Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
Jooj, domcek, o nom snivame uz dlho s manzelom, len nam ho "prekazil" Matko. Tak teraz musime dlhsie cakat, kym pojdem opat do roboty a nieco bude. 🙂
Janka, kukali sme aj Recaro, ale nejako sa nam nepacila, tato mi prisla taka pevnejsia.
Nam sa nie ze plany prekazili, ale okolnosti v rodine nas donutili osvojit si neter Dominiku, inak by sme sa pomestili... Ale hlavne nech ma detstvo ako sa patri a nie to co musela prezivat dovtedy 😠 Ale asi bytik, lebo MM je furt prec a kto by sa o chalupu staral, ale na byte ma zas mata co za susedov by som chytila 😝
ukulembo ten priestor v byte sa aj u nás nejako zmenšuje tiež máme len 2 izbový a bez balkóna a ešte k tomu na 5 posch. bez výťahu
No do prace asi u mna nehrozi najblizsich 5 rokov... KEd bol len Alexej tak som makala na 3 zmeny a zvladala som, este som aj doma nemusela varit nakolko je MM na tyzdnovkach... Ale teraz 3 deti 😨
Janka mi sme na 2posch.- posledne a balkon nema nikto z bytovky, tak ma to az tak neirituje ale sikol by sa na odlozenie maleho 😅 ked treba upratat a na niektore veci Hlavne ze moja svokra ma v 3-izbaku 2balkony 😠
bleelka ... mna to strasne bavi sa brodit tym snehom 😀 isla by som kludne aj dnes ale nemozem malujem stele izbu ...
ukulelembo ... inak to ta obdivujem , teda hlavne tvojho muza ... to je strasna robota ... a toto stym mytom sa im necudujem ... ved to je ake zdieracstvo ... otec ma firmu a cast je v jednej dedine a cast v druhej ale pomedzi ne ide dialnica ... na ivecu musi mat to myto a predstav si 15 km priblizne od miesta A po B a 20eur to narata ... tak to je sila ... nech blokuju blavu aj tyzden ... toto uz mi pride cele co sa tu deje tieto dva dni ako 1.april .... ...
Idem ja riad umyt 😝 sa mi nechce...A mlady pan este chrni, ale v noci mamku nechat vyspat nehrozi 😒
ukulelembo presne viem o čom hovoríš bodol by niekedy fakt
idem aj ja ničo robiť aspoň osprchovať sa mi podarilo 😀 uvidím čo ešte stihnem už dnes som na ne totiž sama
no a k motorkam ... ked ku tomu pride nemozem mu to zakazat ... ja sama mam vodicak a jazdila som na cestnej ... dedo tiez jazdi ... tatinko ma rad designovat motorky . tak uvidime ... ja sa dost bojim , vela kamaratov sa mi zabilo na motorke ...
idem sa aj ja osprchovat a vlasy umyt ...
lalalatralala... 😠 svokor dosiel s nejakym chlapikom cosi s pecou robit a ako spravny ch*j sa rovno prirutil ku mne bo som mala malu na rukach a uspavala ju a hulakal jako vol na nu...si mysli, ze ked zacne sislat hlasitostou 100 decibelov ze je cool... 😠
adka ja by som mu asi ublizila 🙄
babulky potrebujem poradit, chcem si kupit nieco aby som mala volne ruky 😅 a neviem ci je lepsia satka alebo ergonomicky nosic... momentalne sa rozhodujem medzi satkou a Manducou, nemate to niektora?
No to potesi, chuda mala. ☹
mu musim asi vysvetlit polopate ze je mala a nie hlucha!...sa prebrala tak dlllhsie uspavanie...a este mi zapoti, ze co ma co cez den spat, ze co bude robit v noci... 🙄 5 korun mu dajte niekto... 😅
a svokrovci si mysleli ze na mna nasiju budu aby mali malu cely vikend... 😀 😀 😀 😀 😀 ze vraj k mojim meninam nam daju vikendovy pobyt do prahy... 😀 😀 😀 😀 😀 srandistiiii...sak tam mozme ist kedykolvek zadarmo a aj na mesiac... 😀 😀 😀 😀 😀 no traperi...som ich zrusila ze bez malej nepojdem ani bohovi a aby sme isli s nou tak daleko tak na to je este malicka...ale ako svokrik skysol ked som ho s tym poslala do teplych krajin... 😀 😀 😀 😀 😀 nic proti ale spravilo mi to radost... 😀 😀 😀 😀
meliska
ja som to riesila teraz,satka sa mi zda komplikovna a preto vyhral tento nosic:
http://www.kiddisave.co.uk/store/product/42/Bab...
cakam kedy nam pride 🙂
ja som teraz vyliezla zo sprchy,tak sa vytesujem 😵
viem ,ze klokanky nic moc ,ale tuto mi schvalila aj nasa zdravotna poradkyna
no slovakia ja ti neviem ale nebolo by pre zaciatok aspon po taky ukonceny 4. mesiac lepsie nieco kde by bolo mimi nalezato? predsa len je to zataz na chrbatik... 😕
jaj no to som uz nestihla... 😅
a cim je taka zvlastna ze hentu schvalila??? neviem anglicky... 😅
adka
dietatko ma spravnu polohu chrbtice aj klbikov 😉 ,ja musim pouzit nejaky nosic.pri malej sa mi neda niekedy ani najest,ked nespinka ,tak je na mojich rukach.takto budem aspon trosku mobilna....
