Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@zuzin78 my zatial neviem co cakame asi sa dozviem az na 3d idem 16 decembra 😉 a ja tiez kocik riesit nemusim vanicku aj vajicko mam po eliske co som teraz davala fotky no a sportak potom na zimu asi kupime jane slalom ale 2008 no a este mam golfac qinny zapp a ten je super uplne lahucky najskaldnejsi kocik na trho ten ked zlozim hodim si ho na plece ako kabelku a idem to mam tak do mesta ked pojdeme na nakup a do auta to budem mat ked bude uz drobec vacsi 😉
@xenia2734 tak niesom sama co po nociach buntosi a s tym mocovym mecurom u nma to iste nemozem spat lebo potrebujem cikat ale postavit sa mi nechce 😝 no a ked uz rano konecne zaspim tak stava muz do prace a za chvilku po mon mala a vzedy by sa mi tak dobre spalo 😉
Babenky musím utekať... Keď prídem budem reagovať a pekne odpíšem. Papa 🙂
@zuzin78 Dakujem ti pekne za povzbudenie. Ja idem do statnej do NR, mna tam poslali aj ku geneticke a aj hned na amnio. Mame to najblizsie kedze sme z NZ.
Najhorsie je, ze nemam kam dat zajtra malu a tak ju musime brat so sebou. Chudatko moje. Takze budu chvilu s tatinom v cakarni a kym tam ja budem oddychovat tie dve hodinky, zatial sa pojdu niekam pohrat.
Ale to uz musime skoro o 6.30-6.45 hod, vyrazit,,,,,, lebo tam mam byt na 8.00 hod.
No nejak to hadam prezijeme.
Vysledky budem mat o 3 tyzdne. To som teraz v 19 tt. zajtra ho koncim. 🙂
@blcha Nie? Mne sa zdá na fotke dosť veľká vanička! Inak už nerozumiem tým výrobcom, stále robia menšie a menšie tie kočíky. Ja som sa bola pozrieť v jeden predajni a ukázali mi jeden kočík 2 kombináciu, ja som si myslela, že si robí predavačka srandu, veď tam by mala problém si menšia bábika sadnúť, otras!
@zuzin78 mne je to neako jedno ze co budeme mat ja by som asi skor zasa brala dievcatko ale myslim ze muzik zasa skor chlapca aj ked povedal ze je mu to jedno pamatam si ze pri eliske ked nam oznamili ze to bude dievca bol sklamany a ja som sa zasa strasne tesila no fakt je mi to jedno hlavne nech je zdravucke a dobrucke 😵 😵
@krisruska ja ky mam ist teraz kupovat novy kocik tak asi kupim jane slalom alebo concord 😉
@xenia2734 mna akurat toto cakanie odradzalo, ja som bola v blave, vtedy pred 2,5 rokmi sa posielalo do blavy a teraz uz do nitry, nekolko blava uz vtedy bola vytazena na 150% a mna odradil aj pristup ku mne ako k nejakemu dobytku, tak sa ku mne spravali, a ked som odmietla u nich amio, ze nebudem cakat 3 tyzdne na vysledky, tak mi to aj napisali do teh.knizky, ze som odmietla a uz sa so mnou nebavili. a vysledky sa nedaju urychlit,lebo potom mi moja zenska povedlaa, ze aj v statnych za poplatok robia rychlejsie vysledky za tyzden.
neboj vsetko dobre dopadne, a aj malinka to zvladne,. moja mala tiez vsade chodi so mnou, a mm tiez caka v cakarni, niekedy si aj poplace, ze maminka ide prec,ale co uz ,musim ist do poradne. ☹ 😉 ked budem rodit, budem viac plakat ja ako ona. ,ze odchadzam na par dni prec. 😢 😢 😢
Ja som mala pri malej tiez Patron F3, ale teraz by som chcela asi Casualplay, este uvidime 🙂
@xenia2734 na kramaroch v blave.
a trva to velmi kratko, aspon co mne robili, este na ten sale sme sa smiali ako kone, taku randu tam robili lekari a aj sestricky, a ja som sa divala na monitor, kde je malinka a pichli a odobrali, fakt to neboli ,ako ked ta komar ustipne. a mne museli dat aj injekciu na protilatky, nakolko som RH negativna, a to ma viac bolelo. 😀
neboj , budes na to len v dobrom spominat, vsetko zalezi od lekarov, a v nitre su prijemny, hlavne primar Mlyncek. u neho som uz bola, a je ludsky.
@zuzin78 ja som tiež z toho mala problém ako starší syn vydrží bezo mňa tých niekoľko dní, ale napokon to zvládol dobre, boli s ním moji rodičia aj tatinko. Len ja som sa rozplakala keď ma raz boli pozrieť v pôrodnici a mňa sestra hnala odo dverí len čo prišli, tak mi to prišlo ľúto, že som sa tam rozplakala hneď pred nimi a oni nechápali, čo je to so mnou. Je to také nepríjemné keď ste s dieťaťom dňom nocou a potom na niekoľko dní idete preč, ak sa dá treba trošku pred tým potrénovať, aby ste si zvykli.
@krisruska nie len na zaklade vzhladu ale tie kociky su obidav uplne super maju vsetko co by mali mat a tiez su velmi pekne teda ja by som skor brala ten jane koli kolieckam lebo ma velke nafukovacie co je podla mna uplne najlepsie aj na teren aky tu v dedine mame ale aj pre male babatko su najvhodnejsie take kliecka nie neake male hrkotaky no a este obidva su dobre kvalitne znacky takze by mali vydrzat a nemal by byt problem preto aj spekulujem ze na zimu kupime potom jane lebo nas sportak xlander uz je dost opotrebovany 😉

@blcha a to je riadne priestranná vanička, bábo sa tam môže rozťahovať až až!