzu, na mykozu alebo hocijaky iny neduh vyskusaj tekute striebro-colloidal silver, precitaj si nieco o tom...mne to pomohlo na uplne vsetko 😉

slovakia, moj GP mi povedal, ze zdravotnictvo je na tom zle, ale ze to bude este horsie 😖 tak uzas...

strapco13
26. mar 2010

catalin..kludne sa tu vyzaluj...ja tiez v poslednej dobe sa len zalujem ☹

zuzu1980
26. mar 2010

slovakia, catali, ze sono klbikov... taky prepych tu u nas nehrozi. Ale Dr mu vzdy klbiky prehmata, len neviem ci to staci ???

kkoperni
26. mar 2010

strapco som ti pisala o klobuciku a este som vas nemala docitane, takže si skusila, no hadam na nieco spolu pridete a pomože ti to...

janka1874
26. mar 2010

joooj ženy tak ja pravidelne sem chodím ak ma Sendy niečím vytočí tak rasšej tu si uľavím ako kričať na ňu tu sa vyklepem do písmeniek a je mi lepšie

kkoperni
26. mar 2010

slovakia a ko segra ? ako sa im dari?

kkoperni
26. mar 2010

janka a aj vas baby co mate viac deticiek obdivujem vas stale rozmyslam ci sa pustit aj do druheho ale mam obavy....

catalin
26. mar 2010

este ze vas mam..dakujem, ze si ma vypocujete ocami 🙂

slovakia13
26. mar 2010

kkoperni
uz su zubkaty maly ma nieco vyse 8kg-valibuk 😀 a stale je poppredu oproti mii 😅 ty si priamo z prievidze?

kkoperni
26. mar 2010

strapco sranda je že u nas to bolo naopak, Ninka v poho s klobucikom ale dudlik ani zanic iba ked ma naladu a to len tak chvilu dudle a pak leti )))

kkoperni
26. mar 2010

ano ja som priamo v Prievidzi byvam na zapotockoch skoda že segra je v Kanianke to je od ruky...no mali je riadny valibuk že 8 kg ))) a kolko ma Mia? Ninka mala v nedelu 5600g

slovakia13
26. mar 2010

myslela som ,ze sme najmensi ,my mame o nieco viac v utorok 6300g

slovakia13
26. mar 2010

strasne mi pomaly nacitava vam ide konik ok? asi to vzadam a idem k malej spat ahoooj

kkoperni
26. mar 2010

no vyzera to že asi sme najmensi teda zajtra ju musim odvažit dnes ked som ju nosila sa mi zdala nejaka tachžia 🙂
Konik mi ide ale idem strasne ma svrbia oci z tej alergie....

janka1874
26. mar 2010

kkoperni no ja som druhé tak skoro nechcela ale čo už a teraz zastávam ten istý názor lebo vidím ako si Sendy vydobíja pozornosť na úkor Viki a to ma ničí že nestíham poriadne obe ale ja mám aj dosť blbú povahu všetko proste musí byť dokonalé ináč som nespokojná a aj to je môj pomerne veľký problém lebo pri dvoch deťoch je dokonalosť nemožná

kkoperni
26. mar 2010

jani to mas pravdu to sa neda musis polavit a najst taku zlatu strednu cestu a vsetko bude ok...prave toho sa bojim že nebudem stihat ale neviem ci už potom nebude neskoro ako vekovo no uvidime asi to necham tak a co sa ma stat to sa stane....

miska2220
26. mar 2010

catlin aj moj maly bude mat teraz vsobutu 4 mesiaciky 😉 ale nepretaca sa len sa vytaca ako paragraf cim ma vytaca 😀 ine nevie nic aj ked vedel uz neskusa 😖