Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
Riamin, ahoj 🙂 , ja som si ešte len teraz uvedomila, že som si to nezmenila. Dlho som nebola na koníkovi a ak tak som si vás len čítala!
tak to sa asi mam, lebo ja som si pozvracala len raz 😵 to bolo pekne davno, odvtedy nic, len ma cely den napina. 😝 strasne mi chuti cerstvy chlebik s hociakou pomazankou, to by som mohla jest kazdy den. a polievky tiez. maso nie, ale to bude asi tou kyselinou listovou, lebo to davaju aj vegetarianom. kedze neprijimaju maso.
baby, takú polievku som uvarila, normálne som nechápala, aké veci som tam nahádzala a neskutočne je dobrá...nechápem, asi začínajú nezvyčajné chute 😉
Mna stale drzi ta hlupa nadcha, v noci zo soboty na nedelu som zaspala prvy krat o pol piatej rano, co som neustale smrkala a kychala...Dnes som zostala doma, celko ok som aj pospala, akurat som sa kazdu hodinu zobudila na smrkanie. Potom som zalahla este o 10:00 a spala som az do 13:30, hned mi je lepsie 🙂 Premyslam, ci nemam ist k doktorke, ale zas s nadchou...neviem. Inac je celkom zabava vracat a mat upchaty nos, cize nadychnut sa je nemozne, ale nastastie uz nevolnosti pomalicky ustupuju 🙂 drzkajte sa!
@krisruska vitaj 🙂
ahojte 😉
@krisruska vitam ťa, ja som na PN(tiež praca vzdialená 120km 😅 😝 ). PN som od polky jula... a ja som sa dala vypisať u obvodnej.. nebol problem(len ja som zdr.sestra- tak asi preto 😉 )
@maahuliena ako to je potom z vychadzkami kebyze idem na PN? ja sa chystam od vianocnych prazdnin, nemam uz dovolenku, a na prazdniny treba asi 6 dni tusim, tak by som sa dala uz vypisat. Ale urcite nebudeme sediet doma cez zimne prazdniny, akoze budeme doma, nikam nepocestujeme, ale ze ist von od 11-17 mozno niekedy aj do 19 ked pojdeme k dedkovcom... neviete ci sa da mat neobmedzene vychadzky?
@krisruska vitaj, určite ich je tu viac, čo majú prekonananú toxo, ja tiež
@blackberry nech ti nádcha čím skôr prejde, len aby sa ti z toho neurobila sinusitída, to by už potom bolo na doktora
no tie vychádzky by zaujímali aj mna 😉
Caute ja pojdem teraz na PN od 15.10 kedze robim v zdravotnictve nechcem riskovat zdravie svojho babetka 😅 tak som tiez zvedava ako je to s vychadzkami pri PN a potm ked mam napriklad lekara-zubara v mojom rodisku v Hc a nie v ZA kde teraz byvam
Ja vychádzky mám - dve hodiny doobeda a dve poobede.
kočky s tými vychádzkami pri PN... su 2 hodky doobeda a 2 poobede 🙂 (väčšinou, ak lekár neurči inak)
Snažím sa ich dodržiavať, ale nie vždy sa to dá... vikendy neriešim 😅 chodivam a aj k našim na pár dní.....(hadam nebudem stale doma, šak mi ma porazilo 😲) a.... zatiaľ kontrola nebola(snad ani nebude 😅 )... a inak som čitala aj o tom, že tehotne su pod menšou kontrolou (ak vôbec) Soc. poistovne podobne ako aj tí, ktorí maju rakovinu 😔
@nadenkaaa to ste kočík len "obhliadli" resp vybrali, či aj kupili? 😅 😀 ja už mam tiež vybraný... tak po testoch hadam kupime 🙂
@nunusimi daju sa aj neobmedzene vychádzky, jasné... ale je to na vôli lekára..niektorý je ochotný dať a niektorý nie... treba hodiť "vážnu" reč 😉 myslím, že by nemal byť problem 🙂
my sme ho uz vyskusali poskladali aj do auta a potom asi v novembri alebo v decembri ho objedname 😀
@maahuliena diik za info, moj sa ma stale pyta ci nechcem PN kedze ja mam ten tlak... a ked som sa pytala ze ako to potom bude s vychadzkami tak povedal, ze nieco vyriesime. tak duuufam, ze budem spokojna 🙂
@nadenkaaa a ja či už reku aj nekupili 😀 😀 ja čo som kukala kočik pre drobca.. taak akurtos tak dodanie do cca 8tyždnov... tak to by akurát vyšlo skoro na vianoce 😅 😉
@maahuliena tak to urcite este nie kupovat 😕 a aj ked brio kupime doma ho mat nebudeme bude cakat na svoju chvilu dobre odlozeny 😀
@nadenkaaa no ja mam kolegyne, ktore kupovali po 3.mesiaci kočik 😉 dokonca poznam maminy, ktoré si kočik zaobstarali ešte pred tehu 😉

Ahojte všetky budúce maminy! Ak môžem, rada by som sa k vám pridala! My máme termín pôrodu 8. apríla. Budem rada, ak sa tu budem môcť niekedy s vami poradiť a potešiť 🙂