icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

kaprik1
31. okt 2010

jéj, ale ste tu toho zase popísali. Ja vôbec nejak nestíham. Vidím, že ste riešili váhu. Ja som doteraz schudla 5 kg. To bolo asi do 12tt a odvtedy stále rovnaká váha. Nejak sa nestresujem. Aj pri prvej som schudla 8 kg a mala 3300g a 50 cm. Takže sa spolieham, že aj teraz bude všetko ok. Ja to vždy dobehnem až po pôrode. Po druhej som pribrala hrozných 12kg. Lebo som bola stále na nohách, aj v noci, a tak som sa držala pri živote jedlom. Určite teraz to bude lepšie.

blcha
31. okt 2010

@kaprik1 veru u kazdej je to ine ja som tez toto tehotenstvo najskor schudla ale len tri kliecka takze teraz som na tom celkom dobre 😉 no ale dufam ze po porode uz budem chudnut a nie priberat 🙂

katuska26
31. okt 2010

@zlatik tak ja mám bruško presne ako ty 😀 tiež ako v 6tom mesiaci, asi to bude tým druhým tehotenstvom 😅
Inak ja som zatiaľ pribrala len 1kg, manžel sa mi smeje že mám len brucho 😀 , no uvidíme ako to potiahnem do konca tehu, pri Viki som pribrala asi 9kg.

katuska26
31. okt 2010

@c.o.l.a 😀 😀 😀 zodraté lakte, aj ja som sem tam po ležiačky hlavne v noci, inak cez deň v sede, tak preto si chcem vakúšik na kojenie kúpiť. Inak pekný kočíček, čo je to za značka? 🙂

katuska26
31. okt 2010

@timejkaa júj timejkaa a ako nám ta chata dobre padla, úžasný víkend bol, pohodička, pohrabali sme si, oddýchli sme si, včera sme si spravili malú túru s Vikinkou a nazbierali sme si šípky na zimu na čajík. 🙂 Ale von bolo tak krásne, že hocijaká prechádzka po vonku spraví dobre, no neviem aké je počasie u vás 😕

katuska26
31. okt 2010

@nonika ahoj no konečne sa cítim super, nie je mi zle aj pachy ma prestali trápiť a ty čo nové? 🙂

c.o.l.a
31. okt 2010

@katuska26 Kočiar je značky Nurse LOOK

timejkaa
31. okt 2010

@katuska26 u nás sa to celkom dosť strieda 😀 sme chceli ísť dneska pozrieť k moru trošku, lebo tu sa v meste nedá dýchať.. Hmla + smog = very very (s dôrazom na r) bád kóndišon, ako je to po "scouse" 😀 😕 ale včera večer sme museli leteť na pohotovosť, takže sa to odkladá na neurčito 😒

timejkaa
31. okt 2010

Môj drahý sa rozhodol, že jeho deti nemajú na výber. Musia fandiť Ferrari 😀
http://store.ferrari.com/en/kids/accessories/ca...
Nešibe mu už s prepáčením? Ešte chvalabohu len pozerá, ale keď začne nakupovať vo veľkom (zatiaľ kúpil "len" dvakrát taký miniatúrny dres, že neviem či to tí krpci na seba vôbec dajú :D ) .. To bude horšie ako so mnou :D

katuska26
31. okt 2010

@timejkaa 😀 😀 😀 budú zlaté dvojčiatka v dresoch, jasné rodičov si nevyberajú 😅
A čo na pohotovosť, hádam je všetko v poriadku 🙂

timejkaa
31. okt 2010

@katuska26 už chvalabohu je.. ale sme rizikoví od včera 😖

katuska26
31. okt 2010

@timejkaa aha no tak si dávajte pozor na seba veľký 😉
@c.o.l.a prečo si si ho vybrala mala si dobré recenzie? inak peknučký 🙂

c.o.l.a
31. okt 2010

@katuska26 Ďakujem. Mne sa páčil Concord fusion, ale bol o viac ako polovicu drahší, tak som hľadala nejaký podobný. Kupovala som len športovú verziu pre Lindu a bola som s ním veľmi spokojná. Teraz som si k nemu dokúpila vaničku a vajíčko pre mimčo.

