icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

sonina22
10. nov 2010

@linea22 ja tiez cakam uz tyzden a volala si oni ich nemaju ???

bobora
10. nov 2010

@sonina22 taká som bola sklamaná včera strašne som sa tešila že už budem vedieť a nič ,ale hlavne že je v poriadku len tá placenta ma trápi dúfam že sa to do 14-teho napraví a aj brobec sa ukáže

sonina22
10. nov 2010

no to ti verim ja viemto musi byt hrozne ak mas niekde blizko 4D chod urcite ti povedia tam sa budu s tebou hrat aj hodinku a uvidis ukaze sa
a s tou placentou to ti zistili len teraz predtym si nemala taketo problemy ze je nizko? hlavne nic tazke nedvihat a ani nechodit rychlo len lezzattt drzim palce neboj

bobora
10. nov 2010

to mi len včera zistili ja som sa sťažovala že mám stále kŕče a v piatok večer som mala pocit že mi nejak brucho tvrdne, doktor hovoril že to s toho mám vela ležať a hlavne malú nedvíhať

leanela
10. nov 2010

ahoj kocky, ja som bola vcera na sono ale zial pohlavie sa nam neporadilo urcit ☹ a tak som sa tesila, ale objednala som sa na 3D do Hlohovca takze ideme 28.11 jupi uz sa tesim 😵 😵

leanela
10. nov 2010

@bobora to ti fakt uz tvrdne brusko? ja som zatial nec nezaregistrovala ale tiez casto dviham 14kg dcerku hlavne z vane po kupani 😅 teda pri druhom dietatku to vobec nieje jednoduche

zlatik
10. nov 2010

@kaprik1 Kaprik, moja prave citam, ze dnes si mala mat amnio, dufam a verim ze vsetko je v poriadku a bol to len zly poplach, urcite sa ozvi!!!

blackberry
10. nov 2010

@matyasovsz ahojko, mame rovnaky termin a buduci tyzden idem na morfologicky utz 🙂 Ja som si neni ista, ci to, co citim, su pohyby, citim ttrosicku steklenie, ale len chvilinku a castejsie citim skor taky tlak, kt. po chvilke prestane. Ale ja som teda vonkoncom neni chuda, tazke to moze byt tym 😉 Vitaj medzi nami... 🙂

blackberry
10. nov 2010

vzdy si vas vecer precitam kocky, ale nestiham pisat, resp. vecer uz ani nevladzem, taka som unavena. Manzel je este stale v nemocnici, kazdy den za nim chodim, ale aj tak mi prevelmi chyba, najma vecer ked si ma nema kto pritulit 😔 Ale hovorim si, ze kazdym dalsim dnon sa blizime k cielu 🙂 Este aj v robote je toho teraz strasne vela a neviem co skor... Ale snad sa uz vsetko da coskoro doporiadku a ukludni sa to 🙂

matyasovsz
11. nov 2010

@katuska26 veru máme a strašne sa napríklad ja teším lebo celý život som bola ako trkieska a každý stále, že "ako si zase schudla" a teraz šup ho 😲 . Každý kuká ako som sa zagulatila.... Mne by nevadilo keby som bola ako balón veď raz za život 🙂... Schválne si obliekam také veci aby bolo vidieť 🙂... Tak si to pekne uži aj ty 🙂.

matyasovsz
11. nov 2010

@blackberry Zo srdiečka gratulujem k dievčatku 🙂 . Toto je môj sen a dúfam že bude tiež dievčatko aj ked postupom času mi je to už jedno 🙂. Juj, tak to si šťastná... Však? 😵

matyasovsz
11. nov 2010

@diusik ahojček som tu nová a akurát čítam staršie príspevky tak ti chcem poradiť. Neviem či to tu už bolo písané ale ak nie tak ti poradím, že na zápchu je super Psyllium 😉 . Mala som obrovské problémy zo zápchou celý život a opisovať ti moje tehotenstvo asi nemusím čo som si posledné dni vytrpela. Kamoška mi toto poradila je to čisto prírodné a nevstrebáva sa to do tela. Dáš si každé ráno a večer jednu lyžičku do pohára s vodou a zapiješ ešte jedným pohárom. Po cca troch dnoch zaznamenáš skvelé výsledky a pôjde to všekto super ako má 😀 . Veľa šťastíčka. Ja som sa na to naučila aj ked je to hnusné ale zvyk to spravý a aj pre dieťaťko je lepšie sa obetovať a takto si pomáhať každý deň ako si dávať lieky a čaje... Hm, ono vraj zápcha dosť škodí aj malému v tvojom brušku uvolnujú sa toxíny do tvojej krvy a to pre malé nieje zdravé. Mám to overené aj od doktora, v lekárnach a aj na nete. Inak ja som proti liekom v tehu úplne, ale na toto som sa veru nučila, lebo raz ma tak nafúklo že som normálne cítla tlačenie na krčok a bála som sa moc... Tak skús moja, určite ti pomôže. Najlepšie je to na lačno a cez den dostatok tekutín, samozrejme 🙂. Papa a pekné tehulkovanie 😉

mirka7582
11. nov 2010

dobre ranko zienky 🙂

matyasovsz
11. nov 2010

@zlatik Zlatino skús psyllium písala som už o tom niečo 🙂. Vela šťastia 😉 . Mne pomohlo... Je bezpečné aj pre dorbca 🙂.

