Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
zuzu..ja viem, ze sladke mykoze prospieva 😝 😠 ale jedavala som sladke aj predtym a nebol problem, tak sa vyhovaram..ale poctivo jem aj jogurty...mala som aj normalnu veceru...typicky slovensku..slaninu s cibulou 😀 😀 😀..ked to ide vsetko do mlieka tak sa ani necudujem, ze maly ma uz 6,5 kg skoro
a neskusla si malemu vyvysit matrac pod hlavou a po jedle ho drzat dlhsie vzpriamene a ak sa da tak na pravom boku..aby mu pekne mliecko ztieklo zo zaludka do criev
strapco, to uz robim davno, este som ani nevedela ze ma reflux, len tie prve tyzdne nevydrzal lezat, tak krmime v polosede, spinkame na boku (vsak sa potom otoci), nosime ho od narodenia zvislo (no, dovidenia chrbtica ! ) a vcera som uz v zufalstve vyvysila matrac, ale potom sa smyka dole, no sranda !
chrumi, aj ja chcem stereoooo
ahojte
tak som dkončila koláž mojej staršej a k usmievaniu ona sa usmievala od narodenia a nahlas už od 2 mesiacov a veru je to usmievavé dieťa dodnes a to už má 2 roky no Viky je také vážnejšie dieťa ona asi taký smejko nebude teda no ešte uvidíme človek nikdy nevie 🙂
a k tomu chudnutiu tak ja cez deň ledva niečo stíham jesť a potom do dožieram večer lebo to už nie je jedenie ale žranie toež by som chcela preseldať že viac polievok a po 18-tej len vodu budem piť len nejako sa do toho neviem dokopať
janka, teba som sa chcela opytat, ak sa dobre pamatam, spominala si ze byvate na 5 (???) poschodi bez vytahu... starsia ti uz vyjde po schodoch sama tak vysoko? Ak ano, kedy zvladla tolko schodov? Ja rozmyslam dokedy musim drobca nosit po schodoch, vsak mi odide chrbtica !
my mame postielku premontovanu aby bol mydrac vyvyseny ale o tom pravom boku som nevedela...
zuzu my sa iba obcas stahujeme... 😀 ako napr. dnes ked som malu nasla dole pri nohach... 😅 sa na tom cely den chechtam... 😅
ja som pocula ze na lavom boku je lepsie, tak neviem. Ale ja to striedam, aby sa mu polohovala hlavicka, aby nemal sisatu len do jednej strany 😀
lavy bok je dobry na koliku aby sa crievka pohli... 🙂
hehe takze spojte koliku s refluxom a dietko si budete prehadzovat ako horuci zemiak... 😅
adka, ake ma terezka chutne gate a aky smejoooo 😀 😀 😀
daaakujeme... 😀 vy tiez nie ste na zahodenie... 😀 nedohodneme sa nejako?... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
zuzu nemozem si pomoct ale voobec adamko neyzera na 3-mesacne dieta... 😅 taky velky a strasne kraaasny chlap to uz je... 😀
adka, ja uz ho slubujem na vsetky strany, no uz ma asi 4 slubene frajerky (joj, ma Monkey zabije teraz 😀 😀 😀 ) a vsetci si myslia ze len im som ho slubila, heheheheeeee. Ale vsak hadam zvladne aj viac frajerok, nie? Vsak je nejaky chlap !
a dakujeme
Alexia ma teraz novu zabavu hlavne ked ma papat,ako sedi v autosedacke zapre sa nohami zdvihne ritku akoby robila mostik a posunie sa trosku dopredu,takto sa posuva az kym tam skoro nelezi....asi ju budem musiet priputavat aby mi nevyskocila 😅 a dnes vecer to robila aj na sedacke pred kupanim sa posuva ako pavuk....
zuzu no pockaj to nebudu ferove podmienky pre terezku tak to nechceme... 😀
ze pavuk.... 😀 😀 😀 😀
baby vy dnes srsite humorom... 😀 a to som chcela ist pomaly spat...ale tusim si este pockam co z vas este vypadne... 😅 😀
adka, som sa tu priznala a teraz hromadne dostaneme kosom 😀 😀 😀 😀
chrumi, to mas doma vesele dievcence 😀
no nám v nemocnici hovorili že ľavý bok určite nie lebo potom sa zaťažuje srdiečko tak teraz si vyberte
zuzu sobre si pamätáš no sama začala chodiť po schodoch keď už som bola asi tak v 5 mesiaci cca a to mala približne 1,5 roka ale to ju bavilo relatívne krátko potom som ju horko ťažko presvedčila že aspoň polovičku musí ísť sama ale vždy som hovorila že ja určite porodím na schodoch možno aj preto som rodila skôr (chodenie po schodoch vyvoláva predčasný pôrod) keď sa malá narodila tak sa zaťala a ani za ten svet nešla hore sama a teraz postupne už ako tak zas ide no uvidíme do kedy ale plačov a hisákov kôli tomu tu už bolo neúrekom všetci susedia vedia kedy ideme domov nejako sa sama do toho netrhá ale už nevládzme vláčiť ju, poprípade nejaký nákup a ešte aj Viky
inak ja len dufam, ze sa zapru geny z nasej strany, bo moj bracho ked bol maly, naucil sa chodit v nejakych 10-tich mesiacoch a vyzeralo to asi tak, ze sa rozbehol a kedze nevedel zastavit, zavrel oci a nieco ho uz zastavilo... 😅 😀 a ze bezne bolo, ze sa nejako chytil hore postielky a prekoprcol sa cez zabradlie a vacsinou na hlavu...no mam taky pocit, ze sa tym vselico vysvetluje... 😅 😀 😀 😀 😀 😀
no, mlady pan sazobudil, vyskereny od ucha k uchu, tak ja padam 🙂
janka teda musis mat riadnu kondicku... 😅
janka, ved len preto sa pytam, ze ak nezozenieme po roku jaslicky, tak by sme zavolali svokru nech pride maleho strazit, ale ona je drobnucka a ma uz 65 rokov, tak nebude toho naseho 15 kiloveho spratka vlacit do schodov, a sam to urcite este v 1 roku nezvladne... no a doma tiez nebudu stale sediet... tak asi nieco ine vymyslime.
idem aj ja hajat kym to tu vsetko spinka ,dobru noc
dobru nocku
normalne mi nechcelo odoslat spravu s xichtom... 😖
no zuzu sám to určite nezvládne v roku pokiaľ to nebude veľmi živé dieťa moja Sendy je dosť pohodáčka a pomerne lenivá loziť začala na 6 mesiacov ale chodiť samej sa jej nechcelo to sa pustila až na 13 mesiacov ale o 8 mich už stála a od 9-tich chodila popri všetkom tak sme čakali že sa pustí skôr a ona nie 😀 tak uvidíme aká bude Viky
no janka zacinam mat dojem ze nasa terezka bude super leniva ked vidim aka je hr do konikov... 😅 ale tak hadam sa jej to zapaci a lenivost ju opusti... 😅
no lúčim sa aj ja som ešte pridala nejaé foto na FB a odchádzam so ríše snov 😀
no idem kuknut a idem aj ja teda uz do hajan...dobru nocku... 😅

😀 ale aj tak chrumi zavidim... 😅 nemozem si pomoct... 😅