icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

venika_v
29. sep 2010

tak jasne, casu mam este dost... informacii malo to je pravda .. ☹

ja nerada moc dopredu premyslam a planujem,,, ked mi to nevyjde ako chcem som potom smutna ... takze vela veci necham na nahodu, aj ked toto sa na nahodu neda nechat...

mgurnak
29. sep 2010

tak ahojte baby, ale bohuzial sa s vami aprilovkami budem musiet rozlucit, lebo vcera som o to nase babo prisla ☹ na poradni mi zistili, ze uz nebitakzeje srdiecko tak som musela ist do nemocnice, kde sa to aj vsetko skoncila..10 -15 min zakrok a bolo po vsetkom 😔 ake o polroka sa pokusime znova a hadam to bude zasa vsetko \OK..tak vam prajem, aby ste boli zdrave a hlavne si na seba davajte pozor...majte sa...

seba1
29. sep 2010

@venika_v do tej pôrodnice, ktorú si vyberieš, sa potom posledný mesiac chodí aj na poradňu, tuším najmenej raz do týždňa, ja zasa nechcem byť zaskočená a nerada mením plány z jedného dňa na druhý, však každý ako mu pasuje.

seba1
29. sep 2010

@mgurnak tak to mi je veeeľmi ľúto ☹ ☹ ☹ Nech sa na druhýkrát darí lepšie, držím palce!

venika_v
29. sep 2010

@seba1 no jasne kazda sme ina, ja som bola v ruzinove na ortopedii a chirurgii, ako oddelenia super, v antolskej na chirurgii a tiez oddelenie super, na kramaroch som tusim ani nebola, takze precitam kopu diskusii na jednotlive nemocnice a novorodenecke a tak a potom sa rozhodnem.....

ty si pevne rozhodnuta za antolsku?

seba1
29. sep 2010

@venika_v až tak pevne nie, tak na 60%

pippi84
29. sep 2010

Ahojte,
chcem sa pochvalit, tento kocik mam uz doma 😉 , sice trosku skor, ale nevedela som mu odolat a bol za super cenu, este k tomu aj fusak, plastenka ... dnes ho zbalime do krabice a pockame, lebo ked ho neterka uvidi, bude sa chciet vozit 😀 http://www.maderna.sk/katalog/product/5468 ak zhanate sportiak, tento mozem len doporucit, 4 polohy, kolesa super a tichucky 😀
neskor si planujem kupit hlboky demu clasicc, ale to pojdem pozriet osobne.

katuska26
29. sep 2010

@nonika júj teším sa s tebou a nevoľnosti už nemáš júúúj závidíííím aj ja chcem.... dúfam že mi tiež do toho 14teho týždňa prejdúúúú 🙂
Inak dnes je čo za tlak???? Ma hádže do strán od rána ako som vstala, nedá sa mi ani existovať, neviete čo na to? Predtým mi zabrala káva, no teraz ju nemusím..... ☹
@mirka7582 gratulujem ku knižke.... 🙂

mnamko
29. sep 2010

Ahojky,prišla som od doktora,no to bola poradňa,prišla som zobrala mi krv,dala som moč a doktor volá ,že príde neskôr lebo že si syn zabudol doma výtvarnú,tak išiel domou,chvílu sme počkali a poslala ma vedla ku jeho žene na sono,lebo potrebovala rozmery,no doktorka nemastná neslaná,ale aspoň mám fotku,všetko o.k.bábo ako som vyčítala s knižky 3,71cm.
Večer dám foto,keď príde dcéra ja to neviem dať do počítača.
Idem si vás prečítať,lebo som sa tupoobede nedostala,Aneta si robila veci do školy.

mnamko
29. sep 2010

@pippi84 pekný kočík,aj cena je dobrá,
Keď som mala nízky tlak mne pomohla Mitická voda,ja som mala 100/70apribrala som 3kilá,hrozné

mirka7582
29. sep 2010

@brumca dakujem pekne 🙂

mirka7582
29. sep 2010

@katuska26 dakujem 😀

seba1
29. sep 2010

@pippi84 pekný kočík, ale ja nie som na tri kolieska, obávala by som sa o stabilitu, ale možno je to len môj dojem
@mnamko ja zatiaľ cca 1,5 kg, ale neobávam sa, že to neskôr nedoženiem.
Idem teraz zháňať boxerské rukavice, starší ich chce na narodeniny, bude mať v sobotu 9, dúfam, že kúpim 🙂, lebo inak bude sklamaný

katuska26
29. sep 2010

@mnamko No ja mám teraz 102/65 Mitickú nemám, ale mám Brusnianku tak aspoň tú skúsim... lebo otras a var keď ťa hádže do strán... 😅

