icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

deina
12. jan 2010

No jasne, kebyze je hladny, nespi 4 hodiny. 🙂

Ja zatial plne odsavam, maly papa len mm a snad nam to este vydrzi, aj ked ma to bohvieako nebavi. Nemozem zatial odsavat menej casto, lebo potom sa mi robi menej mlieka. Mozno neskor, ked bude menej papat...

zuzu1980
12. jan 2010

Deina, tak aspon my dve odsavame 😀
Ja som zacala odsavat menej casto prave kvoli tomu aby sa mi zacalo tvorit menej mlieka, ale stale mam rovnako ked to zratam za den...Ked to zredukujem povedzme na 1x denne tak asi budem odsavat rovno do kybla 😀 😀 😀 😀 😀
Adamko uz 2 dni nejako divne papa, len tak 30-40ml, a po tom je o hodinku zase hladny. Ale viac toho nezje, staci mu, vypluje flasu a je vysmiaty a uz viac nechce... neviem co mu je, skusim mu dat cumel s vacsou dierkou, asi uz mu to nestaci. Ale v noci buva a rano je hladny a stiahne plnu flasu, tak teda fakt neviem...

kkiki
12. jan 2010

zuzu skus vymenit tie dudle ... mne toto tiez oli robil a potom ze skusim uz dudel 2 a bolo 😀

tilly
autor
12. jan 2010

tiež som dojka...

tak v noci zaspávanie také, že asi 20 plačkal, neviem, čo mu bolo, asi už bol tak strašne unavený a noc strašná, každú chvilku bol hore, zdalo sa mi, ako keby mal sople a kašlal... kojiť ani nechcel, len sa natiahol, poprdkal, pokašlal, povzdychal a spal... on v noci ani papať nechce, vždy mi vypluje didku, ale ja sa na každý jeden jeho pohyb aj tak zobudím, takže mám taký brutus deficit spánku...

inak, neviem, či je tu niekto aj psíčkar, náš pes, stále je vonku, aj keď je -15, žerie sneh a strašne "kašle" alebo ho napína, sú to desné zvuky, už od včera to robí, neviete, čo to môže byť? už je dosť starý, neviem, čo by s ním urobila choroba... ☹

cipuska_
12. jan 2010

Ahojte, tak mi sme mali dnes super noc mala sa zobudila okolo pol jednej napapala sa a položila som ju do postielky, ja osm sa musela isť osprchovať lebo sa mi spravila dalšia hrča naa prsu a dosť ma to bolí, a ked som sa za polhodku vrátila malá len tak potichučky kukučkovala aby nezobudila tatinka a ked som si lahla tka za 5 minut už aj spala....a zobudila sa až ráno o šiestej napapala sa , presunula som ju ku mna a potiahli sme este do osmej... dávno sme nemali tak dobru noc....
ja tiež zatial len plne kojím, je to super až na tie moje stále zápali.....
deina všetko najlepšie tvojmu miškovi...

meliska
12. jan 2010

ahojte,
ja som tiez dojka a dufam, ze este dlho budem 😉
cipuska ja som si na hrce davala nahriatu sol v plienke, potom sa to trosku uvolnilo... a este, ked som mala horucky (uz som bola odhodlana vyskusat cokolvek) mi svokra poradila natriet prso slivkovym lekvarom 😀 a asi to aj pomoho 🙂 no ale zapatlana som bola cela 😉

janka1874
12. jan 2010

ahojte
tak nakoniec je nás tu dosť čo kojíme normálne ste ma potešili ja mám tiež dosť často pocit že je mliečka málo ale malá zatiaľ normálne spinká cez deň jediné čo ju nevie naučiť zaspávať večer normálne a nie okolo 23-tej lebo to už som potom ja dosť unavená a ešte v noci vstávať no ďakujem pekne

deina
12. jan 2010

Cipuska, dakujem. 🙂 Boze, ved to akoby bolo len vcera, co som este cez den dozorovala v skole a vecer bezala do nemocnice a uz to ma 2 roky...

Mne tiez nahriata plienka pomaha (ups, minule mi zacala horiet v mikrovlnke) a cez vikend som slohla sestre take vankusiky z lidl, ze na zohrievanie vreciek.

dida81
12. jan 2010

Juj - dala som si chvilku a kukla foto vasich deticiek. Su skutocne nádhernéééé ... 😉 😉 😉
Jakubko sa vytešuje v relaxačnom kresielku... tak som využila chvilku. 😀

Deina- Miskovi vseeetko naj, naj, naj k narodeninkám. 😀 😀 😀

U nas je také zatiahnute, to nemam rada pri prechádzke, ale pojdeme, bo malý mi najlepsie spi v kociku.
Tak pekny dniček . 😵

deina
12. jan 2010

Kedy idete, Dida? My ideme zachvilku do poradne, dam malemu papat, pockam, kym pride mama k Miskovi a pojdeme. Mozno sa uvidime. 😉 A dakujem za Miska.

