icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

ukulelembo
19. jan 2010

Juj aj ja mi som mala nieco upratat sa mi ale nechce 😝 Maly spi- zatial 🤐 idem aspon sporak odrhnut, este ze ja nemusim cez tyzden varit 😉 Hodila som nove fotky do albumu- tak kuki kuk 😅

chruminka
19. jan 2010

moje jezibabky spia v kocari v chodbe,vsade som pootvarala tak vetram brrrr,idem sa napapat a uvidim ci pojdeme na prechdzku alebo ostanu spat pod otvorenym oknom v detskej.....sa mi tiez absolutne nic nechce,ked pojdem von mam aspon vyhovorku ze som nic nestihla 😀 ,ale ked mne sa ani von nechce...by som si vylozila nohy zobrala knizku a relaxovala 😎

zuzka80
19. jan 2010

Ahojte,
mne obidve deti spia, aj ja by som si ľahla, ale viem, že Linda bude spať iba chvíľku, tak neľahám.
Dnes som nevarila, dojedali sme zo včera, ale musím žehliť. Už tam mám veľkú kopu vecí.
Ukulelembo maličký je zlatučký v novej súpravičke 😉

zuzu1980
19. jan 2010

ahojte, ale ste toho dnes popisali. A teraz tu urcite nikto nebude, ked som tu ja 😉

my mame za sebou otrasne 2 dni ale uz aspon viem kde je problem (strapco, tym kakanim sa to vtedy nezlepsilo, len docasne sa mu asi ulavilo, inac kaka normalne). Zase sa nam zhorsil reflux. Uz dlho sme to mali pod kontrolou a teraz hroza. Maly sa vykruca zo spanku, niekedy uz vobec nevie ani zaspat, co sa mu pred tym nestavalo. Zistila som to ked sa mi par krat dogrckal v spanku, a inac vidno na nom ze mu niekedy stupne kyselina v zaludku a on to len prehltne naspat. Ale drazdi ho to, chudatko. Uz mesiac som ho nepocula plakat a teraz toto...

Inac neviem kto to tu minule spominal ze aj reflux konci v 3 mesiaci, to nie je pravda. Iba kolika zvycajne trva do 3 m, reflux sa bud strati okolo 4-6m ked sa zavedu prve prikrmy, alebo trva aj niekolko rokov a u niektorych ludi neprejde nikdy a maju aj v dospelosti

Hlavne sa nam tieto problemy vratili ked som konecne drobca oducila od casteho papania mini davok, ale prave to mu vtedy pomahalo na zaludok. Teraz uz 2 dni papa normalne a hned nastali ine problemy takze teraz prave naopak ho ucim papat kazde 2 hodky po troske. A sme naspat tam kde sme boli 😒

janka1874
19. jan 2010

tak skrine popratané deti boli vonku s tatikom a zvládli to na výbornú
už len pofotíme a môže sa predávať 🙂

sakura77
19. jan 2010

no,nas mladence dneska vobecnechcel spat-hlavne ze bol dve hodiny v izbe ale kazdych 10 minut vyliezol cikat,potom kakat,potom zas cikat...a tak dokola,o14.45 som to vzdala,tak sme isli piect kolac,no taky asistent,uz som len cakala kedy to vsetko skonci vytrepane na dlazke 😀
teraz je u deda,malinka driemka...
zuzu,juuj,tak to je neprijemne...no co narobis,radsej kazd dve ako sa ma trapit,chudiatko male... 😒
ukulele,pekne fotocky,maly je zlaty -ten jeho vyraz 😅

tilly
autor
19. jan 2010

uz asi tyzden sa chcem pochvalit, ale vzdy zabudnem, uz sa smejeme nahlas, zatial su to len take skreky, ale je to strasne zlate, hlavne pri kupami to je...

deina
19. jan 2010

Jej, to je zlate, Tilly. Mne sa este nesmeje, ale uz vidim na nom, ze sa o nieco snazi, tak snad coskoro.

Zuzu, u vas nepredavaju nieco na zahustenie mlieka? Nieco ako u nas je nutriton. Moj starsi mal reflux, ale ten tichy a to palenie si riesil tym, ze stale chcel papat, ale hustejsie mlieko mu pomohlo.

janka1874
19. jan 2010

Viky sa zasmiala len raz ale debatovanie to jej ide 🙂

adka_praha
19. jan 2010

no my sa tiez este nesmejeme...sice nejake pokusy boli ale viac ee...brebentime aj my... 😀 a stale sme lenivi konicky past... 🙄

mayka
19. jan 2010

Ahojte je tu niekto?

