icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

timejkaa
15. okt 2010

@mirka7582 tak nejak 😀

mirka7582
15. okt 2010

no idem kuk
@timejkaa 😀

seba1
15. okt 2010

@timejkaa
@mirka7582 môžete tam kľudne dať všeky aprílovky 2011 🙂

zuzin78
15. okt 2010

@krisruska ahoj mm bol na chodbe, cele tie hodiny, a potom mu ukazali Sofi ked sa narodila, lebo ju isli dat na novorodenecke. lebo porod som mala dost tazky, pre prvorodicky nenapisem viac 😉 , a ja som bola aj rada, aspon som si oddychla do druheho dna. pri porode by som ho nechcela mat, ved by tam na nich krical, ze mi maju pomoct a dat nieco proti bolesti. len co sa mi nepaci na Zamkoch, ze nedavaju epiduralku, co v inych porodniciach davaju, ved si za to zena zaplati. 😉
ja budem teraz rodit v zamkoch ale s vybavenym doktorom a ak bude zase babo tak ulozene ako bola sofi, tak sa ich spytam na cisarsky, lebo co som citala po nete, tak ma mali dat tak rodit, lae to moc nechcu, 🙄 iba vyvolene tak mozu. ach

mirka7582
15. okt 2010

@seba1 ja som za 🙂

mirka7582
15. okt 2010

JA sOM tO nENASLA 😕

evri
15. okt 2010

@seba1 no ani ja som takto nebola pri prvom tehu,tehotenské nohavice som začala nosiť až v piatom mesiaci,lebo len vtedy mi vyskočilo brucho,no veru ak to pôjde takto ďalej,tak neviem ako dopadneme 8-9 mesiac a možno tam niekde za tím jedným je ukryté aj druhé bábo,aj to sa stáva 😀

krisruska
15. okt 2010

@seba1 S tým, že i v dobrom zariadení sa nájde jeden blbec, kt. pokazí celý dojem z dobrej pôrodnice s tým súhlasím. A to, že si oficiálne zaplatíš lekára je lepšie ako strkať niekomu potajomky do vrecka, to mi je proti srsti!

nonika
15. okt 2010

Ahojte babulky....tak v utorok som bola na krv na triple test...po skusenostiach z minulosti som to uz viac nevydrzala a zavolala som lekarke ci uz ma vysledky....a vysledok? vsetko je negativneeeeeeeeeeeee a ja sa veeeeeeeeelmi tesim.....drzte sa tehulky nech vam to tiez dopadne len a len dobre 😉 😉 😉

mirka7582
15. okt 2010

@nonika super tesim sa stebou 😀 mna to caka 25 ho idem do poradni

nonika
15. okt 2010

@mirka7582 drzim palce....vsetko dobre dopadne 😉

mirka7582
15. okt 2010

@nonika ja viem preto sa toho nebojim 🙂, ale drzat palceky treba

zuzin78
15. okt 2010

dneska som bola v poradni, brali mi aj krv naATF, tak vysledky budu o tyzden, som zvedava ake budu, ci budem musiet ist znova na amiocentezu alebo nie. babatko rastie, bolo otocene z boku, tak sa nedalo vidiet ci je to dievcatko alebo chlapcek 😉

krisruska
15. okt 2010

@zuzin78 no ja by som chcela, aby bol mužík pri mne, aby ich možno i trošku popohnal v prípade potreby 😀 😀 Ale možno keď príde deň D a hodina H, tak budem hovoriť inak! Ja nie som ešte stále rozhodnutá pre pôrodnicu, ale ešte mám čas si to dobre premyslieť! A ako si mala uloženú Sofinku?

