Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
no ved to nas predtym tak neslintal a tie ruky keby moze tak ich az zje.a ked spi tak sa zobudi s placom alebo strasne mava rukama az sa tak laka.
barborrkaa a ktore vam vysli prve??hore alebo dole
no tak ste vyriesili aj moju dilemu ... oliver tiez strasne slince a stale si pcha ruky do pusinky ... tak mu musim davat podbradnicek ...
prve jej vysli dva spodne.rastli jej ako huby po dazdi.ked mala rok,tak mala uz skoro vsetky.kazde dieta je ine a nikto nemoze povedat,to sa stat nemoze.na fotkach ju mam odfotenu,ked nemala ani rok.na jednej fotke jej pekne vidno zubky
to beruska aj nase jezibaby toto iste zacali pred dvoma dnami robit,strkaju si pästicky do pusi,alexia obidve naraz popr. este aj podbradnik a viktorii staci aj jedna a slintaju obe ako bernardinovia,tiez posledne dva dni doma cez den skoro nic nenaspia,na prechadzke spia aj 2h as v noci je to zatial ok.
Dnes sme neboli vonku,tak spali pri balkone v kocari cca 30 min aj to som ich musela chodit stale vozit po izbe a davat dudle a celkovo mi za cely den spali asi 2h,tak som zvedava aka bude noc,lebo boli uplne grogy a hned zaspali.
nas adamko tiez zacal slintat a rucicky si cmula aj ked nie je hladny, ale ako vravi tilly, zubky sa vacsinou objavia az o take 2-3 mesiace. je tu o tom tema a vsetky babatka zacali slintat v 2 mesiacoch, takze to nemusia byt zubky, ale mozu 😉
jej..to aj my slintame a pchame si rucicky do ust
dnes sme vstali o pol7 aby som stihla na 8 rehabilitaciu..prisli sme o 8 boli predo mno 2 ludia este na laser, tak som si povedala, ze sa nebudem predbiehat aj ked male deti maju prednost..no a potom sa tam vopchala nejaka zena na 10 min /laser trva 5 min aj s vyzlecenim a oblecenim drobca/ a mala som uz ist ja, a doktorka si zavolala nejakeho chlapa a bavili sa tam a rehotali pol hodku...takze ma zobrala az o 9, potom este masaz a celu tu dobu som uz len trla, kedy maly spusti plac, ze uz je hladny...a to vraj babatka maju prednost..no nabuduce sa vtrepem dopredu aj keby tam bol len jeden predomnou...keby islo o mna..tak si pockam v pohode...ale cez den mam 3 hodky medzi kojeniami...tak si nemozem dovolit hodinu len tak stat v cakarni 😠 😠
ak nabuduce nebude vea ludi u doktorky..tak odfotim maleho..musi mat specialne okuliare kvoli laseru..str 😠 sne bol zlaty..sice vyzeral s nimi jak mucha puk..take detske okuliare, co sa nosili v komunizme..hruby biely neforemny ram
strapco, mala si sa supnut dopredu!!!
jej, tie okuliare odfot ! Ze komunisticke 😀 😀 😀 ja som mala kedysi cervene 😀
Skoda ze som ja neodfotila ked bol drobec v nemocnici kvoli zltacke, on mal take frajerske papierove, take ze ten papier sa dal natahovat a drzal cez celu hlavicku. Neviem ako to opisat, ale super to vyzeralo 🙂 Tieto boli zase take ultra moderne, vsak sa slnil pod lampou, tak preto 😀 😀 😀
to malobyt iba strasne zlaty..nechaem kde sa tam vzal smajlik????
ja tiez hladam nejaky nosic..maly je sice zlaty..nemusi byt stale na rukach...ale predsa zachvilu vyrastie z vajicka a vlacit kocik na nakupy sa mi nechce...a navyse, ked dam kocik do kufra..tak kam dam nakup?? ja viem na zadne sedadlo, lenze tam bude autosedacka..a hlavne ked je horsie pocasie, tiak si cely kufor zaspinim kocikom...a seba tiez, lebo do mojho auta /sedan/ sa nas kocik zmesti len tak tak, ho tam musim doslova natlacit
dala som po dlhej dobe nove fotky, tak kuk albumik 😉
zuzu..nabuduce sa predbehnem..som si myslela, ze ked su len 2 predo mnou, ak tych 10 min vydrzim...ale hodka bola vela 😠 😠 takze nabuduce neiskujem
teraz je u nas super pocasie 😝 😝 na sneh naprsalo a teraz mrzne...pes sa odmietol vonku vycikat, co je hnusne..snad nebud buntosit rano o 5 ze mu treba cikat...neznasa taketo pocasie..to ho von nedostaneme ani parom volov..a to ma 6 kg...jeje tolko co Matko..strasne rychlo rastie
a hlavne kazdy den vidim, co nove zas dokaze...zacina na brusku skusat dosiahnut na hracku..nataahuje rucky dopredu a na hrazdicke s zahra sam uz aj pol hodky...tkze stiham aj nieco porobit a hlavne sa najest
ja v kuse zerem...stale som hladna a neviem sa dojest...ladujem piate cez deviate...ani v tehotenstve som nejedla take kombinacie..kolac s klobasou
tvoj maly uz moze balit kocky teraz 😀 😀 😀 strasne je zlatunky...a aky je vlasty..
