icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

skybaby
6. apr 2010

sakura naaaadherne doobedie 😀 😀
adka my sme dostali drevenu stolicku z ikea ale este som ju neskladala .... uvidim potom ci je ok alebo kupim inu .... ja momentalne uvazujem ze kupim nove lehatko lebo princezna ma urcite uz cez 8 kil a lehatko je do 9 a kedze este nelozi ani nesedi, tak podla mna to lehatko vyuzijeme ... take do 18 kg myslim ....

a sme spat od doktorky, nasa je chora tak tam bola zastupujuca taka asi 100 rocna .... vraj su tie vyrazky zapaloveho povodu a musi ju to boliet 😖 a ze urcite z toho zle spi .... tak neviem lebo barbor spi oddeviatej do pol siestej
napisala nam nejake kvapky proti alergii (to neviem ci jej chcem vobec dat .... take male babo a uz take lieky??????) a este nejaku mast pre ktoru musim ist na druhy koniec mesta a ktora vraj farbi na fialovo a neda sa to vyprat ...... takze fasa doktorka .... o tyzden ideme do poradne tak uvidim co povie nasa

tak som sa vam vystazovala

deina
6. apr 2010

Chuda maly mi odkvacol v lehatku, kym som krmila Miska, tak som ho len prelozila do postielky a spi, este sa ani nehol. Cakam, ze sa po polhodine zobudi, ale zatial spi...

sakura77
6. apr 2010

ja veru na stolicku a spaci vak nedam dopustit 😀

sakura77
6. apr 2010

skybaby,to len aby ste vedeli co vas caka,ak bude deti viac 😀 a to taketo sitacie mavame bezne,tak uz by som si aj mohla zvyknut,co? 😅
nooo,fialova mast,to sa oplati,ja uz sa tesim na vsetky tie mrkvove flaky co budem davat dole 😝

adka_praha
6. apr 2010

deina presne skoda to nekupit... 😀 uz som veru rozhodnuta pre tie umele na 100 pro, len teraz najst taku, do ktorej sa na prvy pohlad zamilujem... 😀

mayka
6. apr 2010

ahojte babulky, prave som sa vratila z babymarketu v BA a nechala som tam 40 euri. Kupila som sterilizator do mikrovlnky, hrkalky na ruky a nenormalnu retiazku na cumel. Stal 10 euri. No hruza hanba mi ale co ked som sa utrhla. 😀

A vybrala som si kocik peg perego Si completo v yelenkavej farbe. perfektne sa ovlada a nazivo vyzera ovela lepsie nez na obrazku. Este pojdem kuknut inglesinu zippy.
Pozerala som aj britax b mobile ale trosku ma sklamal v tom ze sa neda dat na neho ziadne madlo a to sedenie bolo nejake plytke. Zato kolesa mal super.

a preberate aj stolicky kukam tak mne sa paci od peg perego. teraz ju maju v akcii v babymarkete za 130 eur, tak o nej uvazujem. Vraj je velmi dobra.

Inak co noveho mate? Riadne vas vysibali ti vasi chlopi? 😀

deina
6. apr 2010

Jooj, Si je nadherne, minule som videla v meste cervene, uplne uzasne. Mozno neskor, teraz chcem kupit sportak a raz, ked Matko podrastie a Misko uz pojde do skolky, tak mozno kupime aj nejaky golfacik.

Didiana, na take vyrazky, co mavaju babetka od sliniek okolo pusy, mi raz v lekarni poradili Sebamed krem na tvar (to je krem pre babetka). 😉

Tak Matko bol uz hore, ale asi som ho este ukecala... ten chlapik maly taaak divne zvykne spat, s pootvorenymi ocami, ale riadne pootvorenymi, to akoby bol hore, presne ako moja sestra, ta zvykla spat s otvorenymi ocami. Ze spala a na to sa odrazu zobudila, ze sice spi, ale oci ma otvorene. Tak sa zobudila, zavrela ich a spala dalej. 😀

mayka
6. apr 2010

sky, ty uz davas Hanku do sportaku? No nasa sa mi zda byt taka stratena v nom este. Hod foto v akcii. 😀 A to ju davas do fusaku este ked ide len do sportaku alebo ako?
Si to neviem predstavit. Ja este taky mesaic este pockam.