Inak chcela som se ešte spýtať, nemá tu niektorá baba otočenú maternicu, pretože by som chcela vedieť, čo vám k tomu váš lekár povedal!?

diwa
15. okt 2010

caute baby..Neviem,ci to tu uz niekto daval, ale lunarny vek matky uplne lahko vypocitate na tejto stranke:

http://www.chinesefortunecalendar.com/predictse...

seba1
15. okt 2010

@evri no mne by stačilo to jedno,o ktorom viem 🙂
@krisruska je to tak
@nonika super, že ti to dobre vyšlo 🙂

krisruska
15. okt 2010

@nonika supeer gratuľujem k dobrej správe!!!!!

zuzin78
15. okt 2010

@krisruska ja som nechcela mat mm pri porode, a on to akceptoval. teraz budu doma cakat spolu so sofi.
sofi bola zle ulozena-sikmo, a este mala aj pupocnik okolo krku, tak ja som mohla tlacit kolko som len chcela ,ked ona nechcela ist vonku. ☹
mame rovnaky termin porodu, som zvedava ktora skor porodi, 😀

zuzin78
15. okt 2010

http://www.google.at/imgres?imgurl=http://www.b...

tam je 3D video babatka je to pekne ,len je to v nemcine, ale da sa tomu porozumiet

evri
15. okt 2010

@seba1 no samozrejme,že aj nám by stačilo len jedno,veď keď som išla na prve sono,tak som sa aj trošku bála,aby mi neoznámil,že čakáme dvojičky,lebo v našej rodine už dve sesternice majú a aj tety moje majú dvojičky 🙂

zuzin78
15. okt 2010

@diwa musim si sadnut k tomu linku co si dala, a trosku sa pohrat s anglictinou, teraz ked je mala hore to sa neda.

seba1
15. okt 2010

@evri no ja som sa tiež trochu bála jednak, aby to nebolo mimomat.teh., alebo dvojky, nuž ale keby boli, tak sa to nejako musí zvládnuť, poznám jednu, ktorú svokrovci s mužom donútili k potratu keď čakala dvojičky, hrôza! Lebo chceli len jedno!

seba1
15. okt 2010

@zuzin78 aj ja mám taký termín, uvidíme ktorá prvá?

seba1
15. okt 2010

možno som divná, ale ja uvažujem, že si k pôrodu zavolám mamu. Je tu ešte niekto taký?

zuzin78
15. okt 2010

@seba1 uvidime, ja cakam ze aj toto druhe sa nerodi neskor ako sofi,.
teraz riesim ,co na obed varit. vobec nemam napady.

seba1
15. okt 2010

@zuzin78 ja idem variť kuracie soté s ryžou a zemiakovú poievku na kyslo, teda ak sa odtiaľto dostanem 🙂 .

zuzin78
15. okt 2010

@seba1 tu zemiakovu polievku by som si dala, ale sofi by ju nezjedla. nema rada moc kysle jedla, ale nalev z uhoriek pije ako cajik. vyberava ko maminka. 😀
ja nas este musim aj pobalit ,ideme na dva tyzdne do Martina k mojim rodicom, tak mam dneska co robit, a nic sa mi nechce vonku je take hnusne pocasie, ledva je +8

seba1
15. okt 2010

@zuzin78 tak to vám bude fajn, v Martina som bola cca 2 mesiace na zdravotke, potom ma vzali na VŠ do Nitry, ale v Martine bolo dobre. Aj tuná v receptoch na koníkovi sú celkom dobré inšpirácie.

diwa
15. okt 2010

@zuzin78 horny riadok je datum narodenia matky a dolny je datum pocatia..easy 🙂

mirrinka
15. okt 2010

ja som mala manžela pri pôrode a bolo to super,chcela by som aj druhýkrát aby bol pri mne...aspoň ako tak chápe,aké to je pre ženu náročné 😀
no tak tentoraz mi vyšlo - it s a girl 😀 😀 😀 😀 😀 takže na každom linku ináč vychádza...no uvidíme...ale aj tak mám tušák na dievča,aj ked by sme asi viac chlapčeka,kedže babu už máme...ale v podstate je to jedno 🙂 🙂

maahuliena
15. okt 2010

ahojte babulky , tak my už máme za sebou výsledky Triple testov a su v poriadku!! 😵 😵 Dalšia poradna opäť za 2tt a nasledne potom znova za 2tta to už aj utz 🙂

@seba1 moja sestra mala pri porode mamu, bo jej muž nemohol... a nakoniec bola aj samotna mama rada... lebo by sa nervami užierala, že čo sa deje... 😉