Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
mia, a ja mma dilemu, ci este zacat s prikrmovanim. Ale tvoj vazi teda pekne, to mi mame o dva kilka menej. Ale zatial neplacka od hladu. Je pravda ze od takej cca 23tej uz spim len pri nom a cucka, kedy treba, takze spim len presuovane, ale da sa to cleom vydrzat. HOvoris, ze ta hippka mrkva mu chutila, dnes som poytala v lekarni, ale mali len s jablkom, tak som nevzala, musim nabehnut do dm market a kupit to zajtra.
booze baby, som po dlhej dobe ja kupala malinku a normalne ma krize bolia... 😝 a sme jej kupili olejik od nivea a ten ma nestipe... 😀 tak budem aj zajtra kupat ja... 😀 veget...
adka, ja davidka kupem stale, a som na to kupila tu plastovu podlozku, malemu sa v tom velmi paci 😉
gabi ja mam na ruke exem, tak preto som malu nekupala...ma to desne stipe..ale dnes som si povedala, ze vydrzim, lebo normalne mam abstaky, ked ju nekupavam ja... 😅 a ten olej nivea ma vobec nestipal...krem hej aj olejik od johnsons...tak som happy... 😅 a aku plastovu podlozku?
ahojte babenky dlho som tu nebola, nejako nestiham, vonku je pekne celkom az na ten vietor tak som casto vonku a bola som u rodicov tri dni...Boli sme dnes na poradni mame 6150g a asi 62cm, neviem presne, nam ju nemeraju iba ja doma som ju sama merala, musim este raz s mm odmerat, pribrala za 6 tyzdnov 1050g, tak sa doktorka cudovala....no a dnes nas aj ockovali druha davka proti tym 6-chorobam a mala iba zamurcala pozrela na mna ze mama co ma pichlo a potom usmev na tvari, tak sme to krasne zvladli a nemame ani teplotku ani opuchnutu nozicku klop klop.... 🙂
teeeda carmenka je ale hrdinka... 🙂 super... 🙂
Ahojte mamule 🙂
tak som tu nebola dva dni, vcera som sem aj isla a mm si zasadol za PC a už ma sem ani nepustil potvora...idem vas docitat,že co je nove....
Ozaj Ninka sa nam vcera prvy krat zacala prevalovat z chrbatika na brusko🙂) uplne je zlata tak sa prevalovala až sa dogrckala🙂))
adka, aha, tak ja som malemu kuila tu podlozku, taku anatomicky t varovanu, v ktorej dieta tak ako keby sedi vo vanicke a nema tam namocene ramienka, malemu sa velmi paci.
carmen, tak to je super, ze ste takto pribrali. Ja nechapem, preco mi maly tak malo pribral ☹ , ale vyzra byt spokojny, klop klop klop
som späť - bola som dať spať drobca, bol nejaký nervózny a do deviatej by už asi nevydržal.
Adka - rodila som v CA - v nedeľu 8.novembra 🙂. Teraz už sa mi smeje, ale mala som hrozný pôrod. Ty si kedy rodila? Tiež v CA?
Gabika - ja mám z nosenia malého kríže "v prdeli" - je ťažký a najhoršie je, že sa nosí veľmi rád. Tak keď mm nie je doma, tak si Miško aj viac poplače, lebo ja ho síce zoberiem na ruky, ale dlho nevydržím ☹ . Je ťažký, už nech sám sedí, lebo takto neviem-neviem. A je strašne lenivý, nechce sa pretáčať, podarilo sa mu z bruška na chrbátik tak 4x, viac nie. On totiž nechce byť dlho ani na brušku. Po mne nebude, ja spím na bruchu najradšej 😀
No a tá Hippka mrkvová, je fajná, išiel sa za ňou zabiť. Dala som mu najskôr len štvrť sklenky, lebo všetci mi hovorili, že "to mu dáš 10 lyžičiek a zje ti všeho-všudy možno dve" - ha,ha,ha, to nepoznajú môjho synátora, ten sa urazil, keď som mu išla zohriať ďalšiu porciu, že ako to, že to nemá hneď? Zlatý bol, fakt na zjedenie. Takže zjedol nakoniec celú tú fľaštičku - na prvý pokus celkom úspech.