Aj nasa Terezka uz vydava rozne zvuky vacsinou take ako ked chce plakat ale neplace zabava sa tak pri hrazdicke a kope pri tom nohami a tuka do hraciek .Ako keby dosla na to ze hlas sa nemusi pouzivat len ked sa place. A ked sa usmieva tak tiez z nej sem tam nieco vylezie ae smiech to este nie je. Ale su fakt zlate tie nase deticky.
Nasa uz to zalomila konecne, dnes jej to trosku trvalo ale neplakala len kukuckovala v koliske. A sladko spinka tak mam cas.
Ja mam pocit ze nic nestiham cez den a vecer sa mi uz nic nechce. Terezka tak poriadne spinka len cez obed ked chodime von a to mi potiahne aj 3 hodiny na terase. Inak len maximalne polhodinove mikrospanky v lehatku doobeda a poobede v mojom naruci. Normalne ze denny ritual mame. 😀

A dnes sme po kupkani pri obliekani prvy krat neplakali. 😵

Baby no a co s tou dietou? Kojace maminyuz sa snazite upravit jedalnicek? Mne sa teda nedari moc. Ale chcem viac jest polievky. Dokelu len neviem cim to je ale vecer mam neuveritelny hlad ako malu ulozim by som najradsej vyzrala chladnicku. Cez je to v pohode ale tie vecery. No obzerstvo. 😠

adka_praha
19. jan 2010

mayka ja som na tom podobne...cez den mi jedlo nechyba ale vecer by som zozrala kona vola...hruuuuuza...a potom ze dieta... 😅

mayka
19. jan 2010

ano, nazerem sa ako prasa a potom mam vycitky svedomia. Ale samozrejme az po konzumacii. 😀

adka_praha
19. jan 2010

hehe ja obcas aj pred ale poviem si ze ale ked ja mam na to taku chuuut... 😅 hanba mi... 😅

adka_praha
19. jan 2010

hihi terezka mi uz 1/2 hodky spi... 😀 to obvykle touto dobou este bojujeme s cumlom... 😅 akosi stale vypadava- nechce drzat v tej pusinke a potom sa slecna na tom rozculuje... 😀
a drahy moj samo ze spi na gauci zas, tak som uz len a len vasa... 😕 😅

zuzu1980
19. jan 2010

deina, opytam sa zajtra na poradni, ideme s malym k pediatrovi. O tom nutritone som citala na koniku, ale neviem ci u nas take predavaju.

ja cez den tiez toho vela nezjem, ale vecer to vzdy dozeniem. ale snazim sa zdravo a menej sladkeho

mayka
19. jan 2010

Adka, kedy ti chodieva spavat vecer Terezka?

Zuzu , Adamko u ma 3 mesiace. Ako to strasne leti, booozenky. 😀

zuzu1980
19. jan 2010

A este k smiechu, Adamko sa do 6 tyzdna hadam ani raz neusmial, uz som si myslela ze bude strasne vazny, a potom sa zacal smiat stale, aj nahlas. Najkrajsie sa usmeje vzdy ked ma vidi 🙂
Ale napriklad kamoskina dcerka sa smiala uz od porodnice, na vsetkych fotkach ma usmev od ucha k uchu, stale sa smeje az doteraz (ma cca 3 mesiace), taka je zlata.

adka_praha
19. jan 2010

mayka, no ako kedy...medzi tou 3/4 na 9 a pol desiatou...ked ju okupkam a napapa sa... 😉 to uz len potom cumlik obcas strcim do pusinky ked uteka ale vela krat sa stane ze zaspi aj bez neho a spi jak drievko do tej druhej tretej... 😀 a vy ako spavate? este su cez kopirak ci uz ee?... 😀

adka_praha
19. jan 2010

baby to co sa hovori, ze v troch mesiacoch prejde, to som zvedava co je na tom pravdy...u nas vsetko len teraz zacina...brusko nas zacalo obcas pobolievat, grckanie sa zhorsilo a taka je posledne dni mila jak zaludocny vred... 😒 to vyzera akoby to vsetko chcelo este vyvrcholit, nech nahodou nezabudneme ako to vyzeralo... 😠