nam este nedorastli vlasky, t 😝 k sme trosku plesounik a este k tomu mame supinky takze olejujem vlasy..no krasny sme 😀 😀 😀
my sme vlasati uz od narodenia, len uz nie su uplne cierne ale take tmavo hnede, ale ten hnedy odlesk vidim len na slnku. Ale ocka mu zacinaju hnednut, kurnik, som dufala ze budu modre... no co uz.
no, ta hracia deka je uzasny vymysel, zahra sa tam aj cely den, a ked zacne mrncat tak viem ze je unaveny a supnem ho do postielky. Ale hracky ho moc nebavia, skor kuka po nabytku, paci sa mu lampa a zaclony. Na fotkach to vyzera ze kukal na hracky, ale po pravde pozeral niekam inam 🙂
strapco, nejako ti tam skacu tie smajliky 😀
zistila som..ked to odoslem, niekedy len kukam, co sa tam objavili
nas sa s hrackami aj rozprava..ale nabytok ho tiez fascinuje
no na dnes koncim..dobru noc
nas sa rozprava len so slnieckom, ine hracky ho nebavia
este sa mu pacia medvedikovia co su nakresleni na hniezde okolo postielky
ale nabytok vyhrava
tak bru noc
nooooo hlasim sa ze sme doma... 😀 lov na chladnicku bol uuuuspesnyyyy... 😀 😀 😀 som happy ako blcha ze sa zbavime toho stareho "traktora"... 😀 😀 😀
baby neblbnite s tymi zubkami...my tiez slintame a pchame rucicky jak dablik do pusy...zeby isli vsetkym zubky??? a nemoze to byt proste len nejakym obdobim ze skumaju ruky ustami?... 😅 mi to je akesi divne zeby tolkym novembrovciatkam zacali tak zavcasu a skoro naraz liezt zubky...??? 😅
a ak su to zubky tak to mohlo pockat, kym si bude vediet drzat tie kusadla...takto si ruky zozuzle... 😅
Ahojte mamulky... tak zasa mam cas az teraz Maly tu na mna kukuckuje, lezi na tatovej hrudi Cez den furt len drichmosil, tak uvidim, ci do hodky zalomi 😒 Adka traktor do sortu 😀 Tak som kukala v teme: stretka z modreho konika a Septembrovky2008 mali dobru akciu, boli v penzione na Liptove aj cez noc adost sa ich zislo Tak aj my by sme po velkej noci mali zacat robit nejaky predbezny zoznam: co, kde, ako, nakolko a popripade, za kolko 😵 Teda ak suhlasite 🤐 ZUZU Adamko je nadherny, taky maly velky chlap 😅 😅 Vyzera ako polrocne babo a ako krasne drzi hlavku, sak uz bude mat aj 3mesiace 😉
ukulele veru tak...traktor do srotu... 😀 a s tym stretkom pockajte kym spacham vodicak... 😅 nech sa mozem pridat aj ja... 😀 pochybujem ze drahy moj by chcel ist... 😖
dnes sa nezuruje??? 😲 😅
zuzu, adamko krasne pasi koniky.
na hracej deke sme to my ani neskusali 😕 tam len lezi a pozera hore 🙂
ja mam vela fotiek na FB sem to nestiham davat, lebo ich musim zmensovat 😔
aj vase deti nemaju radi ked su v kociku a zastavite niekde? alebo v aute a stojite na cervenej? Leo chyti hysak vzdy ked sa zastavime. ja neviem preco mu to tak velmi vadi 😅 hned ako sa pohne auto (ci kocik) je ticho. tak sa uz vzdy bojim ked vidim ze bude na semafore cervena. no a ked sme na prechadzke niekedy musime ist strasne pomaly a casto sa zastavit kvoli jasminke ktora furt nieco vymysla😨 tak musimjednou rukou triast s kocikom aby bol leo happy 😲
ukulelembo my sme boli s junovkami2007 na stretku v penzione pri terchovej. baby sa zisli s celeho SK. to mali nase deti 10 mesiacov. odvtedy este mali nejake stretka len ja som nebola.
