icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

miska2220
8. apr 2010

super adka,sikulka si 😉 idem vyskusat

adka_praha
8. apr 2010

daaakujem... 😀 malo by to fungovat podla toho co tam bolo pisane... 😅

miska2220
8. apr 2010

adka to si mam dat vsetky fajky prec ztoho?

deina
8. apr 2010

Miska, neskusala, mne sa uz vecer nic nechce, som rada, ze si mozem sadnut a v klude vypit caj. 😉 Kebyze si predstavim, ze mam este aj varit... no dakujem. Strasne nerada varim a ked je to este aj takto, tak je to este horsie, nastastie varim len asi 1-2x do tyzdna, lebo v nedelu nas mama vzdy nabali.

adka_praha
8. apr 2010

miska daj si prec fajky, co nechces aby ti chodilo mailom upozornenie... 😉

miska2220
8. apr 2010

tak to mas super ze ta ma kto nabalit 🙂 ja sa tesim ked pojdem domov ze mi moja spravi parene buchty a dam si ich sem do mrazaku...lebo najlepsie su vzdy od mamy 🙂 mne sa nedaria 😝 mojmu mm sa nepacilo ked som tak varievala vecer ,ze som na dalsi den zohriala ,lebo frflal ze najlepsie chuti cerstvo navarene 🙄 ale nech,budem to tak robit aj vbuducnosti kebyze nestiham

miska2220
8. apr 2010

ok adka hotovo 🙂 dakujem

adka_praha
8. apr 2010

rado sa stalo... 😉

miska2220
8. apr 2010

baby vy ste lepsie profičky na net...poradte mi ako mam nastavit počitač aby bol v nemčine,da sa to? 😕 lebo ked budem na slovensku necham tu pocitac mojmu drahemu aby sme zostali v kontakte ...uz som to skusala a objavila sa mi len slovenčina a angličtina...da sa to vobec??? 😕

deina
8. apr 2010

Miska, ked sa ti chce vecer varit, tak to je super. Ale ja si neviem predstavit, zeby som este vecer nieco robila, to proste uz nemam energiu a s manzelom na seba aj tak nemame cely den cas, tak aspon vecer nech sme sami, bez povinnosti, len tak pred telkou alebo knizkami, casopismi, cajik, nohy vylozene... Doteraz mi pomahala sestra, zvykla prist na kaficko, sme si dali jedno, popritom som varila, ona vykecavala nieco Matkovi, tak to slo. Lenze potvora mala (sestra) si nasla pracu, tak smola... 😅 Musim nieco vymysliet.

Inak teraz mi maly spinka, teraz by sa mozno aj dalo varit... ako na dalsi den... ale mne sa uz takto popoludni nic nechce.

miska2220
8. apr 2010

no to ti verim popri dvoch detoch 😒 potrebujes trocha cas aj preseba

adka_praha
8. apr 2010

miska skus si dat v starte nastavenie, potom ovladaci panel a "miestne a jazykove nastavenie", nastav si, co potrebujes a skus restartnut pc...?

adka_praha
8. apr 2010

ked budem volat s mojim tatkom tak ak nezabudnem tak sa ho spytam... 😅 nieee som si ista totiz... 😕

adka_praha
8. apr 2010

miska akurat som s nim volala a preeesne tak to sprav ako som ti pisala... 🙂

miska2220
8. apr 2010

ok adka spytaj sa prosim ta 😕 kujeeem 🙂

adka_praha
8. apr 2010

miska ide ti to?

miska2220
8. apr 2010

vyskusam neskor adka ,drobec sa mi uz zobudil

adka_praha
8. apr 2010

jasne... 😀
u nas sa este spi...ale zobudi sa slecna, zosroti brokolicu a pojdeme von...je sice usoplena ale sak cerstvy vzduch vonku jej neublizi... 🙂

miska2220
8. apr 2010

adka uz sa mi podarilo pridat nemcinu aj sa mi zobrazuje na displei,ale aj tak mam vsetko este v slovencine 😕 sakra ,co mam dalej robit 😒

kkiki
8. apr 2010

tak som sem dnes pridala svoj prvy bazar ... 😀

tilly
autor
8. apr 2010

kkiki, vsimlab som si, to sa ti hned preda podla mna...

adka_praha
8. apr 2010

miska a co si presne spravila? 😕

tilly
autor
8. apr 2010

fiha, tu je nejako mrtvo...

adka_praha
8. apr 2010

tilly veru je...
ide mi hlavu urvat...zajtra ideme ku doktorke s malou... 😒 sa mi zda, ze ju aj hrdielko boli...zacne papat a potom strasne plakat... ☹ cely den place....a mna tak strasne hlava boli, ze ciste psycho... 😖

tilly
autor
8. apr 2010

aj adko je dnes mimo... 😖

adka_praha
8. apr 2010

nas chytili sopliky... 😒 uz tri dni s nimi bojujeme, ale vedu...a pokasliava a dnes aj dost grckala take hlienovite...jej to asi steka na priedusky aj do zaludka chudiatku mojmu...radsej s nou zajtra zajdem... 😕
a aduskovi co je? 😕

deina
8. apr 2010

Chuda Terezka. ☹ A aj Adusko je chory?

Tilly, ty coze predsalen predavas Hartana? 😨

Baby, kde maju nejake pekne detske postielky, uz take pre vacsie deti (valandy napr), idealne drevene? Ikea to je asi najma drevotrieska, ze? Galan, Albero...? A pripadne v Nitre nieco?

adka_praha
8. apr 2010

akosi sa tu ta hnusna choroba roztiahla... 😠 uz aby bolo normalne ustalene pocasie...potom su vsetci chori a nasi drobcekovia to chytia cubydup... 😒

janka1874
8. apr 2010

no ste riadne popísali čo sme boli vonku

tilly
autor
8. apr 2010

dufam, ze nie je chory, skratka je dnes nervozny.. spal mi tri krat po 20 minut, nechcel byt v kociku, no neviem... teraz sa tu plazi po obyvacke a vyzera byt moooc ciperny... domco sa pri nom hra a on sa tu plazi a plaziii 😀