Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
Ahojte baby 😉 Mám novinky, včera som bola v poradni, tak ešte pred vchodom do ambulancie som išla na wc a keď som sa utrela, tak hnedý hlien, hneď som sa vyplašila, tak lekár hneď urobil sono. Videla som tam iba malú guličku, tak manžel sa vylakal ešte viac, že sa niečo stalo a v tom lekár: "Krásne mu bije srdiečko", tak sme sa potešili, bábo bolo iba stočené do klbka...štuchol do ňho a krásne sa nám ukázalo 🙂 Sme v 13 tt a bábo má neuveriteľných 6,5 cm (pred dvoma týždňami to bolo iba 4,4 cm). Tak sa tešíme, vyšetrenie v poriadku, krvné testy v poriadku a o 3 týždne ideme na triple testy, tak som zvedavá 🙂
@mischeell krasne narastlo 😵 😵
@timejkaa to vyam zistil zo NT screeningu, či prečo to podozrenie... 😕 Dufam, že všetko dobre dopadne..
Tak obedik za nami kapustinca to zasa istila 😀 lubime kysle
timejkaa ja som pri Dorotke mala afp a vsetky mozne vysledky v poriadku a napriek tomu sa narodila s Downovym syndromo, pri Terezke mi z afp vychadzalo vyoke riziko razstepu a napriek tomu je zdrava takze nezufaj, afp su velmi nepresne a podla mna su len velkym strasiakom.
Ja umieram.. Je to krásne 😢
@maahuliena aj ja ti gratulujem 😀 😀 😀 ...tak uz teraz sa mozme tesit na ultrazvuk v 20 tyzdni 😀
@maahuliena Parada, tesim sa s tebou z dobrych vysledkov 😵
@maahuliena
@nonika takže to nebude divné, manžel sa na to necíti a ja si myslím, že mi bude lepšie s niekým blízkym a mama je silná a vie aj dupnúť nohou, keď by bolo treba
Som už navarila a ideme sa do toho pustiť, dúfam, že bude chutiť.
@timejkaa oh, to bolo krasne dojemne... 🙂 🙂
@seba1 určite nie..ja keby nemám mamu tak daleko... a nahodou by muž nesuhlasil... tak by som ju tiež chcela 😉 Tak dobru chuť, ja som prave dovarila perky a ešte fazula sa varí 🙂 tak dufam, že to aj v žaludku ostane 😅
@blackberry vdaka.... sme si povedali, že ked dobre dopadnu, kupime kočík.. tak asi zajtra 😅 😉
Ahojte. Mávate niektorá ešte aj v tomto období bolesti v podbrušku???
Ja som mala pred týždňom celý deň také mierne, akoby menštruačné bolesti a od včera to mám zase. Sú to úplne slabučké bolesti. Dúfam, že to nie je nič vážne, ale dala som si pre istotu Magnézium.
@riamim ano, ja ich mam... bolo obdobie "ticha" a teraz sa to vratilo...je to veľmi mierne... takže ja som si na to nič ani nedávala.. 😉
@maahuliena A teraz, keď sa to vrátilo, máš to stále, alebo ťa len sem-tam zabolí? Lebo ja to od včera pociťujem stále.
@timejkaa ahoj gratulujem ku dvojickam, my tiez cakame jednovajecne dvojicky, momentalne sme v 15 tt, a pri jednovaječných je to tak že bud su to dve dievcatka alebo dvaja chlapci- uplne identickí
@maahuliena Gratulujem, ja zatial cakam na AFP vysledky 😒 Tiez mam o 2 tyzdne poradnu a nasledne morfologicky ulzv, tak som zvedava na pohlavie babatka 🙂
@riamim pomerne stale.. bola som aj v utorok na poradni a doky povedal, že to je normálne. Ja mam maternicu už dosť vysoku, nie na 4 ale 5mesiac... tak aspon mi netlačí na krčok... myslím, že kým nie su krče, vytoky... a podobne tak je to ok.. a ja to skôr pociťujem ako "napätie" 😉
@maahuliena presne tak, treba si urobit radost 🙂 ja pre istotu chcem vymenit nabytok, neviem ci to je nejaky syndrom pripravovania hniezda, ci ako sa tomu hovori, ale mam take stavy 🙂
@riamim aj ja ich mavam cas od casu, mozno jedno pobolenie za den, kt. trva asi 5 az 10 sekund, ale vcera som to mala trosku castejsie, dnes vobec nic. Snad je to ok, len sa to vsetko natahuje 🙂
Ahojte, teším sa so všetkými čo mali dobré výsledky. Tie čo na ne čakajú, držím palce, aby boli ok. Ja idem na poradňu v pondelok, tak uvidíme čo nám povie.
Ste sa bavili, že kto mal koho pri pôrode. Ja som pri prvej nemala nikoho, a povedala som že nikdy viac sama.Pri druhej bola kamoška, lebo tatino by to nezvládol. Aj tak som rodila o týždeň skôr, sa mu nedalo. Teraz, ak všetko dopadne ok, tak pôjde zase kamoška.
Bolesti v podbrušku mávam aj ja, a častejšie z bokov do brucha, hádam je všetko ok.

@nonika gratulkaa k super vysledkom 😉