c.o.l.a
31. okt 2010

@timejkaa Mne to príde strašne milé, keď tatinkovia nakupujú vecičky pre detičky. Ono sa to len tak nevidí. U nás je to presný opak, manžel sa k tomu moc nemá, všetko je na mne. Ale zasa na druhej strane mi do výberu moc nekecá 😀

timejkaa
31. okt 2010

@c.o.l.a to máš fajn.. zišlo by sa mi keby mi ten môj nefušoval do výberu :D

c.o.l.a
31. okt 2010

@timejkaa ale veď sa hádam nejako dohodnete, nie? Alebo máte odlišný vkus?

c.o.l.a
31. okt 2010

@timejkaa ...aj keď obliekať novorodencov do dresov, neviem-neviem... 😀 😀 😀 😀 😀

katuska26
31. okt 2010

@c.o.l.a áno máš pravdu, ceny kočíkov sú riadne vysoké, aj mne sa páčil concord fusion, len ja chcem veľké kolieska, alebo koliesko. Ja som ešte nekúpila nič, počkám keď budem vedieť čo nosím pod srdcom či chlapca alebo dievčatko... 🙂 no ale nech vám dobre slúži 😉

c.o.l.a
31. okt 2010

@katuska26 no ja by som sa s tým tak neponáhľala, ale kupovala som to cez net ako použité, aj keď tie vecičky vyzerajú úplne ako nové. V ponuke ich mala len jedna baba v tej istej farebnej kombinácii a ešte k tomu za veľmi dobrú cenu, tak som sa bála, aby mi to niekto nevyfúkol.

katuska26
31. okt 2010

@c.o.l.a jasné však farba je pekná a vhodná ako pre chlapca tak pre dievča... 😉

c.o.l.a
31. okt 2010

@katuska26 Zatiaľ všetci tipujú, že to bude znova baba, tak uvidíme, mne je to v podstate jedno, dievčatko už mám 😵

timejkaa
31. okt 2010

@c.o.l.a máme taký vkus, že sa asi v 20% prípadov dohodneme 😀 Inač sme schopní sa pohádať 😀
A to obliekanie do dresov ani ja neschvaľujem.. Ale holt, keď im raz fotrík hrá za Liverpool, tak to musia dávať najavo od prvého dňa 😕 😀

c.o.l.a
31. okt 2010

@timejkaa No to je jasné ako facka !!! 😎 😎 😎

timejkaa
31. okt 2010

@c.o.l.a a čo na tom že maminka to neschvaľuje, nie? 😀

c.o.l.a
31. okt 2010

@timejkaa 😒

timejkaa
31. okt 2010

Začínam si písať zoznam, čo treba kúpiť.. A strácam sa v tom 😕 Potom to sem asi hodím, keď budete dakto chcieť, nejaké korekcie bude treba určite 😀

c.o.l.a
31. okt 2010

@timejkaa Ja nakúpim len plienky a kozmetiku, ostatné myslím všetko mám. By sa mi nechcelo všetko nanovo zháňať, ale zasa pri prvom bábu to človeka baví.

timejkaa
31. okt 2010

@c.o.l.a to s tým že to človeka baví, si trafila... mňa toto bavilo aj pri ségrušách, len som vždy šla podľa už nejakého hotového zoznamu a s mamou, "starou harcovníčkou", ako sama o sebe tvrdí 😀
a teraz mamina na Slovensku a zoznamov všade milión 😀

bobora
31. okt 2010

ja som si tiež všetko odkladala po malej takže nakupujeme iba plienky a kozmetiku 😀

zlatik
31. okt 2010

@katuska26 Katka, ja som v poslednej poradni pred troma tyzdnami mala prirastok na vahe tiez 1kg od otehotnenia, uvidim, kolko to stuplo v poradni v utorok.
Tak to si pri Vike super pribrala, 9 kg je malinko, ja som pri Viktorkovi pribrala 20kg ☹
Teraz len dufam, ze to bude do 15kg, lebo ja som hned po porode schudla 8kg a zvysnych 12kg do povodnej vahy som schudla az po 1,5 roku ked som prestala kojit.