Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
jej dakujem babule za privitanie 😅
bola som na odbere v genetone, na druhy den som mala vylediok 🙂 no nenechala som si taku moznost ujst, som moc zvedava 😅
seba- no pravdupovediac mam strach po dvoch babulach ako a budem o neho starat 😀 take neznamo 😀
neboj, urcite to zvladnes, rozdiel je len v tom co maju medzi nozickami 😉
A co tvoje baby, tesia sa na braceka???
😀 😀 😀 😀 😀 😀 super 😀 😀 😀 😀
budem k vam chodit na konzultacie 😀
zlatik tomu ver 🙂 su to male nezbednicky tak budu mat spojenca 🙂
seba teba sa pytat, co by si si priala je asi zbytocne, ze? jedine, ze by si bola ako ja a z muza by si chcela krala ako ja 😀 😀 😀 kral mal vzdy v rozpravkach 3dcerky alebo 3 princov 😀 no ale dnes ma prekvapil a povedal, ze kralom byt stale moze > princ z vecernice mal tiez 3 sestry, takze tak 😀
seba no tak potom dakujem pekne 😀 😀 😀 uz tu na mna kuka, ze zase tehu a zase zavislot net 😀
smajka dakujem za privitanie, no sa tu stretavame tuim v intervaloch 🙂 mame rovnako stare deti 🙂
no citim sa ok, len om bola uplne maximalne unavena 😖 ale uz sa to lepi a nespim o 8 vecer 😅
babulky tak ja ai idem do hajan, tak zae sem pridem posmejdit co mate nove 🙂 este raz dakujem za privitanie a prajem dobru nocku 😉
@smajka Smajka, tak tvoj syncek je o tri dni mladsi od mojho Viktorka a je narodeny v ten isty den ako moje krstniatko - sestrina dcerka.
Ako tvoj Sam reaguje nato, ze cakas babetko, tesi sa?
Ja som dnes s Viktorkom pozerala na internete kociky, najviac sa mu pacil tmavo-modry a chcel by braceka. No ja by som konecne nasu aj manzelovu rodinu potesila konecne dievcatkom, moji rodicia maju 3 vnukov a 1 vnucku a svokrovci maju 4 vnukov. Tak dievcatko by bolo fakt super. No ale myslim si, ze zasa budem mat chlapceka.
Kocky, pozerali ste uz ten kalendar na planovanie pohlavia?
Mne vysiel chlapcek 🙂
@zlatik - ahoj, veru ano viktorko je rovnako stary ako samko 🙂 moj otec, aj dedo sa volaju viktor - sa ti to meno pacilo?
samko by tiez chcel braceka -ha, ale ja by som veeelmi chcela dievcatko. som v tom sama- manzelik by bral tiez radsej dalsieho chlapceka.. chlapcek by bol jednoduchsi, ale aj tak by som chcela dievcatko 😀
podla toho cinskeho mi vyslo dievcatko - aj na samka mi to sadlo....tak mozno - haaaa
tebe to vyslo pri viktorkovi?
@smajka aj u nas je to presne tak. syn aj muzik chcu chlapca, no a mne je to vaazne jedno. vzdy som chcela 2 chlapcov, ale teraz som v stadiu, ze aj ked je to dievcatko potesi 🙂 aspon bude zmena 😉
tiez mi vychadza prvy syn ze chalan a teraz sprehladom baba, ja som mala baby od marca do oktobra, tak by to chlapec ani nemal byt :D :D ale neviem ako sa tomu da verit...
@timejkaa pýtala si sa, ako je to pri zisťovaní pohlavia pri dvojičkách, tak som niečo našla:
" ČAKÁTE DVOJČATÁ?
Aj pre budúce mamičky, ktoré čakajú dvojčatá, je možnosť zistiť pohlavie detí, ale len vtedy, ak ide o jednovaječné dvojčatká.
U mamičiek, ktoré čakajú dvojvaječné dvojičky, sa však pohlavie nedá zistiť presne. Možné by to boli iba v prípade, že by sa v krvi matky nezistila prítomnosť mužského chromozómu Y, čo by znamenalo, že detičky budú dievčatká.
Ak sa však v krvi matky objaví chromozóm Y, minimálne jedno z detí bude chlapec, ale pokojne môžu byť aj všetky deti mužského pohlavia."
@smajka Smajka, mne vyslo podla kalendara chlapcek a ozaj mame Viktorka a teraz mi vychadza zasa chlapcek 🙂
Ale kamoske som to ukazovala, tak jej vyslo ze caka dievcatko a podla ultrazvuku jej povedali, ze je to jednoznacne chlapcek. Ale zatial kazdej mojej kamoske podla toho kalendara presne pohlavie sedelo 😨
Tak dufam, ze ja budem dalsia vynimka a bude to dievcatko 😉
Meno Viktor sa mi velmi pacilo a je pre mna stale najkrajsie na svete, nevolame ho ziadnymi skratkami ani prezyvkami, volame ho Viktorko.
No druhe chlapcenske meno vobec neviem ake by som vybrala, dievcenske sa mi uz roky paci Gretka, ale manzel je zasadne proti.
baby, ten čínsky kalendár, som o ňom počula ale ešte som ho akosi nevidela 😀 nemáte link niektorá prosím? zo srandy kuknem
mne podla toho nevyslo ani jedno 🙂
timejkaa vyssie dala link zlatik 🙂
tuto som našla, že do tabuľky treba dosadiť nie kalendárny, ale lunárny vek matky a je tu aj výpočet: http://www.pohlaviditete.cz/cinsky-lunarni-kale...
mne podla tohto čínskeho od seby vychádza chlapec 🙂 🙂 🙂 🙂 a pri dcére mi tiež vyšiel chlapec 😀 tak už len čakať na sono 😉
@timejkaa Skús to, veď uvidíš. Keby sme čakali my dvojičky, tak asi by som chcela tiež chlapčeka a dievčatko!
No mne podľa toho kalendára vychádza dievčatko a to mi kaž. predpovedá chlapca a ja tiež v kútiku duše dúfam, že to bude chlapec! I ja som premýšľala, či si nedám urobiť test určenia pohlavia, ale hovorím si, že ešte počkám 4týždne a budeme to vedieť zo sona a ušetríme, ale na tej druhej strane.....
@seba1 Ako možno si niekto povie, že 70 EUR nie je veľa, ale mne sa to zdá dosť 😖 ! Ani ja neviem, kedy sa rozhodnem, keby mi to mužík 100% odsúhlasil, tak asi pôjdem. Len nechcem zbytočne rozhadzovať! Keď sa nakoniec odhodláš, daj mi vedieť 😀 . Inak som si všimla, že máme rovnaký termín pôrodu 😎, môžem sa spýtať odkiaľ si, či ešte nebudeme rodiť v rovnake pôrodnici 😀
@krisruska ozaj, ani som si nevšimla, že termín je rovnaký, no rodiť asi nebudeme v rovnakej pôrodnici, som z BA, pozerám, že ty máš písané okres Nitra, rodiť budeš tiež v Nitre? Ja som tam chodila na VŠ. Pochádzam z okresu Levice. Keď sa rozhodnem, dám vedieť. Jasné, že je 70.- eur veľa, za to sa dá nakúpiť všeličo.

@amia ahoj, samo, že smieš, pozerám, že aj ty to budeš mať tretie a už aj vieš, že to bude chlapec. To máš určite radosť!