icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

drobec490
9. nov 2010

ahojte..tak dnes mi volala sestricka od mojej doktorky a mam zapal ☹ takze zajtra musim ist po recept..joj taka som zla,ze az a ani vlastne nic mi nieje ani nic ☹ ☹

barborkach
9. nov 2010

@sonina22 tak predsa chlapcek, intuicia nesklamala 😅 😅 no som zvedava ci ani ta moja 😀 gratulujeem

bobora
9. nov 2010

tak sme dneska boli na ultrazvuku,drobec prekrížil nožičky a otočil sa zadkom 😠 a placentu mám vraj dosť nízko takže o 5 týždňov na kontrolu a kludový režim.

kaprik1
9. nov 2010

@xenia2734 ok, napíšem. Verím že všetky naše bábätká budú ok a my to zvládneme až do úspešného konca.

kaprik1
9. nov 2010

@sonina22 ďakujem, podpora je super. Snažím sa to brať tak, že vždy je lepšie to podstúpiť, ako sa pozerať na bábätko ktoré sa trápi. Možno keby to bolo moje prvé ani nejdem, ale predsa len už viem o čom to je. Neodsudzujem ani tie čo nejdú. Proste toto je môj názor. Bojím sa, ale isto bude dobre.Už nech som doma...

brumca
9. nov 2010

@kaprik1 ahoj 🙂 aj ja budem moc na teba mysiet, prajem ti vela sily 🙂 😵 😵

mnamko
9. nov 2010

aj ja verím,že všetky bábetká budú v poriadku.
Dobrú noc

seba1
9. nov 2010

ja tiež prajem samé dobré výsledky vyšetrení, aby sme sa všetky mohli tešiť na naše ratolesti!

seba1
10. nov 2010

tak už mám termín na 3D, 9.12. a budem platiť len 10 Eur. Tak som rada, bála som sa, že to bude neskôr.

mirka7582
10. nov 2010

@seba1 a to nieje skoro ist na 3D 😲

seba1
10. nov 2010

@mirka7582 myslíš, že je to skoro? Ja som len vedela, že takéto termíny už dávali minulý týždeň, tak som myslela, že ja možno dostanem pred vianocami.

mirka7582
10. nov 2010

@seba1 aha ja neviem ci je to skoro unas posiela gyndos . tak sa ti to podarilo pred vianocami 😀

seba1
10. nov 2010

@mirka7582 no mne aj v minulosti robili +- v 20tt, takže akurát 🙂 . Na 3D sa neposiela automaticky, aspoň ja to viem tak, niektoré sa tam objednajú bez odporúčania od gyn., ale vtedy je to drahšie.

mirka7582
10. nov 2010

@seba1 aha mno nevadi unas si pytaju 50eu 🙂 uff

seba1
10. nov 2010

@mirka7582 myslím, že u nás je aj za 90.-, máš v tom aj záznam na CD?

mirka7582
10. nov 2010

@seba1 ano mam aspon tak mi hovorili 😉

seba1
10. nov 2010

@mirka7582 to ja mám dať +62.-eur za záznam.

blcha
10. nov 2010

@ivicka0502 nie nesom z trnavy ale s anez sa pozname cez konika mame rovnako stare deticky a super si rozumieme bola som u nich na vikend aj ona chodieva k nam ked sa poznate mozme niekedyhodit stretko 😉
a ja budem rodit na myjave 😉

blcha
10. nov 2010

@mia.k ja sa tiez uz tesim key budem zariadovat tu detsku izbu a eliska sa tam strasne tesi ze uz bude spinkavat vo svojej velkej posteli ona sa tam sama pyta tak dufam ze to bude v pohode aj ked si myslim ze zo zaciatku bude asi aj za nami do spalne chodit uvidime niako som ju nemusela nahovarat ona sa sama zacala tesit ze bude mat novu izbycku pekne vymalovanu zariadenu teraz tam ma len taku hernu izbu plnu hraciek skus maleho neako ukecat ze bude mat novu krasnu izbicku a ze do jeho postielky pojde babatko ze uz je velky ze sa do postielky nezmesti u nas to zabera super ale uvidime aka bude realita a teraz si mala vymyslela ze chce postel so smykackou tak neviem ci jej aj taku neaku nekupime este uvidim ale tiez to zacnem riesit az ked budem vediet pohlavie takze do konca roka urcite nezariadime ale chcem to co najskor nech si tam poriadne zvykne 😉
@katuska26 kazde dieta je ine a tvojej malej sa s vami asi paci v spalni a ona spava s vami vo velkej posteli aj alebo tam ma svoju ? to ja si ani predstavit neviem ze by bola eliska s nami v posteli by som sa nevyspala asi nikdy nebyvala s nami v posteli nie je na to zvyknuta ak tam ani nechce s nami byt ved kazdemu ako vyhovuje ja sa tesim ked uz pojde do svojej izby 😉

maahuliena
10. nov 2010

ahojte
@sonina22 gratulujem ku chlapčekovi 😵

maahuliena
10. nov 2010

@drobec490 tak snad ten zapal čoskoro prejde s liekmi...

