icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

seba1
13. okt 2010

@amia ahoj, samo, že smieš, pozerám, že aj ty to budeš mať tretie a už aj vieš, že to bude chlapec. To máš určite radosť!

amia
13. okt 2010

jej dakujem babule za privitanie 😅
bola som na odbere v genetone, na druhy den som mala vylediok 🙂 no nenechala som si taku moznost ujst, som moc zvedava 😅

amia
13. okt 2010

seba- no pravdupovediac mam strach po dvoch babulach ako a budem o neho starat 😀 take neznamo 😀

zlatik
13. okt 2010

neboj, urcite to zvladnes, rozdiel je len v tom co maju medzi nozickami 😉
A co tvoje baby, tesia sa na braceka???

seba1
13. okt 2010

@amia no v prvých mesiacoch to rozdiel nebude, len sa asi trošku prekvapíš, že čo je to v tej plienke, ale ináč tie rozdiely sa začnú prejavovať až neskôr 😉.

amia
13. okt 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 super 😀 😀 😀 😀
budem k vam chodit na konzultacie 😀
zlatik tomu ver 🙂 su to male nezbednicky tak budu mat spojenca 🙂
seba teba sa pytat, co by si si priala je asi zbytocne, ze? jedine, ze by si bola ako ja a z muza by si chcela krala ako ja 😀 😀 😀 kral mal vzdy v rozpravkach 3dcerky alebo 3 princov 😀 no ale dnes ma prekvapil a povedal, ze kralom byt stale moze > princ z vecernice mal tiez 3 sestry, takze tak 😀

seba1
13. okt 2010

@amia 😀 😀 😀 no, rozprávku o 2 princoch a jednej princeznej nepoznám 😀 😀, tak uvidím, či skončíme rozprávkovo, alebo nie 😀. Kľudne konzultuj, ale jedného chlapa už doma máš a starostlivosť o ňho tiež zvládaš, takže si pripravená 😀.

smajka
13. okt 2010

@amia - vitaj. super ze budes mat po dvoch dievcatkach chlapceka 😉 . my dufame v dievcatko. moj maly je rovnako stary ako tvoja mladsia dcerka - narodil sa 31.5.08. ako sa citis?

amia
13. okt 2010

seba no tak potom dakujem pekne 😀 😀 😀 uz tu na mna kuka, ze zase tehu a zase zavislot net 😀
smajka dakujem za privitanie, no sa tu stretavame tuim v intervaloch 🙂 mame rovnako stare deti 🙂
no citim sa ok, len om bola uplne maximalne unavena 😖 ale uz sa to lepi a nespim o 8 vecer 😅
babulky tak ja ai idem do hajan, tak zae sem pridem posmejdit co mate nove 🙂 este raz dakujem za privitanie a prajem dobru nocku 😉

zlatik
13. okt 2010

@smajka Smajka, tak tvoj syncek je o tri dni mladsi od mojho Viktorka a je narodeny v ten isty den ako moje krstniatko - sestrina dcerka.
Ako tvoj Sam reaguje nato, ze cakas babetko, tesi sa?
Ja som dnes s Viktorkom pozerala na internete kociky, najviac sa mu pacil tmavo-modry a chcel by braceka. No ja by som konecne nasu aj manzelovu rodinu potesila konecne dievcatkom, moji rodicia maju 3 vnukov a 1 vnucku a svokrovci maju 4 vnukov. Tak dievcatko by bolo fakt super. No ale myslim si, ze zasa budem mat chlapceka.
Kocky, pozerali ste uz ten kalendar na planovanie pohlavia?
Mne vysiel chlapcek 🙂

smajka
13. okt 2010

@zlatik - ahoj, veru ano viktorko je rovnako stary ako samko 🙂 moj otec, aj dedo sa volaju viktor - sa ti to meno pacilo?
samko by tiez chcel braceka -ha, ale ja by som veeelmi chcela dievcatko. som v tom sama- manzelik by bral tiez radsej dalsieho chlapceka.. chlapcek by bol jednoduchsi, ale aj tak by som chcela dievcatko 😀
podla toho cinskeho mi vyslo dievcatko - aj na samka mi to sadlo....tak mozno - haaaa
tebe to vyslo pri viktorkovi?

nunusimi
14. okt 2010

@smajka aj u nas je to presne tak. syn aj muzik chcu chlapca, no a mne je to vaazne jedno. vzdy som chcela 2 chlapcov, ale teraz som v stadiu, ze aj ked je to dievcatko potesi 🙂 aspon bude zmena 😉
tiez mi vychadza prvy syn ze chalan a teraz sprehladom baba, ja som mala baby od marca do oktobra, tak by to chlapec ani nemal byt :D :D ale neviem ako sa tomu da verit...

krisruska
14. okt 2010

@timejkaa pýtala si sa, ako je to pri zisťovaní pohlavia pri dvojičkách, tak som niečo našla:
" ČAKÁTE DVOJČATÁ?
Aj pre budúce mamičky, ktoré čakajú dvojčatá, je možnosť zistiť pohlavie detí, ale len vtedy, ak ide o jednovaječné dvojčatká.

