icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

adka_praha
23. jan 2010

aha tak zajtra budem testovat... 😅 no to zas bude kriku... 😕 madam je veelmi pohodlna... 😅

strapco13
23. jan 2010

berus..nie si od nitry?

adka..to si ako prisla na tu hromadku, ze na nej bude spat?..princezna na hrasku 😀 😀

to.beruska
23. jan 2010

no nas lezi na boku,ale neprevrati sa.akurat sa zacne jedovat.a co sa tyka papania my tiez pijeme 120-150ml.ale hore sme minimalne hodinu.sem tam aj dve a pol.ako sa mu chce a podla toho ako sa mu venuje pozornost.inak v noci ked sa zobudi o tej piatej alebo siestej no uz rano tak sa napapa a strasne si gagoce.ale uz sa naucil na to ze ja zhastnem a on zachvilu zaspi

strapco13
23. jan 2010

adka..tak potom o terezke pisu v mudrych knihach, ze babatko spi 18-20 hod. denne..lebo o mojom urcite nie

beruska..ale nenechaj ho este sedied sameho a nie dlho ani s oporou

to.beruska
23. jan 2010

strapco da sa povedat ze aj ano.my byvame tak medzi Nitrou a Topolcanmi.20km tam a 20 tam.preco???

adka_praha
23. jan 2010

strapco ja uz ani neviem... 😅 ale mam pocit ze to vzniklo v tom obdobi, ked musela spat tak dost pritulena a omotana dacim, tak som ju zacala davat na taku hromadku a spinkalo sa jej dobre...ale to nie paplon taky ze pierkovy ale ten antialergicky ten tenky aby si si nemyslela ze ju potom v tej kope musim hladat... 😅

to.beruska
23. jan 2010

nie zase dlho ho nenechavam,ale on nam nechce lezat aj v kociku cez den musim davat vyssie ked ho mam doma alebo sedi v kresle.a on sa strasne dviha aj sam aj hlavicku.vzdy aspon na chvilu a potom zase klud.dnes bol v sedacke a tak sa normalne dvihol do predu ze som nechapala.aj ked mame hrazdicku,to 15 minut lezi a uz mrnci tak zase to kresla uz.stale musime menit len lezat nie

strapco13
23. jan 2010

aj moj chce v noci strasne komunikovat..bojujem sama so sebou ale nenecham sa zviest na debatu..ale je strasne zlaty
my teraz vstaneme az okolo 2..a pokial nebude pokakany tak ani neprebalujem, lebo spime dalej..prebalenim by sa zobudil a kecal a kecal..a ze vraj zeny su ukecane 😀 😀 ..aj tak v noci menej cika a plienka je skoro sucha

zuzu1980
23. jan 2010

strapco, ja ho davam spinkat na bok, uz 2x sa mi v spanku prevratil na brusko, inac sa zvykne len na chrbatik. Niekedy ked ho trapi ten reflux, tak sa oci ako husenicka z jedneho boku na druhy stale dokola.

Mne vydrzi zobudeny tak hodinku, teraz aj hodinu a pol, kedze sa ho snazim viac unavit. Unaveny je hned ako prvy krat nervozne zamrnci. On sa sice potom este vydrzi hrajkat, alebo smiat alebo hocico, ale ja uz viem ze sa bude spinkat. No a ked si ho vtedy zoberiem na ruky tak si vzdy zivne a ricickami si zacne zmochlat ocicka.

joj, neviem preco sa to takto zhorsilo prave na den ked mal 3 mesiace. Nemalo by to uz byt lepsie? Ak sa to do mesiaca nezlepsi, zacnem mu davat pred mlieckom kasu aby mu strava vydrzala v zaludku, inac to nevidim...

strapco13
23. jan 2010

beruska..pytala som sa kvoli tomu slovnemu spojeniu, co si napisla..ze dava nozky "pri hlavicku"... tak hovoria okolo Nitri..daj to pri kos,a pod...tak len preto, ci som sa trafila aj u teba

matej sa tiez chce pritiahnut do sedu..tak ho pritahujem..strasne sa tomu tesi...ale snazim sa este mu nezatazovat chrbticu a klbiky sedenim..ale neodolam, lebo srtrasne sa tesi, tomu ked sedi

to.beruska
23. jan 2010

adka my sme mali problem s kakanim tiez.na pomohli strasne probiatika.to nam poradila doktorka.sem tam este raz skoro za dva tyzdne dam.inak espumisan,fenkel nezabral.este masirujeme brusko pupikom

adka_praha
23. jan 2010

no aspon v niecom sme ucebnicovi... 😀

beruska na to ze sme rodili v jedne den tak su ti nasi drobci total odlisni... 😀 terezka, kde ju polozis tam bude lenora jedna a filipko zas nepolezi... 😅 😀

to.beruska
23. jan 2010

no Filipko tak isto.mal mesiac a pol a drzal nam hlavicku.a teraz ked sa pritahuje ze dam rucicky tak sa pomaly pritiahne sam.ale dnes v tej autosedacke to celkom sam.nechapala som.akurat stvrtok normalne vydrzal maly lezat hore 20 minut 😀

zuzu1980
23. jan 2010

adka, chlapci su uz raz taki, aj ten moj ako by mal vrtulu v zadku 😀 😀 😀 ale on uz v brusku non stop kopal, ved ked som necitila 10 minut kopance, uz som panikarila co je s nim...