ivicka0502
10. nov 2010

@blcha teraz som s nou pisala a spominali sme ta. jasne potom sa mozme vsetky stretnut a pokecat
😉

seba1
10. nov 2010

neviete mi poradiť, pozerám po nete klasické zavinovačky, ale chcem bez čipiek s nejakou peknou potlačou. Všetky sú buď samá čipka, alebo tie nové typy, čo bábätko dvakrát kopne a už je roztvorené. Stále sa vytešujem z kočíka, pozerala som aj stránku a tá naša farba tam už nie je, fakt som zobrala posledný kus a už ani nebudú objednávať. Dobreže som nečakala s nákupom, prišla som do obchodu v hodine dvanástej.

katuska26
10. nov 2010

@blcha s nami spáva v manželskej, aj my sme išli na ňu tak že som jej urobila izbičku aj tam spávala, má tam krásnu poschodovú posteľ s baldachýnom, dokonca mala obdobie že tam sama spávala a nechcela, aby som si buď ľahla k nej alebo išla ona k nám, ale prešlo to a chce byť s nami a nám to neprekáža, tlačí sa na manžela, ten si ju ráno doberá, no a rána najviac milujeme keď sa môžme stískať, jašiť, brať si perinu či vankúš 😀 No uvidíme do kedy takto vydržíme, ako som písala nevadí nám to, keď bude bábätko, asi bude Vikinku budiť, čo aj ona hovorila, tak možno pôjde do detskej alebo ja s bábätkom 😅

drobec490
10. nov 2010

@maahuliena tak to dufam aj ja lebo vobec nemam ani tazkosti ani nic tak som bola z toho dost sokovana ze je tam zapal 😒

maahuliena
10. nov 2010

@drobec490 a to si mala z moču alebo stery ? 😕 no kto vie čím to je...skryty zapal.. hm.. 😒 nech sa to dá čim skôr doporiadku.... ja idem v piatok na poradnu, tak dufam, že to bude v poriadku... 😒 asi ti na to daju ATB predpokladám...

drobec490
10. nov 2010

@seba1 a kde si vsade pozerala?lebo ja som pozerala tu na MK a bol vyber aj takych bez cipiek..ja co mam tak mam tiez bez a na snurky po sestre a je super lebo ked zacne kopkat tak sa neroztvori..

drobec490
10. nov 2010

@maahuliena no bolo to to steru lebo moc mam zakazdym v poriadku..tak ja mam poradnu az 23.11 ale uz sa velmi tesim a dufam ze je vsetko ok 😉

maahuliena
10. nov 2010

babulky, otazočka.. aj Vam vyteká už kolostrum? 😅 😅 😕 Mne už takmer týžden 😅 😅 som myslela, že to až tak pre porodom 😅 😅

seba1
10. nov 2010

@katuska26 my sme to mali tak so synmi, že keď mal Maťko 2,5 roka šiel do detskej, tam vždy zaspal a o dvanástej prepochodoval k nám. Keď sa narodil Jurko, Maťko mal tri roky a s nočným sťahovaním neprestal, takže keď som v noci kojila malého, boli sme v posteli štyria, bola som potom dosť nevyspatá, lebo som sa bála, že veľký kopne malého a niekedy aj dosť natlačená, ale nechcela som Maťka nasilu odúčať, myslela som, že to časom samo odoznie, ale pokračovalo to až do 3 rokov Jurkových, vtedy on šiel do izbičky a od vtedy, čo sú tam chlapci spolu, starší sa už nesťahuje, vysvetlila som mu, že je tam spolu s Jurkom a nemá dôvod niekam behať a vtedy akoby utlo a Maťko už spal iba v izbe. Jurko bolu od vtedy u nás v spálni len párkrát, on je iný typ, on aj keď si ľahnem k nemu na chvíľu, chce aby som už šla, je diplomat, povie, že už si môžem ísť robiť svoju prácu, nepovie, že ma tam už nechce, Maťko oproti nemu ma volá aby som len s ním ležala v posteli. Myslím si, že aj vďaka tomuto, že Maťko spával, že som ho nechala, síce iba pol noci s nami, môžem povedať, že neprejavil ani náznak žiarlivosti, alebo nejakej nespokojnosti, že sa musí deliť o nás s bračekom.