deina som ti aj zabudla odpisat za gesslein F6, . Sa ti nezdala sedacia cast ze je mala. No to sa mi nezda ked to porovnam s ostatrnymi kocikmi co som kukala tak sa mi zda byt dost velka. Uz si sa rozhodla pre nejaky kocik?

tatuska1
6. apr 2010

no kočeny moje tak moja pipinka už spinka je unavena a svrbí ju to určite lebo len očka si šúcha.
sakura ja som už tv v spálni zatrhla,mala som pocit že kvôli tomu sa mi budí ,e ju to ruší tak pozeráme v obyvke hoci si na to za .......................neviem zvyknuť alw aspoń dačo popozerám v spalni by som všetko prespala 😀
adka aj my máme umelú stoličku Neonato som s ňou spokojná a aj Ninuške sa v nej veľmi páči.

mayka
6. apr 2010

deina ze s otvorenymi ocami. To musi byt sranda. Nasa tak zaspava. 😀 oci vyvratene... 😀
Deina jedine co asa mi nepaci na peg pereu kocikoch ze nemju bohvieaky vyber farieb. Fakt su obmedzeni. 😀 😀 😀

mayka
6. apr 2010

tatuska, co ma Ninka s ockami?

Baby vy uz davate sediet deti do stoliciek? Nestraste vsak ja este ani kupenu nemam... 😀

deina
6. apr 2010

Mayka, este som sa nerozhodla. Mne sa velmi paci napr Hartan R1, ma ho aj Tilly a potom sa mi pozdava Jane Unlimit, to je cenovo prijatelnejsie a dost podobne Concordu, len farby sa mi nie velmi nepacia a este som ho nevidela nikde nazivo. Mne sa F6 zdal byt uzky, teda to sedenie, moze to mat tak 30cm, ci nie? Ale pozerala som v obchode aj ine kociky a tie s otacavymi sedackami mali vsetky okolo 31-32cm, tak viac asi tieto typy kocikov nemaju... No ale Concord ma podla mna aj takmer 40cm, povodne Jane mali tusim tiez tak nejako, okolo 38cm? A potom, ked vidim, ze nejaky kocik ma tak klasicky 30cm, tak mi to pride uzke. 🙂

tatuska1
6. apr 2010

mayka ma alergiu na penicilin dobrali sme atb po chorobe a cela sa mi vyhadzala a aj okolo ociek tak si šucha ocka ☹

deina
6. apr 2010

Mayka, toto: http://www.kocarkydavidek.cz/detail.php?zbozi=1... (ale ta cena, juuuuj)

alebo Jane Unlimit: http://www.mimibazar.sk/foto_detail.php?id=6707... - vyzera to ako Concord, konstrukciu to ma ako Concord, kolesa to ma ako Concord a nie je to Concord. 😀

sakura77
6. apr 2010

no,tak nam boli tahat žumpu,kiko to prespal-pritom to je pod jeho oknom,a krpana mala vedla sa zobudila 😠 tak som ju dala na deku nech sa pohra pod hrazdickou no a uz je na bruchu,zaseknuta medzi bocnicami tej hrazdicky a ozuzlava knizku (taku latkovu šuchotavu),strasne sa jej paci to tocenie

mayka
6. apr 2010

Deini mozem to zmerat ked sa Terezka vyspi. Hartan sa paci aj ,mne ale nikde sa ho cvtedy nedalo pozriet ked som zhanala kocik.

Inka neviem ci si uz videla F6 2010 ale maju krajsie striesky a nenormalne farby. Najdem ten link .Vraj ich budu predavat az od maja. Tak to este nemaju v ponuke.

sakura77
6. apr 2010

deini ten hartan by bol super,len ja nemozem prist na chut tym ich strecham...

deina
6. apr 2010

Kiko ti potom dobre spi. 😀 Aj Misko, toho len tak lahko nieco nezobudi, aj vrtat mozu susedia, on ked spi, tak spi. Zato Mates je hned hore, len co nieco suchne...

