icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

deina
27. mar 2010

Caute baby. 🙂

No tak dnes som si pre zmenu poplakala ja. Bola som s malym nachvilku vonku kupit plienky (zase som si myslela, ze mame este jeden balik v spajzi a nemali sme 😝 ) a poprechadzat sa, cele to netrvalo ani hodinu a ja som prisla domov v takom stave, akoby som 30 km behala. Uplne som bola znicena, ledva som sa dovliekla domov, tak ma to potom tak akosi vzalo... 😒 Ale nastastie som sa pozbierala.

Boli sme kuknut aj kocik, ten gesslein, ale co ja viem... sla som s tym, ze ho pravdepodobne kupime, aj ked som ho videla, pacil sa mi, len potom... nepreskocila iskra. 😀 Farbu mal peknu, aj vsetko, co chcem od kocika mal a predsa... Neviem, preco nie...

Strapco, drz sa. 😒 A neskusala si tak, ze ked je hladny, dat mu najprv flasku a az potom prso? Ci by nahodou nevypil, kebyze je velmi hladny.

Osa, mne doktorka hovorila prikrmovat az od 5.-6.mesiaca a zacali sme tyzden pred 6.mesiacom. 4.mesiac vobec nespominala.

adka_praha
27. mar 2010

zuzu asi ani ta teta nema cas na fitko, tak zvolila vase schody... 😀 sme odbehli do tesca na pecivo a mala zaspala v aute v sedacke s hrackou v ruke... 😀 sme dosli domov a ona niiiic, dalej spala, tak som ju cvakla pre tu haluz... 😀 a zobudila sa a ako by nic, dalej zacala zuzlat... 😀 len sa tak nenapadne kukala, kdeze to je... 😀 hrozne komicky to vyzeralo cele... 😀

osa
27. mar 2010

ja som si to prikrmovanie sama pre seba odovodnila tym, ze je Juli anemicka a ze pestra strava ma nieco do seba, ale aj tak sa mi to zda skoro... Zajtra mame 5 deina 😅
Znicena sa citim aj ja, mam velke bolesti chrbtice, hlavne kostrc, este pozostatok porodu 😔 a sere ma aj moj muz 😝

strapco13
27. mar 2010

deina..skusala som...proste flasu nechce...hodinu a pol som to skusala..reval jak tur od hladu a aj tak ju nechcel. skusala som aj tak, ze po nakojeni dokrmit..ani tak
ale uz sa to pomaly lepsi..teda boli to riadne..ale uz kratsie...tak dufam, ze za chvilu pride aj faza, ze boli menej..a potom ze neboli

zuzu1980
27. mar 2010

adka 😀
ona skor nema cas ani nervy na hladanie dalsieho bytu. a nas byt je fakt velky a nadherny a v takej lokalite kde je uplne vsetko par minut chodze od domu. tie schody su uz len detail...

adka, tak nahod foto...

ja som vcera musela cvaknut toto, myslite ze si moje dieta na rovnej posteli nepokazi chrbat? mimochodom tie nohy mal vylozene hore, asi 5cm nad matracom...

strapco13
27. mar 2010

osa..no tie bolesti mozu byt po porode..ale urcite aj z toho, ze nase deturence nam daju zabrat
no kazdy chlap obcas nasere..len u niekoho je obcas castejsie ako u ineho 😝
moj ma nastastie az tak casto nevytaca
ja najviac na neho zurim, ked som sama doma, maly mi neda oddychnut a sere ma dedina..tak hucim po dome, ze ten moj stary ma odlifroval na dedinu, kym on je v meste medzi ludmi /v robote/ 😅

zuzu1980
27. mar 2010

aj mna bolia krize. zacali ma boliet v prvom trimestri, este som ani netusila ze som tehotna... potom tak 2 mesiace pred porodom a potom zase 2 mesiace po porode. V noci sa niekedy nevladzem ani otocit v posteli, citim sa ako ked som bola v 9m tehu... cez den to potom rozchodim

adka_praha
27. mar 2010

strapco to akoby si mna citovala... 😀
zuzu aky to pohodaaaak... 😀
napichcen fotak na pc a hned dam k dobru... 😀

adka_praha
27. mar 2010

tadyyyy... 😀

strapco13
27. mar 2010

zuzu..zlaty je
moj si vyklada nohy na hrazdicku..su tam take bocne listy na ktorych su tiez hracky, a potom sa zlosti ze sa nevie pretocit..no ako ked ma nohy v lufte
a najnovsie sa mu najviac paci takto

strapco13
27. mar 2010

adi...zlataaa
moj takto vonku drzal okraj kocika..celu hodku a pol..ale nemala som fotak ☹