chruminka
19. jan 2010

tak my sa tiez uz smejkame od 6 tyzdna a rehoty prisli u Alexie uz okolo druheho mesiaca a Viktoria sa rehoce teraz asi druhy tyzden tak nahlas a vyskame dvojhlasne ostosest 😀 ,uz je to super taketo väcsie deticky uz je s nimi aj zabava,hlavne ked si rozpravaju same pre seba a rehocu sa na hracky,teraz by som ich len fotila a natacala,su take uzasne 😵
no a stym chudnutim tak ja uz stvrty den neveceram 😝 ,ked som prisla s nemocky mala som este dokonca o kilo menej ako pred tehotenstvom,ale postupne ako som sa ukludnila a mala viac casu tak som zacala priberat a priberat....tak som si povedala dost a uvidime ci mi to pomoze.
Ale malo by lebo ja som vecer tiez neskutocne vela pozierala okrem normalnej vecere este potom okolo 22-23:00h same somarinky...

zuzu1980
19. jan 2010

adka, u nas presne na den ako sme oslavili 3 mesiace tak zacali problemy... no neviem, ti co sa trapite s refluxom, treba vydrzat az do prikrmov. Koliky by mali prestat, ale su aj vynimky 😠

Ale dnes drobca krmim v mensich davkach a castejsie, zda sa ze je trosku lepsie, ale nechcem to este zarieknut. ale uz 2x mi zaspal cez den bez problemov a nezobudil sa v krcoch, tak uvidime co bude vecer, vecer to byva horsie...

zuzu1980
19. jan 2010

chrumi, kuk IP. Ako inac pokracujete s papanim?

strapco13
19. jan 2010

zuzu..blbe..no tak ho budes krmit castejsie..alebo zahustovat

maly zaspinkal..uz tretiu noc za sebou v postielke bez problemov..len raz nam dudlik vypadol 😵 😵

po mesiacoch som si dnes napustila vanu s penou a relaxovala..tak mi to chybalo..musela som sa upravit..zajtra idem na gyn po sestonedeli

veceriam...vianocnu kolekciu 😠 😠 ja sa sladkeho neviem vzdat

adka_praha
19. jan 2010

no to potesi... nam sa to grckanie skoro uplne stratilo a teraz zas pogrckava... ☹ no uvidime co s tym bude...

chrumi tu dvojnasobnu radost ti taak zavidim... 😅 chcela by som ich vydiet ked si brblu... 😀

strapco13
19. jan 2010

Matej sa zatial nahlas nesmeje..len sa mu rozziaria ocka a otvori usta..no a dzavoceme si veselo
ked mu pustim kolotoc a ten zastane tak mu dohovara 😀 😀

zuzu1980
19. jan 2010

strapco, ako som tu riesila to caste papanie a vlastne sa k tomu teraz dobrovolne vraciam 😒
ale strasne nieco, take dobre babatko som mala a ako keby mi ho na 2 dni vymenili, ale uz sa zda ze je lepsie... len cakam co bude vecer.

ozaj strapco, si spominala mykozu... ja som prave preto prestala jest sladke, lebo mne uz nic nezaberalo, a vsade som citala ze sa treba uplne vzdat sladkeho a jest vela jogurtov. Tak teraz ficim na jogutoch 🙂

super, ze matko pekne spinka 😉

mne teraz drobec zaspal v tej sekunde ako som ho polozila, nechaaaapem, uz 2 dni trucoval, palila ho zaha v lahu, ale teraz zalomil, uf !

adka_praha
19. jan 2010

😀 😀 😀 😀 ze dohovara... 😀 😀 😀 😀

no ja som strapco dnes robila cokoladovy kolac, tak sa zdrzujem komentara... 😅

chruminka
19. jan 2010

adka uz sa tesim ked zacnu kecat jedna cez druhu 😅 ....si kupim stuple a budem len prikyvovat

zuzu1980
19. jan 2010

ale priznavam sa aj ja ze obcas neodolam a zobnem si z cokolady 😀 😀 😀

my sa rozpravame s drobcom na striedacku. ja mu nieco poviem a cakam na odpoved, a tak 😀 ale nejako menej rozprava ako kedysi, uz len aguuu-guuu, pred tym vravel aj bu a ma a chrrzzzxxxchhhhzzzh 😀 😀 😀