U mamičiek, ktoré čakajú dvojvaječné dvojičky, sa však pohlavie nedá zistiť presne. Možné by to boli iba v prípade, že by sa v krvi matky nezistila prítomnosť mužského chromozómu Y, čo by znamenalo, že detičky budú dievčatká.

Ak sa však v krvi matky objaví chromozóm Y, minimálne jedno z detí bude chlapec, ale pokojne môžu byť aj všetky deti mužského pohlavia."

timejkaa
14. okt 2010

@krisruska no, risknem to.. opýtam sa na to doc a uvidíme.. aspoň budem vedieť či je aspoň jedno chlapec alebo sú ibe baby, nie? (ja chcem chlapca a dievča a podľa mňa aj tak budú xD )

zlatik
14. okt 2010

@smajka Smajka, mne vyslo podla kalendara chlapcek a ozaj mame Viktorka a teraz mi vychadza zasa chlapcek 🙂
Ale kamoske som to ukazovala, tak jej vyslo ze caka dievcatko a podla ultrazvuku jej povedali, ze je to jednoznacne chlapcek. Ale zatial kazdej mojej kamoske podla toho kalendara presne pohlavie sedelo 😨
Tak dufam, ze ja budem dalsia vynimka a bude to dievcatko 😉
Meno Viktor sa mi velmi pacilo a je pre mna stale najkrajsie na svete, nevolame ho ziadnymi skratkami ani prezyvkami, volame ho Viktorko.
No druhe chlapcenske meno vobec neviem ake by som vybrala, dievcenske sa mi uz roky paci Gretka, ale manzel je zasadne proti.

kaprik1
14. okt 2010

@zlatik No tak dievčatá, mne zase vychádza podľa čínskeho kalendára do tretice dievča a asi to aj tak bude. Ja by som tak strašne chcela chlapca. No čo už, hlavne nech je všetko ok a je zdravučké. Budeme sa tešiť aj tak. Staršia chce aj tak radšej sestru.

timejkaa
14. okt 2010

baby, ten čínsky kalendár, som o ňom počula ale ešte som ho akosi nevidela 😀 nemáte link niektorá prosím? zo srandy kuknem

amia
14. okt 2010

mne podla toho nevyslo ani jedno 🙂

amia
14. okt 2010

timejkaa vyssie dala link zlatik 🙂

timejkaa
14. okt 2010

@amia dikí..

seba1
14. okt 2010

tuto som našla, že do tabuľky treba dosadiť nie kalendárny, ale lunárny vek matky a je tu aj výpočet: http://www.pohlaviditete.cz/cinsky-lunarni-kale...

mirrinka
14. okt 2010

mne podla tohto čínskeho od seby vychádza chlapec 🙂 🙂 🙂 🙂 a pri dcére mi tiež vyšiel chlapec 😀 tak už len čakať na sono 😉

seba1
14. okt 2010

@mirrinka aj podľa lunárneho veku? Tak potom to spoľahlivo nevyzerá, asi potom už len ten Geneton, alebo test s močom, alebo byť trpezlivý.

krisruska
14. okt 2010

@timejkaa Skús to, veď uvidíš. Keby sme čakali my dvojičky, tak asi by som chcela tiež chlapčeka a dievčatko!

No mne podľa toho kalendára vychádza dievčatko a to mi kaž. predpovedá chlapca a ja tiež v kútiku duše dúfam, že to bude chlapec! I ja som premýšľala, či si nedám urobiť test určenia pohlavia, ale hovorím si, že ešte počkám 4týždne a budeme to vedieť zo sona a ušetríme, ale na tej druhej strane.....

seba1
14. okt 2010

@krisruska sono, ale nie je tiež na 100 %. Ja stále váham, či testy áno, alebo nie.

krisruska
14. okt 2010

@seba1 Presne, aj ja váham. Viem, že sono nie je spolahlivé, ale neviem sa rozhodnúť. Je mi i trošku ľúto vyhodiť 70 EUR za test, mohla by som za ne napr. kúpiť nejaké pekné oblečko miminku.
Ale tak by som chcela vedieť, čo to bude, už by som ho i menom mohla oslovovať 😀

seba1
14. okt 2010

@krisruska moja reč 🙂 . No neviem, kedy dospejem k rozhodnutiu.

krisruska
14. okt 2010

@seba1 Ako možno si niekto povie, že 70 EUR nie je veľa, ale mne sa to zdá dosť 😖 ! Ani ja neviem, kedy sa rozhodnem, keby mi to mužík 100% odsúhlasil, tak asi pôjdem. Len nechcem zbytočne rozhadzovať! Keď sa nakoniec odhodláš, daj mi vedieť 😀 . Inak som si všimla, že máme rovnaký termín pôrodu 😎, môžem sa spýtať odkiaľ si, či ešte nebudeme rodiť v rovnake pôrodnici 😀

seba1
14. okt 2010

@krisruska ozaj, ani som si nevšimla, že termín je rovnaký, no rodiť asi nebudeme v rovnakej pôrodnici, som z BA, pozerám, že ty máš písané okres Nitra, rodiť budeš tiež v Nitre? Ja som tam chodila na VŠ. Pochádzam z okresu Levice. Keď sa rozhodnem, dám vedieť. Jasné, že je 70.- eur veľa, za to sa dá nakúpiť všeličo.