U nas sa tiez dobre spi v kociku, boli sme doobeda vonku, vymrzli sme, aj Misulovi to prospelo, okamzite zaspal, Matyas Kiraly tiez chrni - v lehatku. ja som taka multifunkcna, predchvilkou som jednou rukou tukala do klavesnice, odsavala a pritom ho hojdala v lehatku, aj obed som si stihla dat - ako je to s tou vcelickou od Monkey? 😀 - ale teraz uz len tukam a pijem cajik. Patrilo by sa pradlo vyvesit, ale sa mi nechceeeee... necham to na mamu? CHuda moje. 😅

tilly
autor
12. jan 2010

u nás je nádherne slniečko, síce teplomer hlási -0.5, ale vôbec to necítiť, vyzerá to ako keby bolo takých dobrých 5 stupňov...

adka_praha
12. jan 2010

ahojte...

strapco dakujem... 🙂

pripajam sa ku gratulacii... 🙂 vseeeeeeeeetko najlepsie miskovi... 😀

ja som akurat doobedovala tak som vas zbezne precitala a ideme von... 🙂

strapco13
12. jan 2010

aj my prajemei miskovi vsetko naj, naj, naj...

tilly...nema zapal priedusiek havino?..ja som psickar, ale nas havo je izbovy postelovy pes 😀 😀

kuknite na fotku z laseroterapie 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sakura77
12. jan 2010

ahojte!
sisinka,skore uzdravenie krpcekom zelam-ja som bola s kikom v marci v nemocnici na operacii,no hrozne tie stavy po narkoze 😒 a moj brat ked bol taky maly tiez mal to iste ako aj tvoj maly,si este pamatam jak sme ho chodili pozerat,mama nemohla,kedze mala tri baby doma este a otca by tam nedostala ani omylom

slovakia,tak ja by som hned brala na 3 roky a pokoj 🙂 a da sa to nejak "zrusit" keby nahodou chces byt tehu medzitym?
no a obliekanie,tak to je asi u vsetkych rovnake-hlavne ciapky ze ano,ale ked zapinam uz do fusaka uz vacsinou ma zavrete oci a spi 😀
kessy,preco krst neskoro?my sme tiez este nie,a tak skoro ani nebudeme,chcem to nechat na leto ked uz bude pekne teplucko-a zrovna som videla v nexte kraaaasne biele satocky,tak hura na ne 😅

my spanie fajn-akurat chcela by som aby spala od 20-tej do 8-mej -ale ona zatial spi od 21.30 do 9.30-ma to posunute o dve hodky,pritom spinkat ju dam uz o 20-tej-ale ona si tam este rozprava hodku a pol sama so sebou 🙂 a v noci len jedno papkanie uz mame len
🙂
ukulele,z doktorky si nic nerob,nie je nikde napisane ze musi stale priberat vela,ved on to dobehne rychlo, my ideme na poradnu zajtra,mala ma uz riadne faldy na stehienkach,takze urcite to bude okolo 4500 myslim,ak nie viac 😅
miskovi vsetko naj aj my zelame.. 🙂

sakura77
12. jan 2010

strapco 😀 maly jaka mucha puk 😀 zlaty 🙂

strapco13
12. jan 2010

sakura..neodolala som..musela som ho odfotit 😀 😀 😀

slovakia13
12. jan 2010

ahoj
tak ja tiez iba kojim a mam strasne vela mlieka,chudatko Mia ide ju to zadusit 😝

tiez gratulujem Miskovi 🙂

a mala ma tiez pruh ,ale na pupku ,ze do roka sa to zvykne uprvit a keby sa nahodou zacal napadne zvacsovat ,mam volat do nemocky 😢

dnes mam taky nejaky smutny den 😒
idem kuknut nase deticky az sa mi zlepsi nalada 🙂

slovakia13
12. jan 2010

strapco
tvoj maly tam nema chybu 😀 normalne mi zlepsil naladu

sisinka76
12. jan 2010

ahojte 🙂

sakura, to ti verim, pobyt v nemocnici je vzdy neprijemny. ja som vsak bola rada, ze s nim bol muz, lebo predsa, do tychto muzskych veci vidi lepsie on 😀 vsak aj on zistil, ze Samko ma jedno vajko mimo miesku a ma to opuchnute. hlavne preto, lebo mame kupanie deti rozdelene, on samka, ja riska a pri kupani si to vsimol.

strapco, mas pravdu, deti to zvladaju lepsie ako dospeli, aj este teraz ked ho vidim ako pokrivkava by som plakala a on vesely, stastnym ze je doma a moze zase vystrajat 😉
aj ja som kukla Mateja, je podareny, na spapanie. aj ja chcem take okulaaaaaaaare 😀

deina, Miskovi vsetko naj naj naj k sviatku, uzite si oslavu 😉

sisinka76
12. jan 2010

slovakia, Samko ma okrem toho pruhu, co sa mu urobil v semeniku aj herniu, teda pupocnu prietrz. ma to od narodenia, spoliehali sme sa, ze sa to upravi, ale bohuzial. ma to velke a doki povedal, ze od 3 rokoch sa to uz operuje. tak mu to dam, ale isto nie tak skoro, vsak len teraz mi ho rezal

