icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

deina
2. apr 2010

Cipuska, drzim palce, aby to nedostala. 😖

Kila nespominajte, mne tiez nechcu zliezt dole - co by nebol az taky problem, nevyzera to zle (velkost oblecenia 38, lenze kedysi som nosila 34/36, kde su tie casy? 😝 ), ale to brucho, jaaaj... nepaci sa mi veru.

Tilly, fakt, ak sa ho budes chciet zbavit, zbav sa ho mne. 😉

deina
2. apr 2010

Sakura, takeho Rexa mame u nasich. 🙂

deina
2. apr 2010

Baby, Misulo nam dnes na obed nespal a teraz odkvacol do postele a chrape tam nahlas ako stary chlap. 😀 Chuda moje, normalne nahlas chrape.

sakura77
2. apr 2010

deina ,ani nas kiko nespal,ale teda uz bol jak cert,nastastie na najkritickejsie posledne dve hodky ho prisiel zobrat krstny,teraz prisli,takze fajn,lebo uz nevedel co so sebou...
cipus,drzim palce aby ste nedostali,ja som toto zazila ked som bola tehu,segrini mali kiahne,tak som trpla riadne teda,lebo ja som to este nemala a v tehu to dostat,nic moc asi....ale vraj take male babatina to myslim najlepsie zvladaju...sestrin starsi 6 rocny ten to mal total vsade,vo vlasoch a aj na cikuli tusim 😀 a mladsi mal dva pupaciky jak od komara...takze je to rozne,no,ale radsej byt bez toho,ze 😉
ja chcem tiez 38,teraz som 40 😠

deina
2. apr 2010

Misulo ked nespi, je vacsinou vpohode, ale v poslednom case vymysla s dudlikom - doteraz ho mal len na spanie, akurat uvazujeme o tom, ze velky chlap, musime sa ho zbavit a on ho zacina vytahovat aj cez den. Pride do spalne, vezme si plienku, dudlik, zatvory dvere a tichucko si tam dudle. 😀 😀 Kym ho neodhalim... Dnes som mu ten dudel dala tak, aby nan nedociahol, tak bol strasne nestastny, to bolo kriticke, ale potom sa upokojil a vydrzal do vecera.

Idem si dat s manzelom konak. 😅 Snad sa z jedneho neopijem...

kkoperni
2. apr 2010

...tak Ninka okupana a uspata už si odfukuje 🙂)))...baby na to brucho som si kupila AB rocket ten stroj na cvicenie sle tak sa mi nechce , aj som ho chcel ateraz vytiahnut ale oplati sa mi ked mm ide k svokruse pre kolacik 🙂))))
...tak babule už som vas poprijmala na fb tak idem pokukat foto...
Slovakia že anglan fuuu vterka jedna, co ta vystriehol na prechadzke?????

kkoperni
2. apr 2010

deina nazdravie ajja by som si dala suche vinko ...ale nemozem ...Misulo bovosky ake su tie dietka vynaliezave... 😅

tatuska1
2. apr 2010

baby tak naše deti sa asi dohodli Ninka tiež nespala a ledva vydržala do kupania a potom jasne cirkus s jedenim tak sa vyrevala a tak sa mohla seňorita najesť
deini vieš čo a ja si dám fernet citrus 😉

miska2220
2. apr 2010

slovakia rozdel sa snami zadanymi o podrobnosti 😉 nebud skupa 😅 nech mame aj mi nejake obcerstvenie v nasom stereotype zienok domacich 😀

cipuska_
2. apr 2010

no tgak mala odkvacla az mne na rukach neviem co mala na rukach neyaspava uz tri mesiace, ani mm nepochodil zo zaspavanim.ale uz buva.
no mne sa zda ze som uz na povodnej vahe ked nepocitam tie moje prsiska F a velkost teray nosim tak 36 , 38.ako kedy.
no kamaratkina 6 mesacna mala dostala teraz kiahne a ze to bolo hrozne kuska volneho miesta nemala na sebe nespala , len na rukach vsetko ju svrbelo, som to s nou tak prezivala...ach a ked si predstavim ze bzsme to dostali, ju budem teraz mesiac sledovat ci sa jej nieco nevyhodi.
ja vas mam tiez na fb ale si nemozem zvyknut na tie normalne mena 😀

slovakia13
2. apr 2010

no kiahne nic moc ja este stale spominam na moje a to som bola v 5 triede na ZS otras

ale to je z roboty nasiel si ma na FB a ide na mna cez malu. ja som ho voooobec nevnimala.stara sa o 7rocnu dceru a teraz mi ponukol ,ze mi da veci po tej dcere a iba tak medzi recou ma pozval na obed aj s malou.....samo odmietnem ,len musim byt velmi diplomaticka.....

