icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

strapco13
12. jan 2010

sisi...ja som robila v nedelu langose z kysnuteho cesta..maleho len trochu prehnalo 😅

slovakia13
12. jan 2010

aj mna zaujima ,ze ked zjem nieco co nemam ako rychlo sa to dostane do mlieka? ?
a este tie co kojite a odsavate uz ste mali menzes?

sisinka76
12. jan 2010

strapco, prehnalo? jooooj, to by u nas nebolo bohvieco, minule ho tak prehnalo, ze mal kakanicu az pod lopatkami 😀

slovakia, ja menzes este nemam a dufam, ze dlho mat nebudem, pri Samkovi som dostala presne po 11 mesiacoch 😉

meliska
12. jan 2010

slovakia, nam v porodnici vraveli ze do 6 hodin by to malo byt v mlieku...
..ja som jedla sosovicovu polievku a bolo to zatial v pohode... dojedala som ju aj dnes, tak dufam, ze to bude aj dnes o.k. 😉

meliska
12. jan 2010

jaj a ja tiez este nemam mrchu 😉

zuzu1980
12. jan 2010

sisinka, zavidim ze po 11 mesiacoch. Mne uz menzes dosiel a to kojim (teda odsavam ,ale to je vpodstate to iste pre telo) Ale ja mam nejaky rychly cyklus, ja som aj po potrate do 2 tyzdnov otehotnela, bez menzesu... 🙂

ja som uz jedla fazulovu polievku, dnes som si spravila sampinonovu, ale to uz som pred tym jedla. Tiez som jedla avokado, maly trochu prdkal, ale inac vpohode.

Deina, Miskovi vsetko najlepsie 🙂

Strapco ta fotka nema chybu, dam ti takehoto smajlika: 😎 😎 😎 😎 😎

Sakura ze faldiky v 2 mesiacoch pri 4500g, moj mal v dvoch mesiacoch takmer 6kg, to su ine faldiky !!! 😀 Bud rada ze nemusis tolko kil nosit na rukach 😉

Este na nieco som chcela reagovat, ale zabudla som, kurnik, musim vas citat znova, lebo ma to bude strasit kym si nespomeniem 🙄

zuzu1980
12. jan 2010

Ahaaa, tu prasaciu chripku som zabudla:
Deina, mne volali 3 tyzdne po porode a nechali mi odkaz na mobile ze sa mam dostavit tam a tam na ockovanie, kedze u nas je ta chripka velmi rozsirena tak som isla a tam som sa ich pytala ze kto mi to volal a oni nemali ani sajnu. Ale ta zenska co mi nechala odkaz, tak vedela ze mam male babo a ze mam prednost na ockovanie, aj tu adresu co mi dala tak ta nebola v ziadnych oficialnych ockovacich papieroch co sme dostali ohladne H1N1. Tak neviem, zaaahada...

Ale maleho by som nedala zaockovat, to by som sa bala.

slovakia13
12. jan 2010

strapco,sisinka
chcem sa spytat je normalne teraz ako sa mala hnevala(pupok je vacsi) ale tam ako je pupok ako keby zahnuty jej vyslo take ruzove,trosku ma to vylakalo.da sa jej pekne zatlacit ,ani neplace ,ale nie je makky.teraz neviem ci cakat do rana a ist ku doktorovi,alebo hned utekat do nemocky ,alebo pri hernii to je normalne ☹

slovakia13
12. jan 2010

ruzove-myslim pupok co bol vo vnutry sa vytlacil von

janka1874
12. jan 2010

ahojte
strapco kráááásna fotka fakt hneď má človek lepšiu náladu

poradte ako naučiť malú zaspávať v normálnom čase a nie o 23-tej ja nevládzem byť tak dlho hore pomoooc cez deň spí pekne no kedy ako ale dnes to bolo super cez deň
a aj teraz zaspala o 20-tej a už je hore ma porazí

mrchu som ešte nedostala no som zvedavá kedy dorazí pri malej som dostala po 3 mesiacoch a k jedeniu v mlieku je to do 6 hodín a skúšanie postupne pridávame ale strukoviny ešte až tak nie radšej

mayka
12. jan 2010

ahojte kocky, som len na skok. pridala som nove fotky z kupkania. 🙂

slovakia mi to ruzove mame vonku uz skoro mesiac. ☹ Treba to sledovat a ak by sa to vydulo este viac tak treba ist lekarovi. Nas mala ten pupcok vyduty asi dva tyzdne a teraz len ked place alebo sa zlosti. Inak sa jej stiahne ale ruzov vidiet tak ci tak. je to taka tenka kozicka.