jaaaj... 🙂 hlavne ze je drobec happy... 😉
odchaaadzam...dobru noc babenky... 😉
tatuska...laryngitida je ludovo zapal hlasiviek..u deti je to vacsinou virusove, cize antibiotika sa nedavaju, len pri teplotach, mozes vitamin C dava, doporucuje sa zvlhcovat vzduch...inhalatory, Vincentkou naparovat, pravidelne vetrat, aby bol cerstvy vzduch, davaju sa teple obklady na krk, dava sa calcium, antihistaminika, proti opuchu, ak je teplota tak paralen, ak pretrvava, tak antibiotika, a v tazsich pripadoch kortikoidy, a potom uz liecba podla pripadnych komplikacii
mia ja som rodila 4.11. v stredu a v pondelok nas pustali, tak sme sa asi celkom obisli... 😅 frcim...kecneme nabuduce... 😉 pa
poobede som sa na net nedostala..maleho nejak zmohlo ockovanie..nechcel sa hrat len na rukach..ale na rukach bol spokojny, vysmiaty, dokonca sme sa rehlili nahlas..ak ho polozim tak plac...a spinkal mi dlhsie, lenze mne v naruci, tak som si s nim zdriemla
mia...ja mam satku ring sling..tak v tom sa nosime...som zistila, ze mi je tak lahsi, a neboli ma potom tak chrbat ako ked ho mam len na rukach..ta vaha sa rozlozi
strapco, a do kolkých kíl je tá šatka? Ja by som si asi aj niečo také kúpila, len ak to mám mať na mesiac, je to o ničom ☹
mia..do kolkych uvladzes 😉 ..videla som v tom nosit aj 2r deti...len tusim satky liliputi su pre malicke deturence iba
aha 😀 . Tak asi niečo také skúsim. Nemáš tip, kde by som ju zohnala?
mia ...ja som kupovala z mimibazaru a nejake som si usila sama
ale tusim niektora z nas tiez predava 😉 ..ale nespomeniem si kto
strapco - ty ši šikulka - to sa mne nemôže stať, aby som si niečo ušila sama 😝 . Skúsim mrknúť inzeráty, niečo už vymyslím. Dík za tip.
strapco - ozaj, ako kojenie? Už lepšie? Hojí sa ti to?
kukni
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8029158&tab=0
trosku lepsie..ale maly je po ockovani a je na prsniku dlhsie..vyzaduje to..tak trosku viac dnes boli..co uz
strapco - dík za link - to je ono? Takú máš aj ty? (na ten štýl?)
Vydrž, ja keď som mala tie ragády, tiež som sa stále len prehovárala, že raz to prejsť musí a potom už bude dobre. A naozaj ťuk-ťuk-ťuk, už je to OK, a to malý papá furt 😀
caute baby,
tak ten vietor zo slovenska dorazil aj sem...skoro nas vonku odfuklo 😕 😨 dokonca v dubline snezilo 😖 dakujem neprosim..
moja dcera dnes prvykrat zaspala v sedacke, bez toho aby sa autom niekam slo 🙂 totiz zajtra mam STK tak som potrebovala povysavat a trochu vycistit ten bordel v manzelovom aute 😠 tak mi to trvalo s prestavkami 2 hodiny, lebo do toho mi stihlo prsat tak rychlo s vysavacom dovnutra...a potom este z vonku trochu s handrou postrasit...v tom vetre...uzas...
tak snad to stalo zato a auto prejde kontrolou. drzte palce..
dnes bola Mia umrncana ako uz davno nie, tak sme sa nosili a nosili, ale to bude asi tym splnom, lebo spala celkom dobre..sa tesim ako si natiahnem chrbat v posteli..
adka, mna jazva obcas svrbi, podbrusko a kozu na nom uz trochu citim, teplo a chlad nie, ale ked mi donho mala kopne tak vidim hviezdicky...to ma boli tak zvnutra...zvlastne to je...
strapco pozeram ako ste paradne pribrali ...krasne , podla mna by si sa nemala vobec obavat Ninula ma len 5700 a 63 cm krpcek....
Bambolina ja tiež iba kojim...
Chruminka bambulky su nadherne...
mia..hej na ten sposob s kruhmi..mne sa nechce omotavat a viazat zlozito satku..drobcovi sa v tom paci, ale iba ked sedi, do kolisky ho neviem dat..je dlhy 😅 ..ked beham po nemocke /kuknut kolegovcov/ tak to vyuzivam, a aj po dome..to mam jeden doma sity, taky dlhsi, ten viem dat na kriz
kkoperni..asi si ma pleties 😉 ..my sice mame 7,5 kila ale za posledny mesiac a pol sme pribrali len 410g
gabika nahod prosim ta foto alebo stranku ako ta podlozka do vane vyzera ...
tak ja kramce este nemam a dufam že sa ani nebudu pomahat lebo mi nechybaju 🙂))) segra dostala po 3 mesiacoch, tak uvidime ako to bude o mna..
...pozerate ruzovu zahradu, ten unos ma šokol ked som si predstavila že by nam uniesli Ninku až ma striaslo.....
strapco... vyzerá to super. tak ja si to asi kúpim, aspoň možno niečo pri drobcovi aj urobím... snáď 😀
strapco nepletiem 🙂 len si myslim že že aj tak je took v tomto veku už deti priberaju pomenej takže by to malo byt ok...

si rodila v ca? 😅 kolkeho?