icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

tatuska1
30. mar 2010

čo si varila jani ja som už z toho varenia paf neviem čo zajtra urobím dnes sme ešte dojedli od nedele plnené mäsko

tatuska1
30. mar 2010

veru jani spánok lieči nech si spiňuškuje láska len nie som zvyknutá tak j stála pozorujem či je ok 😔

strapco13
30. mar 2010

tatuska..neboj..zachvilu bude malinka zdravucka ako ryba

maly ma teplotu len 37,5, takze zatial mu nic nedam, netvari sa ze by ho nieco bolelo

strapco13
30. mar 2010

juj...akourat mi volala mama kamosky, co rodila minuly tyzden...musela ist na docistenie ☹ ...inak mne sa o nej v noci snivalo, ze ma zdravotne problemy ☹
tak su aj s drobcom v nemocke, uz je po operacii, len je este prispinkana

dida81
30. mar 2010

tak aj Jakubkovi sa pacia blondiny... straaasne. Ale to asi preto,, bo mamina je blond... tak sa mu to páči,,že aké známe... xi 😀 /ale fakt od malinka/

Ja sa snažim tento mesiac raz za týžden 2hodky venovat sebe- tento mesiac: masaž, pedikura, minulý týžd. kozmetika a dnes kadernicka.../kozm. a kadern. je 5 min. z domu/
Ved som 24hod. s malým - ved ja rada.. ale trochen vypadnut, urobi dobre. A to mi už chýba... zlatušik moj...

A práve som umyla posledne okno... ani som nedufala... mrčadielko pri mne mrncalo... no chvilku vydržal... teraz zaspal na prsniku. 😉

dida81
30. mar 2010

tatus- nepostrehla som,,,malinka je chora?

janka1874
30. mar 2010

tak ten vietor u nás je skôr nárazový teraz napr nefučí a potom aby človek nebol z toho zblbunutý

tatuska robila som hovädzie na divoko a ktomu robím broky(také ako tarhoňa) ale ináč aj mne dochádza fantázia pri varení

janka1874
30. mar 2010

strapco no jenda naša známa prišla najprv o mlieko a potom zistili keď už mala bolesti že ju tiež musia dočistiť nechápem ako sa niečo také môže stať po CR a to má dvojičky

adka_praha
30. mar 2010

ze ako breznev... 😀 😀 😀
ukulele ja sprosta som zabudla, ze som od oca dostala taku radu kremikov a neviem coho so solou z mrtveho mora...tak som si to na ruky nagebala...technicky vzate by to mohlo pomoct, ved s exemami sa chodi k mrtvemu moru, nie? a najvacsia sranda je, ze vzdy mi to oco prizvukuje ked vola, nech TO pouzivam na tie moje paprce "sikovne" a ja vzdy sprosta na to zabudnem...ale to preto, ze si poviem, ze ked mala zaspi, tak potom, nech to v klude vsiakne a samo ze ked dojde na lamanie chleba, tak zapracuje skleroza... 🙄 😅 ak toto nepomoze, tak nastupi bravc. mast... 😝

ukulelembo
30. mar 2010

Adka to nie si ,,sprosta" to mi sme lan tak velmi vytazene 😀 Co si zabudla: my krasne, mudre, stihle 😀 😀 😀 No povesala som pradlo von, hadam mi tam do vecera aspon jedny gatky zostanu visiet 😀 😀

strapco13
30. mar 2010

tiez mi je to divne..vsak pri CR vidia do maternice..mozno tym, ze lepsie sa zavinuje maternica po spontannom porode, a tym padom sa lepsie cisti

sakura77
30. mar 2010

ahojte babiky 🙂 jaj,aky by bol krasny den,keby nefukal ten hnusny vetrisko,inak je u nas krasne slnecno a teplo,umyvala som okno v kikovej izbe,myslela som ze ma odfukne z neho,tak som sa zmohla "az" na to jedno 😅
deini,fotocky mali gebroši zlatucki su 😅 a dvojicky ani nehovorim,podarene baculky 🙂
adka,zo show dancu som aj ja sklamana,taka 3.trieda mi to pripada teda... 😝
my este neprikrmujeme vobc,len raz som jej dala na skusku mrkvicku,urobila ze fuuuj a vybodla sa mi na to...tak neskusam este,dokonca aj mliecka zacala pomenej pit,zatial jej staci,tak pockame minimalne do zaciatku 5-teho mesiaca,inak mi uz papavala 3 tyzdne 180ml-8,12,16,20,2 a teraz horkozatko 120 vypije,neviem co jej nechuti,asi si dala predsavzatie ze ide leto a ma tucne šunky 😀
catalin,boooze 4 mesiace a ESTE v noci papa? 😀no to je dobry hlod,kiko jedol este v 1,5 roku nocne mlieko a pil by doteraz asi,keby som mu ho "nasilne" nezrusila 😅
inak nam rezim super pomohol-klop klop-vstava 7.20 nie 6.20 takze som rada 🙂
juj,babule,nezavidim,uspavanie na rukach....krpci mali,horsie je ze budu uz len tazsi a tazsi,takze cim skor tym lepsie oducit-ale ako to je otazka,co?