janka , to sa vasej kocke nechce spat vecer? Kolk ti vydrzi hore vkuse? My mame uz zaspavanie v poriadku . pred siedmou ju kupeme lebo uz je mrzuta a do pol osmej je v koliske. o osmej vacsinou spi ako dudek minimalne do pol jednej niekedy do pol druhej vkuse. Potom sa zobudi este okolo tretej stvrtej, potom o siestej a este potiahne do pol osmej niekedy dlhsie. Myslim ze je to fajn tak ako to mame. 🙂
Dnes som jej ani dudlik nemusela podavat co bola hned v deliriiu. 😀

Neboli VIktoriu brusko alebo co?

mayka
12. jan 2010

strapco, ta fotka je fakt super. 😀

Aj ja som pridala fotky z dnesneho kupania. 😀

janka1874
12. jan 2010

no u nás sa spí doobedu dobre potom poobede kedy ako niekedy potiahne od tej 15-tej hodinku alebo dve a potom už len si zdriemne kedy ako okolo 19-tej ale to je tak 15min a dosť potom kúpeme papáme a trápime sa niekedy aj plače inokedy je tichúčko ale nespí aj do 22-hej a potom spí do tej druhej a potom každé 3 hodinky je hore
bruško už ju nezvykne trápiť ale človek nikdy nevie čím to je

mayka
12. jan 2010

fuuha tak to nezavidim. 😒 Nevies je nejako prehodit rezim? Nas je mrzuta od takej 17 hod az do spinkania. To je utz utahana a vacsinou mi zaspi na prse tak ju potom prehadzujem do kolisky. Nemusim pri nej ani sediet a uspavat ju. Maximalne jej chodime davat vypadnuty cumlik. Ale mame asi stastie klop klop klop. Kazde dieta je ine.

slovakia13
12. jan 2010

mayka
si ma trosku ukludnila,dofrasa ked ja vobec netusim co je este v norme a co nie.....

mayka
12. jan 2010

slovakia, tiez som z toho v strese a fuert jej to sledujem pri kazdom prebalovani. Nemame deti vraj nechat dlho plakat. Aby sa to nezhorsilo a vraj keby zacala prudom vrackat a vela by plakala mam ist na pohotovost.
Nads chcela hnec poslat na dtsku chirurgiu pre istotu ale to bolo pred vianocami a mala to vtedy len nejake dva dni tak sme sa dohodli ze ka by sa mi to nezdalo tak mam ist na pohotovost. A pred tyzdnom to pozerala a ma ho sice vypucny ale nie taky tuhy ale makky. Tak ze vraj to je ok ale treba davat pozor a sledovat to.

chruminka
12. jan 2010

mayka,slovakia, my sme mali tu herniu tiez u viktorie,ale uz sa jej to upravilo,som sa docitala ze do roka sa s tym nic nerobi ked to deticky neboli a ze sa to ma zatlacat dnu,tak sme jej to vzdy pri prebalovani zatlacali,ono to chvilku ostalo zatlacene kym zasa nevydula brusko,takto sme jej to zatlacali az sme pred par dnami zistili ze uz to ma stale vnutri pekne zrastene.
mayka krasne fotky 😵 a ako krasne si drzi pri kupkani hlavicku

ukulelembo
12. jan 2010

Ahojte mamulky STRAPCO: maly je suprovy 😀 😀 😀 Janka to jak keby si pisala o nas o 20:30 krpec zaspal okupany, napapany a o 21:15 je uz zasa hore 😠 a teraz mi lezi na rukach, vzlyka potichuckya oci napoly otvorene ☹ a za svet nebude drichmat a to je hore od 16tej 😠 uz som sa v kupelni chcela skulturnit nakolko uz som ,,bez" a chcela som ist gyndoske a do toho maly zacal rumazgat ach jooo 🙄

mayka
12. jan 2010

chrumi ahoj 🙂 Ako sa maju jezibabky? Uz ani neni pravda ked sme sa stretli na chodbe v GF a tot mame deticky. Dnes som na to tak myslela. Uz sa mi to zda byt horzne davno . 😀

