Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@timejkaa júj timejkaa a ako nám ta chata dobre padla, úžasný víkend bol, pohodička, pohrabali sme si, oddýchli sme si, včera sme si spravili malú túru s Vikinkou a nazbierali sme si šípky na zimu na čajík. 🙂 Ale von bolo tak krásne, že hocijaká prechádzka po vonku spraví dobre, no neviem aké je počasie u vás 😕
@katuska26 u nás sa to celkom dosť strieda 😀 sme chceli ísť dneska pozrieť k moru trošku, lebo tu sa v meste nedá dýchať.. Hmla + smog = very very (s dôrazom na r) bád kóndišon, ako je to po "scouse" 😀 😕 ale včera večer sme museli leteť na pohotovosť, takže sa to odkladá na neurčito 😒
Môj drahý sa rozhodol, že jeho deti nemajú na výber. Musia fandiť Ferrari 😀
http://store.ferrari.com/en/kids/accessories/ca...
Nešibe mu už s prepáčením? Ešte chvalabohu len pozerá, ale keď začne nakupovať vo veľkom (zatiaľ kúpil "len" dvakrát taký miniatúrny dres, že neviem či to tí krpci na seba vôbec dajú :D ) .. To bude horšie ako so mnou :D
Začínam si písať zoznam, čo treba kúpiť.. A strácam sa v tom 😕 Potom to sem asi hodím, keď budete dakto chcieť, nejaké korekcie bude treba určite 😀
ja som si tiež všetko odkladala po malej takže nakupujeme iba plienky a kozmetiku 😀
@katuska26 Katka, ja som v poslednej poradni pred troma tyzdnami mala prirastok na vahe tiez 1kg od otehotnenia, uvidim, kolko to stuplo v poradni v utorok.
Tak to si pri Vike super pribrala, 9 kg je malinko, ja som pri Viktorkovi pribrala 20kg ☹
Teraz len dufam, ze to bude do 15kg, lebo ja som hned po porode schudla 8kg a zvysnych 12kg do povodnej vahy som schudla az po 1,5 roku ked som prestala kojit.

jéj, ale ste tu toho zase popísali. Ja vôbec nejak nestíham. Vidím, že ste riešili váhu. Ja som doteraz schudla 5 kg. To bolo asi do 12tt a odvtedy stále rovnaká váha. Nejak sa nestresujem. Aj pri prvej som schudla 8 kg a mala 3300g a 50 cm. Takže sa spolieham, že aj teraz bude všetko ok. Ja to vždy dobehnem až po pôrode. Po druhej som pribrala hrozných 12kg. Lebo som bola stále na nohách, aj v noci, a tak som sa držala pri živote jedlom. Určite teraz to bude lepšie.