adka_praha
23. jan 2010

berus fenikel mi mala pit nechce a espumisan nam zaberal ked sme ho mali zo zaciatku, ked nas prdiky trapili...ale ak nepomoze teraz tak budem mat na pamati... 🙂

ja tiez nedokazem odolat nedotiahnut ju do sedu... 😅 ked to je tolko radosti... 😀 a vzdy sa jej snazim vysvetlit ze keby aj koniky pasla ze to bude iny pohlad na svet ako z lehu ale stale si neda povedat... 😀

strapco13
23. jan 2010

zuzu..moj ako ho vecer ulozom, tak ho rano najdem..ak neratam pohyby rucickami..alw mam ho preistotu isteneho mojim starym plysakom..taky kocurik, teda vela pysu na nom uz nie je, usi , oci a nos uz asi 200x prisivane, bol to moj plysak oblubeny aj v detsve aj v puberte som sa mu vzdy vyzalovala, tak dostal za ulohu strazit maleho v noci

to.beruska
23. jan 2010

no je to veru sranda.a nas strasne aj nozickami kope.minule lezal pod kolotocom a nie ze by si to chytil ale on dvihal nohy a chcel do toho buchat.ozaj my si trosku drzime chvilkami aj flasku.minule som dala uska na nu ale este nevedel co ako.minule mi to uz chytal a dnes si ju vydrzal chvilu aj drzat.len on si to trosku tlaci

adka_praha
23. jan 2010

😀

ja malu hladam pravidelne dole pri nohach... 😀 😀 😀 musime dat ten madrac uz do vodorovnej polohy... 😅

adka_praha
23. jan 2010

beruska vy ste riadne hyper... 😅

zuzu1980
23. jan 2010

adka, nas pasie koniky jedna radost, ale do sedu sa nedotiahne. hyti mi prsteky a ked ho skusim pritiahnut, hned ich pusti. proste nezaujem. zato nohami sa odraza od vsetkeho, ked sedim a mam ho na brusku tak sa vysplha az za krk, uz v porodnici to robil. vzdy ho len taham dole 😀

jej, strapco, to je mile. Aj ja som rozmyslala ci mu nedat plysaka, ale asi by letel v noci niekam 😀 no, drobec je kazdu pol hodinku inac ulozeny. V noci sa hybe do vsetkych svetovych stran, natahuje, kope nozickami... Vsak vravim ze uz v brusku toto robil, ani minutku neostane bez pohybu

to.beruska
23. jan 2010

no ja ked ho nedam do vaku tak ho mozem hladat.minule pozeram a vybehnem z postele a on pod paplonom spal.alebo uz spal aj po sirke v postielke a to som ho dala po dlzke.ja ho vzdy dam tak aby som videla a tiez tento tyzden vidim len paplon.no nebol pod nim ale o 15cm bol vyssie ako som ho dala ale teraz si zobral aj paplon

to.beruska
23. jan 2010

inak mi mame tiez plysaka pridam fotku ako si ho sem tam drzi a gagoce mu

strapco13
23. jan 2010

no lucim sa ..dobru noc a pokojne snicky nasim drobcom 😵 😵

zuzu1980
23. jan 2010

bru noc strapco

adka_praha
23. jan 2010

dobru nocku... 😉

to.beruska
23. jan 2010

aj ja sa lucim.no veru neviem dokedy bude drobec teraz spat ked spi uz styri hodinky.ok pa pa

adka_praha
23. jan 2010

pa... 😉

adka_praha
23. jan 2010

no a idem aj ja veru...ani som si nevsimla kolko je hodin... 😅 tak pa zajtra... 😉

deina
24. jan 2010

Mne tiez maly cestuje po postielke, odraza sa nohami a vzdy ho najdem inde ako som ho polozila. Uz v inkubatore to robil. 😀 Hentaky krpec a cestoval si tam. Pretacat sa zatial nepretaca, teda pretoci sa z bruska na chrbatik, ale to nie je vedome pretacanie, aj ked ho to podla mna bavi. Este ma asi slabe svaly, tak sa lahko prevazi a potom sups, uz je na chrbte. 😅

A najviac sa tesi tomu, ked mu natahujem kolotoc, samotny kolotoc ho az tak nezaujima, ale len co ho zacnem natahovat, no to je radostiiii.

slovakia13
24. jan 2010

ahoj
tak mala tiez lozi,ako taky chrobak 😀 😵 vzdy ju dam uplne do stredu (spinka so mnou vo velkej posteli)a my nule sa zobudim ako mi cucala bok 😀 😀 😀 a to je spim vzdy uuuuuplne nakraji 😵 a tie polohy 😀
beruska
po akej dobe zabrali probiotika?ja som zacala davat teraz biogaia tak cakam na zazrak 😵
deina
ze 4 mesiace aj ja uz chcem 😀

my v noci spinkame ukazkovo 😵 nastastie,ale za to si to mala vynahradi cez den 😅 ,ale to je o brusku a o tej hnusnej zabe....vcera som zacala vytierat sodou bikarbonou a malej ta chut vobec nevadila 😀 este vyplazovala jazyk co sa jej pacilo 🙂