sisinka76
12. jan 2010

slovakia, zväcsovat sa to zväcsuje aj tak, ako rastie babätku brusko, tak sa musi zväcsovat aj ta hernia. ale dolezite je sledovat, ked place, ci jej potom ten pupik nestvrdne, vtedy je to nebezpecne, mozu sa jej tam urobit tie crevne klucky a pomotat, to uz potom len rychlo na pohotovost. to su slova Samkovho chirurga 😉

strapco13
12. jan 2010

sisinka..na chlapcov po urologickej operacii je smutne pozerat /aj po inych operaciach, ale toto je tak viditelne/..videla som ich skoro kazdy den..u nas v nemocke nas dali spolu na jedno oddelenie..krcne s urologiou..vraj sme rarita na slovensku...je to teda dost zvlastna kombinacia..aj sestricky sme mali spolocne /tie sa museli ucit uplne nove vecii/, len lekari boli zvlast..ale vytvorila sa dobra partia, tak ked som mala niekedy kludnejsi den, tak som sa chodila pozerat na ich pracu, a co to som sa naucila

teraz pre slabsie zaludky..a nehovorte to svojim chlapom..ani malym a velkym uz vobec nie..na pohotovosti som raz sila chalana cca 18r, ktore napadol pes a pokusal do penisu..2O stehov som musela dat...len som sa potom zabudla spytat urologov. ako to s nim dopadlo a ci ho mal potom este funkcny...chudak

strapco13
12. jan 2010

sisinka..s tou herniou neklamali

slovakia..tak to ma tesi, ze sme Ti zlepsili naladu...dufala som, ze ta fotka rozosmeje aj ostatnych

catalin
12. jan 2010

ahojte babenky,

mne asi dnes vymenili dieta 🙂 🙂 noc sice nic moc, kazde 2 hodky hore ale len sa napapala a hned zalomila, az nad ranom o 5 nevedela zaspat naspat, ale tlacilo ju hovienko, tak jej mamka pomohla a zalomila este na dve hodky. a teraz o desiatej som sa s nou hrala a dala som ju v ramci hry na brusko, aj ked to doteraz nemala rada a cuduj sa svete ona mi do 5 minut zaspala!!! 🙂 🙂 a spala dve hodinky, potom sa napapala, znova sme sa hrali, zase na brusko a za 5 minut spanok!!! chodim ju sice obzerat kazdu chvilu, lebo spi na brusku, ale ja som stihla popratat dom a navarit komplet obed!!!a este aj knizku som docitala. keby to tak chcelo ostat, to by bola parada. a ked nie tak si to aspon dnes uzijem 🙂

slovakia13
12. jan 2010

sisinka
ved to ked place sa mi zda ,ze je to tvrde ,ale ked prestane tak zas to ma take ok 😒
stale to kontrolujem ci sa jej to da pekne zatlacit

meliska
12. jan 2010

ahojte,
strapco maly je perfektny... som sa zasmiala....
...mne mala chrapka do uska, vzala som ju odgrgnut po nakojeni a zaspala mi na ramene 😅 a to pred papanim spinkala... len dufam, ze takto zalomi aj vecer 😎
deina: miskovi gratulujeme k narodeninkam, Hanka posiela taku uspinkanu pusinku 😵

deina
12. jan 2010

Dakujem za Miska. 🙂 🙂

Si predstavte, ja som teda dost sokovana, ze nas Misulo je na zozname deti, ktore sa maju ockovat proti prasacej chripke. Odmietla som. 😨 Doktorka povedala, ze nechape, odkial ten zoznam pochadza, ze asi od imunologiciek, ale oni tam snad napchali vsetky deti, co maju co len najmensi problem a ze ona by to hovorit nemala, ale tiez by ockovat nedala. Ved on ani chory nebyva, ani v kolektive zatial nie je. Dala mi podpisat vyhlasenie, ze to odmietam a snad ma nutit nebudu, nemali by. Ale teda, necakala som to.

strapco13
12. jan 2010

deina...tiez by som maleho nedala..a ani seba..nejako vakcinam proti chripke neverim...ostatne ockovania ano..ale tieto su mi proti srsti

asi sa na tom zozname ocitol, lebo sa ponahlal na svet

sisinka76
12. jan 2010

slovakia, ved ked place, je normalne, ze to je tvrde, vtedy napina celu brusnu stenu, s tym sa netrap, horsie by bolo, keby mala ten pupik tvrdy ked je v klude. inak, chirurg nam povedal 1 fintu, ale nam to nepomohlo, samko mal uz vtedy 8 mesiacov a nezabralo to. vraj dobre je dat na ten pupok 5 korunacku / teraz neviem, ktora eurominca by to mohla byt 😀 /a prelepit leukoplastom, ked to dieta place, ten pupok tak nevylieza von a vlastne tlak tej mince to zatlaca spät a je velka sanca, ze sa to napravi.

deina, to existuje nejaky zoznam? nepocula som o tom 😲

sisinka76
12. jan 2010

inak, baby, tie co kojite, skusili ste uz jest aj tie "zakazane" potraviny? ja som teraz riskla a zjedla fazulovu polievku, tak len dufam, ze ked sa to k riskovi dostane v mliecku, ze nerozstriela gatuse 😀