A tiez som pocula o hernii ze do roka by sa to malo upravit. Ale to ze sa to ma zatlacat som nevedela. Aj ked sem tam jej to zatlacim aj ja ale vsimla som si ze ked je vklude tak to vydute tak nema. Tak snad sa to upravuje.

A dakujem za pochvalu fotiek. Vraj aj tym as nove. Idem kuknut. Slniecko nas tusim informovala v pipinach.

strapco13
12. jan 2010

slovakia..skus jej to opatrne zatlacat...keby sa to ale vemi vydulo a nedalo sa zatlacit, alebo by mala vrackala, ci prestala kakat a mala sa nejak horsie..tak sup k lekarovi...ze je to ruzove..tenka kozka

sakura, zuzu..k tym faldikov..my mame 2 mesiace a dobre cez 6kil..takze faldiky su nase 😀 😀 😀

janka1874
12. jan 2010

nám sa asi podarilo ju uspať no ďakujem pekne zas o 22-hej dúfam, že už aj bude normálne spať a chystám sa aj ja aj keď pôvodný plán bolo že sa tiež idem dať do poriadku zajtra totiž mám ísť na kontrolu akože po šestonedelí 😀

mayka
12. jan 2010

a tiez sa pridavam k faldikovcom. my maem aj podbradok a dobrych 5500 g uz urcite. Velku dievku mame doma. 😀

strapco13
12. jan 2010

mayka..kocka sa tak rada kupka 😉

no patrilo by sa nam ist tiez ku gynekologovi..ale sa mi nechce 😠 😠

janka1874
12. jan 2010

strapco keby išlo o chcenie tak mňa k žiadnemu dr. už nikto nedostane 😀

mayka
12. jan 2010

no vodicku mozeme. 😀

a na kontrolu po sestonedeli idem tiez az o dva tyzdne. Taky termn mi dali ale sak boli sviatky tak sa to poposuvalo. 😀

juj idem spat uz mas to nejako lame.

mayka
12. jan 2010

dobeu nocku a sladke sny maminkam aj detickam 😉

janka1874
12. jan 2010

aj ja odchádzam podarilo sa nám uspať dieťa tak idem rýchlo využiť a spať majte sa

strapco13
12. jan 2010

tak dobru noc

zuzu1980
12. jan 2010

janka, aj Adam zaspava okolo 23.00, ale nam to tak vyhovuje. Mm sa vracia z prace okolo 21.00, takze keby dam drobca spat skorej, tak by ho mm ani nevidel. On sice do 21 spinka niekedy, ale len tak kratsie, vzdy ho potom zobudim, okupem a papame az okolo 22.30 a potom sup spinkat. Rano taha do 6, niekedy az do 7, ale potom uz len nejake 2 hodiny a dost. A ja som praveze rano veeelmi unavena, pre mna za mna aj do 10 by mohol buvat, aj tak zvykol ale uz sa budi skorej...

My teraz uspavame tak, ze maleho supneme do postielky a odideme z izby. Lebo on nezaspi ked sme pri nom, hlavne nam dost vrzgaju parkety tak ked chodime okolo neho tak sa budi. Inac mu hluk nevadi, ani TV, ale tie parkety ho vzdy zobudia. Potom este zo 2x treba podat cumlik a hned odist... 😀

Uz vsetky spite??? Je tu este niekto?

ukulelembo
12. jan 2010

Zuzu ja som tu zasa 😒 mlady pan dojedol, cakame na grg 🙂 nahodila som nove fotos