adka_praha
30. mar 2010

😀
som chcela malej premontovat postielku, nech nema ten madrac uz sikmo, lebo strasne po nej potom cestuje a nenasla som nic pouzitelne, cym by som to mohla rozmontovat...a klasickym srobovakom to neide...a som chcela pred mm zamachrovat ze aha aka som sikovna, co vsetko som stihla... 😝 😅 a nic... 😠 😀
strapco veru mna babka furt strasila, ze si mam davat pozor, lebo ze ju museli tiez znova po cr otvarat...no "podpora" jak blazen...tak pri kazdom bruchaboli som sa klepala, len aby som nesla do nemocky... 😕
inak baby co ste po CR, pobolieva vas este brucho? alebo ho uz mate ok, aj citlive a tak? lebo mna ked mala trocha kopne do brucha, ked lezi na stole po kupani (uz z neho trocha trci nohami), tak to celkom slusne boli...ale nie jazva ale cele podbrusko...jazva ma posledne dni desne svrbiiiiiiiii... 😝 a ked si ju skrabem, tak to vyzera, ze sa hrabem niekde uuuplne inde... 😅 no zabijem sa? 😅

krevetka2
30. mar 2010

caute, pripajam sa ku gratulaciam k 5-mesacnym 🙂
Rozoberali ste prikrmovanie, my sme pred vyse tyzdnom uz na odporucanie pediatricky zacali s prikrmovanim, hoci bola plne kojena, bez UM. Mala som pocit, ze moje mliecko jej uz uplne nestaci, bola hladna aj po papani, tak mi dokina poradila od ukonceneho 4. mesiaca prejst nie na UM, ale rovno na prikrmy. Zatial papa iba mrkvicku a mrkvicku so zemiakom, ale chuti jej to. Zacali sme jej (tiez na odporucanie dokiny) davat aj trosku ryzovo-kukuricnej kase na veceru, ale z toho mi zacala velmi grckat. Myslim, ze jej v tom vadi to umele mlieko, na ktore nie je zvyknuta.
Neviem, ako vam kakaju deturence, ktore uz prikrmujete, ale nasa ma z toho dost tuhu stolicu, niekedy sa teda poriadne napuci, aj pol dna, kym to z nej vyjde. Vcera to bolo na styri krat. Mozno by to upravil nejaky cajik alebo prevarena dojc. voda, ale okrem MM nic pit nechce, nechuti jej to... ☹ Aj sa na flasku prisaje, dva krat potiahne, ale ked zisti, ze to nie je MM, vystruha grimasu, ze ake nechutne 😝 a koniec.Nepoznate nejaky trik, aby vypila aj nieco ine ako MM?

tatuska1
30. mar 2010

dida no Ninuška nám ochorela ☹ škoda že už tak skoro musíme brať atb
strapco ty si lekarka nosno-usno-krcná ?

dida81
30. mar 2010

tak skore uzdravenie Ninke...

pá baby, pekny dník

strapco13
30. mar 2010

adka...no ked tvrdis ze sa skrabkas na jazve a nie inde, tak ti budeme verit 😀

nam sa konecne upravilo kakanie..nas zapiekli probiotika, co dostal maly kvoli mojej mykoze a mal vtedy vyhadzany zadocek...takze budem vediet do buducna, ze biogaiu len pri hnacke dostane, inak nie

tatuska..ano ..usno-nosno-krcna...kliudne sa spytaj ak potrebujes poradit ohladom malej 😉

adka_praha
30. mar 2010

strapco diiiik... 😀
zajtra ideme do mesta... 😀 sa tesim jak male decko ked mu poviete ze ide na vylet do disneylandu... 😀 😀 😀

strapco13
30. mar 2010

adka..to poznam..ja sa tesim, aj ked treba ist nieco na urad vybavit..aj ked viem, ze sa tam urcite neser.m..ale aspon idem z domu 😀

janka1874
30. mar 2010

tak malá babula je už hore a staršie ešte spinká

adka_praha
30. mar 2010

ze?... 😀 hlaaaavne ze z domu vypadnem... 😀
no terezka sa prave tiez zobudila... 🙂 uz si tam brble... 😅

miska2220
30. mar 2010

no ja mam tiez zajtra nabity den 😝 musim ist na urad prace a este na dva ine urady kde sa vsade dlho caka 😝 este aj zenskemu musim dat potvrdit jeden papier...ale zeby som sa tesila? 😕 no to teda nie ,radsej by som s malym bola zasita doma ako tam 😅

strapco13
30. mar 2010

dnes nejdem s drobcom von..strasne fuci a drobcek ma trosku zvysenu teplotu po ockovani....keby jedno z toho nebolo, tak by sme von sli...ale najlepsie keby nefucalo a drobec nemal teplotku

sakura77
30. mar 2010

no aj tu hrozne fuci,inak je uplne teplo,mala bola v kociku dve hodky a teraz som ju prelozila dovnutra,ale bola na terase pod strechou otocena smerom k domu,takze jej nefukalo a dedo sa ponukol ze pojde po kika do skolky,tak sa nemusime treapt v tom vetrisku,som fakt rada a este k tomu mam veget tym padom,lebo tam urcite ostane do vecera 🙂

sakura77
30. mar 2010

a niekto tu spominal vareni,tak ja na zajtra chystam toto:
http://poslirecept.cz/recept/muj-nedelni-obed/7...

ukulelembo
30. mar 2010

Sakura normalne som vyhladla 😅

sakura77
30. mar 2010

sak aj ja uz rozmyslam co by som zozrala,no,par dni pred mrchou,sakra aj slona by som si dala 😀

strapco13
30. mar 2010

sakura..to som uz robila..ale lepsie je to neobalit v struhanke..podla mna..velmi sa to priskvarilo so struhankou 😅
a inak..na recety mame temu v receptoch 😉
tak to tam skopcim,neva?.nech mame nasu kucharku pokope 🙂

ukulelembo
30. mar 2010

tak mi nehaj aspon kly nech mam co obhryzat 😀 😀

sakura77
30. mar 2010

jeej,na to som celkom zabudla,ze mame uz aj receptovu temu 🙂 dik strapco,a aj za tip 😉
ukulele,to by si mala dooost dietne.... 😀