icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

brumca
5. nov 2010

@ivicka0502 presne aj ja so msa bala a aj mam stale taky blok, ale ked sa uz rozbehnem, tak nebudem vediet prestat nakupovat 😀 zatial len chodim a obzeram a sliedim na nete 🙂 ja som v 18tt a brusko mi uz veru vykuka, mozes pozriet moj album, akurat vcera mi drahy fotil brusko 😀 inac sa citim dobre, nevolnosti uz presli, len sem tam mi je trosku zle, ked zostanem hladna 🙂 a ty si v ktorom tt?

ivicka0502
5. nov 2010

@brumca ja som v 16.tt ale uz by som prijala aspon take kedy malinke kopka a potom uz nech ho mam pri sebe. neviem sa toho dockat. tych 9 mesiacov je veru dost dlho. maminy mi sice hovoria ze to prejde ako voda, za normalnych okolnosti mozno hej, ale ja som taka nedockava. ja to nase prve vytuzene babenko a velmi sa nan tesime.

brumca
5. nov 2010

@ivicka0502 no veru je to dost dlho, ale aj mne sa zda, ze to celkom rychlo uteka...brala by som ale, keby je uz april 😵 😵 tiez cakame nase prve vytuzene babatko 🙂

blcha
5. nov 2010

@brumca pekne fotecky mas take profesionalne co mas muzika fotografa ? 😉

seba1
5. nov 2010

@mirka7582 no to vás asi posilnilo, že ste tým spolu prešli a aj si to viac ceníte, my sme nemali problém otehotnieť ani raz, ja má však inú zlú skúsenosť - úmrtie súrodenca a toto mňa ovplyvňuje aj v tom počte detí a aj, že sa o nich bojím. Tak aj moji rodičia berú vnúčatá inak ako svokrovci, všetko ide bokom, keď sú u nich.

brumca
5. nov 2010

@blcha dakujem ano mm je aj fotograf 🙂 to sme tak vcera narychlo fotili, lebo rodinka uz bola zvedava ako sme narastli 😀

katuska26
5. nov 2010

@brumca
@blcha
jáj baby ale máme krásne brušká, riadne nám rastú čo??? 😀 Inak ja večer ledva funím som taká naliata celá, no neviem čo to bude v 9tom mesiaci 😕 😕 😕

blcha
5. nov 2010

@brumca hned to bolo vidno ze je fotograf to budes mat krasne fotecky potom aj babatka ja ked sa fotim tak vacsinou len sama takze to potom aj tak vyzera 😀

blcha
5. nov 2010

@katuska26 ty si rychla akurat som tie fotky pridala to som vcera fotila ako inak sama veru strasne mi teraz to brusko vyskocilo pred tyzdnom som este bola celkom normalna a teraz uz len v tehotenskych ryfliach musim 😉

katuska26
5. nov 2010

@blcha zlatá 🙂 a pekné brušinko aj pekná fotka, však ja som rada, lebo ja mám bruško od začiatku a ako tak pozerám tak už medzi nami nieje až taký rozdiel.... Sa ma mamina jedna včera pýtala, keď som bola s Viktorkou na balete, že kedy mám termín 😀 a ja že až v apríli asi čakala skorej 😅 ....no fakt som zvedavá aké bude v apríli bruško 😅

brumca
5. nov 2010

@katuska26 dakujem, ja funim aj cez den, ked si nedam pozor a zacnem sa ponahlat 😀

brumca
5. nov 2010

@blcha dakujem, no on sa uz nevie dockat, ked sa babatko narodi, bude ho fotit cele dni 😀 😵 😵

katuska26
5. nov 2010

baby my s mm sme boli včera kuknúť kočíky a ja neviem neviem.... Manželovi sa páčil espiro enzo evo... ako super cena len neviem tie kolieska v predu ... ale je dosť priestranný no recenzie na nete skoro žiadne, je to novinka ale z Poľska... 😖 neviem bojím sa poľských kočíkov....
tento fialový
http://www.svetkocikov.sk/product.php?id_produc...

seba1
5. nov 2010

@katuska26 Mne sa celkom páči, aj kolieska, aj váhu má dobrú a tá fialová je pekná a aj pre chlapca aj pre dievča. Ja mám teraz hlavu v smútku, ten kočík, čo ja chcem končí a keď ho chcem ešte niekde zohnať, mala by som čo najskôr, ale vôbec mi to nepasuje tak skoro kupovať a ani ešte neviem čo čakáme a farbu potom neviem.

blcha
5. nov 2010

@katuska26 ja mam super kamosku co sa rozumie kocikom a dnes k nej idem tak ti nieco pozistujem o tom kociku ona je odbornik 😉 no a k polskym kocikom tak ja som mala pri eliske xlander to je tiez zevraj polsky ja som to ani nevedela a bol uplne super ja som bola total spokojna a aj si hlboky nechavam pre druhe babo novy budem kupovat az sportak lebo ten sme znicili ale vanicka a aj vajicko su ako nove mam to oranzovej farby takze aj pre chlapca aj pre dievcatko 😉

a k brusko tak mne je vidno tak ze podla toho co si obleciem ked si dam tehu nohavice a tehu tricko tak vyzeram uz dost tehotna ale ked dam normalne tricka a normalne nohavice do jednych sa este zmestim tak vyzeram len ak taka s vacsim bruchom a nie ako tehotna takze je to aj o tom ze co mas na sebe 🙂

katuska26
5. nov 2010

@seba1 a aký chceš ty kočík?