ja som teraz malu nie a nie uspat 2hodky na ciciku a vzdy ked som uz tajne dufala ,ze zalomila ,tak pustila plac...

kkoperni
2. apr 2010

no cipuska mi hor tak som z toho dopletena z tych mien tak som si spravila zvlast zoznam modry konik🙂
a ty mas ake meno už ta mam?

kkoperni
2. apr 2010

slovakia Mia je aka krasna okana 🙂)))) potvorka tak ta pocvicila, nastastie Ninka zaspava v poho položim do postielky pustim kolotoc a zachvilu spinka na par vynimiek 🙂
Baby moj mm dostal horucku upratovania na vecer teda na noc 😲 doniesol z pivnice skatule a triesi tu zimne cizmy , buchoce a tak asi mu je luto ze Ninka spi...ach ti chlopi....

cipuska_
2. apr 2010

kkoperni a ako sa to robi aj ja si to spravim . aby so mto mala trosku prehladnejsie. ja som Katarina Zuchova

tatuska1
2. apr 2010

kloperni aj ja to chcem vediet ako sa to robi 😉

janka1874
2. apr 2010

ahojte vôbec vás nestíham dnes
kkoperni ja vás mám na FB ako november 2009 teda skupinu 😀

janka1874
2. apr 2010

ach žienky ja som taká dokúsaná od malej že hrúza a dnes som sa jej dostala d úst a keď som dobre videla tak sa jej tlačia spodné 2 zúbky a ešte mi tie boľavé bradavky stále kúše asi mi ich chce odkusnúť nadobro 😢 😢 😢

kkoperni
2. apr 2010

tak kliknite si na zoznam priatelov a potom ked sa vam to zobrazi v PRAVO pri kazdom pŕiatelovi mate kolonku pridat do skupiny - kliknete na to - a tam si vytvorte skupinu napr.modry konik - a uz len idete cez zoznam a pridavate...
Hadam som to napisala zrozumitelne... 😀

kkoperni
2. apr 2010

jani to fakt že dva zuby, to ta tak kuse, toho sa strasne bojim---au au au

slovakia13
2. apr 2010

ja vas mam ako kobylky 🙂
cipuska a ja ze kto to tak pekne so mnou farmarci 🙂 vobec som netusila ,ze si to ty 😀

janka1874
2. apr 2010

kkoperni staršia mi toto nerobila a to ešte tie zúbky nie sú prerezané potom teda neviem čo urobím už teraz ledva vládzem kojiť a klobúčik to radikálne odmieta ☹ ☹ ☹
musím uznať je je zatiaľ prevý opak Sendy tam som nemala s takými vecami problém

janka1874
2. apr 2010

miska ty si tu písala že krsná má pripraviť košíček čo to za košíček má byť?

mimochodom pekné a pohodové sviatky prajeme

cipuska_
2. apr 2010

slovakia, ano ano farmamrcime, ja som si aj do poyn8mok tu3im dala ze cipuska abz ste vedeli kto som co som.
idem si hned vytvorit skupinuale aj tak neviem poriadne kto ste kto, najlep3ie je ked mate rovnaku fotku, budem to musiet aj ja spravit,
joj neda sa mi prepnut anglicka klavesnica mi to blbne a pisem ako tatar

kkoperni
2. apr 2010

...no to som aj ja zvedava aky kosicek....
no ved to Jani že kazde dietko je ine, nevies co mozes cakat...už teraz viem že ak sa zadari druhe tak to bude asi opak a to sa mame naco tesit ked Ninka je taky anjelik....

slovakia13
2. apr 2010

janka
ale ako ti bude super o takych par rockov 🙂 baby vsetko porobia 😀

janka1874
2. apr 2010

kkoperni to asi ako ja som aj minule vravela že doteraz som bola rozmaznaná matka na materskej a teraz som už len matka na materskej Sendy je jedno ukážkové dieťa aj keď teraz má svoje obdobie ale v podstate sa ani nečudujem tak by chcela kecať ale moc jej to nejde a je potom z toho nervná a lezie jej posledná stolička ale ináč je total samostatná no Viki bude zjavne iný oriešok lebo tá už aj kolikovala čo som pri Sendy ani netušila čo to je nechce piť z fľaše a podobne

cipuska_
2. apr 2010

hotovo zoznam vztvoreny. kkoperni ty sa ako volas nech si ta mozem pridat

kkoperni
2. apr 2010

jani babule su zlatunke sak hadam to prehrmi a už bu len radost robit...
ja som Kristina Kopernicka Kovacikova

janka1874
2. apr 2010

jasné že budú každé obdobie má svoje to si treba prežiť 🙂

janka1874
2. apr 2010

no kočeny na dnes sa lúčim dobrú noc