seba1
11. nov 2010

dobré ránko, tak deti už odišli s manželom do škôlky a školy, takže si môžem sadnúť k PC, máte už aj vy kŕče v nohách? Na to asi tiež zaberá magnézium? Ja už začínam dosť myslieť na jedlo, čo by som si dala, musím sa krotiť, lebo to so mnou zle dopadne, včera sme boli s mužom na obed na čínu, som sa poriadne napráskala, oni tam dávajú veľké porcie, ale veľa zeleniny, tým som sa aspoň ospravedlňovala

nickuska
11. nov 2010

@sonina22 Ja som doteraz chodila do Heliosu, za ultrazvuk som platila 16,50 a vzdy som dostala aj fotku. Len to 4D tam "zlacnelo" na 50 € . S lekarmi som bola vzdy spokojna, strasne su tam mili, vsetko mi poukazovali. Ja som bola unesena uz aj z ich pristupu k pacientkam, fakt boli super. Tak sa neviem rozhodnut, kam mam ist. Mozno by som skusila aj Femicare, aspon budem vediet porovnat 🙂

nunusimi
11. nov 2010

@seba1 ked mas krce nasad si magnezium, nie je co rozmyslat. Mg je dobre aj na predchadzanie gestozy v tehotenstve, na stahy maternice, cize nebudes mat skor kontrakcie, ukludnuje. Je to mineral, ktorym sa neda predavkovat, ale v tehotku velmi pomaha. Najlepsi je pre nas vo forme Magne B6 kde je aj B vitamin. 1tbl denne a krce zmiznu, a urobis dobre sebe aj bbatku.

seba1
11. nov 2010

@nunusimi diky, skúsim, ešte niečo na zníženie chute do jedla by sa mi hodilo 😀 , posledné dni to nejak preháňam

mirka7582
11. nov 2010

musim sa pochvalit vcera som prvi krat kupila malemu gatusky 🙂 tak som sa vytesovala, ze som sa hrala ako ho obliekam do gatusiek 😀

seba1
11. nov 2010

@mirka7582 a kde si kupovala? Farba? Ja chcem kúpiť oranžovú deku v ikee.

mirka7582
11. nov 2010

@seba1 v tescu mam ich v albume nevedela som odolat 😉 ikea je premna daleko 😖 inak by som tam bola

blcha
11. nov 2010

dobre ranko babulky my ranajkujeme tak vas pomaly docitavam ale neako to nestiham vsetko 😉
chcem sa vas opytat ako v noci spite lebo ja mam uz asi tri noci na nic o druhej sa zobudim a do 5 som hore a nie a nie zaspat cumim do stropu som uplne prebrata a cez den mi ten spanok ani nechba ja to nechapem lebo ja si rada pospim a teraz neako nemozem spavat ved uz neviem co mam v noci robit a rozmyslam nad sto vecami a zaspat nemozem 😝

a som zatial ziadne veci pre babatko nekupovala pockam si kym sa dozviem pohlavie vela veciciek mam po malej ale ked bude chlapec tak spravime vacsie nakupi ako ked bude dievcatko ale teraz mam vyhodu ze nemusi riesit kocik postielku vanicku ani nic taketo 😉 len oblecko budeme kupovat nove navlecky baldachy a zavinovacku a chcem tolehatko pri elske sme neamali a je to super vec tak teraz kupime 😉

seba1
11. nov 2010

@mirka7582 sú fajn, podľa mňa ak to bude dievča, dáš mu k tomu ružové body a a je to v pohode 🙂 . Ja do Tesca tiež nabehnem, ale až keď budem vedieť pohlavie, takže najskôr o mesiac po 3D, ja to tam stále obzerám a dosť aj menia tovar, stále sa nájde niečo pekné, určite chcem nejaký multipack body s dlhým rukávom, tie staré budú na doma.

mirka7582
11. nov 2010

@blcha ahoj ja tiez zobudim sa na wc a tiez neviem zaspat ,ale potom vzdy zaspim ranno o 6 a uz ma mazel budi o 7 😕 ja ked sa otocim na lavu stranu asi sa mu to nepaci, lebo sa hmiri 🙂 a potom putujem po posteli kym sa najdem miesto

seba1
11. nov 2010

@blcha to lehátko je fakt super, mne pri prvom ani nechýbalo , ale pri druhom to bolo super, Maťko je taký šinter a aj nechtiac by mohol malému vtedy ublížiť, tak som Jurka nosila aj do kúpeľne aj pred WC, pre istotu v tom lehátku. To s tým spaním nemám, ja sa len častejšie budím, ale potom zaspím a keby si si dala pohár teplého mlieka, to môže spustiť trávenie a to uspáva.

mirka7582
11. nov 2010

@seba1 aj ja cakam na pohlavie ,ale som nevedela odolat a manzela som prehovorila co povie a pacili tak sme ich zobrali 😀 ozaj bola si kupit ten kocik

seba1
11. nov 2010

@mirka7582 bola, už nám parkuje v hosťovskej pekne pod igelitom, aby sa nezaprášil 😀 , sme spokojní, bol posledný kus v tej farbe a už asi celkovo aj model bude končiť, aspoň verzia 2010, keď nemáte nič, dajú sa aj univ.veci

mirka7582
11. nov 2010

@seba1 super asi aj mi pojdeme kuknut kociky este pred vienocami uvidime to uz budem vediet pohlavie ak sa ukaze dufam ze ano 🙂)

mirka7582
11. nov 2010

@seba1 ja chcem kocik X lander dufam ,ze sa nam ho podari kupit aj to musime ist do BB 😉

seba1
11. nov 2010

@mirka7582 pozri si ho na živo a potom určite pozri aj ceny na internete, ja som ušetrila 30%ceny, tak, že som prezerala všetkých možných predajcov.