@blcha super tak zisti... 😉 no ja s bruškom , mne vykúka už aj v neobtiahnutom, mám ho špicaté ako pri Viktorke 😀 ale zase v bunde viem zamaskovať, ale čo mám čo maskovať, veď je to krásne 🙂

brumca
5. nov 2010

@katuska26 mne sa paci ten kocik,ma aj dost velku vanicku a aj kolieska sa mi pacia 🙂 no vyzera fakt dobre...ani som netusila, ze existuje taka znacka, ja stale obzeram kociky a mam z toho hlavu ako melon 😀

katuska26
5. nov 2010

@brumca ako aj na živo vyzeral dosť dobre, len sa bojím že nízka cena v porovnaní s ostatnými možno predraženými..
Aj manželovi sa s ním dobre, nakoľko je dosť vysoký 🙂.. ešte nám ukazovala espiro asi GTX či ako a tam bola aj vanička športová otočiteľná, len tam sa mi už nepáčilo farebné prevedenie...
A ja mám rada trojkolky tak preto tie kolieska.. 🙂

brumca
5. nov 2010

@katuska26 no cena je fakt vyborna...ja nemam vobec prehlad v tychto polskych kocikoch, ze ako su s nimi baby spokojne....ale zase vela kocikov sa urcite vyraba v Cine, co je este horsie 🙂 a na tomto kociku co si pridala link sa neda otacat teda sportova verzia a ani vanicka?

katuska26
5. nov 2010

@seba1 no tak to ti verím že máš hlavu v smútku ja som si tiež našla kočík nový ale vhodný pre dievčatko, ženská ho predávala lebo sa jej prestal páčiť, ale ja neviem čo čakáme, tak som ho ešte nekupovala no a už nieje kočík, predala ho niekomu inému, však celý set o 150€ menej no nekúp a nový.. ☹

brumca
5. nov 2010

@seba1 aj ten tvoj kocik vyzera velmi dobre a je za super cenu 🙂 ake ma rozmery vanicky? 🙂

katuska26
5. nov 2010

@brumca ee nedá sa otáčať.. na tomto sa dá, ale to je potom asi na úkor šírky vaničky...
http://www.svetkocikov.sk/kociky-espiro/307-esp...

nadenkaaa
5. nov 2010

Baby my uz mame doma od stredy kocik Brio go-tmavohnedy a som maximalne spokojna -ma vsetko co som od kocika ocakavala ,lahku manipulaciu ,otocnu sedacku ,nakupny kosik je priestranny, lahke skladanie ,je dost vysoky -kedze mm ma 2,2 metra a zmesti sa mi do auta 😉

nadenkaaa
5. nov 2010

@brumca podla mna by som sa tolko neorientovala na velkost vanicky -lebo kedze budeme mat jarne babetka -tak do toho pol roka vo vanicke vydrzia-lebo ich neb udeme musiet tolko babusit ako zimne babetka a potom na jesen .zimu budu v sportakoch -takze skor by som sa pozerala na sportove casti kocikov -lebo v tych su deti dlhsie ako vo vanickach

seba1
5. nov 2010

@brumca dlžka vaničky je 74 cm, nie to veľa, ale pre jarné bábo by malo stačiť.

seba1
5. nov 2010

@nadenkaaa tak sa tešíte 🙂 , máš teda riadneho chlapa!

katuska26
5. nov 2010

@nadenkaaa super no tak môj mm je popri tvojmu mini 😀 nemá ani 2 metre... hej tak to je super že si spokojná s kočíkom 🙂

nadenkaaa
5. nov 2010

@seba1 fakt sa doma vytesujeme 😵 - ano mam doma chlapa2,2 a 120kg 😀 -ale mne sa vzdy taki chlapi pacili -asi to mam z domu aj moj brat ma totiz 2 metre 😀
a nasa vanicka ma 76x 33cm -to je merane v tej najsirsej casti

anet2212
5. nov 2010

ahojte, mate niektora skusenost s "IntelliGender" je to na domace urcenie pohlavia 🙂 a garantuju vratenie penazi ale pride mi to trosku drahe ☹ Viac je o tom pisane na w.mamaaja.sk hned na prvej stranke (taka reklama) treba na nu kliknut.