Mayka, dakujem. 🙂 Som zvedava, kolko cm to naozaj ma. A ja si odmeriam Concord, nech viem porovnat. Ale ked som dala Matka do toho Gessleinu, tak tam bol velmi natesno a to ma len 6 mesiacov. Prepokladam, ze bude mat siroke plecia ako Misko. Mne sa zdalo, ze v nasej vanicke je menej natesno (co sa pliec tyka) ako v tom gessleine. Som zvedava na nove farby...

mayka
6. apr 2010

inak deina skoror som zabudla gesslein ,ma novy tip kocika F4 a nadherne farby a je aj ovela skladnejsi .

http://www.babykarre-kinderwagen.de/gesslein-bu...

a tuto mas nove F6. nadherne farby. http://www.babykarre-kinderwagen.de/gesslein-ki...

deina
6. apr 2010

Sakura, preco? Mne sa tie strechy pacia. 🙂

deina
6. apr 2010

No tak tie buggy maju krasne farby, najma ta modra tyrkyskova. 😵 😵 Ale toto asi nema otocnu sedacku, ci hej? Musim prestudovat, nemcinu zo strednej oprasit...

Ale tie F6 nove farby, co ja viem, ta ruzova je napr krasna, ale nic modre pekne tam nie je. 😕

janka1874
6. apr 2010

ej ale ste sa rozbeli zas budem mať čo dočítavať ale vstali mi babule tak smola

sakura77
6. apr 2010

nema otocnu myslim,skoda,su krasne,uz som ich pozerala tiez,tak napr uz tie f6 maju strechy ok,ale tie predtym ,,neviem,take moc mohutne alebo co,nieco mi na nich vadi proste,tak na pohlad

mayka
6. apr 2010

inak nie som si ista tusim som ten jane unlimit videla v BM ale nekukala som moc na neho iba som tam nejaky taky zaregistrovala.
Inak ja keby som si mala vybrat tak idem do tej F4 od Gesslein. Straaasne dobre vyzeraju. 😵

Deina to Matko je taky velky??? 😕 Nasa Terezka ma cca 7 kg. Si aspon myslim.
Zmeriam to . Dam ti vediet.

A co sa tyka tej tasky . Tak mi mame C lift a tiez nam uz bude mala o mesiac - dva urcite. Nohy uz ma uplne dole. Ale tak dlhsie ani neplanujem ju tam mat.

deina
6. apr 2010

Mayka, on este nie je velky, ale je rovnaky ako Misko, takze asi tiez bude taky, ze najprv rastie do sirky, potom sa zacne vytahovat a potom uz bude fakt velky. 😅 Teraz ma asi 8kg a okolo 68cm, ale plecia uz siroke ma, no vsak chlap to je. 😅

mayka
6. apr 2010

pdla mna by aj mohol mat otocnu sedacku lebo myslim ze sa da na neho dat aj autosedacka na f6. Ale nie som si ista.
Udajne tu u nas budu stat okolo 300 eur. Pisali sme si asi pred 2 mesiacmi v teme kociky gesslein. Ak sa tam pohrabes tak sa docitas. Nie je v nej az tak vela pisane.

deina
6. apr 2010

Pozerala som ho akurat na bambini.sk, ale nepisu nic o tom, zeby sa sedacka dala otacat. Ale farby ma fakt krasne. 🙂

No idem sa pozriet na maleho, nejako mi dlho spinka.

mayka
6. apr 2010

deina musim kuknut fotky na FC. Ale pani to je uz riadny chlapisko teda. Mozno aj ja budem prekbvapena na poradni. Nasa rastie dost do sirky. 😀 😀 😀 maem doma take faldiky na stehienkach ze az.. A stale je bez krku.

adka_praha
6. apr 2010

mayka ved ani ja nemam kupenu... 😀 akurat vyberat nejaku... 😀 a uz mam asi aj tip na vitaza... 😀

deina
6. apr 2010

Krk Matko ma. To Miskovi som prvykrat videla krk, az ked mal asi 8 mesiacov. 😀 Strasny tucko to bol, o kilo tazsi od Matka, ked ich porovnavam. Ale v tomto veku okolo polroka bol tazsi uz len o pol kila.