teraz sa chystam domov na velku noc. tak ak chcete niekto v Blave ist kocikovat tak dajte vediet 😉
jeej az teraz som kukala fotky... 😅 ma picne aki ste zuzu sikovni... 😀
no ni...idem ratat ovecky... 😀 dobru noc...
adka, mamacat, veru, konecne som ho prinutila past koniky a zapacilo sa mu 🙂 vsak nech mi nerobi hanbu ze taky velky chlap a hlavu sa mu neracilo zdvihnut ! Ale uz sa polepsil 😀
ukulele, ze "maly velky chlap" 😀 to si presne vystihla, mne sa rovno narodilo take polrocne dieta 😀
mamacat, nevadi mu ked zastaneme v aute ani v kociku. Sice nie vzdy spinka, ale ked sme mimo domu tak neplace, bud spinka alebo tisko kukuckuje. Obcas sa zvykne zobudit ked napr z vonka vojdeme do tepla do obchodu... teda to bolo uz davno, este ked sme chodievali von 😒
zuzu
maly je velky fesak 😉
mamacat
Mia zacala az teraz lubit kocik.ale tiez mam hrozu z toho ,ze nedajboze budeme niekde musiet urobit pretavku
stretko,ja by som sa tiez pridala,no bohuzial my Velku noc budeme mat tu 😝 ,zas sviatky o nicom 😒
a musim pochvalit malinku spinkala celu noc iba s jednou prestavkou na papanie 😀 😵
zuzu, vy ste aki sikovniiiiii, krasne sa drzi 🙂
my uz tiez drzime hlavicku, ale sem tam nam pokyvkava este...
no a slintame aj my par dni a tiez pchame rucicku do pusy - vymienam za cumel, ale mala to vymeni naspat 😀
no a vcera sme stvrty den bez vecerneho placu, zeby to uz nadobro odislo? kiezby!
mala zaspala o 21,00 a zobudila sa 6,30, napapala sa a chrnela dalej do 8,00, znova sa napapala a spi doteraz, ale uz sa budi... ani som ju od vecera neprebalila... ta musi mat nacikane... stale nekakame, ale aspon prdka, tak snad sa doskoro dockam aj plnej plienky...
no tak konecne sa mala po 3,5 dni vykakala.... ale ta konzistencia je uplne ina ako byvala. teraz huste, mazlave, tmavsie a hlavne smradlave... fuj, ale aspon uz to mame za sebou, snad nema ziadneho bacila v traviacom trakte...
ahojte... 🙂 nas nechala princezna spat do 9-tej... 😀 veget... a chcela som dnes poprehadzovat nabytok v spalni a ma vsetci zrusili ako ziadost na byt... 😠 svokra, ze za skrinami neni vymalovane (keby som vedela tak kupim farbu vcera ked sme boli po obchodoch) a samozrejme drahy moj sa ku nej vdacne pridal, lebo sa mu neeechce... 😠 som sa na to taaak tesila...sa mi to desne tu nepaci...je to tu nahadzane tak, ako to tu kedysi pred 100 rokmi dali sovkrovci ale des...strasne neprakticke...aj kuchyna...ale ked tu chcem nieco zmenit nech je to krajsie, praktickejsie, tak vzdy sa to stretne s blbymi kecami... 😠 a tak som uschla jak lonsky sneh... 🙄
inak vsetkym pekny vikend prajem... 😅
Ahojte,
zuzu krásne fotečky....
ja som zasa na antibiotikách, hrča sa mi nepodarila rozmasírovať ani po troch dnoch tak som včera bola u doktorky....hned ako som prišla domov tak ma asi ť krát prehnalo potom som grcala.....do večera mi to ako tak prešlo a potom zas ma celu noc bolela hlava.....no super

NO BABY,MOJEJ TIME VYBEHLI DVA ZUBY V TROCH MESIACOCH.BOLA NERVOZNA A STALE SI DAVALA RUKY DO UST A VELMI SLINTALA.KED SOM SA PYTALA DR.TAK POVEDALA,ZE TO JE SKORO A ZA PAR DNI BOLI VONKU.