nonika
29. sep 2010

@katuska26 este chvilocku vydrz a urcite to prejde 😉 od toho 13ho tyzdna mi uz bolo lepsie a uz sa vytratila aj unava, ale chodenie na zachod este pretvava 😀 😀 😀 .....co sa tyka tlaku tak z toho som dost nestastna, lebo ked som cakala malu tak som ho mala nizky, ale teraz je dost vysoky na mna....ale ked idem k lekarke tak som stale nervna ci je vsetko ok, to bude asi tym......a este som zabudla dodat ze mala ma 95gramov, takze je dost velka na 14tyzden....ale je krasna....uzasne bolo vidiet na 4D nostek, pusinku.....a nakoniec nam zamavalo, uz asi malo dost toho sledovania 😀 ....
@seba1 snazim sa pisat len dobre spravicky 😉

marusinka80
29. sep 2010

@mgurnak ahoj, je mi luto, ze sa ti to stalo, ale stava sa to casto v dnesnej dobe. aj ja som si tym nedavno presla 😉. zelam vela sil a optimizmu. nabuduce to urcite vyde 🙂

katuska26
29. sep 2010

@mgurnak júj je mi to ľúto a aj ja ti želám veľa šťastia pri ďalšom snažilkovaní 😉
@nonika a budeš mať dievčatko?? lebo tak píšeš 😵

drobec490
29. sep 2010

@mgurnak tak to mi je luto,tak sa drzkaj a vela sil..

mischeell
29. sep 2010

@mgurnak tak to ma veľmi mrzí, je to veľká škoda. a v ktorom si bola týždni? aj si mala nejaké podozrenie, či to iba pri sone lekár zistil?

nonika
29. sep 2010

@mgurnak je mi to luto, viem co prezivas, tiez som to parkrat prezila ☹ ...na buduce to vyjde, drzim palce 😉
@katuska26 ano dievcatko 😀 😀 😀 , lekarka mi to prvykrat povedala v 10.tyzdni a vcera to potvrdila 🙂 velmi sa tesim 😀

katuska26
29. sep 2010

@nonika tak gratulujem to je super že to už vieš.... 🙂 a sestrička sa teší? čo chcela? Lebo moja Viktorka vraví že by chcela brata, aby mala kena 😀 ona zbožňuje barbíny, ale je pripravená že to môže byť aj dievčatko a veľmi sa teší. Každý deň mi bruško bozkáva, rozpráva sa s červíčkom v brušku a vraví že dúfam to nebude taký ksicht ako ja 😅 srandičky...

mnamko
29. sep 2010

Chcem sa opýtať ja som sa teraz objednala na NTsono v 13tt kôli veku,čo tam budú pozerať?Dúfam,že tam bude doktor čo mi viac povie,lebo zatial neviem nič len že je to o.k
@nonika jéj to je super vedieť to,to musí mať ale ozaj dobré sono keď už to videla.

mnamko
29. sep 2010

@mgurnak neboj na budúce to vyjde,pozri na mňa 1xpotrat,1x mimom.tehu zobrali mi vajcovod a teraz tehu,bez liekov bez ničoho

mimibb
29. sep 2010

Ahojte babeny, smiem sa k vám pridať? 🙂 termín mi tiež podľa nového vychádza na apríl.. stále sa posúval...najprv to bol 30.marec potom 31.marec teraz na screeningu mi určili termín na 2. apríl... snáď to už tak ostane 😎

katuska26
29. sep 2010

@mimibb vitaj medzi nami 😵

nonika
29. sep 2010

@katuska26 tesi sa, ona od zaciatku tuzi po sestricke, braceka som ani nemohla spomenut 😀 .....moja robi to iste a kazdy den hovori ako mi uz narastlo brusko 😀 😀 😀 a ma asi aj pravdu lebo sa citim niekedy uz dost velka.....a ty by si chcela co? nemas pocit co by to mohlo byt?......ja som mala 🙂

venika_v
29. sep 2010

@seba1 a rozmyslas teda nad ktorymi?

venika_v
29. sep 2010

@mgurnak je to skoda, ale urcite sa to nabuduce podari..... hlavne sa netreba z toho polozit psychicky...
prajem vela stastia do buducna

venika_v
29. sep 2010

@mimibb jej tak vitaj, ja som sa tiez dnes pridala....

mirka7582
29. sep 2010

@mimibb vitaj aj mne za kazdym doki povie inak 😀 dufam ze ked pojdem o mesiac do poradni tak mi povie ze datum ostava 🙂) mala som 3termini 😉