adka_praha
27. mar 2010

strapco aj my mame hentu hrazdicku... 😀 ale nasa este neprisla na to ze sa tam daju nohy vykladat... 😀 sa tam sprava zatial slusne... 😀 😀 😀 a tu prvu pozu aj my radi... 😀 ale teri sa otaca do druhej strany...nezoznamime ich? 😀 ked sa tak doplnaju... 😀

adka_praha
27. mar 2010

ja som sa naucila odkedy je mala na svete neurobit ani krok bez fotaku... 😀 keby daco... 😀

strapco13
27. mar 2010

neviem co ho to napadlo ale asi 2 dni ma brutalnu radost ked nam hryzie nos..mam potom plny nos slin 😀
ja tiez vacsinou mam pri sebe mobil..ale koncila baterka, a vtedy mi uz nedovoli fotit 😠
si kupovala tu hrazdicku v DM?
nas sa takto toci na obe strany..podla toho kde sa nachadzam..aby ma videl 🙂

strapco13
27. mar 2010

inak..pod tu hrazdicku ho inak..len on sa nejak potacal a nadvihol ju a prelozil si ju 😀 ..som zirala, ze ako to je zrazu 😅

strapco13
27. mar 2010

jej..vypadla mi cast vety...ho inak davam

zuzu1980
27. mar 2010

adka, strapco, zlati su vasi drobci 😀

nas si tiez vsade vyklada nohy, vcera ked som mu menila plienku tak mi nohami chytil ruku - predlaktie, nie dlan- ako opica ked sa drzi nohami konara, taaak som sa smiala. musim aj to cvaknut 😉

adka_praha
27. mar 2010

sikovny je betar... 😀 hej v dmke, na tie zlavove kupony... 😀 no ja sa vzdy malej ukazujem ponad hrazdicku takze ked na nu zacnem rozpravat, kuka automaticky hore... 😀

strapco13
27. mar 2010

zuzu..zacina to byt zaujimave pri prebalovani 😀 ..asistuje dost..plienku mi potahuje, krem mi slohne z ruky..vacsinou nohou a ked sa pretoci len na bok tak sa tesim, moj by chcel byt v kuse na bruchu

strapco13
27. mar 2010

adka..nech zije DM a Tesco 😀 😀

adka_praha
27. mar 2010

strapco veru... 😀 terezka je zatazena na vlhcene utierky... 😝 to bude psina... 🙄

strapco13
27. mar 2010

zuzu..v podstate som rada, ze nejdes na stretko 😅/robim si srandu, skoda, ze tam nebudes/ ...aspon Matej bude mat o konkurenciu menej 😀 , lebo Adamko je na zozratie krasny...ak budeme mat dievcatko, tak si ho rezervujeme 😉

strapco13
27. mar 2010

ja som si dnes nachystala vedla neho pyzymko..kym som mu natrela ritku a dala plienku, tak ho dociahol a cele oslintal 😀

adka_praha
27. mar 2010

strapco on uz je zadany!... 😠 😀

adka_praha
27. mar 2010

idem gabat tak bruuu... 😉

strapco13
27. mar 2010

to akoze terezka uz nie je volna???!!!!! ☹ 😀

strapco13
27. mar 2010

nikam nechod..toto si musime vyjasnit 😀

zuzu1980
27. mar 2010

strapco, ja uz malemu radsej nikoho nedohadzujem, lebo si potom pohnevam zvysne kamosky co maju dievcatka... nech si vyberie sam... najlepsie take vlasate aby ich mohol tahat za ofinu, to ho bavi 😀

a o matka sa neboj, ten je velky fesak, tomu konkurencia nehrozi. A navyse je aj sikovny, nie ako ten nas lenoch ktory sa toci len v noci ale cez den vooooobec!

zuzu1980
27. mar 2010

inac dnes bol vrcholom mojho kucharskeho umenia citronovy kolac z prasku a na to vanilkovy krem z prasku. Mala som neskutocnu chut na sladke, a kym som to dopiekla tak ma chytila chut na slane a zozrala som balik chipsov... ide mrcha, co vam budem hovorit

strapco13
27. mar 2010

my sme sa dnes smiali, ze maly je ako Charlie Sheen..blaznive strely 2..ta scena na zaciatku v restike..ked mu ta zena hovori, ze pobozkaj ma ako nikdy doteraz..a on je zacne bozkavat nos...

zuzu..mozno preto je taky lenivy..lebo vie, ze ked pojde na brusko, tak bude grckat, kedze ma reflux..a nechce ti pridavat robotu, aby si musela upratovat grcky a prat viac plinok a podbradnickov 😉
cize nie lenivy..ale ohladuplny