ergonosice su od ukonceneho 4.mesiaca
adka ty máš tiež rodinu čo poteší ako tak čítam 😀
a zjavne sme mali všetky hromadné sprchovanie ešte že nie v jednej sprche 😀 😀 😀 😀 😀
ukulele, radsej ten domcek...
my chceme ist bud na kretu, siciliu, sardiniu, kalabriu, alebo sever talianska alebo chorvatsko... na dovcu urcite chcem ist, mam jedinu podmienku, ubytko pri pieskovej plazi 😀
😀 😀 😀 😀 😀 ja som sa stihla sprchnut uz okolo 11-tej takze ja som drobatko v predstihu... 😀
no je fakt ze do "uzasnej" rodiny som sa to vydala... 😅 ale ja si to postupne prevychovam... 😀 😀 😀 😀 😀
ahojte babule!
tak ja som dneska konecne dovybavovala vsetky tie blbosti po uradoch po porode co treba-nacase uz,nie?tak som mala fajn vychadzku-samaaaaaaaaa-no a samozrejme aj nekae handricky na seba som stihla kupit-no niezeby som potrebovala,ale tak pre radost len 🙂
my vecer klasika uz-okupkat,napapat a okolo 20.30 do postielky-a papanie o 2 a o 6 jak hodinky-a potom este spala do pol 10 tej 😅 takze sme sa vychrneli krasne vsetci,kedze aj kiko spal do 9-tej,no len v pondelok zacina skolka,tak zlate casy koncia... 😒 ale musi ist lebo je to s nim na nevydzanie doma uz
teraz sa malinka "venci" na terase,tak snad do 16-tej je pokoj,klop klop
adka,leukoplast si nakup do zasoby ked nabuduce dojde a hned vo dverach zalep!!! 😀
ukulele,maledivy? ty ani nie si narocna!!! 😀 😀 kamoska bola teraz na jesen,no tie fotky ked som videla,slintala som tyzden... 😝 tak snad raz ked budem velka..... 😅
kkiki,no,to sa oplati to myto teda,moj muz mal ist dneska do blavy na kontrolu k lekarovi,ale ani nesiel,sak kto by tam vystaval tie šory kamionove pol dna ...tak az o tyzden ide..
meliska, mám mdc, je super, len je sama o sebe dosť ťažká a je v nej teplo aj mne aj domčovi, tak uvažujem o šatke, už som ju včera mala aj v ruke, že ju kúpim, ale potom ma prehovorila mama, že si to nebudem vedieť viazať... no a ešte som držala iný ergonosič (to je aj manduca) a ten bol ľahší a aj lacnejší, volalo sa to tuším len tak, že ergo carrier, čiže žiaden špeci názov a značka...
adka, tvojho to prejde celé, je to skrátka len mladý chalan, ktorý nie je pripravený na rodičovstvo... mm je vždy zas zaskočený, keď som tehotná, to sa mu nepáči, že niesom až tak pohyblivá a hlavne keď som unavená, alebo je mi zle, tak to skrátka nevie pochopiť a keď som tučná, tak to už je o inom 😔 to ma úplne nemá rád... 😔
kažému drbne nejak inak... to sú zas ich hormóny
slovakia: ved prave ze manduca ma aj vlozku pre novorodencov... ten babybjorn som pozerala, ale neviem... asi skusim satku, potom ju predam a kupim nosic... 🙂
fiiha baby idem asi vybozkavat mm ked sa vrati z prace, ked tu citam ake mate problemy s chlapmi... 😅
tilly: ja som pozerala este ergonosic liliputi a beco, satku este neviem uz som bola rozhodnuta pre satku liliputi, ale dnes som pozerala satky MaM... tak som zasa v rozpakoch 😀
je toho strašne veľa, ešte sú aj nejaké ring sling...
tilly 😀 to si dobre napisala-"vzdycky ked som tehotna"-jak keby si uz zo 10 deti mala 😀 😀
no joo,chlapi,ja mam nastastie fajn,na to ze budeme oslavovat v lete 15 vyrocie co sme spolu,tak si mozem zatial gratulovat 🙂 az na tie domace prace-tak to ee teda-ale zas ma ine prednosti 😀
to co je ze ring sling???? hehe tusim je toho viac na vyber ako kocikov... 😀 to mala byt hlavna tema cislo dva ked sme sa este gulali... 😀 😀 😀

slovakia to aj my robíme aj to čo robi v noci je vykakaný poprdkáva veselo tak že by sa aj tato mohol sem tam hambiť a predsa ho niečo máta v tom brušku no hovorí sa že do troch mesiacov to prejde tak som zvedavá 😖
..nestihla som debatu o metre a kolko tam vychádzajú pampersky 2, neviete náhodou???...